Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, spiritclay είπε

αυτο με την υπευθυνη δηλωση πως πρεπει να γίνει? παω στα κεπ ή το κάνω μόνος ψηφιακά και απλα το ανεβάζω?

ναι απο gov

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ δεν τα κατάφερα μέχρι τώρα και κάπου πήρε το μάτι μου ότι οι αιτήσεις ξεπέρασαν τις 234.000. Αναρωτιέμαι όλος αυτός ο κόσμος που έκανε αίτηση πώς τα κατάφερε. 

Εν τω μεταξύ θυμάμαι στο προηγούμενο με τις πράσινες δεξιότητες (2 χρόνια πριν;) η διαδικασία της αίτησης ήταν απροβληματιστη, φέτος γιατί τόσο χάλια τα συστήματά τους;

Δημοσ.

Γιατι το εχει παρει πρεφα ο κοσμος και μπαινει να κονομησει 

Παλια λιγοι το ηξεραν και ηθελε παρακολουθηση και ηταν και πιο λιγα τα λεφτα 

Δημοσ.
1 hour ago, SciManiac said:

Εγώ δεν τα κατάφερα μέχρι τώρα και κάπου πήρε το μάτι μου ότι οι αιτήσεις ξεπέρασαν τις 234.000. Αναρωτιέμαι όλος αυτός ο κόσμος που έκανε αίτηση πώς τα κατάφερε. 

Εν τω μεταξύ θυμάμαι στο προηγούμενο με τις πράσινες δεξιότητες (2 χρόνια πριν;) η διαδικασία της αίτησης ήταν απροβληματιστη, φέτος γιατί τόσο χάλια τα συστήματά τους;

Αν ισχύει το νούμερο μάλλον θα εννοούν πόσοι ξεκίνησαν την αίτηση φτάσανε δηλαδή στο πρώτο βήμα, γι έτσι κι αλλιώς δικαίωμα έχουν 170.000 συνολικά.

Η μεγάλη διαφορά είναι οτι συγκεκριμένο είναι full εξ αποστάσεως , δεν έχει καθόλου διαζώσης μαθήματα που πολλοί δεν θέλουν να ασχοληθούν καθόλου να πάνε έστω και για 3 φορές.

Δημοσ.

Για δείτε τώρα μήπως... 4 μέρες προσπαθώ και την πέρασε επιτέλους! 

Η ποιότητα των σεμιναρίων διαφέρει ανάλογα με τον πάροχο; Διαλέγεις εσύ πάροχο ή σε match-άρει το σύστημα ανάλογα με τη θεματική που θα διαλέξεις;

Καταλαβαίνω πως όλο αυτό είναι μια αρπαχτή αλλά 150 ώρες είναι αυτές, μην πάνε χαμένες...

Δημοσ.

Το καταφερα με τα χιλια ζορια, εκανα και την αιτηση τωρα σεν ξερω κατα ποσο πηγε καλα. Εστειλα και τον αριθμο καυας στο golearn και σημερα το ορωι μου εστειλαν μνμ οτι κατοχυρωσα την θεση. Δεν ξερω αν πρεπει να κανω κατι αλλο κ ποσο καιρο θα περιμενω να μαθω αν τελικα περασε ή οχι.

Δημοσ.

Αυτή που είχαν κάνει ένα σεμινάριο πριν 2 χρόνια μπορούν να κάνουν αυτό που βγήκε τώρα? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, spiritclay είπε

Το καταφερα με τα χιλια ζορια, εκανα και την αιτηση τωρα σεν ξερω κατα ποσο πηγε καλα. Εστειλα και τον αριθμο καυας στο golearn και σημερα το ορωι μου εστειλαν μνμ οτι κατοχυρωσα την θεση. Δεν ξερω αν πρεπει να κανω κατι αλλο κ ποσο καιρο θα περιμενω να μαθω αν τελικα περασε ή οχι.

Πρέπει να στείλουμε κάπου το αριθμό ΚΑΥΑΣ;

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Sherlock_7 είπε

Πρέπει να στείλουμε κάπου το αριθμό ΚΑΥΑΣ;

οταν βγουν τα αποτελεσματα και εγκριθεις διαλεγεις κεντρο και το στελνεις 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, adi32 είπε

οταν βγουν τα αποτελεσματα και εγκριθεις διαλεγεις κεντρο και το στελνεις 

ΚΑΤΣΕ δηλ σου ηρθε ηδη επιβεβαιωση εγκροσης???

επισης αποριες

1)εγω εκανα σκρισοτ πτυχιο ταυτοτητα και λοουερ μετα τα εκανα με τινι σκανερ μετατροπη σε Pdf και τα ανεβασα ετσι παιζει καποιο ρολο?γιατι ελεγε τα θελει σε pdf

2)iban οποιδηποτε στο ονομα μας ετσι εγω εβαλα της πειραιως γιατι εκει πληρωνομαι αλλα σε κατι παλια ξερω γω για μαρκετπας και τετοια ενβαζα της εθνικης δηλ στο gov της εθνικης εχω αποθηκευμενο

3)την υπευθυνη δηλωση μπαινω gov παταω υπαυθυνη δηλωση κανω κοπι πειστ εκεινο το γραπτο επιβεβαιωση μου ηρθε σε sms και το ξανανεβασα σωστα?

4)και τελος το πιο περιεργο ανέβασα το ημερολογιο εργασιας απο εργανη αλλά αυτή η εταιρεία που είμαι δεν ξέρω λόγω αργοσχολιας τα ανεβάζει ανά 2 βδομάδες γιατί και η προϊστάμενος μας τα στέλνει ανά 2 βδομάδες. Δήλ ο Ιούλιος τώρα είναι μέχρι και τις 27. Παίζει ρόλο? Να βάλω Ιούνιο? Αν δεν γίνεται να μπω πχ σε 5 μέρες κάτι να κάνω επεξεργασία? Αυτό μπορώ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, rudigarcia222 είπε

ΚΑΤΣΕ δηλ σου ηρθε ηδη επιβεβαιωση εγκροσης???

επισης αποριες

1)εγω εκανα σκρισοτ πτυχιο ταυτοτητα και λοουερ μετα τα εκανα με τινι σκανερ μετατροπη σε Pdf και τα ανεβασα ετσι παιζει καποιο ρολο?γιατι ελεγε τα θελει σε pdf

2)iban οποιδηποτε στο ονομα μας ετσι εγω εβαλα της πειραιως γιατι εκει πληρωνομαι αλλα σε κατι παλια ξερω γω για μαρκετπας και τετοια ενβαζα της εθνικης δηλ στο gov της εθνικης εχω αποθηκευμενο

3)την υπευθυνη δηλωση μπαινω gov παταω υπαυθυνη δηλωση κανω κοπι πειστ εκεινο το γραπτο επιβεβαιωση μου ηρθε σε sms και το ξανανεβασα σωστα?

4)και τελος το πιο περιεργο ανέβασα το ημερολογιο εργασιας απο εργανη αλλά αυτή η εταιρεία που είμαι δεν ξέρω λόγω αργοσχολιας τα ανεβάζει ανά 2 βδομάδες γιατί και η προϊστάμενος μας τα στέλνει ανά 2 βδομάδες. Δήλ ο Ιούλιος τώρα είναι μέχρι και τις 27. Παίζει ρόλο? Να βάλω Ιούνιο? Αν δεν γίνεται να μπω πχ σε 5 μέρες κάτι να κάνω επεξεργασία? Αυτό μπορώ?

Το ΚΑΥΑΣ σου βγαινει τωρα και οταν βγουν τα αποτελεσματα και εχεις εγκριθει τοτε το δινεις στο κεντρο που εχεις διαλεξει

1) οκ εισαι 

2)  νομιζω πρεπει να βαλεις αυτο που εχεις δηλωμενο στο gov

3)  σωζεις το pdf και το βαζεις 

4) το τωρινο βαζεις. Αργοτερα οταν φτασεις να παρακολουθεις τα σεμιναρια θα σου ζητησουν και τους αλλους μηνες ωστε να υπολογιζονται οι ωρες που μπορεις να μπαινεις 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, adi32 είπε

Το ΚΑΥΑΣ σου βγαινει τωρα και οταν βγουν τα αποτελεσματα και εχεις εγκριθει τοτε το δινεις στο κεντρο που εχεις διαλεξει

Ευχαριστώ πολύ. Να ρωτήσω γιατί είμαι και τενεκες με αυτά. Εγώ ήμουν αριθμός κάπου 164.000. Στο τέλος της διαδικασίας και αφού τα ανέβασα όλα έλεγε επιτυχής φόρμα και αναγράφει αυτό το κωδικό Καυας. Μετά από κάτω έλεγε θα εξεταστούν τα δικαιολογητικά άπο το πάροχο κατάρτισης . Αυτό ήταν δηλαδή?Τώρα περιμένω κάποιο άλλο μειλ επιβεβαίωσης?? Η σαν επόμενο βήμα πάω εγώ με τον κωδικό Καυας μου σε κάποιο κεκ της πόλης και το προχωράω? 

Edit για τον νο2 ήθελε του gov? Δηλ αν βγω και ξαναμπώ μετά μάλλον θα ακυρωθεί και θα χάσω τη σειρά μου. Εγώ έβαλα αυτόν γιατί εκεί πληρωνόμαστε άπο τη δουλειά. Θα δοκιμάσω να το περάσω στο gov 

Επεξ/σία από rudigarcia222
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

Ευχαριστώ πολύ. Να ρωτήσω γιατί είμαι και τενεκες με αυτά. Εγώ ήμουν αριθμός κάπου 164.000. Στο τέλος της διαδικασίας και αφού τα ανέβασα όλα έλεγε επιτυχής φόρμα και αναγράφει αυτό το κωδικό Καυας. Μετά από κάτω έλεγε θα εξεταστούν τα δικαιολογητικά άπο το πάροχο κατάρτισης . Αυτό ήταν δηλαδή?Τώρα περιμένω κάποιο άλλο μειλ επιβεβαίωσης?? Η σαν επόμενο βήμα πάω εγώ με τον κωδικό Καυας μου σε κάποιο κεκ της πόλης και το προχωράω? 

Edit για τον νο2 ήθελε του gov? Δηλ αν βγω και ξαναμπώ μετά μάλλον θα ακυρωθεί και θα χάσω τη σειρά μου. Εγώ έβαλα αυτόν γιατί εκεί πληρωνόμαστε άπο τη δουλειά. Θα δοκιμάσω να το περάσω στο gov 

Θα περιμένεις να βγουν τα αποτελέσματα νσ δεις αν είσαι μέσα και μευα θα δώσεις τον αριθμό στο κέντρο που θες. 

Για το λογαριασμό πρέπει να είσαι πρώτο όνομα αλλά δεν ξέρω αν πρέπει υποχρεωτικά να είναι αυτός του gov 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...