Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 296
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηρα αυτον το Primo απο τον σκλαβενιτη 33€ (εχει ενα -10% στα ηλεκτρικα) για συγγενικο προσωπο επειγον γιατι ο παλιος τα φτυσε, οσο ημουν εκει εφυγαν αλλοι 2 γιατι ερχεται καύσων :-)

Επεξ/σία από gpapadakis
Δημοσ.
On 16/07/2025 at 15:15, x-tra said:

Και τα δυο έχουν dc κινητήρα, τον xiaomi τον έχω και είμαι ευχαριστημένος, τον άλλον όχι, αλλά δείχνει και αυτός καλός, πιο πολλά w, μεγαλύτερη διάμετρο,  μήπως να πήγαινες απο κάνα κατάστημα να τα δεις απο κοντά; 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, sdikr είπε

Και τα δυο έχουν dc κινητήρα, τον xiaomi τον έχω και είμαι ευχαριστημένος, τον άλλον όχι, αλλά δείχνει και αυτός καλός, πιο πολλά w, μεγαλύτερη διάμετρο,  μήπως να πήγαινες απο κάνα κατάστημα να τα δεις απο κοντά; 

Καλημέρα σας,

Τετοιου τυπου κανουν τιποτα ή μπα ?

https://www.skroutz.gr/s/42647990/Midea-FZ10-21ARBB-Anemistiras-Pyrgos-40W-me-Tilecheiristirio.html

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, sdikr είπε

Ειχα πάρει κάτι τέτοιο απο Lidl,  όχι δεν έκανε δουλεια 

Στο μεταξύ εκεί που τους πουλάνε και τους έχουν σε επίδειξη λειτουργίας η οποία  είναι μέσα σε κλιματιζόμενους χώρους. Έτσι νομίζει ο άλλος ότι πραγματικά δροσίζει. 

Έχω βολευτεί με κάτι φτηνούς επιτραπέζιους από τα lidl. Τουλάχιστον τα μοτέρ κρατάνε. Κάτι άλλοι σε λίγο καιρό εξασθενεί η δύναμη τους οπότε γυρίζουν αλλά ο αέρας είναι χαμηλής έντασης. Έχει και κάποιους ο Σκλαβενίτης στα 20 ευρώ. Μην επενδύεται σε ανεμιστήρες.

Οι ανεμιστήρες είναι κάτι βοηθητικό και ενισχυτικό μόνο όταν δεν υπάρχει άλλη λύση πχ κλιματισμός ή φυσικό δροσερό περιβάλλον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

AC ανεμιστηρες βγαζουν ολοι παρα πολλα χρονια. Οι DC θα δειξουνε ...

Αυτος που πηρα πιο πανω απο σκλαβενιτη παντως ο φτηνος AC, για την τιμη μια χαρα μου φανηκε (γιατι τον εστησα). Δεν ειναι αυτος που φαινεται στις φωτο του skroutz ακριβως, εχει διαφορα στα κουμπια. On/off, 3 ταχυτητες, λειτουργια "φυσικου αερα", κινηση περα δωθε (swing), χρονοδιακοπτης κλεισιματος, ολα ρυθμιζονται και απο το τηλεκοντρολ. Το τηλεκοντρολ παιρνει ΑΑΑ μπαταριες και οχι κουμπια να ψαχνεις...

Επισης εξαρταται και απο τη θερμοκρασια στο δωματιο, αν ειναι πανω απο 30 βαθμοι, δεν ειναι τοσο καλος ο ανεμιστηρας οσο το αιρκοντισιον. Αλλα απο τα ολοτελα καλη και η παναγιωταινα...

Επεξ/σία από gpapadakis
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, phanispal είπε

Έχουν ακριβύνει πολύ όμως τα τελευταία χρόνια, πλέον με 30€ παίρνεις σαβούρα ολκής.

20€ τον είχα πάρει θυμάμαι, τώρα έχει 14€ (για μια ώρα ανάγκης, δεν περιμένω να αντιμετωπίσω με κάτι τέτοιο καύσωνες)

https://www.skroutz.gr/s/54839398/Budget-BTF-30N-OI-623153-Epitrapezios-Anemistiras-40W-Diametrou-30cm.html

Δημοσ.

Νομιζω παντως οτι εχουν πολυ μικροττερο ανοιγμα για την εξοδο του αερα. Πηγα ειδα εναν στον Κωτσοβλο κλιματισμο μεσα φουλ λεω ωραιος.!!! Ερχεται ο πωλητης φιλε μακρυα απο αυτους δεν κανουν τιποτα!! Ολα ΟΚ!!

Δημοσ.
3 hours ago, gpapadakis said:

AC ανεμιστηρες βγαζουν ολοι παρα πολλα χρονια. Οι DC θα δειξουνε ...

Αυτος που πηρα πιο πανω απο σκλαβενιτη παντως ο φτηνος AC, για την τιμη μια χαρα μου φανηκε (γιατι τον εστησα). Δεν ειναι αυτος που φαινεται στις φωτο του skroutz ακριβως, εχει διαφορα στα κουμπια. On/off, 3 ταχυτητες, λειτουργια "φυσικου αερα", κινηση περα δωθε (swing), χρονοδιακοπτης κλεισιματος, ολα ρυθμιζονται και απο το τηλεκοντρολ. Το τηλεκοντρολ παιρνει ΑΑΑ μπαταριες και οχι κουμπια να ψαχνεις...

Επισης εξαρταται και απο τη θερμοκρασια στο δωματιο, αν ειναι πανω απο 30 βαθμοι, δεν ειναι τοσο καλος ο ανεμιστηρας οσο το αιρκοντισιον. Αλλα απο τα ολοτελα καλη και η παναγιωταινα...

Εγώ το βλέπω σε σύγκριση με έναν οροφής,  παλιότερα κάθε 3 χρόνια άρχιζε να κάνει θορύβους και να μην γυρνάει όπως έπρεπε,   έναν dc που έβαλα είμαστε τώρα στα 5 χρονια και δεν έχει καταλάβει τίποτα, χώρια την κατανάλωση

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...