andreas1gr Δημοσ. Πέμπτη στις 04:57 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:57 μμ 6 ώρες πριν, teodor_ch είπε Ούτε εμένα έστελνε γιατί δεν έβλεπε όλες τις μετρήσεις. Όταν άλλαξα τον μετρητή και έβλεπα όλες τις μετρήσεις στην παραπάνω πύλη άρχισε να τις στέλνει κάθε μήνα. Σε εμένα βλεπω τις μετρήσεις κανονικά καθημερινά κ κάθε ώρα... Αλλα ο δεδδηε δεν στέλνει τα στοιχεία...
teodor_ch Δημοσ. Πέμπτη στις 07:12 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:12 μμ (επεξεργασμένο) Και παραγωγής δεδομένα και έγχυσης? Εμένα δεν είχε ένα απο τα δύο και δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Τότε έλειπε το πράσινο που το μετράει ο δεύτερος μετρητής. Επιμένω γιατί ο τεχνικός του ΔΕΔΔΗΕ που ήρθε και εντόπισε το πρόβλημα μου είπε ότι έχει πολλούς μετρητές με αντίστοιχο πρόβλημα. Επεξ/σία Πέμπτη στις 07:13 μμ από teodor_ch
andreas1gr Δημοσ. Πέμπτη στις 10:02 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:02 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, teodor_ch είπε Και παραγωγής δεδομένα και έγχυσης? Εμένα δεν είχε ένα απο τα δύο και δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Τότε έλειπε το πράσινο που το μετράει ο δεύτερος μετρητής. Επιμένω γιατί ο τεχνικός του ΔΕΔΔΗΕ που ήρθε και εντόπισε το πρόβλημα μου είπε ότι έχει πολλούς μετρητές με αντίστοιχο πρόβλημα. Ναι και η έγχυση φαίνεται κανονικά απο την πρώτη στιγμή... Αλλά ο ΔΕΔΔΗΕ δεν στέλνει τα δεδομένα........ Επεξ/σία Πέμπτη στις 10:05 μμ από andreas1gr 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα