Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά πως απενεργοποιω το soap opera effect? Το είχα κάνει όταν είχα πρωτοπορεί την tv αλλά έγιναν reset οι ρυθμίσεις κατά λάθος.

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι σχετικά με αρχεία mkv μεγάλου μεγέθους (70+ GB). hdr10+ etc etc. Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος πρόβλημα να μη μπορεί να γίνει αναπαραγωγή με VLC for Android? Το αρχείο βρίσκεται σε εξωτερικό σκληρό δίσκο συνδεδεμένο με την τηλεόραση. Σε υπολογιστή παίζει κανονικά.

Δημοσ.
35 minutes ago, panseit said:

Παιδιά να ρωτήσω κάτι σχετικά με αρχεία mkv μεγάλου μεγέθους (70+ GB). hdr10+ etc etc. Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος πρόβλημα να μη μπορεί να γίνει αναπαραγωγή με VLC for Android? Το αρχείο βρίσκεται σε εξωτερικό σκληρό δίσκο συνδεδεμένο με την τηλεόραση. Σε υπολογιστή παίζει κανονικά.

Δεν μου παίζουν σχεδόν όλα στον VLC και όσα παίζουν δεν έχουν ομαλή αναπαραγωγή, σαν να χάνουν frames. Ούτε ο mx player, ούτε ο nova player είναι καλύτεροι αλλά τουλάχιστον δεν κρασάρει όπως ο VLC. Στο Kodi παίζουν όλα απροβλημάτιστα.

• Thanks 1
Δημοσ.
7 hours ago, -dL- said:

Δεν μου παίζουν σχεδόν όλα στον VLC και όσα παίζουν δεν έχουν ομαλή αναπαραγωγή, σαν να χάνουν frames. Ούτε ο mx player, ούτε ο nova player είναι καλύτεροι αλλά τουλάχιστον δεν κρασάρει όπως ο VLC. Στο Kodi παίζουν όλα απροβλημάτιστα.

Ty! Είχα βάλει και το Kodi και κολλαγε και αυτό. Τώρα το ξαναπέρασα και έπαιξε τέλεια. Ty! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, panseit said:

Ty! Είχα βάλει και το Kodi και κολλαγε και αυτό. Τώρα το ξαναπέρασα και έπαιξε τέλεια. Ty! 

Ναι, η έκδοση 20.1 nexus είναι πολύ καλή. Μπορείς να βάλεις ενα απλό skin όπως το Arctic Zephyr 2 και να το απλοποιήσεις ακόμα περισσότερο σαν media center που το εικονίδιο Βίντεο ανοίγει τον σκληρό και είσαι έτοιμος. Επίσης για να μην σου βγάζουν τα μάτια οι υπότιτλοι που φωτίζουν πολύ σε ταινίες HDR πήγαινε στα settings, player, subtitles και βάλε την διαφάνεια των υπότιτλων κάπου στο 92%. Επίσης την ώρα που παίζει η ταινία πάτα δίπλα απο το play στο video και επέλεξε zoom για να σου πιάσει όλη την οθόνη και διάλεξε υπότιτλους απο όλη την λίστα.

Επεξ/σία από -dL-
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
35 minutes ago, -dL- said:

Ναι, η έκδοση 20.1 nexus είναι πολύ καλή. Μπορείς να βάλεις ενα απλό skin όπως το Arctic Zephyr 2 και να το απλοποιήσεις ακόμα περισσότερο σαν media center που το εικονίδιο Βίντεο ανοίγει τον σκληρό και είσαι έτοιμος. Επίσης για να μην σου βγάζουν τα μάτια οι υπότιτλοι που φωτίζουν πολύ σε ταινίες HDR πήγαινε στα settings, player, subtitles και βάλε την διαφάνεια των υπότιτλων κάπου στο 92%. Επίσης την ώρα που παίζει η ταινία πάτα δίπλα απο το play στο video και επέλεξε zoom για να σου πιάσει όλη την οθόνη και διάλεξε υπότιτλους απο όλη την λίστα.

Αυτό με τους υπότιτλους ήταν το πρώτο που έκανα :D Το Zoom δε φαίνεται να λειτουργεί καθώς δεν εξαφανίζονται οι μαύρες μπάρες πάνω και κάτω αλλά θα το ψάξω περισσότερο! Σε ευχαριστώ και πάλι!

Δημοσ.
11 minutes ago, panseit said:

Αυτό με τους υπότιτλους ήταν το πρώτο που έκανα :D Το Zoom δε φαίνεται να λειτουργεί καθώς δεν εξαφανίζονται οι μαύρες μπάρες πάνω και κάτω αλλά θα το ψάξω περισσότερο! Σε ευχαριστώ και πάλι!

Σε μερικές ταινίες το κάνει και σε μένα. Αντί για ζοομ πάτα custom και μετά πάτα απο κάτω ratio και βάλτο 1,35. Κομπλέ ;)

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να κάνω μια ερώτηση σε tcl 55c735 θα έχω πρόβλημα με το PS4,nintendo switch, σύνδεση με laptop? Έχει μόνο hdmi 2.1  η τηλεόραση! Την έχω παραγγείλει! Έχω αυτή την αμφιβολία! Ευχαριστώ 

Επεξ/σία από fastnickride
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα. Μάλλον διεκδικώ το Όσκαρ γκαντεμιας. Μοντέλο 55c635 αγορά 01/2023 παρέδωσε πνεύμα στην απώλεια εικόνας πριν 10 μέρες. Ενώ είχε ήχο δεν είχε καθόλου εικόνα. Πλησιάζοντας την τηλεόραση με φακό άχνα εμφανίζονταν η εικόνα. Στο πλαίσιο της εγγύησης έγινε αλλαγή του τροφοδοτικού, που όπως μου είπαν επειδή είναι γνωστό πρόβλημα το νέο τροφοδοτικό είναι νέου τύπου. Μέσα σε δύο ημέρες ξανά το ίδιο πρόβλημα και από βδομάδα θα την ξαναστειλω στο service.

Επεξ/σία από theo444
Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα! Κάτοχος 50C635!Εντυπωσιασμενος μέχρι τώρα! Σε σχέση με ερωτηση για update εγώ ήμουν στην V501 και έκανα άμεσα update σε V559 από telegram! Όλα δείχνουν να δουλεύουν ρολόι! Θέλει αρκετό πειραματισμό να βάλεις χρώματα κτλ εκεί που αρέσουν στο μάτι του καθενός αλλά η τηλεόραση για τα λεφτά της δείχνει να είναι μια πολύ τιμια επιλογή! Και cosmoteTV και όλες σχεδόν οι streaming υπηρεσίες που έβαλα παίζουν άψογα! Οποίος έχει το μοντέλο και εχ3ι να προτείνει κανένα setup για calibration δεκτό! 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν δεν έχει αναφερθεί ...

Σχετικά με τα προϊόντα TCL στην Ελλάδα.

Στην Ελλάδα, τις λευκές συσκευές και τηλεοράσεις TCL διανέμει ο Όμιλος Globalsat – Teleunicom, μέσω του δικτύου καταστημάτων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, καθώς και μέσω των ηλεκτρονικών καταστημάτων που συνεργάζεται, δίνοντας τη δυνατότητα στους Έλληνες καταναλωτές να αποκτήσουν πρόσβαση στο μεγαλύτερο μέρος της προϊοντικής γκάμας της εταιρείας.

https://www.globalsat-teleunicom.com/i-tcl-parousiazei-ta-nea-proionta-c-series-tvs-soundbars/

Δημοσ.

Οσοι είδαν reviews της QM8 θα είδα πόσο καλή τηλεόραση ειναι. Το local dimming ειναι πολύ καλό, πιθανά ένα κλικ παραπάνω απο την QN90B. Σέβεται σε μεγάλο βαθμό τις λεπτομέριες στις σκιές αλλά ταυτόχρονα περιορίζει και το blooming. 

Η τιμή της βέβαια ειναι απαγορευτική, εφάμιλη των OLED

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς τι κωδικό βάζεις όταν θέλεις να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων! Θέλω από Google TV να πάω σε basic TV και μόνο με επαναφορά γίνεται! Όταν το κάνω ζητάει κωδικό με 4 ψηφία. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, fastnickride είπε

Γνωρίζει κανείς τι κωδικό βάζεις όταν θέλεις να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων! Θέλω από Google TV να πάω σε basic TV και μόνο με επαναφορά γίνεται! Όταν το κάνω ζητάει κωδικό με 4 ψηφία. 

Καλησπέρα 1234 αν θυμάμαι καλά

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αγορα την tcl c845 και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Οταν παιζω περιεχομενο 24p απο εξωτερικο Player ( NVIDIA Shiled  ειτε απο kodi ειτε απο plex ) στην hdmi arc η εικονα αναβοσβήνει και δεν παιζει σωστα , σα να μην κλειδωνει στα 24p. στα 60 hz δεν εχω προβλημα, και παιζει κανονικα. εχω δοκιμασει 2-3 καλωδια αλλα το προβλημα παραμενει. εχει κανεις αντιμετωπίσει κατι παρομοιο? 

επσης οταν συνδέω απευθείας το shiled με την τηλεόραση η μονο ανάλυση που βγαζει ειναι 640χ480!!!! ενω στη συνδεση μεσω nad av βγαζει κανονικα 4κ. 

Επεξ/σία από klamia71

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...