Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 38 λεπτά πριν, pappous_soulis είπε Μου παρουσιάζει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα εξαρχής, κρασάρει με σφάλμα DXGI Error Device Hung. Δεν έχω καταφέρει να βγάλω το intro στο πύργο. Έχω RTX 3070 με τους 516.94 drivers (clean install) και Windows 10 (21H2) και όσες δοκιμές έκανα με τις ρυθμίσεις των γραφικών δεν κατάφερε να τρέξει πάνω από 5 λεπτο. Δοκίμασα verify files integrity, απενεργοποίησα το Steam Overlay, έκλεισα το MSI Afterburner κι ότι άλλη εφαρμογή έτρεχα στο background, Xbox Game Bar στα Windows απενεργοποιημένο. Τζίφος. Στο Steam Deck παίζει ικανοποιητικά στα 40fps με medium settings και FSR 2.0 Quality αλλά κάνει βουτιές στα 35. Θα περιμένω να βγει patch να το παίξω full settings στον σταθερό. Αυτό είναι αστάθεια στην GPU, δοκίμασε να κατεβάσεις ελαφρώς τα ρολόγια και ξανατρέξτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratos789 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, pappous_soulis είπε Μου παρουσιάζει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα εξαρχής, κρασάρει με σφάλμα DXGI Error Device Hung. Δεν έχω καταφέρει να βγάλω το intro στο πύργο. Έχω RTX 3070 με τους 516.94 drivers (clean install) και Windows 10 (21H2) και όσες δοκιμές έκανα με τις ρυθμίσεις των γραφικών δεν κατάφερε να τρέξει πάνω από 5 λεπτο. Δοκίμασα verify files integrity, απενεργοποίησα το Steam Overlay, έκλεισα το MSI Afterburner κι ότι άλλη εφαρμογή έτρεχα στο background, Xbox Game Bar στα Windows απενεργοποιημένο. Τζίφος. Στο Steam Deck παίζει ικανοποιητικά στα 40fps με medium settings και FSR 2.0 Quality αλλά κάνει βουτιές στα 35. Θα περιμένω να βγει patch να το παίξω full settings στον σταθερό. Εμένα έφτιαξε με ένα restart που έκανα στο pc για δοκιμή. Πολύ περίεργο πάντως που έπαιζε μια χαρά και την επόμενη μέρα κρασαρε και με ένα απλό restart έφτιαξε. Πάντως όπως και να το κάνουμε στη κονσόλα τέτοια θέματα δεν υπάρχουν, πατάς να παίξει και παίζει το game κατευθείαν. 😀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 8 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Unofficial Modding Tools released for Marvel’s Spider-Man Remastered nice!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Στις 14/8/2022 στις 12:55 ΠΜ, ilos είπε Ο 3600 παίζει να το τρέχει καλύτερα από τον 9700k.🤣 Κάποια μπαρούφα πρέπει να έχουν κάνει. Μαξαρισμένα γραφικά(και RT μαξ), εκτός από το object distance του RT(ή κάπως έτσι) που το άφησα default στο 6, βγάζω σταθερά πάνω από ~80fps με DLSS quality σε 1080p(RTX 2080). Όταν ξεπερνάω τα 90 καρέ φτάνω μέχρι και ~80% CPU usage(αντίο 6/12). Ίδια φάση με CP 2077+RT. Αυτά στην αρχή με free roaming μέσα στην πόλη και με τελευταίους drivers. Μετά δεν ξέρω αν τα έκαναν μαντάρα οι devs. Νταξ τώρα το game είναι κονσολιά στο gameplay οπως και το Arkham Knight. Πολλά κόμπο αλλά λίγη ουσία, αυτοματοποιημένο παρκούρ που δεν απαιτεί καθόλου δεξιότητα κτλ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Η Insomniac Games ετοίμαζε Co-Op και PvP στο Spider-Man Remastered Άγνωστο το αν θα το δούμε με update ή απλά σε μια νέα έκδοση. Η Insomniac ετοίμαζε Co-op και PvP στο Spider-Man, σύμφωνα με τα αρχεία του παιχνιδιού που ανακαλύφθηκαν στην έκδοση για PC. Ο dataminer DniweTamp έκανε share τα παρακάτω αρχεία στο Twitter. Το multiplayer mode θα περιελάμβανε μηνύματα προς έναν "Superior Spider Man" και δίπλα ένα μήνυμα για τον παίκτη που θα ήταν νικητής σε κάποιο ματς. Φαίνεται επίσης ότι δύο χαρακτήρες θα μπορούσαν να μπουν στη θέση είτε του Miles Morales είτε του Peter Parker. Τα αρχεία κάνουν επίσης αναφορές στο "Χαρακτήρας 1" και "Χαρακτήρας 2", καθώς και στις αντίστοιχες εμπειρίες Co-op. Το multiplayer mode ωστόσο, θα ήταν ξεχωριστό από το campaign και οι developers το ετοίμαζαν μετά από την κυκλοφορία του παιχνιδιού και όχι απευθείας από το λανσάρισμα. Πηγή Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2022 από panagiotis54 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vigilante1319 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) You need to turn off "Ray Tracing" settings until you finish the Fisk tower sequence. After completing Fisk tower mission, you can turn RT back on as soon as the game allows you to free roam the city. Δοκιμασε αυτο ειναι για αυτο που λες Για τον papouli αμα το δει γιατι το ελουσα το σχολιο Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2022 από Vigilante1319 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) EVGA Z690 DARK Intel 12900K EVGA GeForce RTX 3090 Ti FTW3 ULTRA 32GB DDR5 Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2022 από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Ωραίο το RT, αλλα τόσο μεγάλο performance hit και unstable fps, ειδικά όταν πιάνεις ταχύτητες web swinging, για τις ελάχιστες στιγμές που κάθεσαι ακίνητος δεν αξίζει imho. Επίσης νομίζω είναι το χειρότερο DLSS implementation από άποψη fps boost, από εικόνα είναι χαλαρά το καλύτερο από τα τρία. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2022 από {TDi}Dj2k..infc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Το Very High RT setting τανκάρει πολύ τα FPS στην GPU χωρίς να αξίζει αφού δεν προσφέρει κάτι παραπάνω από το High, το DLSS δεν δίνει πολλή boost γιατί το παιχνίδι είναι CPU limited. Γενικά μια χαρά είναι το port, με 2-3 patches μπορούν να το κάνουν σχεδόν άψογο. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vigilante1319 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Η αλήθεια ειναι ότι κάνει και διάφορα μεγάλη στα κτίρια άμα το ξεκινήσεις με rt δύσκολα το κλείνεις μετά δν είναι μόνο όταν κάθεσαι σε ένα σημείο με καθρέπτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 22 hours ago, Psycho_Warhead said: Αυτό είναι αστάθεια στην GPU, δοκίμασε να κατεβάσεις ελαφρώς τα ρολόγια και ξανατρέξτο. Το δοκίμασα, πάλι τα ίδια. Εν τω μεταξύ δεν έχω θέμα σε κανένα άλλο παιχνίδι οπότε δε παίζει θέμα με τη GPU. 11 hours ago, Vigilante1319 said: You need to turn off "Ray Tracing" settings until you finish the Fisk tower sequence. After completing Fisk tower mission, you can turn RT back on as soon as the game allows you to free roam the city. Δοκιμασε αυτο ειναι για αυτο που λες Για τον papouli αμα το δει γιατι το ελουσα το σχολιο Θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω, ty! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 6 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Ωραίο το RT, αλλα τόσο μεγάλο performance hit και unstable fps, ειδικά όταν πιάνεις ταχύτητες web swinging, για τις ελάχιστες στιγμές που κάθεσαι ακίνητος δεν αξίζει imho. Επίσης νομίζω είναι το χειρότερο DLSS implementation από άποψη fps boost, από εικόνα είναι χαλαρά το καλύτερο από τα τρία. Ακόμα και σε very high το RT είναι κοκκώδες σε πολλά reflections. Οπότε το ρυθμίζεις εκεί που σε παίρνει και είσαι ΟΚ. 4/8 ή παλιά 6/12 φυσικά δεν φτουράνε. Ένα ακόμα cross gen game είναι. Δεν φτάνει με τίποτα το CP2077 σε γραφικά και λεπτομέρειες όπως το να πατάς συνέχεια το shift με το μικρό δάκτυλο για web swinging το καθιστούν σύντομα κουραστικό. Assassin's Creed gameplay(από τα πρώτα) γενικότερα, ακόμα και να λύσεις τέτοια προβληματάκια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Ποιο shift, αυτά τα παιχνίδια είναι για gamepad. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregpec2 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Εμείς με τα παλιά Ζεν+ και τις μέτριες κάρτες (2060) να μην επιχειρήσουμε δηλαδή RT; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα