Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, GBorb είπε

Τα πλακάκια ήταν άλφα ή βήτα διαλογής;

Βέβαια την ευθύνη την έχει ο πλάκας. Το αλφάδι γιατί το έχει; 

Τα πλακακια ηταν φθηνα ειναι η αληθεια δεν ηταν αλφαδι σιγουρα,διαλογη δεν ξερω 9ευρω/m^2 αλλα αυτο το πραγμα δεν δικαιολογειται

2 ώρες πριν, μπουρτζοβλαχος είπε

Αν η τσιμεντοκονια η αλλιως προεργασια δεν αλφαδιαστηκε απο την αρχη, ο πλακατζης δεν μπορει να κανει θαυματα, οτι βρισκει παταει στον προηγουμενο μαστορα που περασε, δεν μπορει αλλου να βαζει παραπανω κολλα πλακιδιων και αλλου λιγη, η κολλα παει ισοποση για να εχουν και το ιδιο επιπεδο υψος πλακιδιων οπως ειπες και εσυ οι μυτες να μην προεξεχουν η μια της αλλης

Ο ιδιος αλφαδιασε και την τσιμεντοκονια, ηρθε η πρεσα και αλφαδιαζε αυτος.

1 ώρα πριν, ΠάρηςΓ είπε

0.5% κλίση δεν είναι τίποτα ανησυχητικό όπως λες. Στα περισσότερα σπίτια υπάρχουν διάφορες. Σε εμένα από κουζίνα με δωμάτιο από πίσω 10cm διαφορά αλλά δε φαίνεται.

0.28 εκει που μετρησα, οχι 0.5, αλλα και παλι ξερεις τι γινεται? δεν ειναι παντου το ιδιο, μερικα πλακακια κανουν δοντι άλλα δεν κανουν, άλλα ειναι εχουν κλιση άλλα δεν εχουν.

Δηλαδη αυτη η κλιση δεν ειναι σταθερη, και οταν περπατας το καταλαβαινεις γιατι ξαφνικα πατας πλακακι που ειναι οτι ναναι με το διπλανο του.

4 ώρες πριν, VasKag είπε

Αν τα πλακακια ηταν "πετσικαρισμενα" επρεπε να χρησιμοποιησει αποστατες και οχι σταυρουδακια. Με τους αποστατες κλεβεις πιο ευκολα τις ατελειες και γενικα σε βοηθαει να μη σου "φυγουν" τα πλακακια και κανουν δοντια. Ελπιζω παντω ο γνωστος του γνωστου να ειναι κανονικος μαστορας και οχι καποιος που το κανει απο χομπι στον ελευθερο του χρονο.

Κανονικος μαστορας ειναι αυτη την δουλεια κανει χρονια δυστυχως η ευτυχως.

Αυριο ερχεται να βαλει τα μαρμαρα στη σκαλα, ελπιζω να μην εχουμε και αλλα απροοπτα, του εχω αφησει τις πηχες εκει να παει να τα δει, γιατι την αλλη φορα μου ελεγε μπουρδες.

Επεξ/σία από Apostol.
  • Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Apostol. είπε

Ο ιδιος αλφαδιασε και την τσιμεντοκονια, ηρθε η πρεσα και αλφαδιαζε αυτος.

Ε τοτε δεν περαστηκε σωστα η προεργασια, σε πορτες εσωτερικες laminate που περναμε ενω στο κλεισιμο της πορτας εχει 4-5 mm τον απαιτουμενο αερα στο ανοιγμα της βρισκει στο δαπεδο και τις πλανιζουμε απο κατω, με αποτελεσμα να φαινεται κοντη η πορτα στο κλεισιμο της. το 80% των σπιτιων απο θεμα αλφαδιασματος σοβα τοιχων και δαπεδων εχουν θεμα

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, μπουρτζοβλαχος είπε

Ε τοτε δεν περαστηκε σωστα η προεργασια, σε πορτες εσωτερικες laminate που περναμε ενω στο κλεισιμο της πορτας εχει 4-5 mm τον απαιτουμενο αερα στο ανοιγμα της βρισκει στο δαπεδο και τις πλανιζουμε απο κατω, με αποτελεσμα να φαινεται κοντη η πορτα στο κλεισιμο της. το 80% των σπιτιων απο θεμα αλφαδιασματος σοβα τοιχων και δαπεδων εχουν θεμα

Υπογειο με πολυ στραβο πατωμα, σκεψου εφαγε 60τμ(δυο δωματια απο 30τμ το ενα εχει το σοβαρο προβλημα) 6 κυβικα τσιμεντοκονια, ειχε μεγαλη κλιση.

Αυτο ειπα και του πλακά, την τσιμεντοκονια γιατι την ριξαμε τοτε?

Και τωρα που το σκεφτομαι αν ηταν πετσικαρισμενα τα πλακακια οπως μου ελεγε, το αλλο δωματιο που εβαλε τα ιδια πλακακια ιδια υποβαση γιατι δεν εχει τοσο θεμα?

Πφφφφφφφ

Δημοσ.

Να πω κι εγώ κάτι πρωτότυπο που το σκέφτηκα μόνος μου ολομόναχος

Ο πλακατζής της πλάκας σου έκανε πλάκα. Πλακατζής ο πλακατζής.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gorilas13 είπε

Ρίξε μια στρώση άμμο αν έχει περισέψει και βάλε μοκέτα απο πάνω.

Δεν γινονται αυτα, καλυτερα στραβο πατωμα.

1 ώρα πριν, godfather0991 είπε

Επίσης αν σου έκανε τέτοια "δουλειά" γιατί τον εμπιστεύεσαι να σου κάνει και τα μάρμαρα; Πάρε άλλον.

Τα μετρησε τα πηρε απο το κοψιμο ε τωρα θα τα βαλει και οτι γινει.

1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Εγω λεω να τον αφησεις να κανει τα μαρμαρα και να του γυρισεις την πλακα μη πληρωνοντας. simple as that.

Θα δειξει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Apostol. είπε

Υπογειο με πολυ στραβο πατωμα, σκεψου εφαγε 60τμ(δυο δωματια απο 30τμ το ενα εχει το σοβαρο προβλημα) 6 κυβικα τσιμεντοκονια, ειχε μεγαλη κλιση.

10εκ. μεσοσταθμικό πάχος είναι πάαααρα πολλά για τσιμεντοκονία εξομάλυνσης. Ελπίζω τουλάχιστον να οπλιστηκε, έστω και υποτυπωδώς.

ΥΓ πιτσικάρισμα και όχι πΕτσικάρισμα (από το ιταλικό pizzicare και όχι από το ελληνικό πετσί). 

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
  • Like 4
Δημοσ.

δεν θα κάνεις δουλειά ,δυστυχώς. Η απόλυτα σωστή λύση είναι ξήλωμα , νέα στρώση με τσιμεντοκονία ,νέες αλφαδιές και πλακίδια τοποθετημένα με αποστάτες όπως σου γράφουν τα παιδιά. Θα βγει και πολύ μπάζο , ένα από τα μειονεκτήματα στα πλακάκια .Καλό είναι να χρησιμοποιηθεί και αλφάδι λέιζερ αν έχεις μεγάλες διαφορές . 

Δυστυχώς με τα πλακίδια και τους πλακάδες έχουμε αρκετά συχνά θέματα κακοτεχνιών , αλλά εδώ μάλλον τερμάτισε το πράμα. Αυτή την εποχή είναι και δύσκολο να βρεις πλακά ελεύθερο (υδραυλικό ακόμη πιο δύσκολο).

Που να τον έβαζες να κάνει κάτι πιο δύσκολο , π.χ. να ντύσει μια κούρβα, 

καλή τύχη ..........και υπομονή 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/5/2022 στις 3:22 ΠΜ, Apostol. είπε

Τα νευρα μου.

Φτιαχνω ενα υπογειο 30τμ και το τσιμεντο στα δαπεδο ηταν στραβο, ηρθε η πρεσα εριξε τσιμεντοκονια την "αλφαδιασε" ο πλακατζης και εβαλε πλακακια.

Το αποτελεσμα ειναι ολος ο χωρος να εχει μια κλιση προς ενα σημειο λες και ειναι μπανιο και εχει σιφωνι.

Το καταλαβαινεις μονο που περπατας, δεν χρειαζεται αλφαδι.

Τα πλακακια μεταξυ τους κανουν δοντι σε μερικα σημεια.

Δεν εχω βαλει ακομα επιπλα μεσα αλλα ειμαι σιγουρος οτι τα γραφεια δεν θα πατανε καλα 100%, μια σκαλα που εχω και αυτη παιζει σε ορισμενα σημεια στο πατωμα.

Θα μου βαλει και σε μια σκαλα που ηταν μονο τσιμεντο σκαλοπατια μαρμαρο, ηρθε του το ειπα και μου λεει δεν ειναι στραβα, τα πλακακια φταινε γιατι ηταν πετσικαρισμενα και κατι μπουρδες.

Εγω φταιω να του πω να τα ξηλωσει ολα να βαλει καινουρια?

Πέστου, ν'αλλάξει επάγγελμα, ο φωστήρας, ευκαιρία ν'ασχοληθεί με την καλλιέργεια  σιτηρών, είναι και επίκαιρο

Να τον συμβουλέψεις να μην βαπτίζει το κρέας ψάρι και να μάθει ν'αναλαμβάνει τις ευθύνες του ο Βαλκανοτραμπάκουλας

Επεξ/σία από leo1964
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, mak3don είπε

Φτιάχνει πλακάκια ο ακρολιθος η μόνο φυσικά πετρώματα επεξεργάζεται?

Εδώ και δυο και κάτι χρόνια έχει την Κόρδης Κεραμικά (που πάει για κλείσιμο λόγω του κόστους παραγωγής με πολύ μικρό κέρδος στην Ελληνική αγορά).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...