Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Οχι απαραίτητα. 

Τους από κάτω ορόφους πολυ δύσκολα εκτός άμα πέφτουν ποτάμι τα νερά απο την οροφή προς το δάπεδο του τελευταίου ορόφου η προχωρήσει η υγρασία κάθετα από όλο το ντουβάρι του τελευταίου ορόφου προς τα κάτω μέχρι τότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα ενεργήσει αυτοβούλως ο τελευταίος ώστε να επισκευάσει τα πάντα και μετά θα κυνηγάει με αγωγές τους υπαίτιους για επισκευή. 

Τρύπα στην πλάκα δεν κάνεις σε καμία περίπτωση αλλιώς τους τρέχεις στο δικαστήριο. 

Ts έχεις πολύ δουλειά και δρόμο μπροστά σου, μηχανικοί, αστυνομίες, πραγματογνωμονες, δικηγόρος, δικαστήριο που με τις αναβολές θα πάρει χρόνια. Αλλά στο τέλος, θα αναγκαστούν να σε πληρώσουν αρκετά χρήματα ή τους βγάζει το σπίτι σε πληστειριασμο.

Αμα ο οπλισμός έχει σκουριάσει και δεν έχουν ληφθεί υπόψη μέτρα τότε υπάρχει θέμα. Μπορείς να ρωτήσεις έναν Πολ. Μηχανικός για περισσότερες πληροφορίες. 

• Thanks 1
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αστικός Κώδικας διατάξεις περί Διοίκησης Αλλοτρίων Άρθρο 732 Όποιος διοίκησε ξένες υποθέσεις για να αποτρέψει κίνδυνο που απειλούσε τον κύριο ευθύνεται μόνο για δόλο και βαριά αμέλεια.

Mε βάση τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα δεν έχεις ευθύνη όταν για λόγους κατεπείγοντος όντως διαχειρίστικες προσωρινά ξένη περιουσία. Μετά αρχίζουν οι δικές τους ευθύνες. Δυστυχώς μόνον μέσω δικηγόρου θα βγάλεις άκρη αλλά όλα τα στοιχεία που παραθέτεις είναι υπέρ σου και στο τέλος σε περιμένει μια καλή αποζημίωση.

• Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.

ότι λέει ο συμφορουμίτης kalmlk από πάνω.
κάλεσε εσύ την αστυνομία να καταγράψει το γεγονός και κάνε εσύ καταγγελία.
Και να σου κάνουν αυτοί καταγγελία, μόνο τα λεφτά που θα δώσουν θα χάσουν. Ποιός δικαστής θα βγάλει απόφαση εναντίον σου άν πεις ότι έκλεισες τη διαρροή και έτσι έσωσες την πολυκατοικία από πλημμύρα, τους γείτονες σου από χρεωκοπία στην ΕΥΔΑΠ και τον πλανήτη από την έλλειψη νερου που θα προέκυπτε;
τρέλα στην τρελα....

Και όπωσδήποτε ζήτα αποζημίωση για ότι σου έχει χαλάσει.

• Thanks 1
Δημοσ.

Επίσης, αναφορά στην πολεοδομία, τμήμα επικίνδυνων, πες τους ότι λόγω αμέλειας και μη απομάκρυνσης η επισκευής ηλιακού κατεβαίνουν νερά και διαβρωθηκαν οι οπλισμοι με κίνδυνο πτώσης σοβαδων, θα έρθουν και θα καταγράφουν την φθορά, στον δίπλα θα δώσουν εντολή να μεριμνήσει για να μην κατεβαίνει νερο. Την γνωμάτευση την χρησιμοποιείς για κάθε νόμιμη χρήση. 

• Like 3
Δημοσ.

^ Με μέτρο η εμπλοκή της πολεοδομίας μη βγάλει "προβλεπόμενη" επισκευή που θα πρέπει να την χρεωθούν όλοι ή ακόμη βγάλει εντολή εκκένωσης

Δημοσ.

Άσε το insomnia και πήγαινε σε δικηγόρο έμπειρο. Με μια γνωμάτευση από ένα μηχανικό που θα δραματοποιήσει λίγο τα πράγματα τεκμηριωμένα όμως, ο δικηγόρος τους τυλίγει σε μια κόλλα χαρτί και σου τους σερβίρει για δείπνο.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Πολλά μπορείς να κάνεις , νόμιμα πάντα. Αλλά έχουν κόστος .

Επειδή γράφτηκε κάτι παραπάνω για πολεοδομία , αν έρθει η πολεοδομία , και το βγάλει "επικίνδυνο" λόγω φθορών , αν δεν αρθεί η επικινδυνότητα μετά με ανάλογες επισκευές , κανένα διαμέρισμα στην πολυκατοικία δεν μπορεί να πουληθεί . Πρόσεξέ το αυτό , έχω γνωστό μου με τεράστιο θέμα . Τους έβγαλε η πολεοδομία την πολυκατοικία επικίνδυνη λόγω εκτεταμένων φθορών και δεν πουλιέται τίποτα αν δεν τα φτιάξουν πρώτα , και να βάλουν μηχανικό να κάνει την άρση της επικινδυνότητας .Ποιός μηχανικός θα βάλει την υπογραφή του για την άρση? 

Δημοσ.

ρε φιλε δεν πανε καλα οι άνθρωποι.....

Εγώ κατέβηκα να καθαρίσω λιγο τον κηπο στην πολυκατοικία μου, και βρηκα τουλαχιστον 10 κουραδες απο σκυλι.

Βάζω ανακοινωση, ξέροντας ποιος το εχει κανει φυσικα, και τωρα εμαθα οτι ο ιδιοκτητης του σκυλιου με ψαχνει για ξυλο.

Η δε γυναικα του (30 - 35 χρονων και οι δυο), ειπε σε γείτονες "Ε καλα, σιγά, 2-3 φορες τα εκανα ο σκυλος μας, δεν τα μαζεψαμε, θα τα μαζευαμε, πως κανετε έτσι....."

Εντωμεταξυ στην πηλωτη παιζουνε παιδια.....

• Confused 1
  • Sad 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, LiquidTroll είπε

Βάζω ανακοινωση, ξέροντας ποιος το εχει κανει φυσικα, και τωρα εμαθα οτι ο ιδιοκτητης του σκυλιου με ψαχνει για ξυλο.

Εγω σε παρομοια περιπτωση,τους τα πετουσα στο χαλακι τους.
Τωρα βεβαια δε μπορεις,εισαι στοχος.

Οσο κλισε και αν ακουγεται,πραγματικα εχει χαζεψει ο κοσμος..

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας!!!

Ο δικηγόρος μου λείπει μέχρι την Πέμπτη, οπότε προς το παρόν κάλεσα την αστυνομία για καταγραφή και έκανα καταγγελία και αυτοί επιτέλους φοβήθηκαν και έκλεισαν τον ηλιακό.

Και από Πέμπτη ξεκινάει η "μάχη". Αυτή την φορά δεν θα τους την χαρίσω!

• Like 16
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, nagini είπε

Ο δικηγόρος μου λείπει μέχρι την Πέμπτη, οπότε προς το παρόν κάλεσα την αστυνομία για καταγραφή και έκανα καταγγελία και αυτοί επιτέλους φοβήθηκαν και έκλεισαν τον ηλιακό.

Take everything you can, give nothing back. Επίσης, αν κατάλαβα καλά, το διαμέρισμα σου ανήκει, οπότε σκέψου το ενδεχόμενο να κάνεις ασφάλεια κατοικίας για μελλοντική χρήση. Πιθανόν να είχες ξεμπερδέψει με ένα τηλέφωνο στην ασφαλιστική, αν το είχες προνοήσει.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, evkar είπε

Πολλά μπορείς να κάνεις , νόμιμα πάντα. Αλλά έχουν κόστος .

Επειδή γράφτηκε κάτι παραπάνω για πολεοδομία , αν έρθει η πολεοδομία , και το βγάλει "επικίνδυνο" λόγω φθορών , αν δεν αρθεί η επικινδυνότητα μετά με ανάλογες επισκευές , κανένα διαμέρισμα στην πολυκατοικία δεν μπορεί να πουληθεί . Πρόσεξέ το αυτό , έχω γνωστό μου με τεράστιο θέμα . Τους έβγαλε η πολεοδομία την πολυκατοικία επικίνδυνη λόγω εκτεταμένων φθορών και δεν πουλιέται τίποτα αν δεν τα φτιάξουν πρώτα , και να βάλουν μηχανικό να κάνει την άρση της επικινδυνότητας .Ποιός μηχανικός θα βάλει την υπογραφή του για την άρση? 

Μου κάνει τρομερή εντύπωση αυτό που λες. Η πλειοψηφία των διατηρητεων κτιρίων είναι σε τέτοια κατάσταση και αρκετά εξ αυτών έχουν λάβει τέτοιον χαρακτηρισμό. Μια χαρά μπορεί να γίνει η πώληση του ακινήτου προς άλλον ιδιοκτήτη με αυτόν να αναλαβει και το κόστος αναστήλωσης του ακινήτου που θα αγοράσει. Αν έπρεπε μόνο ο πρώτος ιδιοκτήτης να επισκευάσει πρώτα το κτίσμα για να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση τότε δεν θα μπορούσε να γίνει καμία πώληση διατηρητέου ακινήτου. 

2 ώρες πριν, LiquidTroll είπε

ρε φιλε δεν πανε καλα οι άνθρωποι.....

Εγώ κατέβηκα να καθαρίσω λιγο τον κηπο στην πολυκατοικία μου, και βρηκα τουλαχιστον 10 κουραδες απο σκυλι.

Η δε γυναικα του (30 - 35 χρονων και οι δυο), ειπε σε γείτονες "Ε καλα, σιγά, 2-3 φορες τα εκανα ο σκυλος μας, δεν τα μαζεψαμε, θα τα μαζευαμε, πως κανετε έτσι....."

Εντωμεταξυ στην πηλωτη παιζουνε παιδια.....

Να υποθέσω στην ανακοίνωση δεν ονοματισες ποιον το έκανε ούτε και έγραψες το δικό σου επώνυμο. Ήταν εντελώς ανώνυμη. Το να υπάρχουν λίγα κόπρανα μέσα σε κήπο δεν είναι απαραίτητα κακό, δρουν ως λίπασμα, αρκει να μην μυρίζουν και να μην συνεχίσουν να αυξάνονται. Μην ξεχνάμε ότι και αδέσποτες γάτες που γυροφερνουν πλέον σχεδόν σε κάθε κτίριο με κήπο και πιλωτη, κάπου μέσα στους κήπους μας χεζουν και κατουρανε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, nagini είπε

Τι θρασυδειλα ανθρωπάκια 😕

8 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Να υποθέσω στην ανακοίνωση δεν ονοματισες ποιον το έκανε ούτε και έγραψες το δικό σου επώνυμο. Ήταν εντελώς ανώνυμη. Το να υπάρχουν λίγα κόπρανα μέσα σε κήπο δεν είναι απαραίτητα κακό, δρουν ως λίπασμα, αρκει να μην μυρίζουν και να μην συνεχίσουν να αυξάνονται. Μην ξεχνάμε ότι και αδέσποτες γάτες που γυροφερνουν πλέον σχεδόν σε κάθε κτίριο με κήπο και πιλωτη, κάπου μέσα στους κήπους μας χεζουν και κατουρανε.

Άλλο αυτό.  Οι γάτες τυπικά δεν θεωρούνται εξημερωμένες σε αντίθεση με το σκύλο που είναι απολύτως ελεγχόμενος.  Επίσης οι γάτες πηγαίνουν κάπου απομερα και τα θάβουν,  δεν τα κάνουν καμαρωτες μες τη μέση 😕

Επεξ/σία από Maurikycli
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...