Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνειδητοποίησα κάτι, δεν έχω παίξει skyrim, κανένα fallout, οποτε το starfield θα είναι το πρώτο παιχνίδι της bethesda που θα παίξω μετά το oblivion 16 χρονια πριν 😂

• Like 2
  • Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, drakel είπε

Συνειδητοποίησα κάτι, δεν έχω παίξει skyrim, κανένα fallout, οποτε το starfield θα είναι το πρώτο παιχνίδι της bethesda που θα παίξω μετά το oblivion 16 χρονια πριν 😂

Ντροπηηηηηη.....😁

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, drakel είπε

Πιάστε τον! Και κάντε του και αναφορά! :devil:😁

• Like 2
Δημοσ.

Πούλησα πρόσφατα ένα series x και έκανα delete τα account μου απ τη κονσόλα αλλά δεν έκανα factory reset, υπάρχει περίπτωση  να μου χακαρουν το λογαριασμό ή να αποκτήσουν πρόσβαση στο account μου ή σε προσωπικά μου στοιχεία?

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Πούλησα πρόσφατα ένα series x και έκανα delete τα account μου απ τη κονσόλα αλλά δεν έκανα factory reset, υπάρχει περίπτωση  να μου χακαρουν το λογαριασμό ή να αποκτήσουν πρόσβαση στο account μου ή σε προσωπικά μου στοιχεία?

Αφού τον διέγραψες τον λογαριασμό πως θα αποκτήσουν πρόσβαση???

Όποιος πάει να τρέξει κάποιο δικό σου παιχνίδι πολύ απλά θα του βγάλει μύνημα ότι θα πρέπει να συνδεθεί με τον λογαριασμό που αγοράστηκαν κοινώς θα φάει άκυρο και αναγκαστικά θα κάνει factory reset 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

προτάσεις για παιχνίδια (gamepass) που να παίζουν ταυτόxρονα δύο παίκτες, στο στυλ του εκπληκτικού "it takes two"...???

Επεξ/σία από antnatal
Δημοσ.

Ριξε μια ματια στο A Way Out.Ειναι με 2 τυπους που προσπαθουν να αποδρασουν απο φυλακη.Μονο co-op παιζει αλλα με παρεα ειναι φοβερο.

• Like 3
Δημοσ.

Ε κατσε ρε παιδες σε καμποσο καιρο θα πεσει η τιμη τους αφου μπηκαν κ αλλοι στο παιχνιδι. 

Τωρα ναι ειναι ακομα πολυ ακριβο !

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, firepc είπε

δεν παίρνω άλλο ένα series s καλύτερα 😄

Εσυ τράβα δώσε 285€ για 360GB και ασε εμας τους χαζους να δωσουμε 220€ για 1ΤΒ .

Η ειδηση ειναι καθαρα οτι πλεον θα υπαρχει ανταγωνισμος και θα πεσουν οι τιμες.

Επεξ/σία από dream21
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...