mike15 Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου Στις 24/4/2025 στις 10:09 ΜΜ, dimviii είπε ακριβως το ιδιο σε κλιο 4 με led φαναρια.Ειμαι πανω απο 2 χρονια τωρα που γυαλιστικαν με αυτο το συστημα απο φανοποιιο,και ειναι ακριβως οπως την πρωτη μερα. κοστος στην CarGlass με αυτον τον τροπο?
fysikos Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου Μέσω 11888 ήρθαν στο σπίτι και ξεθαμπωσαν τα φανάρια.κοστος 25€+ΦΠΑ 1
dimviii Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου Στις 27/4/2025 στις 11:35 ΠΜ, mike15 είπε κοστος στην CarGlass με αυτον τον τροπο? δεν τα εκανα στην carglass,φιλος φανοποιος μου τα εκανε.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου (επεξεργασμένο) Η καλυτερη λυση που κραταει 5+ χρονια ειναι μια. Τρίψιμο, ντουκοχαρταρισμα και βερνίκωμα με τυπικο βερνίκι αμαξωματος 2 συστατικων, τα καλα βερνικια ειναι τιγκα σε φιλτρα UV για να μην ξεθωριαζει το χρωμα βασης. Εγω ριχνω το ιδιο που βαζω στα αμαξωματα Deltron D880. Δοκιμασμενο. Τιποτε αλλο δε δουλευει σε βαθος χρονου. Επεξ/σία 29 Απριλίου από 11osmikrosmhtsos
getty Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου Ο πολυμερισμός του πλαστικού των φαναριών γίνεται μόνο από την εξωτερική πλευρά;
tzotzo Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 23 hours ago, getty said: Ο πολυμερισμός του πλαστικού των φαναριών γίνεται μόνο από την εξωτερική πλευρά; Παντού πολυμερίζεται. Αν ετριψες, καλά και είσαι και σίγουρος ότι γυαλισες καλά και σου φαίνεται πως υπάρχει κάτι από μέσα, δύο είναι τα τίνα. Ή δεν γυαλισες καλά ή είναι βρώμικο από μέσα. Ο πολυμερισμός του πλαστικού από μέσα , φαίνεται σαν αραχνουφαντο. 1
qqqqqaa Δημοσ. Τετάρτη στις 01:09 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:09 πμ (επεξεργασμένο) Βρήκα 1 φτηνό κιτ από 1 κινέζικο το οποίο είχε μέσα 2x 2000 γυαλόχαρτα κι 1 spray. Αφού τα έτριψα, πέρασα 4 στρώσεις το spray, όπως έλεγαν οι οδηγίες με 10 λεπτά διαφορά. Δυστυχώς μετά έλεγε ότι έπρεπε να το αφήσω 1 ώρα στον ήλιο αλλά είχε ήδη βραδιάσει... Το πρωί στο 1 φανάρι εμφανίστηκε μία άσπρη θαμπάδα η οποία μετά από την έκθεση στον ήλιο και αφού στέγνωσε το βερνίκι,.μετατράπηκε σε υφή σαν "πορτοκάλι". Ξέρετε γιατί έγινε αυτό; Ευχαριστώ. Επεξ/σία Τετάρτη στις 06:38 μμ από qqqqqaa
Επισκέπτης Δημοσ. Πέμπτη στις 11:59 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:59 πμ Στις 1/10/2025 στις 1:09 ΠΜ, qqqqqaa είπε Ξέρετε γιατί έγινε αυτό; διοτι το σπρει ειναι uv cure και δεν μπορεσε να κανει καταλυση
agnostos13 Δημοσ. Πέμπτη στις 09:06 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:06 μμ Δοκιμασμένη πρόταση για κατάστημα που κάνει καλή κρυσταλλοποίηση και τοποθέτηση ppf στα φανάρια (περιοχή Αθήνα); ΥΓ. Αν δεν επιτρέπεται να γραφτεί εδώ παρακαλώ για dm.
Nabuko Δημοσ. Πέμπτη στις 09:30 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:30 μμ 23 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Δοκιμασμένη πρόταση για κατάστημα που κάνει καλή κρυσταλλοποίηση και τοποθέτηση ppf στα φανάρια (περιοχή Αθήνα); Ρώτα στο Wax&Go αλλά είναι Αργυρούπολη, δεν ξέρω αν βολεύει
tzotzo Δημοσ. Παρασκευή στις 08:17 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:17 πμ On 01/10/2025 at 01:09, qqqqqaa said: Βρήκα 1 φτηνό κιτ από 1 κινέζικο το οποίο είχε μέσα 2x 2000 γυαλόχαρτα κι 1 spray. Αφού τα έτριψα, πέρασα 4 στρώσεις το spray, όπως έλεγαν οι οδηγίες με 10 λεπτά διαφορά. Δυστυχώς μετά έλεγε ότι έπρεπε να το αφήσω 1 ώρα στον ήλιο αλλά είχε ήδη βραδιάσει... Το πρωί στο 1 φανάρι εμφανίστηκε μία άσπρη θαμπάδα η οποία μετά από την έκθεση στον ήλιο και αφού στέγνωσε το βερνίκι,.μετατράπηκε σε υφή σαν "πορτοκάλι". Ξέρετε γιατί έγινε αυτό; Ευχαριστώ. και πολλα χέρια είναι τα 4 και το 2000 δεν προσφέρει την απαραιτητη προσφυση 1
mike15 Δημοσ. Παρασκευή στις 08:46 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:46 πμ διαβασα οτι το wd40 μπορει να κανει κατι,εχει δοκιμασει καποιος? δεν εχω διαβασει ολο το νημα Αναφορά σε κείμενο Perhaps one of the most interesting uses of WD-40 is using it to clean your headlights and taillights. WD-40 has been known to restore the clarity of plastic headlight covers and remove any cloudiness. To do this, clean off the headlights of any surface dirt, spray it with WD-40, let it sit for a few minutes, and then buff it out with a towel, using side-to-side motions — not circular motions. Then, wash the remainder off with soap and water. We also recommend a couple of drops of carnauba wax for additional UV protection after you're done cleaning. It'll help delay yellowing and cloudiness in the future. Read More: https://www.slashgear.com/1476225/wd-40-hacks-youll-wish-you-knew-sooner/
andreas-d Δημοσ. Παρασκευή στις 09:07 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:07 πμ 11 λεπτά πριν, mike15 είπε διαβασα οτι το wd40 μπορει να κανει κατι,εχει δοκιμασει καποιος? δεν εχω διαβασει ολο το νημα Το είχα δοκιμάσει στο e90 πριν δύο χρόνια, μέτριο αποτέλεσμα τζάμπα έφαγα το χρόνο μου, αγόρασα μετά ένα κιτ που είχε μία αλοιφή μικρά γυαλόχαρτα και πανάκια και έγινε η δουλειά, όμως το καλύτερο αποτέλεσμα που εχω δει είναι σε φανοποιό.. 1
mike15 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:30 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:30 πμ 1 ώρα πριν, andreas-d είπε Το είχα δοκιμάσει στο e90 πριν δύο χρόνια, μέτριο αποτέλεσμα τζάμπα έφαγα το χρόνο μου, αγόρασα μετά ένα κιτ που είχε μία αλοιφή μικρά γυαλόχαρτα και πανάκια και έγινε η δουλειά, όμως το καλύτερο αποτέλεσμα που εχω δει είναι σε φανοποιό.. εγω δεν εχω θεμα μεχρις στιγμης ,εκτος απο τα φλασακια.οχι οτι με νοιαζουν και πολυ.
andreas-d Δημοσ. Παρασκευή στις 10:55 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:55 πμ 24 λεπτά πριν, mike15 είπε εγω δεν εχω θεμα μεχρις στιγμης ,εκτος απο τα φλασακια.οχι οτι με νοιαζουν και πολυ. Τα φλας δεν είναι μέσα στο μπροστινό φανάρι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα