gokuthelegend Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, basilisgate13 είπε Να τους πω για το voucher η να πληρώσω κατευθείαν εκεί με το nfc γιατι το έκανα αυτό και μόλις ακούνε voucher λένε δεν δεχόμαστε Τα λες λίγο μπερδεμένα. Καταρχήν εδώ μιλάμε για το Τουρισμός για Όλους. Σε αυτό το πρόγραμμα δεν σου δίνουν voucher αλλά μια προπληρωμένη κάρτα η οποία είναι φορτωμένη με ένα ποσό χρημάτων. Voucher δίνουν στον Κοινωνικό Τουρισμό του ΟΑΕΔ το οποίο είναι διαφορετικό πρόγραμμα και ισχύουν άλλες προϋποθέσεις και δεν συμμετέχουν όλα τα ξενοδοχεία. Εσύ σε ποιο πρόγραμμα είσαι; Ρωτάω για να σου απαντήσουμε και αναλόγως. Από ότι καταλαβαίνω, θεωρώ ότι είσαι στο Τουρισμός για Όλους και έχεις μπερδευτεί, και αναφέροντας κάποιο voucher στους ξενοδόχους μπερδεύεις και αυτούς οι οποίοι θεωρούν ότι είσαι στο άλλο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ, και για αυτό σου ρίχνουν άκυρο. Παρόλα αυτά διευκρίνησέ μας για να σου απαντήσουμε και αναλόγως. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2024 από gokuthelegend
basilisgate13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 51 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Τα λες λίγο μπερδεμένα. Καταρχήν εδώ μιλάμε για το Τουρισμός για Όλους. Σε αυτό το πρόγραμμα δεν σου δίνουν voucher αλλά μια προπληρωμένη κάρτα η οποία είναι φορτωμένη με ένα ποσό χρημάτων. Voucher δίνουν στον Κοινωνικό Τουρισμό του ΟΑΕΔ το οποίο είναι διαφορετικό πρόγραμμα και ισχύουν άλλες προϋποθέσεις και δεν συμμετέχουν όλα τα ξενοδοχεία. Εσύ σε ποιο πρόγραμμα είσαι; Ρωτάω για να σου απαντήσουμε και αναλόγως. Από ότι καταλαβαίνω, θεωρώ ότι είσαι στο Τουρισμός για Όλους και έχεις μπερδευτεί, και αναφέροντας κάποιο voucher στους ξενοδόχους μπερδεύεις και αυτούς οι οποίοι θεωρούν ότι είσαι στο άλλο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ, και για αυτό σου ρίχνουν άκυρο. Παρόλα αυτά διευκρίνησέ μας για να σου απαντήσουμε και αναλόγως. εχεις δικιο στο τουρισμος για ολους ειμαι με την προπληρωμενη καρτα
gokuthelegend Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, basilisgate13 είπε εχεις δικιο στο τουρισμος για ολους ειμαι με την προπληρωμενη καρτα Σε αυτή την περίπτωση καλείς όσα ξενοδοχεία σε ενδιαφέρουν για να ελέγξεις για διαθεσιμότητα, και το μόνο που τους ρωτάς ως προς την πληρωμή είναι αν έχουν POS για πληρωμή με κάρτα του Τουρισμός για Όλους. Μην αναφέρεις κάποιο voucher γιατί ίσως θεωρήσουν ότι είσαι στο άλλο πρόγραμμα και να σου δώσουν εσφαλμένες πληροφορίες. Στο Τουρισμός για Όλους ο μόνος περιορισμός που υπάρχει είναι να κάνεις την πληρωμή απευθείας στο ξενοδοχείο, δεν γίνεται μέσω booking ή άλλη πλατφόρμας και κατά 99% γίνεται σε όλα τα ξενοδοχεία. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2024 από gokuthelegend 1
WebDevGr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2024 Τα ξενοδοχεία της παρακάτω σελίδας που κάνουν χρήση της συγκεκριμένης booking engine (reserve-online) δέχονται κανονικά αυλές κάρτες. Δοκιμασμένο τις προηγούμενες χρονιές https://b2b.webhotelier.net/properties
arvacon Δημοσ. 29 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2024 Κουβας στο τουρισμος για ολους, κουβας και στο κοινωνικος τουρισμος και περυσι και φετος... Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι στο site του ΔΥΠΑ, μεχρι μια μερα πριν βγουν τα αποτελεσματα, εδειχνε στο πεδιο επιταγων οτι ειναι εγκεκριμενη η επιταγη και απλα περιμενε να βγουν τα οριστικα, αλλα μετα ως δια μαγειας εξαφανιστηκε... Το ιδιο ειχε συμβει περυσι και με την επιταγη των βιβλιων. Τι ακριβως συμβαινει τελικα, βαζουν χερι και βουτανε τις επιταγες για να τις μοιραζουν σε δικους τους? Δε βρισκω αλλη εξηγηση...
arvacon Δημοσ. 29 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2024 7 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Παιδιά άνοιξαν οι αιτήσεις για 2024-2025; Μπαρδον? 🙄
Boubis1411 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2024 6 λεπτά πριν, arvacon είπε Μπαρδον? 🙄 Τουρισμός για όλους ρωτάω αν άνοιξαν οι νέες αιτήσεις. Πέρυσι άργησαν θυμάμαι και είπα μήπως φέτος τα δώσουν νωρίς.
arvacon Δημοσ. 29 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2024 5 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Τουρισμός για όλους ρωτάω αν άνοιξαν οι νέες αιτήσεις. Πέρυσι άργησαν θυμάμαι και είπα μήπως φέτος τα δώσουν νωρίς. χμμ, αργησαν τοσο με το περσινο, που ειχα την αισθηση οτι αυτο που καναμε πριν 2-3 μηνες ηταν το φετινο! Ποιος ξερει, ισως το φετινο παει για του χρονου κ αυτο...
Boubis1411 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2024 4 λεπτά πριν, arvacon είπε χμμ, αργησαν τοσο με το περσινο, που ειχα την αισθηση οτι αυτο που καναμε πριν 2-3 μηνες ηταν το φετινο! Ποιος ξερει, ισως το φετινο παει για του χρονου κ αυτο... Άρα εδώ μιλάτε για το περσινό οκ.. Λάθος εγώ σορρυ.
arvacon Δημοσ. 29 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Άρα εδώ μιλάτε για το περσινό οκ.. Λάθος εγώ σορρυ. όχι, εδώ μιλάμε γενικά για το τουρισμός για όλους, στο σωστό τοπίκ είσαι. Πιστεύω ότι με την εσκεμμένη περσινή καθηστερηση του προγράμματος, επειδή τελικά πραγματοποιήθηκε το 2024 κι εχοντας δώσει παράταση εξαργυρωσης στα βαουτσερ μέχρι το 2025, πως τελικά αυτή η κλήρωση θεωρήθηκε σχετική του 2024 και όχι του 2023 ως όφειλε. Έτσι γλύτωσαν μια χρονιά και λογικά δε θα γίνει άλλο φέτος, θα πάμε για του χρόνου ξανά... Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2024 από arvacon 1
kwsttt Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Εγώ κληρώθηκα στο τουρισμός για όλους και προσπάθησα μέσω booking να βάλω τα στοιχεία της κάρτας για το ξενοδοχείο αλλά δεν τη δεχόταν. Χρησιμοποίησα άλλη κάρτα για να κλείσω τυπικά το δωμάτιο αλλά έχω επιλέξει η πληρωμή να γίνει στο κατάλυμα εκείνη την ώρα, να μην τραβηχτούν δηλαδή λεφτά από την κάρτα μου. Πιστεύετε ότι θα μπορέσω να πληρώσω από κοντά με την κάρτα του τουρισμός για όλους ή δεν θα μου το επιτρέψουν; Μου έχουν πει ότι μπορώ να πληρώσω και με μετρητά οπότε δεν τους νοιάζει να γίνει η πληρωμή με την κάρτα που έχω βάλει στο booking. Οπότε λέτε να μην έχω θέμα να πληρώσω με το Τουρισμός για όλους; Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2024 από kwsttt
ProponitisTouKanape Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 9 λεπτά πριν, kwsttt είπε Καλησπέρα παιδιά. Εγώ κληρώθηκα στο τουρισμός για όλους και προσπάθησα μέσω booking να βάλω τα στοιχεία της κάρτας για το ξενοδοχείο αλλά δεν τη δεχόταν. Χρησιμοποίησα άλλη κάρτα για να κλείσω τυπικά το δωμάτιο αλλά έχω επιλέξει η πληρωμή να γίνει στο κατάλυμα εκείνη την ώρα, να μην τραβηχτούν δηλαδή λεφτά από την κάρτα μου. Πιστεύετε ότι θα μπορέσω να πληρώσω από κοντά με την κάρτα του τουρισμός για όλους ή δεν θα μου το επιτρέψουν; Μου έχουν πει ότι μπορώ να πληρώσει και με μετρητά οπότε δεν τους νοιάζει να γίνει η πληρωμή με την κάρτα που έχω βάλει στο booking. Οπότε λέτε να μην έχω θέμα να πληρώσω με το Τουρισμός για όλους; Κανένα θέμα δε θα έχεις. Δε μπορούν να σου αρνηθούν να πληρώσεις με τουρισμό για όλους, για τους ίδιους δεν εχει διαφορά. Το αν δέχεται το booking την κάρτα ειναι άλλη υπόθεση, δεν εχει να κάνει με το ξενοδοχείο, και το λογικό είναι να μη τη δέχεται γιατι η κάρτα περνάει μόνο σε καταλύματα στην Ελλάδα. 1
kwsttt Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε Κανένα θέμα δε θα έχεις. Δε μπορούν να σου αρνηθούν να πληρώσεις με τουρισμό για όλους, για τους ίδιους δεν εχει διαφορά. Το αν δέχεται το booking την κάρτα ειναι άλλη υπόθεση, δεν εχει να κάνει με το ξενοδοχείο, και το λογικό είναι να μη τη δέχεται γιατι η κάρτα περνάει μόνο σε καταλύματα στην Ελλάδα. Τέλεια! Κι εγώ αυτό ελπίζω! Ευχαριστώ πολύ!
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Εγκριθηκε και η γυναικα μου στον τουρισμο του ΔΥΠΑ εχουν βγει και οι επιταγες αλλα δεν ξερω πως δουλευει δεν εχω ασχοληθει ποτε. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι στις επιταγες γραφει αυτο. ΕΠΙΤΑΓΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα