gianakakis Δημοσ. Παρασκευή στις 03:35 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:35 μμ Ερώτηση: Το συνεργείο που μου εγκατέστησε κουφώματα PVC, έκανε οικονομία στον αφρό και έχει αφήσει αρκετά κενά. Η δικαιολογία ήταν "για την σωστή λειτουργία του κουφώματος δεν μπορεί να μπει παντού" Ισχύει κάτι τέτοιο τεχνικά; Θα ξαναέρθουν για να ολοκληρώσουν και θέλω να ζητήσω αφρό παντού. Τα κουφώματα είναι PVC αρκετά ακριβά και τα τζάμια διπλά ασύμμετρα.
Doubt Δημοσ. Παρασκευή στις 04:18 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:18 μμ 42 λεπτά πριν, gianakakis είπε Ερώτηση: Το συνεργείο που μου εγκατέστησε κουφώματα PVC, έκανε οικονομία στον αφρό και έχει αφήσει αρκετά κενά. Η δικαιολογία ήταν "για την σωστή λειτουργία του κουφώματος δεν μπορεί να μπει παντού" Ισχύει κάτι τέτοιο τεχνικά; Θα ξαναέρθουν για να ολοκληρώσουν και θέλω να ζητήσω αφρό παντού. Τα κουφώματα είναι PVC αρκετά ακριβά και τα τζάμια διπλά ασύμμετρα. Συμπλήρωσε μόνος σου, παπάντζα σου είπαν.
nzeppos Δημοσ. Παρασκευή στις 07:00 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:00 μμ (επεξεργασμένο) Ναι, δεν ισχύει αυτό. Εμένα πχ μου έλεγαν ότι ο πολύς αφρός είναι ακριβός άρα όπου έχει σημαντικά κενά καλύτερα να βάλουμε έξτρα θερμομονωτικά φελιζόλ μεταξύ κουφώματος και τούβλων (τα οποία προφανώς δεν θα τα πλήρωναν αυτοί αλλά οι ελαιοχρωματιστές). Η ιδέα είχε μια λογική όπως έγινε η εγκατάσταση, μιας και είχαν εμφανιστεί μεγάλα κενά (σε κάποια σημεία φαινόταν ακόμα και φως απ' έξω...). Τελικά ξηλώθηκαν όλα τα κουφώματα για να κουμπώσουν πάνω στα φελιζόλ (που μπήκαν παντού) και μετά συμπλήρωσαν με αφρούς. Με λίγα λόγια ο καθένας λέει ό,τι του κατέβει για να ξεμπερδέψει μια ώρα αρχύτερα και να τρέξει στην επόμενη δουλειά. Συμφωνώ όμως κι εγώ ότι αν δεν είναι τραγικά τα πράγματα, μπορεί να είναι πιο γρήγορο να συμπληρώσεις μόνος σου. Δεν είναι τίποτα και αν τα κενά είναι μικρά πιθανώς να μη χρειαστείς ούτε πιστόλι αφρού (που δεν είναι ιδιαίτερα ακριβό ούτως ή άλλως). Διαφορετικά πες τους να έρθουν πίσω να τελειώσουν τη δουλειά. Και αν επιμένουν στα περί "σωστής λειτουργίας" και άλλες παπάτζες, να το τεκμηριώσουν και να το εξηγήσουν πολύ αναλυτικά. Επεξ/σία Παρασκευή στις 07:02 μμ από nzeppos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα