Προς το περιεχόμενο

Hogwarts Legacy [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 minutes ago, just_a_dude said:

Όχι το άφησα στη μέση να περιμένω το patch μπας και φτιάξουν τα crashes.

Περίεργο.,  δεν θυμάμαι να έχω κανένα crash .

Πόση ram έχεις; 

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, noFEARgr said:

Πόση ram έχεις; 

Πόση θες; 

(Στα λαδαδικα θα βρεις αυτό που θεεες) 

😂🤣😅

Επεξ/σία από seithan
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον. Επαιξα κανα μισαωρακι να δω πως παει με το νεο patch. Crash δεν ειχα καθολου επαιξα αρκετα με το photo mode και γενικα παει οπως πριν στο performance δεν παρατηρησα καθολου ghosting με FG. Οπου παει καλα ο 5700x εχω 150fps με ray tracing ανοιχτο οπου βαραει κοφτες πεφτω και στα 80 πχ hogsmade. 

Εξαιρετικο photo mode η χαρα μου να πουμε. Μπορουν να γινουν πολυ ωραια πραγματα.

Θαυμαστε η συνεχεια επι του spoiler

Spoiler

Hogwarts-Legacy-Screenshot-2024-06-07-01
Hogwarts-Legacy-Screenshot-2024-06-07-02

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δε φτάνει η ram που έχετε, για να χαρείτε το παιχνίδι αυτό, μπορείτε από εδώ να κατεβάσετε έξτρα ram για να λύσετε τα χέρια σας. Καλή συνέχεια!

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Haha 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Αν δε φτάνει η ram που έχετε, για να χαρείτε το παιχνίδι αυτό, μπορείτε από εδώ να κατεβάσετε έξτρα ram για να έχετε. Καλή συνέχεια!

Να πω την αληθεια σημερα ειδα μεχρι 28GB χρηση χωρις να δημιουργει προβλημα ομως. Τα πολλα fast travel επαιξαν ρολο και γεμιζουν τη ram για πλακα συνηθως ειναι στα 22-23gb. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Να πω την αληθεια σημερα ειδα μεχρι 28GB χρηση χωρις να δημιουργει προβλημα ομως. Τα πολλα fast travel επαιξαν ρολο και γεμιζουν τη ram για πλακα συνηθως ειναι στα 22-23gb. 

Με το εργαλείο από πάνω θα είσαι άρχοντας κυρ Γιώργο μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Arkin Γιώργο δεν έχεις ghosting στο mini map κάτω δεξιά και στα εικονίδια που σε κατευθύνουν στο quest; Σίγουρα; Άλλαξες το dll;

Μόλις έβαλα να παίξω και κράσσαρε σε 1 λεπτό. Και μάλιστα στο steam φαίνεται running και η κάρτα δουλεύει κανονικά λες και τρέχει το game. Πρέπει να το κλείσεις με το χέρι. Ότι να 'ναι. Και με RT off. Πριν μόνο με RT on μου κράσσαρε. Δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά. Δεν παίζει να φταίει το σύστημά μου γιατί γράφουν πολλοί στο steam για crashes.

Επεξ/σία από just_a_dude
Δημοσ.
5 ώρες πριν, just_a_dude είπε

@Arkin Γιώργο δεν έχεις ghosting στο mini map κάτω δεξιά και στα εικονίδια που σε κατευθύνουν στο quest; Σίγουρα; Άλλαξες το dll;

Μόλις έβαλα να παίξω και κράσσαρε σε 1 λεπτό. Και μάλιστα στο steam φαίνεται running και η κάρτα δουλεύει κανονικά λες και τρέχει το game. Πρέπει να το κλείσεις με το χέρι. Ότι να 'ναι. Και με RT off. Πριν μόνο με RT on μου κράσσαρε. Δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά. Δεν παίζει να φταίει το σύστημά μου γιατί γράφουν πολλοί στο steam για crashes.

Καλημέρα Γιάννη. Δεν παρατήρησα κάτι πήγα σε αρκετά σημεία του χάρτη μπόλικο fast travel η ram γέμισε γρήγορα αλλά ghosting δεν είδα ούτε στο χαρακτήρα ούτε στο mini map. Πριν το τρέξω καθάρισα την cache τελείως από το program data έσβησα ολα τα αρχεία που είχε εκεί και έκανε ώρα το shader cache. Δεν εχω ιδέα τι φταίει αλλά έπαιξα μόνο μισή ώρα πιο πολύ να δω το photo mode. Όπου τρώει ζόρια ο 5700x κυρίως πέφτουν τα fps 80 90 σε όλες τις άλλες περιπτώσεις από 120 μέχρι 150 με ray tracing. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 6/6/2024 στις 4:04 ΜΜ, just_a_dude είπε

Crash to desktop με κλειστό το RT μάλιστα!!! Ωραίοι. Όταν πάτησα κρατημένο το F για να μπω σε δωμάτιο κράσαρε.

Αυτά συμβαίνουν μόνο σε σένα όλα. Βάσει των όσων βλέπω δηλαδή.

Το έβαλα για άλλη μία φορά, γιατί βλέπω αυτά που λέτε.

Ούτε ghosting, ούτε ένα Crash, ούτε bottlenecks και τέτοια, τα UE stutters σε certain cases δεν θα φτιάξουν ποτέ, ξεχάστε το.

Ας το πούμε άλλη μία φορά. Κάνετε από το rivatuner ένα fps lock στα επιθυμητά FPS που φτάνει και ΔΕΝ πέφτει το σύστημά σας, και απολαύστε το παιχνίδι.

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, tommybertsen είπε

Αυτά συμβαίνουν μόνο σε σένα όλα. Βάσει των όσων βλέπω δηλαδή.

Το έβαλα για άλλη μία φορά, γιατί βλέπω αυτά που λέτε.

Ούτε ghosting, ούτε ένα Crash, ούτε bottlenecks και τέτοια, τα UE stutters σε certain cases δεν θα φτιάξουν ποτέ, ξεχάστε το.

Ας το πούμε άλλη μία φορά. Κάνετε από το rivatuner ένα fps lock στα επιθυμητά FPS που φτάνει και ΔΕΝ πέφτει το σύστημά σας, και απολαύστε το παιχνίδι.

Μια διευκρινηση. Cap τα fps μεσω nvidia control panel και οχι riva tuner στα παιχνιδια με frame generation μιας και δεν δουλευει διαφορετικα το FG και ειναι stutter fest. Κατα τα αλλα και εγω δεν εχω καποιο θεμα με το παιχνιδι με το νεο patch. Στα σχολια στο steam παντως γινεται χαμουλης απο crashes δεν ξερω το λογο ομως και μαλλον ουτε η εταιρια τον ξερει. Bottleneck υπαρχει με μεγαλες καρτες οσο ειμαι στο δασος εγω ειναι μια χαρα η 4080 super 99% usage οταν παω hogsmade η σε πολυσυχναστα μερη στο καστρο πεφτει το usage ακομα και 60%. Τρωει ζορια ο 5700x και ειναι λογικο που να τραβηξει 4080super με ray tracing σε τετοιο παιχνιδι. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Arkin είπε

Μια διευκρινηση. Cap τα fps μεσω nvidia control panel και οχι riva tuner στα παιχνιδια με frame generation μιας και δεν δουλευει διαφορετικα το FG και ειναι stutter fest. Κατα τα αλλα και εγω δεν εχω καποιο θεμα με το παιχνιδι με το νεο patch. Στα σχολια στο steam παντως γινεται χαμουλης απο crashes δεν ξερω το λογο ομως και μαλλον ουτε η εταιρια τον ξερει. Bottleneck υπαρχει με μεγαλες καρτες οσο ειμαι στο δασος εγω ειναι μια χαρα η 4080 super 99% usage οταν παω hogsmade η σε πολυσυχναστα μερη στο καστρο πεφτει το usage ακομα και 60%. Τρωει ζορια ο 5700x και ειναι λογικο που να τραβηξει 4080super με ray tracing σε τετοιο παιχνιδι. 

Αυτό το bneck δεν θα φτιάξει ποτέ. Είναι θέμα UE4. Στα ίδια σημεία θα έχεις την ίδια συμπεριφορά ακόμη και μετά από εκατον οχτακόσια δώδεκα πατς.

Επίσης, μια χαρά δουλευει το FG μέσω Riva Tuner, δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται στον μισό κόσμο να μη δουλεύει και στον άλλον μισό να δουλεύει. Κάποια πράγματα με ξεπερνάνε 😛 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, tommybertsen είπε

Αυτό το bneck δεν θα φτιάξει ποτέ. Είναι θέμα UE4. Στα ίδια σημεία θα έχεις την ίδια συμπεριφορά ακόμη και μετά από εκατον οχτακόσια δώδεκα πατς.

Επίσης, μια χαρά δουλευει το FG μέσω Riva Tuner, δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται στον μισό κόσμο να μη δουλεύει και στον άλλον μισό να δουλεύει. Κάποια πράγματα με ξεπερνάνε 😛 

To BN φτιαχνετε πχ αν ειχα 14700k θα ημουν μονιμα 99% gpu usage εδω απλα ο 5700 δεν μπορει να τραβηξει. 

Οσο για το riva tuner να βαλουμε cap με το FG της nvidia δεν δουλευει. Το εχω δοκιμασει σε πολλα παιχνιδια παντα δημιουργει τρελα θεματα. Με fsr 3 δουλευει αλλα οχι με το αυθεντικο frame generation της nvidia. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...