Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν το πολύ έψαξα να σου πω την αλήθεια, απλά στα σκρουτζομαγαζα παίζει πιο υψηλά κοντά στα 580€.

Η τιμή στο site είναι στα 529€.

Στην κράτηση για πληρωμή μου ήρθε στα 502€.

Δεν νομίζω να είναι τίποτα εκθεσιακό...

Θα δούμε...

Εύχομαι τα μαύρα να είναι εκπληκτικά όπως στα διάφορα review του εξωτερικού.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, ivris είπε

Δεν το πολύ έψαξα να σου πω την αλήθεια, απλά στα σκρουτζομαγαζα παίζει πιο υψηλά κοντά στα 580€.

Θα δούμε...

Δε νομίζω να είναι εκθεσιακό γιατί έχει κ αλλά κομμάτια...Γιατί να σου βάλουν εκθεσιακό..?Με το καλό να τη χαρείς κ να μας πεις κ γνώμες μετά..

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έχω την c805 55 ιντσών πήρε χτες νέα ενημέρωση αλλά μου φαίνεται κάπως "βαριά" από την προηγούμενη σαν να κολλάει και να σέρνεται αρκετά συχνά. Δοκίμασα να κάνω και επανεκκίνηση αλλά φαίνεται ότι ζοριζεται αρκετά.

Δημοσ.
Στις 19/8/2025 στις 10:48 ΜΜ, ivris είπε

Θα δούμε...

429Ε ειχε παιξει πριν περιπου ενα μηνα στο Κωτσόβολο , 500Ε ειναι ουσιαστικα η κανονικη τιμη της , και εγω την ηθελα αυτη αλλα ειχε ο Γερμανος τον Μάιο την LG oled B4 , 640E  με 5χρονια εγγύηση  οποτε δεν αξιζε η c805 , μπορει να εχει πολυ καλη εικονα, δεν την εχω δει απο κοντα αλλα οταν με λιγα χρήματα παραπανω παιρνεις oled θεωρω οτι οι mini led ειναι λιγο ακριβες ακομα  .

Δημοσ.

Καλησπέρα μετά το update στην c805 55 στο ps4 pro με το game mode ότι και αν κάνω είναι πάντα σε 30 fps. Κυρίαρχος του παιχνιδιού ενεργοποιημένο η αυτόματο πάντα σε 30 fps ενώ πριν το update δεν ήταν έτσι. Αυτό συμβαίνει σε όλες τις θύρες hdmi... Τι συνέβη μπορεί κάποιος να μου πει τις ρυθμίσεις του για να παίξει σωστά το game mode σε ps4?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...