The_Judas Δημοσ. χθες στις 10:17 πμ Δημοσ. χθες στις 10:17 πμ Νομίζω ότι κάθε περιοχή έχει τελείως διαφορετική αντιμετώπιση. ACS Λευκού πύργου-Αγγελάκη μου τα φέρνουν όλα όπου δηλώσω (στην δουλειά μου κυρίως). Δεν έχω κανένα παράπονο. ACS Αγίου Δημητρίου τα στέλνουν όπου θέλουν ή σου λένε έλα να τα πάρεις.
villasg Δημοσ. χθες στις 12:05 μμ Δημοσ. χθες στις 12:05 μμ Εδώ στο Βασιλικό Ευβοίας ήταν άψογοι πάντα. Αλλά αυτός που είχε το τοπικό acs τα παράτησε και από 1/10 θα το τρέχει το κεντρικό της Χαλκίδας..... Απλά τον ήπιαμε .....
StamTheMan Δημοσ. χθες στις 06:54 μμ Δημοσ. χθες στις 06:54 μμ 10 ώρες πριν, Conan2046 είπε Αν αναφέρεσαι στα skroutz point ίσως εσύ έχεις την επιλογή, εγώ όχι καθώς δεν υπάρχουν εκεί που μένω. Διαφορετικά δεν βλέπω κάποιου άλλου είδους επιλογή. Υπαρχει κανονικα επιλογη παραδοσης με κουριερ. Στις 8/9/2025 στις 9:21 ΠΜ, Conan2046 είπε Το ζήτημα είναι ότι αν θέλεις αγορά με σκρουτζ είναι μονόδρομος. Αρα το ζητημα ειναι τι θες ΕΣΥ και οχι ολοι οι υπολοιποι.
Conan2046 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, StamTheMan είπε Υπαρχει κανονικα επιλογη παραδοσης με κουριερ. Αρα το ζητημα ειναι τι θες ΕΣΥ και οχι ολοι οι υπολοιποι. Δεν αντιλαμβάνομαι ακριβώς σε τι διαφωνείς μαζί μου, αναφέρα την αγορά με Σκρουτζ και ότι δεν έχεις επιλογή να επιλέξεις πως θα το παραλάβεις, μου αναφερες τα skroutz points τα οποία δεν υπάρχουν παντού. Υπάρχει κάποια επιλογή στο Σκρουτζ να επιλέξω π.χ speedex, ΕΛΤΑ, Γενική Ταχυδρομική, Box Now και δεν το έχω πάρει χαμπάρι; Επεξ/σία πριν από 23 ώρες από Conan2046
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα