donganos Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου Καλησπέρα σας! Προσπαθώ να κάνω port forwarding (για wireguard) κι έχω ανοίξει την πόρτα 51820, αλλά μέσα από port checker sites μου δείχνει ότι είναι κλειστή. Κάποια συμβουλή;
gpower2 Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου Για να γλιτώσω λίγο head-banging από μερικούς που ίσως παιδευτούν σαν κι εμένα: Μετά την αναβάθμιση στο τελευταίο firmware V7.0.3_OTE.3T13A, σταμάτησε να δουλεύει το Wifi στα 2.4GHz. Δοκίμασα να πειράξω όλες τις ρυθμίσεις, δεν έπαιζε με τίποτα, εμφανιζόταν στις συσκευές, αλλά όλες αποτύγχαναν να συνδεθούν. Τελικά, σε μια στιγμή παραφροσύνης, ενεργοποίησα το 2ο SSID που δίνει για 2.4GHz, και ω του θαύματος, οι συσκευές συνδέθηκαν σε αυτό!! Επειδή είχα αποθηκευμένα τα στοιχεία του κεντρικού SSID, απενεργοποίησα τελείως το SSID1, και έβαλα τα στοιχεία του στο SSID2, και όλες οι συσκευές ξαφνικά συνδέθηκαν μονομιάς 🙃 Δεν ξέρω τι σκάλωμα έφαγε, και ούτε και με ενδιαφέρει ιδιαίτερα, απλά το αναφέρω εδώ, μήπως και βοηθήσω κι άλλους με το ίδιο πρόβλημα 😉 Στις 21/4/2025 στις 12:39 ΜΜ, donganos είπε Καλησπέρα σας! Προσπαθώ να κάνω port forwarding (για wireguard) κι έχω ανοίξει την πόρτα 51820, αλλά μέσα από port checker sites μου δείχνει ότι είναι κλειστή. Κάποια συμβουλή; Δοκίμασε να βάλεις στο Protocol "TCP And UDP", σε μένα αυτό δουλεύει κανονικά με το Plex 1
atux_null Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου (επεξεργασμένο) έχω ένα ΖΤΕ Η1600 στην αποθήκη κ λέω να το εκμεταλευτώ ως Access point στο δίκτυο του σπιτιού, μιας κ ως router ειναι για πέταμα. ότι έχω δει μέχρι τώρα από cosmote είχε τη δυνατότητα να κλείσεις: -NAT -Firewall -DHCP κ να σου δουλέψει. σε αυτό δεν βρίσκω το NAT, Firewall. εκτός αν υπάρχει δυνατότητα να μπω ως root ή admin κ να αλλάξω πράγματα. καμιά ιδέα κανείς? Επεξ/σία 12 Μαϊου από atux_null
AccelDrag Δημοσ. 21 Μαϊου Δημοσ. 21 Μαϊου Στις 21/4/2025 στις 12:39 ΜΜ, donganos είπε Καλησπέρα σας! Προσπαθώ να κάνω port forwarding (για wireguard) κι έχω ανοίξει την πόρτα 51820, αλλά μέσα από port checker sites μου δείχνει ότι είναι κλειστή. Κάποια συμβουλή; Έβγαλες κάποια άκρη; Το ίδιο συμβαίνει και στην δική μου περίπτωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα