Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Update

Παρέλαβα σήμερα την 55c635 και μπορώ να πω πως η εικόνα είναι άκρως εντυπωσιακή για μία τηλεόραση των 450 ευρώ. Το google tv μου φάνηκε φουλ εύχρηστο και γενικά το set up ήταν εύκολο. Αυτό που δεν με εντυπωσίασε ιδιαίτερα είναι τα ηχεία αλλά αυτό είναι κάτι που λύνεται με μια ηχομπάρα οπότε δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Δυστυχώς κάνει και σε εμένα flickering στις αλλαγές φωτεινότητας σε Dolby Vision περιεχόμενο όμως το διόρθωσα με αυτό το fix που είχα δει να κυκλοφορεί που ενεργοποιείς το quick start, βγάζεις την τηλεόραση από το ρεύμα κλπ. Λίγο απαράδεκτο να υπάρχει τόσο καιρό αυτό και να μην έχει διορθωθεί με update από την εταιρεία καθώς είναι ξεκάθαρα θέμα  software.

Παρόλα αυτά πιστεύω η εικόνα σε αποζημιώνει για αυτές τις αστοχίες (αν και μάλλον δεν θα έλεγα το ίδιο αν δεν δούλευε το fix για το dolby vision). Μου πέρασε από το μυαλό ότι με μια lg/samsung θα είχα το κεφάλι μου ήσυχο, αλλά σε αυτά τα χρήματα τα χρώματα τους δεν θα συγκρίνονταν με της TCL.

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 hours ago, Athina97 said:

Update

Παρέλαβα σήμερα την 55c635 και μπορώ να πω πως η εικόνα είναι άκρως εντυπωσιακή για μία τηλεόραση των 450 ευρώ. Το google tv μου φάνηκε φουλ εύχρηστο και γενικά το set up ήταν εύκολο. Αυτό που δεν με εντυπωσίασε ιδιαίτερα είναι τα ηχεία αλλά αυτό είναι κάτι που λύνεται με μια ηχομπάρα οπότε δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Δυστυχώς κάνει και σε εμένα flickering στις αλλαγές φωτεινότητας σε Dolby Vision περιεχόμενο όμως το διόρθωσα με αυτό το fix που είχα δει να κυκλοφορεί που ενεργοποιείς το quick start, βγάζεις την τηλεόραση από το ρεύμα κλπ. Λίγο απαράδεκτο να υπάρχει τόσο καιρό αυτό και να μην έχει διορθωθεί με update από την εταιρεία καθώς είναι ξεκάθαρα θέμα  software.

Παρόλα αυτά πιστεύω η εικόνα σε αποζημιώνει για αυτές τις αστοχίες (αν και μάλλον δεν θα έλεγα το ίδιο αν δεν δούλευε το fix για το dolby vision). Μου πέρασε από το μυαλό ότι με μια lg/samsung θα είχα το κεφάλι μου ήσυχο, αλλά σε αυτά τα χρήματα τα χρώματα τους δεν θα συγκρίνονταν με της TCL.

Καλοτάξιδη! Επειδή έχω δεί παντού οτι ο ήχος τα σπάει με τα ηχεία της ONKYO, δες μήπως και στις ρυθμίσεις είναι κάτι που μπορείς να προσαρμόσεις και απογειωθεί.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ να σαι καλά! Θα το ψάξω σίγουρα γιατί και εγώ αυτό έχω διαβάσει

Επεξ/σία από Athina97
Δημοσ.

Ενημερωτικά, στην 50p635 που πήρα, εαν δεν ενεργοποιήσω απο το μενού των ρυθμίσεων ήχου το surround virtualizer, ο ήχος είναι απαράδεκτός ενώ ενεργοποιημένος είναι μια χαρά! Δοκίμασε: Ήχος προφίλ Δυναμικός με όλα τα settings χαμηλά και surround virtualizer on και βάλε προσανατολισμό ηχείων μπροστά αν δεν την έχεις σε βάση στον τοίχο. Και πάλι καλορίζικη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για αγορά 55αρας το πολύ στα 1000€ για θέαση κυρίως ταινιών και youtube (λόγω παιδιού), αντε κανένα τηλεοπτικό πρόγραμμα και σπάνια κανένα αθλητικό γεγονός.  έχω απορρίψει oled καθώς θα τοποθετηθεί σε φωτεινό σαλόνι και είμαι ανάμεσα σε c835 και c845. η οικονομική διαφορά τους είναι στα 200€. το ερώτημα είναι αξίζει η 845 τα 200€ παραπάνω καθώς πρόκειται για ένα σεβαστό ποσό… ευχαριστώ! 

( το gaming δεν με ενδιαφέρει )

τώρα προέρχομαι από μια samsung NU8000 που τα μόνα θετικά της είναι το γρήγορο μενού της και η γρήγορη αλλαγή καναλιών που δεν θα ήθελα να τα χάσω! 

Επεξ/σία από pananton
Δημοσ.
6 ώρες πριν, pananton είπε

καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για αγορά 55αρας το πολύ στα 1000€ για θέαση κυρίως ταινιών και youtube (λόγω παιδιού), αντε κανένα τηλεοπτικό πρόγραμμα και σπάνια κανένα αθλητικό γεγονός.  έχω απορρίψει oled καθώς θα τοποθετηθεί σε φωτεινό σαλόνι και είμαι ανάμεσα σε c835 και c845. η οικονομική διαφορά τους είναι στα 200€. το ερώτημα είναι αξίζει η 845 τα 200€ παραπάνω καθώς πρόκειται για ένα σεβαστό ποσό… ευχαριστώ! 

( το gaming δεν με ενδιαφέρει )

τώρα προέρχομαι από μια samsung NU8000 που τα μόνα θετικά της είναι το γρήγορο μενού της και η γρήγορη αλλαγή καναλιών που δεν θα ήθελα να τα χάσω! 

Η C845 έχει μεγαλύτερη φωτεινότητα και περισσότερες dimming zones. 

Δημοσ.

Συγκριτικό των 2. https://www.displayspecifications.com/en/comparison/2ba0258626

Όπως σωστά είπε και ο φίλος απο πάνω η C845 έχει τα διπλάσια dimming zones και είναι φετινό μοντέλο. Επιπλέον είδα οτι έχει διπλάσιο peek brightness το οποίο θα σου φανεί στις ταινίες με HDR και 4K 144hz στην πόρτα 1 HDMI (120hz στην 2) αν σε ενδιαφέρει για παιχνίδια Playstation με γρήγορη ροή. Τώρα όσον αφορά το γρήγορο μενού, δεν θα το έλεγα και γρήγορο οπότε μια επίσκεψη σε κατάστημα και ζήτα το τηλεκοντρόλ να δείς την ταχύτητα εναλλαγής καναλιών. Για τηλεόραση των 1000€ δεν θα σου κάνουν τους δύσκολους.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ψάχνω να αγοράσω τηλεόραση για τον αδελφό (δώρο) μέχρι 500-600€. 

Κοιτάω την 55c735, την c645, Hisense u6 και τη Samsung 55CU8572. 

Κλείνω προς την 735 αλλά θα ήθελα να ακούσω γνώμες 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η c745 είναι 200€ πάνω δυστυχώς. Η 735 και 645 έχουν ακριβώς την ίδια τιμή με προσφορά που πήρα αλλά θεωρώ την 735 λίγο καλύτερη σε χαρακτηριστικά. Όχι;

Βασικά τώρα που ξανά κοιτάω την 55CU8572 μου ψιλοαρεσει. Θεωρείτε ότι είναι χειρότερη από μια TCL;

Επεξ/σία από Nick64
Δημοσ.

https://www.displayspecifications.com/en/comparison/0380274c0e συγκριτικό των τηλεοράσεων που ανέφερες.

Οι 2 TCL είναι Direct LED, η Hisense mini led και η Samsung edge led που είναι και η λιγότερα ποιοτική οθόνη θεωρητικά.

Προσωπικά θα πήγαινα στην TCL c645 που είναι φετινή και αρκετά πιο φωτεινή απο τις άλλες.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...