giorgosvet Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Κάνεις λάθος. Διάβασε τη συσκευασία όταν πας στο σουπερμάρκετ να δεις τι λέει. Υγιεινή τροφίμων του ΕΦΕΤ. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2022 από giorgosvet
3DJIN Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 παντα ψυγειο τα αυγα αλλιως μια μερα εκτος ισουται με βδομαδες εντος ψυγειου. Ειδικα οσοι ανηκουν στο χωρο της εστιασης και γνωριζουν απο haccp δεν κανουν τετοια λαθη. Μπορει αυτος που πουλαει τα αυγα να νομιζει οτι δε θελουν ψυγειο αλλα ειναι εντελως λαθος.
naimore Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 38 minutes ago, naimore said: εννοειται, ψαχνουμε τον καλυτερο-οικονιμικοτερο τροπο, κουριερ που πηρα τηλ παντως μου πε γυρω στα 12 ευρω, με το κτελ ποσο να μου παει αραγε; παει κτελ ρεθυμνο - αθηνα; 😮 δεν παει, πηρα τηλ
DrLo Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Τα αυγά δε χρειάζονται ψυγείο. Μπορεί να αντέξουν ίσως περισσότερο στο ψυγείο αλλά δεν είναι γιαούρτια ξερωγω που θα χαλάσουν εκτός. on topic: Για ποιό λόγο να μεταφέρει κάποιος αυγά από τη Κρήτη στην Αθήνα λες και είμαστε στο 1950; Επεξ/σία 11 Απριλίου 2022 από DrLo 3
vagos789 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 14 ώρες πριν, naimore είπε καλησπέρα, υπάρχει τρόπος να μου στείλουν αυγά από Κρήτη; οι κουριερ θέλουν 10+ ευρα και δεν ξέρω αν συμφέρει Τροποι υπαρχουν πολλοι,τροποι που να εχουν οικονομικο νοημα δεν υπαρχουν γιατι το αυγο ειναι πολυ φτηνο Το αυγο να το αγορασεις στη λαικη ξεκιναει απο πχ 0.11 το ενα και φτανουμε max σε βιολογικο στο σουπερμαρκετ στα 0.50 το ενα 1
naimore Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 ε ενταξει δεν θα ναι μονο αυγα απαραιτητα, μπορει και ζωντανα
Vasileios-gr Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Φίλος μου Ήθελε να στείλει πασχαλινό τσουρέκι στην Γερμανία (κόστος 1 ευρώ ) μέχρι που έμαθε ότι τα ΕΛΤΑ ζητάν 12 ευρώ για να πάνε (μαζί με ένα μπλουζάκι. ) Δυστυχώς το τσάμπα πέθανε. Αυγά υπάρχουν ωραιότατα στην ΑΘήνα όπως και τσουρέκια στην Γερμανία. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2022 από Vasileios-gr 3
Conan2046 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 12 ώρες πριν, naimore είπε έχουν ξεσκίστει οι κότες του πεθερου μου Είναι η περίοδος, κει εμένα μου δίνει ο πατέρας μου, ο πεθερός μου, ο κουνιάδος μου και έκτακτα όλο και κάποιος τρίτος, και να τους πεις ότι δεν θέλεις σου δίνουν και σου λένε ότι δεν έχουν τι να τα κάνουν, λες κι εγώ εγώ Τα αυγά δεν χαλάνε εκτός ψυγείου για λίγες μέρες και σε φυσιολογικές θερμοκρασίες, στην Αμερική που πωλούνται στο ψυγείο είναι γιατί τα πλένουν και φεύγει μια ουσία που τα καλύπτει και τα προστατεύει από το να μπουν παθογόνοι μικροοργανισμοί απ' ότι ξέρω. Οπότε αν μπουν σε ένα κουτί με φελιζόλ, και μερικές παγοκύστες μέσα δεν έχουν κανένα πρόβλημα να φτάσουν στο προορισμό τους. Μόνο αυγά προφανώς και δεν συμφέρει, αλλά αν σου ετοιμάσει κανένα δέμα και με άλλα πράγματα μέσα υπάρχουν μεταφορικές που σου βγαίνει το δέμα αρκετά φτηνά και πας και παραλαμβάνεις από τον Ρέντη.
naimore Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 ποιον ρεντη; για πες πληροφοριες @Conan2046
Conan2046 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη εννοώ, εκεί έχουν έδρα πολλές μεταφορικές. Μένω νομό Ηρακλείου και συχνά μου έστελναν όταν ήμουν φοιτητής, αλλά και τώρα ξέρω ότι στέλνουν, συνήθως μάλιστα περνάνε και από διάφορα χωριά και παραλαμβάνουν. Υποψιάζομαι ότι το ίδιο θα συμβαίνει και στον Νομό Ρεθύμου κάνε κανά γκουγκλάρισμα. 1
naimore Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 σωστος, βρηκα μια που με 5 ευρω στελνει μια κουτα γαλακτος, νομιζω με τα ζα μαζι μαλλον συμφερει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις