Stavros_13 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 5 ώρες πριν, lighto είπε Ήταν random νούμερο για να έρθει το sms να βάλω το pin μετά το έκλεισα κ τέλος . Μη σκας δουλεύει κανονικά απλώς δεν θα ξέρεις το ακριβές ποσό που έχεις μέσα, εκτος αν θυμάσαι πόσα είχες βάλει και θα δεις από αγορές σου στο μέιλ κάνε την αφαίρεση και βλέπεις πόσα μένουν μέσα.
aekoupoli Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 Όντως ανέβηκαν κ άλλο οι τιμές, 500 λίρες επάνω σε final fantasy 7 part 2 granblue fantasy κτλ
devilmanson Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 Όσο πέφτει η λίρα θα ανεβαίνουν , κ στην αρχή θα είναι overpriced μετά ξαναστρωνει το πράγμα... 1
kormos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 6 ώρες πριν, aekoupoli είπε Όντως ανέβηκαν κ άλλο οι τιμές, 500 λίρες επάνω σε final fantasy 7 part 2 granblue fantasy κτλ 6 ώρες πριν, solid21 είπε RIP τα 1500αρια τα πηγαν 2000 Το έχουμε αναφέρει πολλές φορές... Η κύρια σύγκριση πρέπει να γίνεται με την "εδώ" τιμή. Που θεωρώ και πάλι όφελος υπάρχει... Δεν υπάρχει λόγος να αναγράφουμε κάθε φορά τις μικροδιαφορές τιμής για κάθε είδος... 1
solid21 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 5 ώρες πριν, kormos είπε Το έχουμε αναφέρει πολλές φορές... Η κύρια σύγκριση πρέπει να γίνεται με την "εδώ" τιμή. Που θεωρώ και πάλι όφελος υπάρχει... Δεν υπάρχει λόγος να αναγράφουμε κάθε φορά τις μικροδιαφορές τιμής για κάθε είδος... nop , η κυρια συγκριση μου ειναι οι τιμες που ηταν αρχικα πριν ανεβουν , και παιχνιδια που ειχα αγορασει 700- και 800 λιρες να εχουν παει 2000, και οταν κατι παει +25% δεν το λες και μικροδιαφορα. 2
vagmouk Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 13 ώρες πριν, aekoupoli είπε Όντως ανέβηκαν κ άλλο οι τιμές, 500 λίρες επάνω σε final fantasy 7 part 2 granblue fantasy κτλ Όντως Final Fantasy Rebirth δεν αξίζει με την καμία στα 60 ευρώ όταν σε προπαραγγελία Ελλάδα το δισκάκι είναι στα 65 ευρώ , και θα σου μείνει κιόλας και μπορείς να το πουλήσεις μετά , να το ανταλλάξεις , να το δώσεις σε κανένα φίλο σου κλπ.Και γενικά οι διαφορές σε σχέση με την αντίστοιχη Retail disk έκδοση στην Ελλάδα είναι + - εκεί γύρω στα 15 ευρώ.Όντως η ψαλίδα κλείνει σιγά σιγά.
Evgenios38 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 19 ώρες πριν, spynick είπε Σε εμένα η Fups δουλεύει στην αγορά παιχνίδιων μια χαρά αλλά στην αγορά συνδρομής βγάζει σφάλμα. Να φανταστώ το ίδιο και σε σας; Βρήκαμε τρόπο για αγορά συνδρομής; Ναι για συνδρομή πρόσθεσε λεφτά στο wallet και με vpn κανείς κανονικά αγορά
kormos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 2 ώρες πριν, solid21 είπε nop , η κυρια συγκριση μου ειναι οι τιμες που ηταν αρχικα πριν ανεβουν , και παιχνιδια που ειχα αγορασει 700- και 800 λιρες να εχουν παει 2000, και οταν κατι παει +25% δεν το λες και μικροδιαφορα. ... ξεχνάς βασικά πράγματα. όπως και να έχει για να μην το αναλύσω και βγούμε εκτός θέματος, αν θεωρείς ότι είναι κάτι ακριβό δεν το ψωνίζεις. Κάνε σωστούς υπολογισμούς, δες αν σε συμφέρει και πράξε... 2
devilmanson Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 Η διαφορά είναι αρκετά μεγάλη , ίσως η ψαλίδα ν μικρύνει στα standard αλλά στα deluxe είναι μεγάλη, επίσης υπάρχουν games που δεν έχουν πειράχτει καθόλου οι τιμές κ είναι διαμαντια, πχ witcher ,resident evil village , το νέο dragon quest κτλπ. Κ είναι ακόμα πιο χαμηλά από πριν ειδικά σε εκπτώσεις, οπότε μην τα υπολογίζουμε όλα Μ τα triple A κ stamdard edition
wakawaka12 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 Στις 29/10/2023 στις 2:45 ΠΜ, devilmanson είπε https://sms-man.com/ Για επαναφορά υπάρχει οδηγός κ από τον Σωτηρη νομίζω, απλά πρέπει να ξέρεις ποιον αριθμό τουρκικό εβαλες Αν λες για νέα συνδρομή έχει γίνει αύξηση απ' τον Σεπτέμβριο. Ευχαριστώ για την πρότασή σας, φίλε. Το SMS-Man που αναφέρατε είναι καλό, αλλά λίγο ακριβό και δεν επιτρέπει την επαναχρησιμοποίηση του αριθμού. Άλλες εναλλακτικές περιλαμβάνουν το https://www.smspool.net/ και το https://www.majorphones.com/
spynick Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Στις 22/1/2024 στις 1:07 ΜΜ, Evgenios38 είπε Ναι για συνδρομή πρόσθεσε λεφτά στο wallet και με vpn κανείς κανονικά αγορά Σε ευχαριστώ για την απάντηση Επειδή τώρα πήρα PlayStation πρώτη φορά και είμαι λίγο άσχετος, μπορείς να μου πεις πως προσθέτω λεφτα στο wallet? Δεν βρήκα κάποιο wallet στους τρόπους πληρωμής
pasxaliskar Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 11 λεπτά πριν, spynick είπε Σε ευχαριστώ για την απάντηση Επειδή τώρα πήρα PlayStation πρώτη φορά και είμαι λίγο άσχετος, μπορείς να μου πεις πως προσθέτω λεφτα στο wallet? Δεν βρήκα κάποιο wallet στους τρόπους πληρωμής Add funds από το σάιτ η την εφαρμογή
spynick Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 3 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε Add funds από το σάιτ η την εφαρμογή Thanks 🙏
vagmouk Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Μια χαρά είναι ακόμα.Πήρα Resident Evil , Resident Evil Village gold edition και Resident Evil 3 με 400 λίρες σύνολο.Πήρε και 28 λίρες η FUPS προμήθεια και άλλα 0,20 η Revolut.Ένα ευρώ χοντρικά έξοδα δηλαδή....Σταγόνα στον ωκεανό σαν να λέμε. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις