Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μια απο τα ιδια, κατοχος πανω απο δεκα χρονια διαφορων πλαυστασιο, ποτε δεν ειχα ουτε θα αποκτησω πσ πλας, δεν το εχω καμια αναγκη, απολαμβανω μια χαρα ολα τα παιχνιδια μου.

• Like 2
  • Απαντ. 5,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω ειχα ps plus παντα και ο λογος ηταν οτι ετσι επαιξα πολυ καλα παιχνιδια που αν δεν ηταν στη συνδρομη δεν θα τα ειχα αγορασει ποτε  , πχ θυμαμαι χαρακτηριστικα οταν ειχα βαλει αρχικα plus στο ps3  ειχα παιξει το catherine το οποιο δεν θα αγοραζα ποτε "τσοντοπαιχνιδο" αλλα ηταν τελικα ενα πολυ ωραιο puzzle game που το αδικει το εξώφυλλο του. 

20150731170716_catherine_ps3.jpeg

• Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, koproli8os είπε

μια απο τα ιδια, κατοχος πανω απο δεκα χρονια διαφορων πλαυστασιο, ποτε δεν ειχα ουτε θα αποκτησω πσ πλας, δεν το εχω καμια αναγκη, απολαμβανω μια χαρα ολα τα παιχνιδια μου.

Εξαρτάτε τι games παίζει ο καθένας. Αν εσυ δεν θέλεις να παίζεις online και δεν θέλεις καποια free games, κανεις δεν θα σου βάλει το μαχαιρι στο λαιμο για να βάλεις PS+. Εγω που εχω plus απο τότε που βγήκε και θέλω να εχω τα μηνιαία games και να παίζω online βάζω. Απλα πράγματα.

Επεξ/σία από vorlon68
  • Like 2
Δημοσ.

Με 72 ευρώ τον χρόνο, παίρνεις αρκετά καλά παιχνίδια. Δηλαδή το Alan wake 2 του Οκτωβρίου, δεν αξίζει ήδη τα μισα+ χρήματα της ετήσιας? 

72 ευρώ τα οποία γίνονται 60 σε περίοδο εκπτώσεων, τα οποία γίνονται 50-55 με top up wallet 

• Like 3
Δημοσ.

Θυμάται κανείς πόσο χαμηλά έχει παίξει το The Last of Us Part 1 (δηλαδή όχι το remastered); Τόσο σε physical (το προτιμώ), όσο και μέσω PS Store.

Το είχα παίξει στο PS3 πριν 7-8 χρόνια περίπου, γι' αυτό και έλεγα να πάω στο remake στο PS5.

Δημοσ.

Στα 40€ παίζει τώρα σε physical, και 80€ στο store.

Άρα να μην περιμένω καμιά έκπτωση προς τις γιορτές φαντάζομαι.

Μετά είναι και η επιλογή του PS Plus Extra με 14€/μήνα με τα γνωστά μειονεκτήματα.

Δημοσ.

Θα έλεγα να περιμένεις την blackfriday.Το the last of us είναι τίτλος που σε περιόδους εκπτώσεων πέφτει η τιμή του.Μπορει να παίξει και πιο κάτω από τα 40

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, music_lover είπε

Φήμες για Silent Hill 2 στο ps plus την 21 Οκτωβρίου..

Λες; Και ότι με τρώει το χέρι εδώ και αρκετό καιρό που έχει πέσει σε "φυσιολογικά" επίπεδα τιμής. Θα κρατηθώ λίγο ακόμα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Ok, το Ghost of Yotei είναι υπερβολικά καλο όσο έπαιξα. Ειλικρινά είναι λες και νιώθω ότι κρατάω το katana στα χερια μου. :) 

Το ξεκίνησα την Δευτέρα, φαίνεται τρομερό.

Μου άρεσε η αρχή με τα ονόματα (κατάλαβες πού λέω) το βρήκα πολύ ενδιαφέρον και εξεπλάγην ευχάριστα. (δεν θέλω να κάνω spoiler) 

• Like 2
Δημοσ.
9 minutes ago, ilias78 said:

Επειδή δεν έχω παρακολουθήσει, στο δισκάκι του ghost of yotei υπάρχει όλο το παιχνίδι ή θέλει download?

Το Full Game (85GB) είναι στο δισκάκι, αλλά έχει day one patches περίπου 10GB. Η Collector's ακολουθεί την πολιτική της Sony των τελευταίων ετών και έχει μόνο code για digital download της deluxe.

• Thanks 1
Δημοσ.

Μιας και πιάσαμε την κουβέντα, και με αφορμή ένα post πιο πίσω που έλεγε ότι τα δισκάκια είναι «κενά», ήθελα κι εγώ να ρωτήσω τι ισχύει με την πλειοψηφία των games.

Δεν αναφέρομαι μόνο στον όγκο δεδομένων που πρέπει να γίνει download, αλλά και στον όγκο που πρέπει να αποθηκευτεί στο δίσκο.

Δηλαδή ένα game πρέπει να αποθηκεύσει στο δίσκο π.χ. 100 GB ανεξάρτητα από το αν κάποια τα πάρει από το δισκάκι ή αν τα κατεβάσει όλα;

Ή μπορεί να διαβάζει κάποια από το δίσκο; Γιατί σε κάποιες περιπτώσεις ακούς το drive που φορτώνει in game ή μεταξύ των levels.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...