mike15 Δημοσ. Κυριακή στις 11:35 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:35 πμ Στις 24/4/2025 στις 10:09 ΜΜ, dimviii είπε ακριβως το ιδιο σε κλιο 4 με led φαναρια.Ειμαι πανω απο 2 χρονια τωρα που γυαλιστικαν με αυτο το συστημα απο φανοποιιο,και ειναι ακριβως οπως την πρωτη μερα. κοστος στην CarGlass με αυτον τον τροπο?
fysikos Δημοσ. Κυριακή στις 02:57 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:57 μμ Μέσω 11888 ήρθαν στο σπίτι και ξεθαμπωσαν τα φανάρια.κοστος 25€+ΦΠΑ
dimviii Δημοσ. Δευτέρα στις 06:42 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:42 μμ Στις 27/4/2025 στις 11:35 ΠΜ, mike15 είπε κοστος στην CarGlass με αυτον τον τροπο? δεν τα εκανα στην carglass,φιλος φανοποιος μου τα εκανε.
11osmikrosmhtsos Δημοσ. Τρίτη στις 10:08 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:08 πμ (επεξεργασμένο) Η καλυτερη λυση που κραταει 5+ χρονια ειναι μια. Τρίψιμο, ντουκοχαρταρισμα και βερνίκωμα με τυπικο βερνίκι αμαξωματος 2 συστατικων, τα καλα βερνικια ειναι τιγκα σε φιλτρα UV για να μην ξεθωριαζει το χρωμα βασης. Εγω ριχνω το ιδιο που βαζω στα αμαξωματα Deltron D880. Δοκιμασμενο. Τιποτε αλλο δε δουλευει σε βαθος χρονου. Επεξ/σία Τρίτη στις 10:10 πμ από 11osmikrosmhtsos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα