Snolly Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου Παίδες αν δεν έχω παίξει ποτέ στη ζωή μου Pokemon - και αν η τιμή δεν έχει σημασία, με ποιο θα προτείνατε να δοκιμάσω το franchise; Είμαι και 40+ ετών μπάρμπας. 1 1
screaming_trees Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου 4 minutes ago, Snolly said: Παίδες αν δεν έχω παίξει ποτέ στη ζωή μου Pokemon - και αν η τιμή δεν έχει σημασία, με ποιο θα προτείνατε να δοκιμάσω το franchise; Είμαι και 40+ ετών μπάρμπας. Κανένα, σοβαρέψου 🤣🤣🤣🤣 2 10
dim_plo Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου 18 minutes ago, Snolly said: Παίδες αν δεν έχω παίξει ποτέ στη ζωή μου Pokemon - και αν η τιμή δεν έχει σημασία, με ποιο θα προτείνατε να δοκιμάσω το franchise; Αναφερόμαστε αποκλειστικά σε τίτλους στους οποίους μπορείς να αποκτήσεις πρόσβαση μέσω ενός NSW2;
Charismo Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου Είναι πραγματικά θλιβερό το γεγονός ότι δεν έδωσαν το Welcome Tour δωρεάν στους κατόχους Switch 2. Το παιχνίδι εξηγεί και αναλύει όλες τις δυνατότητες των Joycons και έχω πάθει shock με κάποια από τα physics, τα οποία πιθανόν να μην ανακάλυπτα ποτέ χωρίς το Welcome Tour. 1 hour ago, Snolly said: Παίδες αν δεν έχω παίξει ποτέ στη ζωή μου Pokemon - και αν η τιμή δεν έχει σημασία, με ποιο θα προτείνατε να δοκιμάσω το franchise; Είμαι και 40+ ετών μπάρμπας. Τα Scarlet / Violet είναι απίστευτα. Το μόνο μειονέκτημα στο release τους ήταν το τραγικό performance, το οποίο στο Switch 2 έχει διορθωθεί. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Ιουνίου Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου Έτοιμο και το Spigen Glass EZ (ευτυχώς είχε 2 μέσα η συσκευασία γιατί στο πρώτο χώθηκαν τελευταία στιγμή σκονίτσες από κάτω και το κατέστρεψα με το βάλε/βγαλε). Το πρόβλημα είναι πως ενώ οι βάσεις που έχει σε βοηθάνε να το κεντράρεις τέλεια, όταν τραβάς για να αφαιρέσεις το κάτω πλαστικό κάλυμμα έχεις full στατικό ηλεκτρισμό και τραβάει πάνω ο,τι πετάει στον αέρα μέχρι να το τοποθετήσεις πάνω στην κονσόλα. Έπρεπε να έχει επιλογή να τραβάς το κάτω αυτοκόλλητο ενώ έχεις κουμπώσει τον οδηγό πάνω στη συσκευή! Επίσης ήρθε και το βαλιτσάκι από TomToc. 8
dimitrissa Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου 1 ώρα πριν, billdanos είπε Έτοιμο και το Spigen Glass EZ (ευτυχώς είχε 2 μέσα η συσκευασία γιατί στο πρώτο χώθηκαν τελευταία στιγμή σκονίτσες από κάτω και το κατέστρεψα με το βάλε/βγαλε). Το πρόβλημα είναι πως ενώ οι βάσεις που έχει σε βοηθάνε να το κεντράρεις τέλεια, όταν τραβάς για να αφαιρέσεις το κάτω πλαστικό κάλυμμα έχεις full στατικό ηλεκτρισμό και τραβάει πάνω ο,τι πετάει στον αέρα μέχρι να το τοποθετήσεις πάνω στην κονσόλα. Έπρεπε να έχει επιλογή να τραβάς το κάτω αυτοκόλλητο ενώ έχεις κουμπώσει τον οδηγό πάνω στη συσκευή! Επίσης ήρθε και το βαλιτσάκι από TomToc. Νομίζω πως έτσι είναι ο πιο σωστός συνδυασμός . Ενώ πριν έστειλε το δικό μου setup, τελικά μου την έδωσα και έβγαλα την Spigen θήκη και το έχω μόνο με τζαμάκι και με τη θήκη μεταφοράς της Nintendo (αντίστοιχη με τη δική σου). Θα βάλεις τπτ περαιτέρω ;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Ιουνίου Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 6 λεπτά πριν, dimitrissa είπε Νομίζω πως έτσι είναι ο πιο σωστός συνδυασμός . Ενώ πριν έστειλε το δικό μου setup, τελικά μου την έδωσα και έβγαλα την Spigen θήκη και το έχω μόνο με τζαμάκι και με τη θήκη μεταφοράς της Nintendo (αντίστοιχη με τη δική σου). Θα βάλεις τπτ περαιτέρω ; Όχι. Ήδη το τζαμάκι ήταν τεράστια υπέρβαση για τα γούστα μου. Όλα τα άλλα που κουμπώνουν πάνω στη συσκευή τα σιχαίνομαι!
dimitrissa Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου 35 λεπτά πριν, billdanos είπε Όχι. Ήδη το τζαμάκι ήταν τεράστια υπέρβαση για τα γούστα μου. Όλα τα άλλα που κουμπώνουν πάνω στη συσκευή τα σιχαίνομαι! Και εγώ εκεί κατέληξα. Η μια θήκη δε μου κάνει με το dock, στην άλλη δε βγαίνουν τα joycons, στην άλλη το stand . Την έβγαλα και την άλλη και τέλος, ένα τζαμάκι και τελειώσαμε! Τώρα αν το χτυπήσουμε ε το χτυπήσαμε 😂
Vagosman Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου Λεακ από την ίδια Νιντυ; Ορίστε άπιστοι θωμαδες. Φθινόπωρο λοιπόν. 3
dekulinkgr Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου 26 λεπτά πριν, Vagosman είπε Λεακ από την ίδια Νιντυ; Ορίστε άπιστοι θωμαδες. Φθινόπωρο λοιπόν. Προφανώς και είναι fake
NickTG Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου Ήθελα απλά να αναφέρω πόσο χαρούμενος είμαι που δεν είχα παίξει Breath of the Wild και το βλέπω πρώτη φορά τώρα στο Switch 2 με το update. Υπέροχο! Κατά τα άλλα ήρθαν και 2 τζαμακια από Ali και μπήκε πάνω το ένα άψογα. Άξιζαν τα 5€ και για τα 2.
imr Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 6 minutes ago, NickTG said: Ήθελα απλά να αναφέρω πόσο χαρούμενος είμαι που δεν είχα παίξει Breath of the Wild και το βλέπω πρώτη φορά τώρα στο Switch 2 με το update. Υπέροχο! Κατά τα άλλα ήρθαν και 2 τζαμακια από Ali και μπήκε πάνω το ένα άψογα. Άξιζαν τα 5€ και για τα 2. Ειναι απιστευτη εμπειρια την πρωτη φορα που θα το παιξεις, ελαχιστα παιχνιδια εχουν καταφερει κατι αντιστοιχο 2
Te0sX Δημοσ. Σάββατο στις 09:39 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:39 πμ (επεξεργασμένο) 11 hours ago, Vagosman said: Λεακ από την ίδια Νιντυ; Ορίστε άπιστοι θωμαδες. Φθινόπωρο λοιπόν. 15 hours ago, Snolly said: Παίδες αν δεν έχω παίξει ποτέ στη ζωή μου Pokemon - και αν η τιμή δεν έχει σημασία, με ποιο θα προτείνατε να δοκιμάσω το franchise; Είμαι και 40+ ετών μπάρμπας. Θα σου πρότεινα σε κανέναν emulator στο pc να παίξεις τα Soul Silver/Heart Gold. Ό,τι καλύτερο. Σε Switch το μονο που πήρα και έπαιξα ειναι το Brilliant Diamond και αυτο επειδή κράτησαν το κλασσικό είδος γραφικών κια μιας δεν το είχα παίξει ποτε αυτή την γενιά. Οπως επίσης ομορφο ειναι και το Let's Go, Pikachu! απλά άλλαξαν καποια πραγματακια. Κατα άλλα δεν πήρα ούτε θα πάρω τα άλλα τα 3D καινουργια, μου φαίνονται υπερβολικά άσχημα, δίχως λεπτομέρεια. Επεξ/σία Σάββατο στις 09:44 πμ από Te0sX
Snolly Δημοσ. Σάββατο στις 12:11 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:11 μμ 17 hours ago, dim_plo said: Αναφερόμαστε αποκλειστικά σε τίτλους στους οποίους μπορείς να αποκτήσεις πρόσβαση μέσω ενός NSW2; όχι έχω και σπασμένο switch 1 με ό,τι θες + όλα τα retroid devices για emulation + σπασμενο 3DS οπότε νομίζω ό,τι και να προτείνετε μπορώ να το βρω
dimlevi Δημοσ. Σάββατο στις 03:19 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:19 μμ 18 ώρες πριν, dimitrissa είπε Νομίζω πως έτσι είναι ο πιο σωστός συνδυασμός . Ενώ πριν έστειλε το δικό μου setup, τελικά μου την έδωσα και έβγαλα την Spigen θήκη και το έχω μόνο με τζαμάκι και με τη θήκη μεταφοράς της Nintendo (αντίστοιχη με τη δική σου). Θα βάλεις τπτ περαιτέρω ; που το βρηκες το τζαμι ρε συ γιατι παντου λεει μη διαθεσιμο. Εχεις Link σε παρκαλω 19 ώρες πριν, billdanos είπε Έτοιμο και το Spigen Glass EZ (ευτυχώς είχε 2 μέσα η συσκευασία γιατί στο πρώτο χώθηκαν τελευταία στιγμή σκονίτσες από κάτω και το κατέστρεψα με το βάλε/βγαλε). Το πρόβλημα είναι πως ενώ οι βάσεις που έχει σε βοηθάνε να το κεντράρεις τέλεια, όταν τραβάς για να αφαιρέσεις το κάτω πλαστικό κάλυμμα έχεις full στατικό ηλεκτρισμό και τραβάει πάνω ο,τι πετάει στον αέρα μέχρι να το τοποθετήσεις πάνω στην κονσόλα. Έπρεπε να έχει επιλογή να τραβάς το κάτω αυτοκόλλητο ενώ έχεις κουμπώσει τον οδηγό πάνω στη συσκευή! Επίσης ήρθε και το βαλιτσάκι από TomToc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα