Doubt Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου 4 ώρες πριν, gorge18 είπε Ναι, ωραία.. καλές οι ταινίες τις έχω δει όλες. Με το θέμα μας τι σχέση έχει και γιατί πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως την ξέρουμε την σχέση;
kage Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου τπτ βλακειες...2 γνωστους εβγαλε το καζακσταν τον μπορατ κ τον turlov της freedom 3
Doubt Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου Μάλιστα.. φτωχόπαιδα και οι δύο. Τες πα.. αν δείτε και βάζουν περιορισμούς στις αναλήψεις χρημάτων.. όπου φύγει φύγει..
Neptu Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου 8 λεπτά πριν, Doubt είπε Μάλιστα.. φτωχόπαιδα και οι δύο. Τες πα.. αν δείτε και βάζουν περιορισμούς στις αναλήψεις χρημάτων.. όπου φύγει φύγει.. θα προλάβεις; εντωμεταξύ αν γίνει κάτι, αν λέμε....όλοι αυτοί οι γνωστοί στο youtube ξοφλήσανε. οι 9/10 που ασχολούνται με οικονομικά προωθούν την f24,
Doubt Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου 2 λεπτά πριν, Neptu είπε θα προλάβεις; Ότι προλάβεις να σώσεις καλό θα είναι.. λέμε τώρα..
spiritclay Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου Για να κλείσω ενα κεφάλαιο περιθωρίου, απλά προσθέτω το ποσο που χρειάζεται στην πλατφόρμα και μετά αυτόματα το κεφάλαιο σβηνεται; ψάχνω να βρω τρόπο να καθαρίσει το προφιλ απο τις λάθος κινησεις που έγιναν και μα σταματήσει μα ερχεται ειδοποίηση για margin call.
Neptu Δημοσ. Δευτέρα στις 11:35 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:35 μμ απ ότι διάβασα τέλος ο D account και προφανώς οι μακροπρόθεσμες τοποθετήσεις.
iakwvina Δημοσ. Τρίτη στις 09:10 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:10 πμ Μετά από ερώτηση που έκανα στο support τους, μου απάντησαν το εξής: «Για την ώρα οι μακροπρόθεσμες τοποθετήσεις σε Swap δεν είναι διαθέσιμες για τους πελάτες μας. Οι ήδη υπάρχουσες τοποθετήσεις δεν θα επηρεαστούν. Δεν θα μπορείτε, όμως, να ανοίξετε νέες. Επιπρόσθετα, δεν γίνεται πλέον δημιουργία D-account κατά την εγγραφή νέων χρηστών, ενώ δεν είναι δυνατή η προσθήκη D-account για υπάρχοντες χρήστες. Οι ήδη υπάρχοντες d- account δεν θα επηρεαστούν και θα συνεχίσουν να λαμβάνουν κανονικά την απόδοση.» Εγώ είχα λογαριασμό από παλιότερα και έχω κανονικά D-Account. Μακροπρόθεσμες καταθέσεις δεν είχα και όντως δεν δίνει την δυνατότητα για δημιουργία κάποιας προς το παρόν. Από την απάντηση τους καταλαβαίνω ότι μπορεί μελλοντικά να το επαναφέρουν. Τώρα μάλλον δεν τους συμφέρει και κοιτούν να εξισορροπήσουν την κατάσταση.
sprkrt Δημοσ. Τρίτη στις 02:33 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:33 μμ Λαμπρα. Ποσο ειναι η χρεωση για να μεταφερεις λεφτα απο την freedom στην Revolut?
Doubt Δημοσ. Τρίτη στις 03:27 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:27 μμ 7€ θα χρεώσει την ανάληψη η φ24, εκτός αν έχει αλλάξει κάτι (δεν νομίζω γιατί προς το χειρότερο θα άλλαζε).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα