geomrk Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 23 ώρες πριν, paulprog είπε Έχεις δίκιο που αμφιβάλεις, το ίδιο έκανα και εγώ και ζήτησα να δω όλες τις συνομιλίες (ευτυχώς γίνονται από viber) από τότε που ανέλαβε νέος ιδιοκτήτης (κληρονόμος). Δεν είδα κάτι περίεργο και από τους 2 μέχρι και πριν μερικές μέρες που έγινε όλο αυτό. Εκτός δηλαδή αν έγινε κάτι τηλεφωνικός που δεν μου λένε για κάποιο λόγο. Από συνομιλία φαίνεται να τα πήρε όταν του απέδειξαν με φωτογραφία του συμβολαίου ότι είναι μέχρι το 2024 και δεν λήγει όπως ισχυριζόταν ο ίδιος, στο οποίο απάντησε «μπερδεύτηκα εγώ, μπερδεύτηκες και εσύ, θέλαμε να το κάνουμε για 1 χρόνο, να κανονίσουμε ραντεβού για την τροποποίηση του λάθους» μου θυμίζει όταν έπιασα την πρώτη μου δουλειά και μου έβαλε το δώρο χριστουγέννων με πήρε τηλέφωνο και μου λέει "λόγω λογιστικού λάθους σας μπήκαν κάποια λεφτά έξτρα,να τα επιστρέψετε" και εγώ ο ΜΛΚΣ το έκανα αλλά ήμουνα μικρός τότε. Ό,τι χειρότερο εύχομαι σε τέτοια άτομα. 1
NickTG Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 On 09/09/2022 at 14:20, Pwpwpw said: ΥΓ Ποτε καταργήθηκε αυτό; Πριν 6-7 μήνες βγάλανε φίλο μου από διαμέρισμα επειδή ο ιδιοκτήτης ήθελε να μείνει ο ίδιος μέσα. Από το 1987. Στο τσακ δεν πρόλαβε ο φίλος να σωθεί.
Pwpwpw Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 38 λεπτά πριν, NickTG είπε Από το 1987. Στο τσακ δεν πρόλαβε ο φίλος να σωθεί. Τι να σου πω παντως πριν 6-7 μηνες εγινε αυτο και ο φιλος μου αποχωρησε. Ειχε αριστη σχεση με τον ιδιοκτητη παντως δεν ειχαν θεματα
Maurikycli Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Εβγαλε δικαστηκή απόφαση ή έφυγε από μόνος του;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 53 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Τι να σου πω παντως πριν 6-7 μηνες εγινε αυτο και ο φιλος μου αποχωρησε. Ειχε αριστη σχεση με τον ιδιοκτητη παντως δεν ειχαν θεματα Ιδιοκατηκοικηση δεν είναι λόγος γι; το να σε βγάλει ο ιδιοκτήτης πριν λήξει τι συμβόλαιο, αν ο φίλος σου δεν ενημερώθηκε και του είπε οκ είναι άλλη ιστορία εφόσον δέχθηκε
NickTG Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 1 hour ago, Pwpwpw said: Τι να σου πω παντως πριν 6-7 μηνες εγινε αυτο και ο φιλος μου αποχωρησε. Ειχε αριστη σχεση με τον ιδιοκτητη παντως δεν ειχαν θεματα Δεν ήταν υποχρεωμένος αν είχαν συμβόλαιο. Απλά του έκανε διευκόλυνση.
miaoumiaou Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 χευυ παιδιά εχω μια ερώτηση είμαι φοιτήτρια κ νοικιάζω ενα σπίτι αυτή τη στιγμή. Η μαμά μου έχασε την δουλειά της και πολύ φοβάμαι ότι δεν θα μπορέσουμε να βγάλουμε το νοίκι για πολύ καιρό ακόμα οποτε θα αναγκαστώ να φύγω από το σπίτι… Πιστεύετε αν εξηγήσω στον ιδιοκτήτη την κατάσταση να πάνε όλα καλά? Γιατί εχω ακούσει ότι μπορεί να ζητήσει και τα υπόλοιπα νοίκια κτλ..
VonLoutsos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 2 minutes ago, miaoumiaou said: χευυ παιδιά εχω μια ερώτηση είμαι φοιτήτρια κ νοικιάζω ενα σπίτι αυτή τη στιγμή. Η μαμά μου έχασε την δουλειά της και πολύ φοβάμαι ότι δεν θα μπορέσουμε να βγάλουμε το νοίκι για πολύ καιρό ακόμα οποτε θα αναγκαστώ να φύγω από το σπίτι… Πιστεύετε αν εξηγήσω στον ιδιοκτήτη την κατάσταση να πάνε όλα καλά? Γιατί εχω ακούσει ότι μπορεί να ζητήσει και τα υπόλοιπα νοίκια κτλ.. Θεωρώ πως ναι. Και δικαστικά να το πάει (πρέπει να είναι πολύ χαζός) για να ζητήσει τα υπόλοιπα, πιστεύω πως δεν υπάρχει ακόμα δικαστής που θα τιμωρήσει κάποιον που δεν θέλει να φεσώσει και αναγκάζεται να φύγει νωρίτερα για σοβαρούς λόγους.
Joshua21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 6 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Θεωρώ πως ναι. Και δικαστικά να το πάει (πρέπει να είναι πολύ χαζός) για να ζητήσει τα υπόλοιπα, πιστεύω πως δεν υπάρχει ακόμα δικαστής που θα τιμωρήσει κάποιον που δεν θέλει να φεσώσει και αναγκάζεται να φύγει νωρίτερα για σοβαρούς λόγους. Οι δικαστές ξέρεις δεν κάνουν του κεφαλιού τους, βγάζουν αποφάσεις με βάση τη νομοθεσία... Κατά τα άλλα όντως θα πρέπει να είναι πολύ χαζός για να διεκδικήσει δικαστικά τα υπόλοιπα, όχι όμως γιατί δεν θα δικαιωθεί, αλλά γιατί "Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος".
VonLoutsos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 5 minutes ago, Joshua21 said: Οι δικαστές ξέρεις δεν κάνουν του κεφαλιού τους, βγάζουν αποφάσεις με βάση τη νομοθεσία... Κατά τα άλλα όντως θα πρέπει να είναι πολύ χαζός για να διεκδικήσει δικαστικά τα υπόλοιπα, όχι όμως γιατί δεν θα δικαιωθεί, αλλά γιατί "Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος". Προφανώς και έχουν και έναν νόμο τον οποίο πρέπει να ακολουθούν. Όμως υπάρχει και το ανθρώπινο κομμάτι που πολλές φορές λαμβάνεται υπόψην. Το νομικά σωστό είναι αυτό που λες πως κανονικά πρέπει να τα χρωστάει αλλά δεν νομίζω πως θα λάμβανε τέτοια απόφαση ειδικά αν του το έχει εξηγήσει από πριν. ΥΓ: Και με την λογική σου πιστεύω πως δεν ενδιαφέρει τον δικαστή αν έχει ο άλλος ή όχι για να τα δώσει. Αν πρέπει να τα χρωστάει θα τα χρωστάει
Joshua21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 38 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Προφανώς και έχουν και έναν νόμο τον οποίο πρέπει να ακολουθούν. Όμως υπάρχει και το ανθρώπινο κομμάτι που πολλές φορές λαμβάνεται υπόψην. Το νομικά σωστό είναι αυτό που λες πως κανονικά πρέπει να τα χρωστάει αλλά δεν νομίζω πως θα λάμβανε τέτοια απόφαση ειδικά αν του το έχει εξηγήσει από πριν. ΥΓ: Και με την λογική σου πιστεύω πως δεν ενδιαφέρει τον δικαστή αν έχει ο άλλος ή όχι για να τα δώσει. Αν πρέπει να τα χρωστάει θα τα χρωστάει Sorry αλλά το τι νομίζεις εσύ δεν έχει και πολύ σημασία, οι δικαστές όπως είπα και παραπάνω βγάζουν αποφάσεις με βάση τη νομοθεσία, και όχι με βάση την προσωπική σου άποψη. ΥΓ: Δεν είναι η δική μου λογική, είναι η πραγματικότητα.
Maurikycli Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, miaoumiaou είπε χευυ παιδιά εχω μια ερώτηση είμαι φοιτήτρια κ νοικιάζω ενα σπίτι αυτή τη στιγμή. Η μαμά μου έχασε την δουλειά της και πολύ φοβάμαι ότι δεν θα μπορέσουμε να βγάλουμε το νοίκι για πολύ καιρό ακόμα οποτε θα αναγκαστώ να φύγω από το σπίτι… Πιστεύετε αν εξηγήσω στον ιδιοκτήτη την κατάσταση να πάνε όλα καλά? Γιατί εχω ακούσει ότι μπορεί να ζητήσει και τα υπόλοιπα νοίκια κτλ.. Μη σου πω ότι θα χαρεί κιόλας γιατί θα του δοθεί η ευκαιρία να το νοικιάσει ακριβότερα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα