StamTheMan Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, mindreader είπε Μονη λυση, αφου εχουν ογκο, να αυξησουν τις θυριδες. Δεν γινεται ο χρηστης να λυνει γριφους για το που θα βρεθει το δεμα. Καμια διαφωνια σε αυτο. 3 ώρες πριν, mindreader είπε Παραταση δεν επρεπε καν να υπαρχει. Εγω ας πουμε μπορει να μη μπω στο κεντρο της Καλαματας το σουκου και οι θυριδες που χρησιμοποιω ειναι συνηθως κεντρο,διπλα στο μαγαζι,για να μπορω να παρω γρηγορα τα ανταλλακτικα. Εκει θα πατησω μια επεκταση,μπορει να εχει φτασει παρασκευη απογευμα να μην καταφερω να τα παρω. Για μενα ειναι σωστο που υπαρχει η παραταση,αλλα ισως πρεπει να μπει υπο ορους,οπως να υπαρχει οριο στο ποσες μπορεις να κανεις/μηνα η κατι τετοιο. Ο λαος μας ειναι γνωστος για το οτι κανει τα παντα τελευταια στιγμη,ειτε εχει 2 μερες,ειτε 365+60 ( ναι καλα καταλαβατε για τα τελη μιλαω ) και οτιδηποτε αλλο ενδιαμεσα. Στο τελος θα την καταργησουν και θα την πληρωσουμε εμεις για λακαμιες αλλων,οπως παντα δλδ. 2
lyda94 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 17 ώρες πριν, StamTheMan είπε Ε εκει δε φταινε και αυτοι,τι να κανεις. Δε μπορεις να εχεις απαιτησεις αμα υπαρχει ελλειψη γενικα σε ερμαρια. Ειναι οτι ειναι τα πραματα. Εισαι επαρχια; Όχι, Πειραιά- προάστια. 16 ώρες πριν, mindreader είπε Εννοειται οτι δηλωνω θυριδα που δεν γραφει περιορισμενη διαθεσιμοτητα. Δεν ρισκαρω την ταλαιπωρια, προτιμω εξαρχης να το παρω αποφαση αν ειναι οτι θα παω λιγο παραδιπλα, αλλα θα ειναι εκει που διαλεξα κι οχι αλλου. Παρολα αυτα, και παλι, εχει τυχει, να το πανε αλλου. Οποτε...παιζουμε με πιθανοτητες.... Μονη λυση, αφου εχουν ογκο, να αυξησουν τις θυριδες. Δεν γινεται ο χρηστης να λυνει γριφους για το που θα βρεθει το δεμα. Επισης παντα παω μες σε λιγες ωρες και παραλαμβανω. Πες το οτι δεν κρατιεμαι κιολας, παρηγγειλα, το θελω. Παραταση δεν επρεπε καν να υπαρχει. Συμφωνώ απολύτως! Χρειάζονται κουτιά επειγόντως! 1 1 1
StamTheMan Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Στις 6/2 μου εστειλαν απο εδω μεσα ενα δεμα με ΒΟΧ. Το δεμα χαθηκε στην αποθηκη της Θεσσαλονικης,στις 15 το σημειωσαν ως χαμενο και επικοινωνησαν μαζι μου για να τους δωσω στοιχεια για το δεμα,μηπως το βρουν με το ματι,ή ανοιγοντας το. Σημερα μου εστειλαν οτι δεν μπορει να βρεθει και οτι θα αποζημιωθω. Ζητησαν αποδεικτικο για το περιεχομενο του δεματος,αλλα τι μπορω να τους δειξω οταν μιλαμε για μεταχειρισμενα ηλεκτρονικα,τα οποια ειναι και discontinued? Την τιμη τους,ως μεταχειρισμενα,απο καταστημα στο skroutz?
lyda94 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 19 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Στις 6/2 μου εστειλαν απο εδω μεσα ενα δεμα με ΒΟΧ. Το δεμα χαθηκε στην αποθηκη της Θεσσαλονικης,στις 15 το σημειωσαν ως χαμενο και επικοινωνησαν μαζι μου για να τους δωσω στοιχεια για το δεμα,μηπως το βρουν με το ματι,ή ανοιγοντας το. Σημερα μου εστειλαν οτι δεν μπορει να βρεθει και οτι θα αποζημιωθω. Ζητησαν αποδεικτικο για το περιεχομενο του δεματος,αλλα τι μπορω να τους δειξω οταν μιλαμε για μεταχειρισμενα ηλεκτρονικα,τα οποια ειναι και discontinued? Την τιμη τους,ως μεταχειρισμενα,απο καταστημα στο skroutz? Εγώ θα έδειχνα την αγγελία από εδώ μέσα και ίσως και τη συνομιλία για αποδεικτικό και μετά ναι, τιμές από Σκρουτζ ή και Amazon, eBay. Καλό ξεμπερδεμα γρήγορα! 1
mindreader Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Τελικα ρε παιδια, για πειτε μου: υπάρχει ή οχι επισήμως, 'δεσμευση', για το ποσες μερες κανει να φτασει ενα δεμα στον προορισμο του; Ή ειναι, οτι κληρωσει, αναλογα τις συνθηκες, οποτε στελνεις, αλλα καμια εγγυηση δεν υπαρχει για το ποτε θα φτασει στη θυριδα προορισμου; Εγω παντως απο τη δικη μου εμπειρια, μικρη μεν αλλα υπαρκτη, ειδα οτι δεν υπαρχει στανταρισμα. Δηλαδη, μπορει να βαλω δεμα σε θυριδα, και να περασουν σε περισσοτερο απο 24ωρο για να το παρουν. Ή εχει τυχει δεμα να 'σταθμευσει' σε ενδιαμεσο σταθμο ακομη και για διημερο. Ενω με τις courier, που ειναι η πλησιεστερη συγκριση που μπορω να κανω, οι χρονοι ειναι πολυ πιο στανταρισμενοι, παρα τις κατα καιρους ανωμαλιες στο πως τα χειριζονται και καθυστερησεις που σε ολους μας εχουν τυχει.
StamTheMan Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 59 λεπτά πριν, mindreader είπε Τελικα ρε παιδια, για πειτε μου: υπάρχει ή οχι επισήμως, 'δεσμευση', για το ποσες μερες κανει να φτασει ενα δεμα στον προορισμο του; 2 εργασιμες,μετα δινουν αποζημιωση 6ευρω/μερα. Αλλα γενικα νομιζω μεχρι 3 μερες ειναι ψιλοστανταρ,για μενα που παραλαμβανω Καλαματα. 1
mindreader Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 11 hours ago, StamTheMan said: 2 εργασιμες,μετα δινουν αποζημιωση 6ευρω/μερα. Αλλα γενικα νομιζω μεχρι 3 μερες ειναι ψιλοστανταρ,για μενα που παραλαμβανω Καλαματα. Ετσι, για να γνωριζουμε τα 'δικαιωματα' μας και το πως τα χειριζονται τα θεματα, αποζημιωση που λες, την δινουν αυτοματοποιημενα ή την αιτεισαι; Πως γινεται;
StamTheMan Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, mindreader είπε Ετσι, για να γνωριζουμε τα 'δικαιωματα' μας και το πως τα χειριζονται τα θεματα, αποζημιωση που λες, την δινουν αυτοματοποιημενα ή την αιτεισαι; Πως γινεται; Απο οσα εχω διαβασει,μονο μετα απο καταγγελια στην ΕΕΤΤ
mindreader Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 3 minutes ago, StamTheMan said: Απο οσα εχω διαβασει,μονο μετα απο καταγγελια στην ΕΕΤΤ Α καλαααα....Ok, χρησιμο να το ξερουμε, αλλα ειναι σαν να μην υπαρχει, πρακτικα μιλωντας.
StamTheMan Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, mindreader είπε Α καλαααα....Ok, χρησιμο να το ξερουμε, αλλα ειναι σαν να μην υπαρχει, πρακτικα μιλωντας. Δεν το ξερεις. Σιγουρα καποιος απο εδω μεσα ειχε αποζημιωθει χωρις καταγγελια,αλλα εγω που ειχα παρει τηλ,μου ειπαν να στειλω mail,εστειλα 2 mails αλλα δεν πηρα απαντηση. Εκει επρεπε να κανω καταγγελια. Μεχρι να το κανει καποιος,δε μπορουμε να πουμε κατι. Δεν ειναι και κατι που σε καιει,ας γινει και σε 6 μηνες. Αρκει να εισαι εσυ ο αποστολεας και να ξεκινησεις διαδικασιες. Εγω τωρα,αν δεις παραπανω,εχω ενα χαμενο δεμα και ψαχνω να δω πως θα το χειριστω ακομα. 1
jumaru13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Καλησπέρα στη παρέα..να ενημερώσω πρίν μία εβδομάδα η box now έχασε δέμα που είχε fold 6 όλως τυχαίως.. έχει τύχει σε άλλον??
jumaru13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Περιμένει το παιδί που μου το έστειλε.. εγώ του είχα βάλει 800 Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου από jumaru13 4
christakos07 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Να ρωτήσω κάτι επειδή είμαι και πονηρό πλάσμα.: Η Box Now πως ήξερε ότι είχε fold 6 μέσα; Έχουν βάλει Deepseek με κάμερες στις θυρίδες; Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου από christakos07
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα