Greengreen Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Εχω ενα φωτιστικο ταβανιου 5 θεσεων, και κατα το αναμα(οταν ανοιξω τον διακοπτη), καιει τις λαμπες του. δεν το κανει παντα οποτε του καπνισει. Το κανει αρκετα χρονια. να φωναξω ηλεκτρολογο ή να αλλαξω φωτιστικο; Ξερει κανεις που μπορει να οφειλεται; Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2022 από Greengreen
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Oι λάμπες έτσι καίγονται,όταν τους δίνεις ρευμα. Αλλα το ζήτημα είναι πόσο κρατάνε,αν καίγονται με το που τις αλλάξεις κάτι συμβαίνει.Αν κρατάνε μήνες και μήνες το λες και φυσιολογικό. Βάζεις κλασσικές λάμπες; Δοκίμασε με λάμπες led .
Τέρης Α. Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Έπαιρνε ο πατέρας μου κάτι λάμπες μάρκας ''ADELEQ'' από ένα συνοικιακό κατάστημα και το μέγιστο που κρατούσαν ήταν 9 μήνες. Είπα κι εγώ να πάρω το '17 κάτι Philips και General electric να δω τι λένε και ακόμα είναι ζωντανές. Άξιζαν τη διπλάσια τιμή!
Greengreen Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Oι λάμπες έτσι καίγονται,όταν τους δίνεις ρευμα. Αλλα το ζήτημα είναι πόσο κρατάνε,αν καίγονται με το που τις αλλάξεις κάτι συμβαίνει.Αν κρατάνε μήνες και μήνες το λες και φυσιολογικό. Βάζεις κλασσικές λάμπες; Δοκίμασε με λάμπες led . ΚλασΙκες ναι. Με καμια 100αρια on off βρισκουν και τον δημιουργο. Τωρα εβαλα led.
NikosKallithea Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Οι λαμπες ειναι μηπως μεσα στο γυαλι χωρις να περνούν αέρα, αν ναι αυτο φταιει, ειναι κακή κατασκευή
dtzgr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2022 από dtzgr
Greengreen Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Παιρνουν αερα. Τα ντουί ιΣως ειναι. Αλλαζουν αυτα;
nickol-us Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ παλι θα έλεγα οτι εφόσον γίνεται εντελώς τυχαία και μιλάμε για όλες τις λάμπες ταυτόχρονα, τότε ίσως μιλάμε για κάποια υπέρταση; Δεν είμαι σίγουρος για αυτό που θα πω αλλά μήπως ένας κακός διακόπτης θα μπορούσε να είναι η αιτία του κακού και όχι το φωτιστικό; Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2022 από nickol-us
Greengreen Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 22/7/2022 στις 11:27 ΜΜ, nickol-us είπε Εγώ παλι θα έλεγα οτι εφόσον γίνεται εντελώς τυχαία και μιλάμε για όλες τις λάμπες ταυτόχρονα, τότε ίσως μιλάμε για κάποια υπέρταση; Δεν είμαι σίγουρος για αυτό που θα πω αλλά μήπως ένας κακός διακόπτης θα μπορούσε να είναι η αιτία του κακού και όχι το φωτιστικό; Θελει ηλεκτρολογο. Αν μπορω θα τον αποφυγω. Εβαλα led προς το παρον στα μισα ντουί. Τις καμενες λαμπες να τος αφησω πανω να μη φαινεται ασχημο; Πειραζουν καθολου το ρευμα; Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2022 από Greengreen
NikosKallithea Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Greengreen είπε Θελει ηλεκτρολογο. Αν μπορω θα τον αποφυγω. Εβαλα led προς το παρον στα μισα ντουί. Τις καμενες λαμπες να τος αφησω πανω να μη φαινεται ασχημο; Πειραζουν καθολου το ρευμα; Ανέβασε μια φωτό του φωτιστικουτ 1
NikosKallithea Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 😁 Το περιμενα αυτο που σου είπα ειναι, υπερθερμαίνονται οι λάμπες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα