THe_onE10 Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου Έβλεπα πριν λίγο τα πακέτα της ΔΕΗ και καλοβλέπω το 1Gbps αλλά θέλω οπωσδήποτε δημόσια IP. Ξέρετε αν η ΔΕΗ δίνει δημόσια στατική ή 1:1 NAT με το επιπλέον πακέτο; Και αν δεν δίνει κανονικά, υπάρχει περίπτωση να ζητήσω και να μου δώσουν;
SaFiS Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Μονο Static με 1:1 NAT. Δεν μπορουν να δωσουν πραγματικη Public αφου εχουν μικρο Block…
SaFiS Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Θεωρητικα οχι, αλλα ηδη αναφερονται αρκετα προβληματα στο adslgr. Γενικα ειναι αρκετα Beta Testimg η κατασταση με την ΔΕΗ…
THe_onE10 Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Δηλαδή για εφαρμογές VPN και Web Hosting θα έχω πρόβλημα;
SaFiS Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Κανε καλυτερα μια ερωτηση στο adslgr, υπαρχουν αρκετοι “ψαγμενοι” ενεργοι πελατες που θα σε βοηθησουν πιο ευκολα… 1
PC_MAGAS Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου Αυτό είναι ίνα της ΔΕΗ Fiber? Κοίταξα στο Website τους και δεν εμφανίζουν να το υποστιρίζουν παρόλο που οι Πυλώνες της ΔΕΗ έχουν ένα δεύτερο σύρμα. Η εικόνα είναι απο Μενίδι.
Doubt Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 7 λεπτά πριν, PC_MAGAS είπε Αυτό είναι ίνα της ΔΕΗ Fiber? Yes
PC_MAGAS Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 13 λεπτά πριν, Doubt είπε Yes Αλλά τo site της ΔΕΗ FIber γιατί λέει ότι δεν το υποστιρίζει παρόλο που περνά ινα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Αυγούστου Super Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 11 minutes ago, PC_MAGAS said: Αλλά τo site της ΔΕΗ FIber γιατί λέει ότι δεν το υποστιρίζει παρόλο που περνά ινα; Γιατί δεν έχουν τελειώσει τα έργα. Φαίνεται κιόλας από το ότι είναι χύμα η οπτική αντί για έτσι 1
PC_MAGAS Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 36 λεπτά πριν, Thresh είπε Γιατί δεν έχουν τελειώσει τα έργα. Φαίνεται κιόλας από το ότι είναι χύμα η οπτική αντί για έτσι So σύντομα κοντά μας δλδ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Αυγούστου Super Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 4 minutes ago, PC_MAGAS said: So σύντομα κοντά μας δλδ? Φέτος σίγουρα. 1
PC_MAGAS Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 12 ώρες πριν, Thresh είπε Φέτος σίγουρα. Αντί να τρέξω, λέω να αφήσω 1 χρόνο να δω τι προβλήματα θα παρουσιάσει. Την πάτησα με VDSL σε Μενίδι που πέφτει αχαλίνωτα και αναγκάστηκα να έχω ADSL με Speed Booster.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Αυγούστου Super Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 9 minutes ago, PC_MAGAS said: Αντί να τρέξω, λέω να αφήσω 1 χρόνο να δω τι προβλήματα θα παρουσιάσει. Την πάτησα με VDSL σε Μενίδι που πέφτει αχαλίνωτα και αναγκάστηκα να έχω ADSL με Speed Booster. Από forums κι από 2-3 γνωστούς που γνωρίζω ότι έχουν βάλει, μέχρι στιγμής δεν έχουν κάποιο αντίστοιχο θέμα με αυτό που ανέφερες, προφανώς γιατί είναι οπτική κι όχι χαλκός. 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα