Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, το Spotify ετοιμάζεται να λανσάρει μια νέα, συνδρομητική βαθμίδα που θα περιλαμβάνει ποιότητα ήχου HiFi, διευρυμένη πρόσβαση σε audiobooks.

Το νέο συνδρομητικό πρόγραμμα αναφέρεται εσωτερικά ως "Supremium" βαθμίδα και θα είναι το πιο ακριβό πρόγραμμα της πλατφόρμας. Η βαθμίδα θα προσφέρει πιθανότατα τη λειτουργία HiFi που το Spotify ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι ετοιμάζει το 2021. Η νέα βαθμίδα αναμένεται να κυκλοφορήσει πρώτα σε αγορές εκτός των ΗΠΑ αργότερα φέτος.

Το Spotify ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι θα λανσάρει το High-quality music streaming στην πλατφόρμα του στις αρχές του 2021. Η εταιρεία δήλωσε τότε ότι ο ήχος HiFi ήταν, "σταθερά ένα από τα χαρακτηριστικά που ζητούσαν περισσότεροι οι χρήστες μας". Ωστόσο, το χαρακτηριστικό δεν έχει λανσαριστεί μέχρι σήμερα. Τον Οκτώβριο του 2022, υπήρξαν αναφορές ότι ο γίγαντας του streaming ετοίμαζε μια νέα βαθμίδα "Platinum" αξίας 19,99 δολαρίων ανά μήνα που θα περιλάμβανε HiFi audio.

Η επικείμενη κυκλοφορία της νέας βαθμίδας αποτελεί μέρος μιας προσπάθειας του Spotify "να αυξήσει τα έσοδά του και να κατευνάσει τους επενδυτές που έλεγαν ότι η εταιρεία θα έπρεπε να αυξήσει τις τιμές της". Ο αντίπαλος του Spotify, το Apple Music, ανακοίνωσε ότι αυξάνει την μηνιαία τιμή της συνδρομής του από 9,99 δολάρια ΗΠΑ σε 10,99 δολάρια στις ΗΠΑ και από 9,99 λίρες Αγγλίας σε 10,99 λίρες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το Amazon Music προέβη σε παρόμοια κίνηση, αυξάνοντας την τυπική τιμή της ατομικής μηνιαίας συνδρομής Amazon Music Unlimited από 9,99 δολάρια σε 10,99 δολάρια στις ΗΠΑ και από 9,99 λίρες Αγγλίας σε 10,99 λίρες στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η πιθανή επικείμενη άφιξη ήχου υψηλής πιστότητας στο Spotify θα ευθυγραμμίσει την πλατφόρμα με τους ανταγωνιστές που προσφέρουν επιλογές ακρόασης υψηλότερης ανάλυσης εδώ και καιρό. Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Bloomberg, οι χρήστες του Spotify θα πρέπει να πληρώσουν γι' αυτό, ενώ οι ανταγωνιστικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των Apple Music και Amazon Music, την έχουν διαθέσιμη στα τυπικά premium πακέτα τους.

Τον Μάιο του 2021, ο αντίπαλος του Spotify, η Apple Music, κυκλοφόρησε δωρεάν στην υπηρεσία της τις υπηρεσίες Lossless Audio και Spatial Audio με υποστήριξη Dolby Atmos. Τον ίδιο μήνα, η Amazon Music ξεκίνησε επίσης επιλογές ακρόασης μουσικής HD για την υπηρεσία Music Unlimited που διατίθεται με μηνιαίο κόστος 9,99 δολαρίων, "χωρίς επιπλέον κόστος". Η συνδρομητική βαθμίδα Hi-FI του TIDAL κοστίζει 9,99 δολάρια το μήνα και προσφέρει streamings  χωρίς απώλειες, σε ποιότητα CD στα 44,1 kHz / 16 bit, ενώ το Deezer προσφέρει μια βαθμίδα HiFi με τυπική τιμή 14,99 δολάρια το μήνα, η οποία μεταδίδει μουσική στα 44,1 kHz / 16 bit μέσω αρχείων FLAC.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Οταν λέμε ότι το streaming δεν έχει καλή ποιότητα ήχου ξέρουμε τι λέμε.

Οι περισσότεροι εδώ μέσα και ποιο πολύ τα νέα παιδιά, δεν έχουν ακούσει μουσική από σύστημα αξιώσεων, καλά τα ακουστικά αλλά δεν.

Τα νούμερα είναι νούμερα, οι αισθήσεις είναι πάνω από τα νούμερα.

• Like 15
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To HiFi του Tidal είναι στα 96 kHz / 24 bit και όχι στα 44,1 kHz / 16 bit! Έχει και το HiFi Plus πατέντα Tidal/MQA με bitrate μέχρι 9216 kbps στα €13,99.

13 minutes ago, lnwolfgr said:

Οι περισσότεροι εδώ μέσα και ποιο πολύ τα νέα παιδιά, δεν έχουν ακούσει μουσική από σύστημα αξιώσεων, καλά τα ακουστικά αλλά δεν.

Μάλλον δεν έχεις ακούσει streaming της προκοπής σε ακουστικά της προκοπής. Υπόψη πως στο δρόμο το "συστημα αξιώσεων" που λες απλά δεν υφίσταται.

Επεξ/σία από spectaculator
  • Like 6
  • Thanks 4
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, spectaculator είπε

To HiFi του Tidal είναι στα 96 kHz / 24 bit και όχι στα 44,1 kHz / 16 bit! Έχει και το HiFi Plus πατέντα Tidal/MQA με bitrate μέχρι 9216 kbps στα €13,99.

Μάλλον δεν έχεις ακούσει streaming της προκοπής σε ακουστικά της προκοπής. Υπόψη πως στο δρόμο το "συστημα αξιώσεων" που λες απλά δεν υφίσταται.

Μα φυσικά και έχω ακούσει, και γιαυτό τα απέρριψα, δεν ακούς μουσική στον δρόμο, δεν μπορείς να αφεθείς, πρέπει να κοιτάς τον δρόμο δεξιά αριστερά μην πεταχτεί κάνας τρελός και σε πάρει μαζί του, ήδη από αυτό δεν είσαι συγκεντρωμένος για να ακούσεις την μουσική, στο μετρό μ.μ.μ γενικότερα έχεις θόρυβο οπότε και από εκεί χάνεις ακούσματα.

Πάντως η φώτο του αβατάρ σου είναι από δίσκο βινυλίου.

• Like 1
Δημοσ.
40 minutes ago, lnwolfgr said:

άκυρο σχόλιο σε σχέση με το θέμα. Και το hifi που θα κάνει πάλι streaming είναι 

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Πραγματικά μπράβο σε όσους είναι στον δρόμο και θέλουν την καλύτερη ποιότητα μουσική στα αυτιά τους πληρώνουν τόσα λεφτά γιαυτο και για noice canceling και είναι ακόμα μαζί μας !! Εγώ βγαίνω από το σπίτι και αν ακούω μουσική θέλω τουλάχιστον διαπερατότητα στα αυτιά μου να μπορώ να αντιλαμβάνομαι το γίνεται γύρω μου !! Μην μιλησω στο γυμναστήριο που πάνε με τα ακουστικά και η πίεση βαράει τέρμα να έχω και στα αυτιά μου τα ακουστικά έλεος !! 

τωρα όσον αφορά της συνδρομές απλά ένα λέω πραγματικά μόνο τον αέρα δεν πληρώνουμε καλές εποχές πριν 20 χρόνια πραγματικά !! Όλα ποιο απλά . 

• Like 5
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, prokomeni είπε

άκυρο σχόλιο σε σχέση με το θέμα. Και το hifi που θα κάνει πάλι streaming είναι 

Ναι μια χαρά από επίπεδα ήχου, mp3 θα πάει σε επίπεδα ήχου cd, και όλα αυτά με 20 ευρώ τον μήνα.

Ενώ βρίσκεις cds με 2 ευρώ το κομμάτι.

Και τέλος πάντων αν είναι να φτάσεις 2023 για να ακούς ήχο ποιότητας cd, ζήτω που καήκαμε, κάπιοι το κάνανανε από το 1990.

Δημοσ.

Αν έχεις κατάλληλο εξοπλισμό και ακουστικά αξίζει, αν είναι να χρησιμοποιείς streaming στο κινητό με τα handsfree δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία.

Και θα επαναλαμβάνουμε για όσους λένε για τις τιμές, 20$ για ένα μήνα συνδρομή είναι περίπου 1~1,5 ώρα εργασίας για το βασικό μεροκάματο στην Αμερική για το όριο της φτώχειας τους. Που λέει  λόγος θα μπορούσες να κόψεις το γκαζόν του γείτονα και με τα λεφτά να αγοράσεις συνδρομή για όλο τον χρόνο με μία μέρα εργασίας.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε

τωρα όσον αφορά της συνδρομές απλά ένα λέω πραγματικά μόνο τον αέρα δεν πληρώνουμε καλές εποχές πριν 20 χρόνια πραγματικά !! Όλα ποιο απλά . 

Δεν πλήρωνες τίποτα, αλλά δεν είχες και τίποτα.
Μπορείς άνετα να επιστρέψεις σε αυτή την κατάσταση όποτε θέλεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 minutes ago, lnwolfgr said:

Ναι μια χαρά από επίπεδα ήχου, mp3 θα πάει σε επίπεδα ήχου cd, και όλα αυτά με 20 ευρώ τον μήνα.

Ενώ βρίσκεις cds με 2 ευρώ το κομμάτι.

Και τέλος πάντων αν είναι να φτάσεις 2023 για να ακούς ήχο ποιότητας cd, ζήτω που καήκαμε, κάπιοι το κάνανανε από το 1990.

Δεν μπορω να πω οτι καταλαβα τι θες να μου πεις αλλα εγω δεν γυρναω σε δισκακια με τιποτα.

Θελω τον λιγο χρονο που εχω να ακουω οχι να αλλαζω δισκακια.Τσαμπα να μου δωσεις μια συλλογη με μουσικη που ακουω αν δεν μπορει να πωληθει να βγει κανα φραγκακι εφυγε στα σκουπιδια.

Η ποιοτητα στο απλο spotify ειναι υπεραρκετη για μενα ουτε καν δεν θα κανω hifi μονο δωρεαν το δεχομαι

Επεξ/σία από prokomeni
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, prokomeni είπε

Δεν μπορω να πω οτι καταλαβα τι θες να μου πεις αλλα εγω δεν γυρναω σε δισκακια με τιποτα.

Θελω τον λιγο χρονο που εχω να ακουω οχι να αλλαζω δισκακια.Τσαμπα να μου δωσεις μια συλλογη με μουσικη που ακουω αν δεν μπορει να πωληθει να βγει κανα φραγκακι εφυγε στα σκουπιδια.

Η ποιοτητα στο απλο spotify ειναι υπεραρκετη για μενα ουτε καν δεν θα κανω hifi μονο δωρεαν το δεχομαι

Μα φυσικά εξαρτάτε και από της απαιτήσεις του καθενός.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη το 90 ημουν 25, εγω λεω να παω σε εναν ΩΡΛ και με ενα 30αρι τα TaoTronic θα γινουν Sony. 

Επεξ/σία από Othal

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...