Προς το περιεχόμενο

ACS Courier

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα 

εχω να παραλαβω διαφορα πακετακια απο aliexpress και σχεδον παντα μου τα βαζουν σε acs box, αν εγω απουσιαζω απο αθηνα και δεν ειμαι ωστε να τα παραλαβω στις 2 ημερες που τα αφηνουν μεσα, μετα τα επιστρεφουν στον αποστολεα η τα πηγαινουν στο καταστημα?

Μπορω να κανω κατι ωστε αν δεν ειμαι εκει ειτε να τα αφησουν αλλες δυο μερες η να τα κρατησουν στο καταστημα αν παρελθει ο χρονος των δυο ημερων στο acs box?

Ευχαριστω

• Απαντ. 267
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, eidikos33 είπε

καλησπερα 

εχω να παραλαβω διαφορα πακετακια απο aliexpress και σχεδον παντα μου τα βαζουν σε acs box, αν εγω απουσιαζω απο αθηνα και δεν ειμαι ωστε να τα παραλαβω στις 2 ημερες που τα αφηνουν μεσα, μετα τα επιστρεφουν στον αποστολεα η τα πηγαινουν στο καταστημα?

Μπορω να κανω κατι ωστε αν δεν ειμαι εκει ειτε να τα αφησουν αλλες δυο μερες η να τα κρατησουν στο καταστημα αν παρελθει ο χρονος των δυο ημερων στο acs box?

Ευχαριστω

https://www.acscourier.net/el/plirofories/xrisimes-plirofories/ta-nea-tis-acs/mobile-uperesia-acs-redirect/

Μάθε περισσότερες πληροφορίες στο διαφημιστικό video της υπηρεσίας ή στο τηλέφωνο Εξυπηρέτησης Πελατών ACS 210-8190000.

Επεξ/σία από iml
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 2/4/2025 στις 9:02 ΠΜ, YDinopoulos είπε

μορνι

2η φορα μου πανε δεμα σε ACS Point που ειναι 5-7 λεπτα μακρια και πρεπει να παω μετα το σχολασμα σε αντιθετη κατευθυνση σε σχεση με το σπιτι μου. Μαλιστα σε προηγουμε επικοινωνια μου ειπαν οτι το εκαναν για το παρακατω λογο

"Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ηαποστολή με αριθμό 7637866320 τοποθετήθηκε στο πλησιέστερο προς την καταχωρημένηδνση σημείο, προκειμένου να παραληφθεί από τον παραλήπτη πιο εύκολα και γρήγορα και σεημέρα και ώρα που τον εξυπηρετεί (ευέλικτο ωράριο σημείου)."

Μολις εγινε επωνυμη καταγγελια στην ΕΕΤΤ,  με την απαντηση τους αλλα και τα ιστορικα των αποστολων σε PDF. 

Κι εμένα το έβαλαν σε θυρίδα αντί να το φέρουν σπίτι. Τους είπα ότι θέλω να μου το φέρουν σπίτι και να μη το ξαναβάλουν σε θυρίδα και να τι απάντησαν, θα δείξει... ως τώρα ήμουν πολύ ευχαριστημένος με την εξυπηρέτηση μέχρι που άρχισαν το κόλπο με τις θυρίδες.

Αναφορά σε κείμενο

Αρχικά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η αποστολή τοποθετήθηκε στο πλησιέστερο προς την καταχωρημένη δνση σημείο, προκειμένου να παραληφθεί από τον παραλήπτη πιο εύκολα και γρήγορα και σε ημέρα και ώρα που τον εξυπηρετεί (ευέλικτο ωράριο σημείου) πληκτρολογώντας μόνο έναν 6ψήφιο κωδικό pin.

Ωστόσο, καταχωρήθηκε η επιλογή σας και αναμένεται να γίνει προσπάθεια παράδοσης στην αρχική διεύθυνση. Θα ενημερωθείτε με μήνυμα, όταν θα γίνει η έναρξη του δρομολογίου του διανομέα.

θα μεταφέρουμε το μήνυμά σας στο αρμόδιο τμήμα μας προκειμένου να μην προωθηθούν οι επόμενες αποστολές σας σε ACS Smart Point Lockers.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Είναι η χειρότερη κούριερ. Τις προάλλες έρχεται μήνυμα ότι δέμα είναι στον διανομέα προς παράδοση, και την ίδια μέρα έρχεται μήνυμα ότι δεν με βρήκε. Εν τω μεταξύ είμαστε εταιρεία, με γραφεία που δουλεύουν από τις 7 το πρωί ως τις 9 το απόγευμα συνεχώς, δεν παίζει. Είχε κάτω link για να αλλάξω τρόπο παραλαβής, και είχε και ένα πεδίο σχολίων, τους στόλισα κανονικά λέγοντας ότι μας κοροϊδεύουν, και με πήρε τηλέφωνο ο υπεύθυνος του καταστήματος, να μου ζητήσει τον λόγο από πάνω, γιατί δεν έδειξα κατανόηση!!! Του είπα να τσακιστεί να το φέρει και δεν υπάρχει κατανόηση στην κοροϊδία, αν δεν μπορούσε ας ειδοποιούσε να πάω να το πάρω εγώ. Το έχουν σύστημα, να απασχολούν τα ελάχιστα δυνατά άτομα, να αναλαμβάνουν μεγάλο όγκο παραγγελιών για να πέσει το κόστος και να μεγιστοποιηθεί το κέρδος, αλλά πέφτει δραματικά η ποιότητα εξυπηρέτησης του πελάτη. 
Αλλά να πεις ότι έστω και αυτά τα λίγα άτομα που έχουν, τα βάζουν να δουλέψουν με αποδοτικό τρόπο...σήμερα είχα πάει στο κατάστημα, καθώς είναι η 3η μέρα που άλλη παραγγελία μου φαίνεται ότι είναι σε διακίνηση από το hub προς το κατάστημα Πύργου και λέω καλά, τί γίνεται, με γαϊδούρι να είχε ξεκινήσει από Αθήνα, θα είχε φτάσει! Και πάω και τί να δω. 4 καρότσια με δέματα έξω από το κατάστημα χύμα στο δρόμο κλειστά μή ανοιγμένα, μέσα στο κατάστημα να γίνεται χαμός από δέματα, 1 άτομο στο γκισέ να εξυπηρετήσει μια ουρά 10-15 ατόμων, 2 άτομα μέσα στην αποθήκη μια κοπέλα και έναν τύπο και 1 ντελιβεράς να έρχεται, να βάζει 2 δέματα πάνω στο μηχανάκι και να φεύγει. Καλά λέω με αυτό το ρυθμό 2 - 2 τα δέματα και να υπάρχουν καρότσια έξω που να έχουν 150 δέματα το καθένα ξέρω-γω, εμ λογικό είναι να έρχονται καρότσια και να μην προλαβαίνουν να μοιραστούν! Και τί διαπίστωσα, έρχονται τα καρότσια και δεν τα σκανάρουν καν για να μην φαίνεται στο σύστημα ότι ήρθαν, και να λένε στους πελάτες δεν έχει έρθει ακόμα το δέμα σας το περιμένουμε τι να κάνουμε δε φταίμε εμείς, ελάτε αύριο...

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, mechpanos είπε

1 ντελιβεράς να έρχεται, να βάζει 2 δέματα πάνω στο μηχανάκι και να φεύγει. Καλά λέω με αυτό το ρυθμό 2 - 2 τα δέματα

Αφου ειδες να παιρνει 2 δεματα και να φευγει,ετσι θα γινεται,παει παραδιδει 2 δεματα και ερχεται να παρει αλλα 2.

Δεν αμφισβητω οτι λες,αλλα κοψε λιγο.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Δεν αμφισβητω οτι λες,αλλα κοψε λιγο.

Αυτά τα 2 που μου λες δεν πάνε μαζί οπότε διάλεξε, ή με αμφισβητείς και να κόψω, ή δεν με αμφισβητείς και τέλος. 2 δρομολόγια είδα να γίνονται όσο ήμουνα, και στα 2 τα μηχανάκια είχαν μια μπαγκαζιέρα τόση δα και στα 2 έβαλε 2 δέματα. Άντε να έβαλε 3 και το ένα να μη το είδα; Να έβαλε. Το point το πιάνεις όμως, δουλειά έτσι δε γίνεται.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, mechpanos είπε

Αυτά τα 2 που μου λες δεν πάνε μαζί οπότε διάλεξε, ή με αμφισβητείς και να κόψω, ή δεν με αμφισβητείς και τέλος. 2 δρομολόγια είδα να γίνονται όσο ήμουνα, και στα 2 τα μηχανάκια είχαν μια μπαγκαζιέρα τόση δα και στα 2 έβαλε 2 δέματα. Άντε να έβαλε 3 και το ένα να μη το είδα; Να έβαλε. Το point το πιάνεις όμως, δουλειά έτσι δε γίνεται.

Μια χαρα πανε μαζι.
Συμφωνω μαζι σου γενικως,αλλα κοψε λιγο .

Ετσι και εσυ,ειδες κατι,το εξελαβες οπως σου ηρθε,το μετεφερες εδω επισης οπως σου ηρθε και φτασαμε εδω.
Αποδειξη τα λεγομενα σου. 
Ειδες κατι και δεν το καταλαβες.

Η μηπως πιστευεις οτι κουριερ που εχουν το προβλημα που περιγραφεις θα δουλευαν  με μια τοση δα μπαγκαζιερα;

θα σου δωσω ενα παραδειγμα:

Spoiler

Παω για δουλεια καποτε στη Γενικη,το πρωι φορτωναμε πρωτα τα αυτοκινητα και μετα καθομασταν να  βγαλουμε τα δικα μας δρομολογια,στα μηχανακια.
Μου λεει λοιπον ο διακινητης ( αποθηκαριος ) οτι εχω 2 special .
Tα special ειναι παραδοσεις πληρωμενες για παραδοση την επομενη το πρωι εως τις 10.
Συνηθως δεν ειχα προβλημα,απλα δε συμμετειχα στο φορτωμα,εφτιαχνα το δρομολογιο μου και εφευγα να παραδωσω πρωτα το special και μετα τα υπολοιπα.
Επειδη ομως εκεινη τη μερα τα SP ηταν το ενα κεντρο και το αλλο τερμα παραλια,δε με εβγαζε ο χρονος,οποτε εβαλα τα 2 SP στην τσαντα μου και εφυγα καρφωτος.
Ετσι λοιπον,μπορει να ηταν 3 ειδικα κανονισμενα δεματα,ή 3 δεματα που ηταν κανονισμενα και ξεχαστηκαν,ειτε ηταν SP.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Αποδειξη τα λεγομενα σου. 
Ειδες κατι και δεν το καταλαβες.

Είδα κάτι πολύ συγκεκριμένο, 2 φορές. Τα λεγόμενά μου είναι άντε να δώσω μια ανοχή... μα τη Παναγία θα βγάλω φωτογραφία την επόμενη φορά (αν ξαναπάω γιατί δε με βλέπω...θα τη πιστολιάσω τη παραγγελία έχω ήδη ενημερώσει το κατάστημα-αντικαταβολή μπας και τους πιέσει, μου λέει τι να κάνουμε δεν υπάρχει πρόβλημα...άνετος...)

το παράδειγμα θα μπορούσε να είναι εύστοχο αλλά δε νομίζω να πρόκειται για κάτι τέτοιο :)

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου πει πώς λειτουργούν τα smartboxes σε θέμα ημερών;

Μου έχει έρθει ένα δέμα από About You (το τονίζω αυτό γιατί όποτε μου ερχόταν κάτι από εκει με αντικαταβολή και ζητούσα να πάει στο κατάστημα, πήγαινε εκεί και το πλήρωνα στην ταμία στο POS), ζήτησα να πάει στο κατάστημα , αλλά μου ήρθε ενημέρωση ότι πήγε σε smartbox το οποίο είναι έξω από το κατάστημα κι όχι κάπου πιο κοντά σε μένα.

Στο πρώτο μήνυμα που ήρθε χθες γράφει ότι μπορώ να παραλάβω μέχρι 30/8, στην εφαρμογή γράφει "παραλαβή έως 24/8, παραλαβή έως 30/" - ναι, έχει δύο διαφορετικές ημερομηνίες και πριν λίγο, μου ήρθε μήνυμα "μην ξεχνάς, η παραγγελία θα σου θα έιναι σε locker μέχρι τις 24/8". 

Τελικά τι ισχύει??? Εννοείται ότι έπαιρνα τηλ και το κατάστημα και τα κεντρικά, αλλά καμία απάντηση 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 3/9/2025 στις 8:23 ΜΜ, adi32 είπε

ποιο γρηγορα θα παραλαβω αν παει στο καταστημα ή στο locker που ειναι εξω απο το καταστημα ?

Οτι τυχει ειναι.Μπορει να φτασει στο καταστημα και να μην το βρισκουν,οπως εχει γινει απειρες φορες.

Μπορει να κανει 2 μερες να παει στη θυριδα.

Ειχα  4 δεματα τα οποια εφτασαν ακριβως την ιδια μερα ( τα παρακολουθουσα ) ,τα 2 πηγαν στο λοκερ με 2 μερες διαφορα απο τα αλλα.
Δεν ειχαν ελευθερες θυριδες θα μου πεις;

Σε αλλη περιπτωση,εβαλαν 3 δεματα,μετα απο δικο τους σακουλιασμα,στην ιδια θυριδα.

Απο οσο εχω καταλαβει,καθενας εκει μεσα κανει οτι του ερθει.

• Like 2
Δημοσ.

Κι εμένα εδώ και καιρό έχουν κόψει μάλλον τις αποστολές καθώς κάθε φορά με έπαιρναν να πάω απ' το κατάστημα, κάτι εκνευριστικό γιατί πάντα είχε ουρά, καθυστερούσαν να βρουν το δέμα και γενικότερα δεν με βόλευε. 

Πριν μερικές μέρες μου έρχεται παραγγελία και πάει στα Lockers, μια χαρά, κοντά μου πήγα και τα πήρα. μου έρχεται δεύτερη φορά, μήνυμα μετά το μεσημέρι και διαβάζω ότι θα είναι σ' αυτά μέχρι την μεθεπόμενη μέρα, δεν μπορούσα την επέμενη, πάω την μεθεπόμενη κατά τις 14:00 άκυρος ο κωδικός. (και τώρα που κοιτάω δεν γράφει κάποια αναφορά μέχρι τι ώρα μπορώ να παραλάβω)  Προφανώς λόγου αριθμού δεμάτων δεν επαρκούν οι θέσεις και τα παίρνουν νωρίς. Και με παίρνουν μετά να τα παραλάβω από κατάστημα, δεν δέχτηκα ξανά σε Locker και ας πρόσεχαν. Το ζήτημα είναι ότι αν θέλεις αγορά με σκρουτζ είναι μονόδρομος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...