Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

43 λεπτά πριν, mikepaltri είπε

Στις 14/3 υπέγραψα το σχετικό email με τη befon για μετάβαση στην elpedison και σήμερα έλαβα μήνυμα στο viber από τον Ήρων ότι η εκπροσώπηση της παροχής έχει ξεκινήσει από 15/3!!!!!!! 
Αύριο θα τους πάρω τηλέφωνο αλλά πραγματικά έχει συμβεί σε κάποιον άλλον αυτό;😳

Καλημερα... Μηπως εχει υπογραψει και νωριτερα αλλου; 

Παρε ενα τηλεφωνο στον Δεδδηε να ρωτησεις τι ισχυει;; Αυτοι γνωριζουν τι και πως;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, takoulou είπε

Καλημερα... Μηπως εχει υπογραψει και νωριτερα αλλου; 

Παρε ενα τηλεφωνο στον Δεδδηε να ρωτησεις τι ισχυει;; Αυτοι γνωριζουν τι και πως;

Ήμουν στον Ήρωνα μέχρι τέλος Δεκεμβρίου, πήγα volton και τώρα elpedison... τουλάχιστον προσπάθησα😊

• Like 1

9 λεπτά πριν, mikepaltri είπε

Ήμουν στον Ήρωνα μέχρι τέλος Δεκεμβρίου, πήγα volton και τώρα elpedison... τουλάχιστον προσπάθησα😊

Το ειπα επειδη εχεις απορια που εισαι τωρα... Και δεν  το ξερεις...

Καλησπερα....

https://www.energymag.gr/energeia/ilektrismos/94662_reyma-se-fonto-prasino-kai-fetos-i-ethniki-epeteios-midenikes-oi-times

• Sad 1

13 ώρες πριν, akisdg είπε

γιατί τόσο τον Ιανουάριο όσο και τον Φεβρουάριο ήταν φθηνότερο...

Ισχύει, αλλά τα παιδιά εδώ έχουν γράψει ότι για το Μάρτιο δε θα είναι.

3 hours ago, mikepaltri said:

Στις 14/3 υπέγραψα το σχετικό email με τη befon για μετάβαση στην elpedison και σήμερα έλαβα μήνυμα στο viber από τον Ήρων ότι η εκπροσώπηση της παροχής έχει ξεκινήσει από 15/3!!!!!!! 
Αύριο θα τους πάρω τηλέφωνο αλλά πραγματικά έχει συμβεί σε κάποιον άλλον αυτό;😳

1 hour ago, mikepaltri said:

Aρχικά τσέκαρε το ιστορικό στο mydeddie app, να βεβαιωθείς σε ποιον πάροχο ήσουν μέχρι τις 14/3.

Εν συνεχεία τσέκαρε το ΥΔΕ, να βεβαιωθείς ότι εμφανίζεται το όνομα σου... κι ότι δε πήρε κάποιος άλλος τη παροχή στο όνομα του, καθώς έχουμε δει περίεργα πράγματα τελευταία.

Kαι αύριο παίρνεις τον ΔΕΔΔΗΕ για να λύσεις οριστικά το μυστήριο.

• Like 2

22 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Ισχύει, αλλά τα παιδιά εδώ έχουν γράψει ότι για το Μάρτιο δε θα είναι.

Για να δούμε πως θα εξελιχθεί...αλλά με βάση την εικόνα που έχουμε μέχρι στιγμής είπα να κινηθώ με τα δεδομένα που υπάρχουν διαθέσιμα...αν δω βέβαια ότι δεν με συμφέρει στην συνέχεια, θα αρχίσουμε το γνωστό ταξίδι😆

12/3 έκανα αίτηση να μεταβώ στην VOLTON και 13/3 έστειλαν το αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ (το επιβεβαίωσα με ΔΕΔΔΗΕ). Μέχρι και σήμερα δεν έχει γίνει η αλλαγή. Τι με συμβουλευτε να κάνω; Έχω ανοίξει αίτημα από το app του ΔΕΔΔΗΕ στις 20/3 και στην κατάσταση μου λέει ότι θα σας καλέσουν από τον ΔΕΔΔΗΕ.

7 ώρες πριν, andreasosfp είπε

12/3 έκανα αίτηση να μεταβώ στην VOLTON και 13/3 έστειλαν το αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ (το επιβεβαίωσα με ΔΕΔΔΗΕ). Μέχρι και σήμερα δεν έχει γίνει η αλλαγή. Τι με συμβουλευτε να κάνω; Έχω ανοίξει αίτημα από το app του ΔΕΔΔΗΕ στις 20/3 και στην κατάσταση μου λέει ότι θα σας καλέσουν από τον ΔΕΔΔΗΕ.

Την Παρασκευή 22/03 κάλεσα για παρόμοιο θέμα και μου είπαν ότι γίνεται αναβάθμιση συστημάτων και παρατηρούνται καθυστερήσεις

• Haha 1

• Moderators
20 hours ago, ekrepali said:

Aρχικά τσέκαρε το ιστορικό στο mydeddie app, να βεβαιωθείς σε ποιον πάροχο ήσουν μέχρι τις 14/3.

Πού πηγαίνω στο app για να δω σε ποιο πάροχο είμαι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν θυμαμαι καλα θα πας στις μετρήσεις του μετρητη και θα πατησεις περισσοτερες πληροφορίες (σε καθε μετρηση ξεχωριστα) και απο εκει θα το καταλαβεις.

Επεξ/σία από gogkroj
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Malthador said:

Πού πηγαίνω στο app για να δω σε ποιο πάροχο είμαι;

Πατα στο link στο κείμενο που έκανες παράθεση. Στο app μπορείς να δεις σε ποιον πάροχο ήσουν πριν (αν η τελευταία μέτρηση ήταν η αλλαγή παρόχου).

Όταν γίνει επιτόπια προγραμματισμένη καταμέτρηση ή τηλεμετρηση κατά τη διάρκεια εκπροσώπησης, τότε μπορείς να δεις σε ποιον πάροχο είσαι.

Αλλιώς παίρνεις τηλέφωνο τον ΔΕΔΔΗΕ να σου πει.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 2

On 23/03/2024 at 21:07, giorgosvet said:

Χθες αργά το απόγευμα έκανα αίτηση τηλεφωνικά στα κεντρικά της ΕΛΠΕ και πηρα κανονικά 50+100 ευρώ τμηματικά(όχι όμως Σκλαβενίτη).Δεν ειπώθηκε κάτι για τέλος της προσφοράς.

50e πρωτος λογαριασμος και 5x20;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...