Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν υπαρχει unscheduled maintance se platformes μισης μερας ..ποσο μαλλον οταν ειναι ανοιχτα τα χρηματιστηρια ... ειναι εσωτερικο θεμα..ας ελπισουμε οτι δεν ηταν χακινγκ κ οτι δεν εχασαν δεδομενα κ οτι τωρα κανουν restore

φανταστειτε τι εχει να γινει στην εταιρεια τις επομενες μερες με τικετς π θα διεκδικουν τα χρηματα τους πισω απο ανοιχτα  options κ γενικοτερα.. 

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Titos301 είπε

Άσχετο.. δεν ξέρω αν συμβαίνει μόνο σε μένα. Στο ποστ αυτό δεν βλέπω ούτε κείμενο ούτε φωτο ούτε τίποτα

• Haha 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Doubt είπε

Άσχετο.. δεν ξέρω αν συμβαίνει μόνο σε μένα. Στο ποστ αυτό δεν βλέπω ούτε κείμενο ούτε φωτο ούτε τίποτα

Ισχυει ειναι λογω dark theme του indomnia ουτε γω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/4/2025 στις 9:45 ΜΜ, dbrillis είπε

Και αν τα συστηματα τους ειναι Ισπανια ή Πορτογαλια που εχουν παθει μπλακαου;;

Σοβαρα ομως, τεχνικο προβλημα μπορει να προκαλεσει downtime για μερες. Τα εχουν παθει και εταιριες "κολοσσοι", για παραδειγμα θυμαμαι την Atlassian πριν λιγα χρονια. Μην ξεχνατε οι οτι οι τεχνικαρες που δουλευουν σε κρισιμα συστηματα ειναι κυριως απο μια συγκεκριμενη χωρα ... Και γενικα το επιπεδο των μηχανικων DevOps/SRE/ ή οπως αλλιως τους βαφτιζουν ειναι ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ.

Αρα δεν πιστευω οτι ειναι απαραιτητα καποια απατη.

ειναι απο ξημερωματα 28απριλη ..πριν γινει η πορτογαλια/ισπανια

δεν λειτουργουν ετσι οι σερβερς..

ας ελπισουμε οτι υπαρχουν ατοφια το data server κ οτι οντως εχει θεμα το "interface".. 

χαθηκε η αξιοπιστια της?ναι... το κανουν αβαβα οι εμμισθοι ?ναι 

Δεν κανουν τυχαια τα στραβα ματια..TERASTIA reward  οποτε βαζουν χρηματα τυφλα οι viewers ;) https://freedom24.com/download/documents/271/Appendix_11_Public_Offer_Agreement_15032024

ψυχραιμια μεχρι να επανελθει 

Επεξ/σία από kage
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελπίζω να ανοίξει αύριο μεθαύριο και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πουλήσω ότι μετοχές έχω να πάρω και τα λεφτά του D-account και να τα πάω στην Revolut.
Από το πρωί δεν μπορούσα να συνδεθώ και αυτοί έβγαλαν ανακοίνωση στις 18:00 το απόγευμα.

Σταματησαν και για τους νέους πελάτες πριν κανένα μήνα τις μακροπρόθεσμες τοποθετήσεις και από ότι διάβασα για τους τωρινούς καινούριους δεν θα υπάρχει πλέον D-account αλλά μόνο επενδυτικός λογαριασμός.

Επεξ/σία από vaio1892
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dbrillis είπε

Και αν τα συστηματα τους ειναι Ισπανια ή Πορτογαλια που εχουν παθει μπλακαου;;

Σοβαρα ομως, τεχνικο προβλημα μπορει να προκαλεσει downtime για μερες. Τα εχουν παθει και εταιριες "κολοσσοι", για παραδειγμα θυμαμαι την Atlassian πριν λιγα χρονια. Μην ξεχνατε οι οτι οι τεχνικαρες που δουλευουν σε κρισιμα συστηματα ειναι κυριως απο μια συγκεκριμενη χωρα ... Και γενικα το επιπεδο των μηχανικων DevOps/SRE/ ή οπως αλλιως τους βαφτιζουν ειναι ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ.

Αρα δεν πιστευω οτι ειναι απαραιτητα καποια απατη.

Δε μπορεί κρίσιμα τραπεζικά συτήματα να βγαίνουν εκτός ακόμα και χωρίς ρευμα. 

Θα πρέπει να είναι σε εγκαταστάσεις με ΠΟΛΛΑ κ ΜΕΓΑΛΑ  Η/Ζ για backup

ΥΓ:
Α ρε Μαρινάκη, τι όνειρο να εβλεπες χθες βράδυ.

Επεξ/σία από DrLo
  • Haha 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, dbrillis είπε

Το να εχασαν το storage (για οποιοδηποτε λογο) που ειχαν το ενα και μοναδικο τεραστιο VM τους με τον εναν και μοναδικο τεραστιο σκληρο δισκο δεν ειναι απιθανο, ειναι απλα κακο design, και το να μην εχουν ξανακανει ποτέ restore απο backup με πραγματικα data επισης δεν ειναι απιθανο. 

Ολες αυτες οι εταιριες στηνουν πραγματα που παιζουν απο τυχη και παιρνουν καποια ελαχιστα μετρα οταν εχουν καποιο μεγαλο outage.

Αυτο ισχυει και για κρισιμα τραπεζικα συστηματα σε ποοοοοοολυ μεγαλες τραπεζες.

Φιλε εκτείθεσαι, μιλας για πράγματα που ειναι ξεκάθαρο οτι δεν εχεις ιδεα.

• Haha 3
Δημοσ.

Πάντως μετά από αυτό θα σκεφτώ πολύ να αφήσω λεφτά εκεί.

Είναι δυνατόν 2 μέρες χωρίς πρόσβαση ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα μου κανει εντυπωση που ενω ειναι τοσοι που την εχουν, γιατι κανεις δε βγαινει να γραψει κατι. 
τοσα χιλιάρικα εχει χωσει κοσμος και δεν γραφει κανεις κατι πουθενα. 
Ειναι ενδιαφερον!

p.s δεν ασχολουμε με freedom και γενικες επενδύσεις τυπου "μπειτε να κερδισετε χρηματα γιατι βαρεθηκα να κερδιζω μονος" 

Επεξ/σία από gorge18
Δημοσ.

Εμένα αυτό που με εξοργίζει είναι ότι συνεχίζουν και έρχονται ειδοποιήσεις από την εφαρμογή αλλά μια ενημέρωση μέσω των ειδοποιήσεων του app για το τι γίνεται δεν έρχεται.

IMG_9263.jpeg

Δημοσ.

Και από ότι βλέπω πλέον δεν μου δίνει επιλογή να κάνω προθεσμιακη κατάθεση.

Μάλιστα. Ώρα για αλλού.

Δημοσ.

μου ηρθε στο mail μου:

The Margin Level of your portfolio  has reached the yellow level. You can no longer open new positions, orders will be transmitted only to close current positions.

σε τετοια περίπτωση τι πρέπει να κάνω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βαζεις χρημα χωρις να το χρησιμοποιησεις..παιζεις  options? Μπορουν ακομη κ να ακυρωσουν option γιατι σε χ μερες μηνες π εβαλες ληξη δεν θα εχεις διαθεσιμο ρευστο να το πληρωσεις

Υ.Γ.μολις εμαθα οτι ο μπορατ προσφερει χωρις προμηθεια κινησεις γ 11μερες. ειναι γατα οχι μονο δεν θα χασει αλλα θα βγαλει επειδη θα βαλουν κ εξτρα χρημα στην πλατφορμα

Επεξ/σία από kage

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...