Προς το περιεχόμενο

20 εκατομμύρια πωλήσεις για το PlayStation 5


Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

20 εκατομμύρια πωλήσεις έχει σημειώσει το PlayStation 5 με δήλωσή της Sony στην ιστοσελίδα GamesIndustry.biz.

Το νέο PlayStation έχει τεράστια ζήτηση από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του το Νοέμβριο του 2020, και αν δεν υπήρχε η παγκόσμια έλλειψη εξαρτημάτων, θα είχε φτάσει αυτό το ορόσημο πολύ νωρίτερα. Η Sony αναφέρει ότι σχεδιάζει μια "σημαντική αύξηση" στην παραγωγής της κονσόλας κατά τη διάρκεια της χρονιάς χωρίς να αναφέρει λεπτομέρειες.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι η Sony Interactive Entertainment (SIE) έχει πουλήσει περισσότερες από 20 εκατομμύρια κονσόλες PlayStation 5 παγκοσμίως», δήλωσε η Veronica Rogers, SVP, Head of Global Sales and Business Operations της Sony Interactive Entertainment.

«Από το λανσάρισμα του PS5, οι ομάδες μας εργάστηκαν ακούραστα για να κυκλοφορήσουν μια πραγματικά νέας γενιάς κονσόλα παιχνιδιών που έχει κερδίσει τον κόσμο και θέλουμε να αφιερώσουμε αυτή τη στιγμή για να ευχαριστήσουμε τους φίλους μας για την υποστήριξή τους. Το πάθος σας για το PlayStation είναι αυτό που μας ωθεί και μας εμπνέει να καινοτομούμε σε νέες τεχνολογίες, να σχεδιάζουμε το μέλλον του gaming και να συνεχίσουμε να δημιουργούμε το καλύτερο μέρος για παιχνίδι. Όσοι δεν έχουν πάρει ακόμα στα χέρια τους την κονσόλα, να ξέρετε ότι σχεδιάζουμε μια σημαντική αύξηση της παραγωγής του PS5 φέτος και εργαζόμαστε ακατάπαυστα για να διασφαλίσουμε ότι το PlayStation 5 θα είναι διαθέσιμο για όλους όσους το επιθυμούν».

Σε μια πρόσφατη έκθεση, η Sony ανέφερε ότι το PS5 (κατά τη διάρκεια του πρώτου οικονομικού έτους) χρειάστηκε 82 λεπτά για να πουλήσει 80.000 κονσόλες, ενώ για το PlayStation 4 χρειάστηκαν εννέα ημέρες για την αντίστοιχη περίοδο. Επί του παρόντος, το PS5 βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το PS4. Ωστόσο, η Sony υπολογίζει ότι το PS5 θα ξεπεράσει τον προκάτοχό του στον τέταρτο χρόνο του.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το άξιζε για την πολύ επαγγελματική προσέγγιση που έχει η Sony στο προϊόν της. Δεν είναι όσο ισχυρό είναι το Xbox Series X, αλλά δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία καθώς από τη μία η πολύ καλή απόδοση της κονσόλας και από την άλλη η παραγωγή και η βιβλιοθήκη των exclusives  σε συνδυασμό με τις νέες τηλεοράσεις στις οποίες το οπτικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για το αποτέλεσμα αυτό στις πωλήσεις.

Να μην ξεχνάμε ότι πλέον με 500 ευρώ παίζεις τα πάντα και οι αναβαθμίσεις των τίτλων στα 60fps ή καλύτερα γραφικά έχουν κάνει για πολλούς αγοραστές τη χρήση του PC ένα ακριβό σπορ.

  • Like 7
  • Thanks 2
  • Confused 10
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε

αν δεν πεσει σε λογικη τιμη δεν υπαρχει ουτε σαν σκεψη η αγορα του

Ειπε ο Exodia ο απαγορευμενος και η Veronica Rogers αγχωθηκε

Επεξ/σία από SabotazNic
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, katanalwtis είπε

ps2.png

Πέρα απ τα 11 χρόνια του ps2 (που οι γενιές είναι 7 χρόνια) ούτε το ps4 αγγίζει και για να μη μιλήσω για το switch ή το wii (στα 2 χρόνια είχαν ήδη 40m)

Το Nintendo Switch ξεπέρασε το Nintendo Wii σε πωλήσεις

Επεξ/σία από I'm_busy
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την τελευταία βδομάδα+ βλέπω συνέχεια στοκ στα ηλεκτρονικά καταστήματα Ελλάδα. Δυστυχώς σε bundle αλλά υπάρχει για όποιον θέλει να αγοράσει.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 λεπτά πριν, I'm_busy είπε

Πέρα απ τα 11 χρόνια του ps2 (που οι γενιές είναι 7 χρόνια) ούτε το ps4 αγγίζει και για να μη μιλήσω για το switch ή το wii

Μα, εχει ξεπερασει τις πωλησεις του ps2 στο ιδιο χρονικο διαστημα. Ενω στην αρχη (που δεν ειχαν φανει οι συνεπειες ακομα τις καραντινας και του πολεμου), το ps5 τα πηγαινε καλυτερα απο το 4, απο οτι φαινεται επιασε τις 20εκ σε 18 μηνες, ενω το ps4 τις ειχε πιασει σε 15

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...