Προς το περιεχόμενο

Η Neuralink προσλαμβάνει άτομα για την πρώτη δοκιμή σε ανθρώπους της διεπαφής εγκεφάλου-υπολογιστή της


alion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, Waiss είπε

Άντε πάλι με αυτή την κυρία "επιστήμη"!

Γνώση, ναι! Μιας γνώσης που εσύ δεν θα λάβεις ποτέ η που θα έχεις ελάχιστη εώς και καθόλου πρόσβαση σε αυτή. Γιατί γνώση σημαίνει έλεγχος και δύναμη.

Και ειλικρινά κιόλας! Που στον διάολο έβγαλες αυτό το συμπέρασμα περί μπερδέματος της "επιστήμης" και της επιχειρηματικότητας, μόνο εσύ το ξέρεις. Άλλα ειν' τ' άλλα κι άλλα της Παρασκευής το γάλα...

Για εξήγησε μου, σε τι γνώση πάνω στην επιστήμη δεν έχεις πρόσβαση; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 minutes ago, john_ said:

Για εξήγησε μου, σε τι γνώση πάνω στην επιστήμη δεν έχεις πρόσβαση; 

Δεν υπάρχει λόγος να κουράζω τα δάχτυλα μου άλλο. Θα σου έγραφα εκατό παραδείγματα, θα σου έφερνα εκατοντάδες ονόματα, διευθύνσεις και τηλέφωνα, εσύ θα άφριζες από το στόμα σαν επιστημονιστής και θα συνέχιζες να γράφεις για κάποια άγνωστη κυρία, που λέγεται "επιστήμη".

  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, Waiss είπε

Δεν υπάρχει λόγος να κουράζω τα δάχτυλα μου άλλο. Θα σου έγραφα εκατό παραδείγματα, θα σου έφερνα εκατοντάδες ονόματα, διευθύνσεις και τηλέφωνα, εσύ θα άφριζες από το στόμα σαν επιστημονιστής και θα συνέχιζες να γράφεις για κάποια άγνωστη κυρία, που λέγεται "επιστήμη".

Δεν ζήτησα ούτε πρόσωπα ούτε διευθύνσεις ούτε προσωπικά στοιχεία κανενός. Σε ρώτησα κάτι πάρα πολύ απλό, ισχυρίζεσαι πως υπάρχει γνώση πάνω στην επιστήμη που εσύ δεν έχεις πρόσβαση. Ποια είναι αυτή η γνώση που σου κρύβουν τα πανεπιστήμια και τα ερευνητικά ιδρύματα; Θέλω να μάθω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα μεγαλύτερα εγκλήματα έχουν γίνει στο όνομα της θρησκείας. Η χειραγώγηση ανέκαθεν πηγάζει από εκεί. 

Η επιστήμη πηγαίνει τον άνθρωπο μόνο μπροστά ποτέ πίσω. 

Τι αναχρονιστικα παραληρηματα διαβάζω σε ένα τεχνολογικό site είναι τρομερό και λυπητερο το λιγότερο. 

  • Like 5
  • Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 hours ago, john_ said:

Δεν καταλαβαίνω καν μου λες, διαβάζεις 40 χρόνια μου λες, αλλά και εσύ πάλι δεν ξέρεις ποια είναι η διαφορά της επιστήμης και της επιχειρηματικότητας, εκτός αυτό βάζεις και την πολιτική στη μέση για να επικρατήσει το χάος.

Δεν μιλαω καν για επιχειρηματικοτητα. Μη βαζεις λεξεις που δεν λεω. Βλεπεις που εισαι κολημενος σε αυτα που νομιζεις κ φανταζεσαι πραγματα? Σου μιλησα εγω για λεφτα?? Σε πηγα κατευθειαν απο την επιστημη στην εξουσια. Τα λεφτα φιλε ειναι κερασακι στην τουρτα. Ειδες τι εγινε με bud light? Τον ηπιαν κ λενε κ ενα τραγουδι!! Κανονικα θα επρεπε να φυγουν ολες οι εταιριες κλωτσιδον απ το ζυτημα. Τι εγινε?? Συνεχισαν ακαθεκτοι!! Γιατι? Γιατι υπαρχει γραμμη. Πολιτικη γραμμη.

Αρα-> λεφτα δεν ειπα γιατι λεφτα ΥΠΑΡΧΟΥΝ (για αυτους). Δεν παιζουν ρολο στην εξισωση. Αλλα ας το αφησουμε το ζητημα εδω, γιατι παμε αλλου εκτος θεματος. ΔΕΝ μιλησα για επιχειρηματικοτητα παντος.

7 hours ago, john_ said:

Με την ίδια λογική θα είχαμε παραμείνει στις σπηλιές, γιατί "ποιος σου λέει εσένα πως αν ανακαλύψεις τη φωτιά δεν θα μας κάψει κάποιος όλους; ποιος σου λέει εσένα πως αν φτιάξουμε ένα σπίτι δεν θα πέσει να μας πλακώσει; ποιος σου λέει εσένα πως εάν φτιάξεις ένα τόξο να κυνηγάς δεν θα αφανιστεί το είδος μας; " Καταλαβαίνεις πως δεν βγάζει πουθενά αυτό, έτσι; Σε οποιοδήποτε σημείο της ιστορίας και αν κοιτάξεις θα μπορούσες να έλεγες τα ίδια πράγματα και αν σε άφηνα να δεις το μέλλον πως εξελίχθηκε, θα έλεγες "συγγνώμη λάθος", Εκτός αν πραγματικά πιστεύεις πως το 1ο βήμα μας σαν είδος ήταν λάθος και μας θέλεις πίσω στις σπηλιές.

Οχι δεν λεω να μην προχωρησοιυμε. Το ΠΑΝΑΠΛΟ που λεω κ αρνησε να δεις, ειναι να προχωραμε ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ κ στην διακυβερνηση των κοινωνιων με αντιστοιχο συστημα που εξασφαλιζει την σωστη διαχειρηση της τεχνολογικης προοδου, κ οχι να ζουμε με νομους της εποχης Μαρξ, Ενγκελς, Κροποτκιν τον 21ο αιωνα !! 

Καλα τα κομπιουτερ. Δεν βαζουμε κ λιγη δημοκρατικη εκφραση 21ου αιωνα, αντι λογοκρισια σοβιετικου τυπου?? Καλα τα καινουργια σοσιαλ. Δεν βαζουμε κ καμια ταμπελιτσα προς τα που κυμαινεται ο καθενας κ απο ποιους χρηματοδοτητε απο ποιον, για να γνωριζουμε κ να μην πηγαινουμε χωρις εσωρουχα στα σκληρα λαχανικα?  Παραδειγματα λεμε τωρα.... Δεν σου ειπα ουτε να καταργησουμε εφευρεσεις, ουτε να μην ανακαλυπτουμε. Παλι νομιζεις εσυ κ λες οτι σκεφτομαι καπως. Συλογιστικη καλησπερα σας κ καλο πασχα... Γινεται ποτε να ξερεις τι σκεφτεται ο αλλος? Η οτι γνωριζεις το μελλον κ ξερεις οτι θα ζηταγα συγνωμη... (ο καθενας νομιζει οτι στο μελλον θα βγει σωστος κ οι αλλοι θα ζητανε συγνωμη, ασχετα του τι πιστευει)

8 hours ago, john_ said:

... Για αυτό κουβεντιάζουμε εδώ για να αποκτήσουμε την ωριμότητα

Σου ευχομαι να παρεις οσα μπορεις περισσοτερα κ μακαρι να βοηθησα. Ακομα καλυτερα εσυ να βοηθουσες εμενα, αλλα κ αλλοιως δεν πειραζει. Δυστυχως εκει εξω ειναι το θεμα. Οχι εσυ κ εγω. Εκει γινεται της κακομοιρας....

8 hours ago, john_ said:

Τον τελευταίο αιώνα υπήρξε μια έκρηξη ανακαλύψεων και εφευρέσεων και αυτό είναι δεδομένο, δεν μπορείς να το αμφισβητήσεις. Τον τελευταίο αιώνα επίσης υπήρξε μια εκρηκτική άνοδο του πληθυσμού της Γης και αυτό είναι δεδομένο και δεν χωράει καμία αμφισβήτηση. "Οσο περισσοτερα θα ανακαλυψουμε, τοσο περισσοτερους νεκρους θα εχουμε"...Καταλαβαίνεις τώρα αποδεδειγμένα πόσο λάθος είναι ο ισχυρισμός σου; Κάτσε να ξανασκεφτείς κάποια πράγματα.

Λαθος ο ισχυρισμος μου!!! ΑΧΑΧΑΑΑ!!!! ΟΥΑΧΧΑΑΑΑ!!! (κατσε να βαλω κ φατσουλες)😝😝😝

ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟΣΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟΝ 20ο ΑΙΩΝΑ!!!!

Παιζει να ειχαμε οσους μπορουμε να μετρησουμε απο αρχης που ειμαστε στον πλανητη εως το 1890 περιπου που ανακαλυψαμε τα πολυβολα κ τα πετρελαιοκινητα θωρηκτα.

Πρωτος Παγκοσμιος Πολεμος (THE GREAT WAR)

Δευτερος Παγκοσμιος Πολεμος (THE WORLD WAR)

Τριτος Παγκοσμιος Πολεμος (THE COLD WAR)

Για την ακριβεια ΟΛΟΣ Ο 20ος ΑΙΩΝΑΣ δεν ειναι ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ παρα μια ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ απ την αρχη εως το τελος !!! Μια απιστευτη ιστορια ΘΑΝΑΤΟΥ, ΑΙΜΜΑΤΟΣ κ ΠΟΝΟΥ !!!

Μαλιστα, παρολο που επεσε το τειχος του Βερολινου κ καποιος θα νομιζε οτι προχωραμε σωστα κ τωρα θα ερθει καποια ειρηνη, η αγαπημενη μας πατριδα της Σχολης της Φρανκφουρτης εσπασε καθε νεο ρεκορ στις εμπολεμες επιχειρησεις (που ταυτοχρονα κ αναμφισβητητα ειναι κ η πηγη των περισσοτερων εφευρεσεων/προοδου) κ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ουτε μια μερα χωρις πολεμου σε ενα, η κ περισσοτερα μερη στον πλανητη απο τοτε εως σημερα τα τελευταια 32 χρονια, που εσυ μιλας για εκρηξεις ανακαλυψεων.....

Μονο η ψωρο-Ελλαδιτσα κ (αν ειχες δωσει την πρεπουσα προσοχη στο σχολειο θα ηξερες) εχει να λεει- Α' Μακεδονικος, Β' Μακεδονικος, Α' Βαλκανικος, Β' Βαλκανικος, Α' Παγκοσμιος, Β' Παγκοσμιος, Μικρασιατικη Καταστροφη, Εμφυλιος, Κριμεα, Κορεα, Κυπρος. Συνολο 11 πολεμοι σε εναν αιωνα κ μπορει να μου ξεφευγει κ τιποτα. Εσυ κατσε τωρα κ κοιτα το ηλεκτρικο, τα ψυγεια, τους κινητηρες κ τα λιπασματα (γιατι αυτα τα 4 ειναι οι ανακαλυψεις που αλλαξαν την γεωργια/διανομη τροφιμων, αρα τον πλυθησμο). Μαλιστα, ακομα κ αν επιμενεις να βλεπεις αυτα τα 4 που σου εγραψα, προσπαθησε να διανοηθεις/θυμηθεις ποσα κ ποια οπλα φτιαξαμε ακομα κ με αυτα που μας αυξησαν τον πλυθησμο.  

Κ μολις εχουμε μπει στο 21ο αιωνα, ΗΔΗ εχουμε να λεμε δεν ξερω κ γω ποσους πολεμους (Τσετσενια, Γεωργια, Συρια, Υεμενη, Σουδαν, Αιθιοπια, Λιβυη, Νιγηρας, Ουκρανια, Αφγανισταν, Ιρακ, Σομαλια, Γαζα, Λιβανος, Αρμενια, Καζακσταν, ετσι για να εχουμε να λεμε καθως θα τρωμε τα πατατακια μας, σιγουρα εχω ξεχασει ενα καρο βεβαια...) κ ΑΙΣΙΩΣ ΟΔΕΥΟΥΜΕ για το πρωτο μας πυρηνικο ολοκαυτωμα full speed ahead με Αλζχαιμερς Τζο στο τιμονι κ ενα ματσο καθυστερημενα να κανουν cheer......... 

Θυμασαι τι σου εγραψα λιγα ποστ παραπανω? Το ποτηρι ειναι μισοαδειο, η μισογεματο? Ενταξυ, συμφωνω, ο πλυθησμος ανεβαινει. Εσυ μπορεις να δεις οτι δεν λεμε πλεον να σταματησουμε τους πολεμους κ βαδιζουμε ολοταχως προς τα πυρηνικα??? Γιατι πολυ φοβαμαι οτι αν ο (πολυς οντως) πλυθησμος ειναι στην τραλαλα χαρα κ χτυπα παλαμακια με τρελα πηδηματακια, τελικα δεν τα γλυτωνουμε τα μανιταρια.... (κ ναι, θα παραδεχτω, οτι τα πυρηνικα που εχουμε ειναι η κορυφη της τεχνολογιας, με αυτα φτιαχνουμε μινι σταθμους ηλ.ενεργειας, πλοια, υποβρυχια, ιατρικα μηχανηματα κλπ κλπ)

7 hours ago, Arkin said:

Τα μεγαλύτερα εγκλήματα έχουν γίνει στο όνομα της θρησκείας. Η χειραγώγηση ανέκαθεν πηγάζει από εκεί. Η επιστήμη πηγαίνει τον άνθρωπο μόνο μπροστά ποτέ πίσω. Τι αναχρονιστικα παραληρηματα διαβάζω σε ένα τεχνολογικό site είναι τρομερό και λυπητερο το λιγότερο. 

Κ η επιστημη θρησκεια καταντησε.

Κ αυτο που λες δογμα.

Ελεος.

  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

46 minutes ago, SilverMachine said:

Βλεπεις που εισαι κολημενος σε αυτα που νομιζεις κ φανταζεσαι πραγματα?

Oh, the irony.

@SilverMachine εχεις καποιες βασιμες και καιριες ανησυχιες, καποιες απο αυτες, και καποιες ακομα πιο σοβαρες, εχουν και πολλοι ανθρωποι που "ασκουν" επιστημη, χωρις βεβαια να δαιμονοποιουν την ιδια η τους συναδελφους τους, αλλα δυστυχως εχεις μπλεξει μεσα σε αυτα και αλλα ασχετα με τους επιστημονες/επιστημη.
Επειδη φτανω τα 40 και εχω κατασταλαξει οτι δεν με ενδιαφερει να κανω τον δασκαλο κανενος, θα σου πω μονο αυτο και βγαλε οτι συμπερασμα θες: η συντριπτικη πλειοψηφια των επιστημονων, οι οποιοι αποτελουν την διαβοητη επιστημονικη κοινοτητα, δεν διαφερουν σε τιποτα απο τον ταμια σε super-market, τον υπαλληλο σε μια εταιρια που ολη μερα καθεται μπροστα σε βασεις δεδομενων, με εναν που γραφει κωδικα για μια μεγαλη εταιρια λογισμικου κοκ. Αν καποιος νομιζει οτι φταιει ο ταμιας επειδη το super-market μεσα σε 2 μερες διπλασιασε την τιμη στα παντζαρια, τοτε, συγγνωμη κιολας, ειναι απλα κοπανος. 

Παιδια, δυστυχως, σχολιαζετε πραγματα για τα οποια δεν εχετε την παραμικρη ιδεα. Αυτο ειναι πασιδηλο, κανει μπαμ. Οπως καθονται οι μπαρμπαδες 70-80 χρονων, οι οποιοι εχουν να κλωτσησουν το πετσι 60 χρονια, και ανεβαζουν και κατεβαζουν προπονητες. Σαν να παω εγω σε ενα μηχανικο αυτοκινητων και να αρχιζω να του κανω κηρυγμα λεγοντας οτι ασυναρτησια μου κατεβαινει πετωντας που και που κανενα σασμαν, μπουζι, αναρτηση και οποια αλλη λεξη διαβασα στο ιντερνετ η ακουσα στο tik-tok. Ε, αυτο που γινεται καθε φορα σε θεματα που απτονται της επιστημης ειναι 10 φορες χειροτερο. Ο κοσμος να γυρισει αναποδα, τον κ@λο σας να χτυπατε κατω, αυτη ειναι η αληθεια. Κραταω ως θετικο το οτι διαβαζετε για διαφορα θεματα, γ@ματο χομπι και επικροτω χωρις δοση ειρωνιας.

  • Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

14 ώρες πριν, SilverMachine είπε

Μιλαμε για εγκεφαλικα εμφυτευματα που ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΑ (απο τους ιδιους που χρηματοδοτουν τις ερευνες) τελικο σκοπο εχουν τον πληρη ελεγχο της σκεψης, με ενδιαμεσο σταθμο την πληρη "πολιτικη ορθοτητα" κ την εξαληψη "ρωσσικης προπαγανδας" (οπως το λενε αυτο τον καιρο, μετα μπορει να του αλλαξουν ονομα/δικαιολογια) !!! 

Wat8.jpg

14 ώρες πριν, SilverMachine είπε

Αλλα πως να παραβλεψω την μελλοντικη συνεργασια παγκοσμιου δορυφορικου συστηματος δικτυου κ εγκεφαλικου εμφυτευματος??? Πλακα κανεις???

1175368_702267439789019_884229565_n.jpg

14 ώρες πριν, john_ είπε

Δεν ζήτησα ούτε πρόσωπα ούτε διευθύνσεις ούτε προσωπικά στοιχεία κανενός. Σε ρώτησα κάτι πάρα πολύ απλό, ισχυρίζεσαι πως υπάρχει γνώση πάνω στην επιστήμη που εσύ δεν έχεις πρόσβαση. Ποια είναι αυτή η γνώση που σου κρύβουν τα πανεπιστήμια και τα ερευνητικά ιδρύματα; Θέλω να μάθω.

 

https://en.wikipedia.org/wiki/Antônio_Vilas-Boas

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

13 hours ago, Arkin said:

Τα μεγαλύτερα εγκλήματα έχουν γίνει στο όνομα της θρησκείας. Η χειραγώγηση ανέκαθεν πηγάζει από εκεί. 

Η επιστήμη πηγαίνει τον άνθρωπο μόνο μπροστά ποτέ πίσω. 

Τι αναχρονιστικα παραληρηματα διαβάζω σε ένα τεχνολογικό site είναι τρομερό και λυπητερο το λιγότερο. 

Είναι απίστευτο έτσι? Δηλαδή τόσο απίστευτο που δεν έχω ούτε διάθεση να κάνω πλάκα.

Μιλάμε για τον απόλυτο παραλογισμό. Κανονική επιλεκτική δαιμονοποίηση αυτών που δεν καταλαβαίνουμε. Καταστροφολογία, παγκόσμιες συνομωσίες και πάει λέγοντας.

Και όλα αυτά, χρησιμοποιώντας το κινητό ή τον υπολογιστή, τα οποία οι πνευματικοί τους πρόγονοι επίσης δαιμονοποιούσαν όταν αυτά πρωτοήρθαν στη ζωή μας, πληρώνοντας τον καφέ τους με την πιστωτική, που επίσης είχε δαιμονοποιηθεί, ή με χαρτονόμισμα των ευρώ, που επίσης είχε δαιμονοποιηθεί και πάει λέγοντας.

Εγκεφαλικός σκοταδισμός.

Σε τεχνολογικό φόρουμ.

  • Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

26 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Είναι απίστευτο έτσι? Δηλαδή τόσο απίστευτο που δεν έχω ούτε διάθεση να κάνω πλάκα.

Μιλάμε για τον απόλυτο παραλογισμό. Κανονική επιλεκτική δαιμονοποίηση αυτών που δεν καταλαβαίνουμε. Καταστροφολογία, παγκόσμιες συνομωσίες και πάει λέγοντας.

Και όλα αυτά, χρησιμοποιώντας το κινητό ή τον υπολογιστή, τα οποία οι πνευματικοί τους πρόγονοι επίσης δαιμονοποιούσαν όταν αυτά πρωτοήρθαν στη ζωή μας, πληρώνοντας τον καφέ τους με την πιστωτική, που επίσης είχε δαιμονοποιηθεί, ή με χαρτονόμισμα των ευρώ, που επίσης είχε δαιμονοποιηθεί και πάει λέγοντας.

Εγκεφαλικός σκοταδισμός.

Σε τεχνολογικό φόρουμ.

Ζουμε σουρεαλιστικες καταστασεις φιλε μου και δεν ξερω αν ειναι μονο στην Ελλαδα ετσι. Φοβουνται την τεχνολογια και καθετι φρεσκο δεν μπορω να το καταλαβω μερικες φορες. Ναι χρειαζεται συνεση στο πως εκμεταλλευομαστε την καθε τεχνολογια αλλα με ολα αυτα που διαβαζω λεω δεν μπορει μας τρολαρουν. Θελουμε να καλυτερεψουμε τη ζωη μας και μερικοι θελουν να μεινουμε 100 χρονια πισω. Αυτες οι θρησκειες αν τις αφησεις ανεξελεγκτες μπορουν να κανουν τεραστια ζημια σε ενα μεγαλο μερος του παγκοσμιου πληθυσμου. Τεχνοφοβικοι? Ισως αν και με αυτα που διαβαζουμε μιλαμε για κατι χειροτερο. 

Στα της Neuralink προτιμανε να μεινει πισω το project παρα να προχωρησει και να βοηθησει ατομα που πραγματικα θα σωθουν οι ζωες τους με κατι τετοιο. Ειναι τρομερα οπισθοδρομικο παλι καλα που ειναι λιγοι και προχωραει η τεχνολογια αλλιως θα ειχαμε θεματα στην ολη εξελιξη. 

  • Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, Doubt said:

Σου έχω καλύτερο

https://www.dailystar.co.uk/news/weird-news/man-claims-aliens-gave-him-23511035

6 hours ago, panther_512 said:

 

 

On 22/09/2023 at 13:27, Waiss said:

 

Ποιοι έφτιαξαν την ατομική βόμβα; Ποιοι κατασκευάζουν τους τελευταίας τεχνολογίας πυραύλους κι προηγμένα οπλικά συστήματα; Ποιοι ήταν αυτοί που έκαναν μυστικά πειράματα σε ανυποψίαστο κόσμο στην Αμερική (ενδεχομένως κι σε άλλες χώρες) τύπου MK Ultra, human radiation πειράματα, πειράματα βασανιστηρίων, πειράματα με ναρκωτικά, πειράματα με διασπορά ασθενειών και χημικά και δεν συμμαζεύεται, όπου εξαφάνιζαν ανθρώπους κι έπαιρναν ζωές; Από ποιους ζητούσε συγγνώμη δημοσίως από τέτοια προγράμματα (Tuskegee Syphilis Experiment) ο Κλίντον πριν κάμποσα χρόνια; Ποιοι εξόντωσαν τον Wilhelm Reich, τον Tesla η τον Dr. Royal Raymond Rife; Tης πραγματικά καινοτόμου επιστήμης δηλαδή, που αν τους άφηναν ελεύθερους και τους χρηματοδοτούσαν γενναιόδωρα, θα άλλαζε όλος ο κόσμος. Ποιοι συμμετείχαν σε όλες αυτές τις ανηθικότητες; Δεν ξέρω! Εσείς τι λέτε; 

Ξέρω βέβαια ποιο θα είναι το ύφος της απάντησης σε όλα αυτά. Ότι δεν ευθύνεται "η επιστήμη", αλλά το πως χρησιμοποίησαν κάποιοι τα εργαλεία αυτά. Μόνιμα η ίδια γελοία δικαιολογία αθώωσης δηλαδή. Κι όχι! Ούτε τεχνοφοβικός είμαι, ούτε σε σπηλιά ζω, χρησιμοποιώ όσο μπορώ την τεχνολογία που μπορώ να έχω στην στην διάθεση μου και φυσικά έχω "αγκαλιάσει" τα θετικά για τον κόσμο επιτεύγματα της "επιστήμης". Απλά όπως όλα τα πράγματα έχουν δύο όψεις η και παραπάνω οπτικές, έτσι βλέπω κι εδώ ότι κανείς δεν σκέφτεται η δεν τις λαμβάνει όλες υπόψιν. Η μάλλον δεν τις γνωρίζει καν αν κρίνω από τις ερωτήσεις έκπληξης κάποιων.

 

 

6 hours ago, panther_512 said:

Είναι απίστευτο έτσι? Δηλαδή τόσο απίστευτο που δεν έχω ούτε διάθεση να κάνω πλάκα.

Μιλάμε για τον απόλυτο παραλογισμό. Κανονική επιλεκτική δαιμονοποίηση αυτών που δεν καταλαβαίνουμε. Καταστροφολογία, παγκόσμιες συνομωσίες και πάει λέγοντας.

Και όλα αυτά, χρησιμοποιώντας το κινητό ή τον υπολογιστή, τα οποία οι πνευματικοί τους πρόγονοι επίσης δαιμονοποιούσαν όταν αυτά πρωτοήρθαν στη ζωή μας, πληρώνοντας τον καφέ τους με την πιστωτική, που επίσης είχε δαιμονοποιηθεί, ή με χαρτονόμισμα των ευρώ, που επίσης είχε δαιμονοποιηθεί και πάει λέγοντας.

Εγκεφαλικός σκοταδισμός.

Σε τεχνολογικό φόρουμ.

Αν από το παραπάνω post μου, έβγαλες όλο αυτό το συμπέρασμα, μάλλον υπάρχει ένα θεματάκι. Αλλιώς διάβασε καλύτερα!

Συνομωσιά το MK Ultra, το Tuskegee Syphilis Experiment κι όλα τα παραπάνω πειράματα που είναι αποδεδειγμένα; 

Πέντε παραδείγματα έφερα στο τραπέζι κι εσείς χωρίς καν να μπορείτε να τα κάνετε debunk και βγάζοντας αφρούς από το στόμα, θιχτήκατε κιόλας 😄

Επεξ/σία από Waiss
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 hours ago, Clytoceyx said:

Oh, the irony...................... χωρις δοση ειρωνιας.

Σε ευχαριστω για την απλη., ειλικρινη απαντηση.

Φυσικα δεν "ακουμπας" αυτο που λεω, παρολο που ο πανθηρας το καταλαβε κ επεξηγησε νομιζω για τους επομενους--> δεν καθομαι να μπω σε επιστημονικες αναλυσεις καποιας εφευρεσης.

Πολιτικα μιλαω. Κοινωνικα αν θες.

Κ σε αυτο ουτε δινω μαθημα, ουτε ανταλλαζω γνωμη, ουτε εχεις κατι να προσθεσεις. Απλα αναφερω ενα δυο στοιχεια, αν καποιος θελει μια εξτρα γνωμη. Αυτο. Τελος. Τιποτε αλλο. Τα αλλα, οπως καταλαβαινεις, ειναι αποκυημα φαντασιας.

Πολιτικη γνωμη επι του ζητηματος της χρησης μιας συσκευης παραλληλα με αλλες κ υπο την διευθυνση ενος κ μονο ανθρωπου. Οποτε καλα τα λες, δεν παω κοντρα γιατι ποτε δεν με ενδιεφερε να μαθω πως λειτουργουν τα εμφυτευματα, οι ταμειακες των σουπερ μαρκετ, οι βασεις δεδομενων, η τα παντζαρια... Τωρα που εσυ ειδες οτι εχω κατι να πω γυρω απο πανταρια, σουπερμαρκετ, κωδικα, ταμειακες, η οτιδηποτε αλλο που σε κανει να χτυπας κ@λ@ κατω.... δεν μπορω να καταλαβω κ γω ειλικρινα. Αν καποιος μιλαει για πολιτικη κ κανει πολιτικη τοποθετηση κ ο αλλος του λεει οτι εχει να κλωτσησει το πετσι 60 χρονια κ δεν καταλαβαινει απο τεχνολογικα αλματα, ποιος ειναι ο κοπανος?? με το συμπαθειο, που λες κ συ.... Εξηγησε μου.

Απο την αρχη προσπαθω να πω οτι ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ τροπος που χρησιμοποιουνται οι διαφορες εφευρεσεις ειναι καθολικα αποτυχημενος κ ανικανος να ελενξει τους εχοντες κ κατεχοντες. Η ΚΕΙΜΕΝΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ σε διεθνες επιπεδο δλδ. Γκεγκε καλε μου φιλε??? Μη μου ξαναμιλησεις για μηχανικους, σουπερμαρκετ, παντζαρια κ αλλες πανεξυπναδες>>> τα ελληνικα ειναι πλουσια γλωσσα, δεν χρειαζεται να ριχνεις αποτυχημενες παρομοιωσεις κ ψευτομεταφορικα σχηματα παρα-λογου. Μεινε σε αυτο που λεω κ απαντησε σε ΑΥΤΟ, αν αυτο ειναι το ζητουμενο γιατι δεν χτυπαει καλα.... το τι εικονα σχηματιζεις στο μυαλο σου για καποιον που μιλας διαδυκτιακα ποσως εχει να κανει με την πραγματικοτητα, η το θρεντ. Θα μπορουσα να ειμαι η χοντρη που τρωει KFC απ το πρωι ως το βραδυ κ στο παιζω ελληναρας οικοδομος που μολις γυρισα απ την διαδηλωση....

Νασαι καλα κ ευχαριστω για τον απλο τροπο εκφρασης. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, SilverMachine είπε

Σε ευχαριστω για την απλη., ειλικρινη απαντηση.

Φυσικα δεν "ακουμπας" αυτο που λεω, παρολο που ο πανθηρας το καταλαβε κ επεξηγησε νομιζω για τους επομενους--> δεν καθομαι να μπω σε επιστημονικες αναλυσεις καποιας εφευρεσης.

Πολιτικα μιλαω. Κοινωνικα αν θες.

Κ σε αυτο ουτε δινω μαθημα, ουτε ανταλλαζω γνωμη, ουτε εχεις κατι να προσθεσεις. Απλα αναφερω ενα δυο στοιχεια, αν καποιος θελει μια εξτρα γνωμη. Αυτο. Τελος. Τιποτε αλλο. Τα αλλα, οπως καταλαβαινεις, ειναι αποκυημα φαντασιας.

Πολιτικη γνωμη επι του ζητηματος της χρησης μιας συσκευης παραλληλα με αλλες κ υπο την διευθυνση ενος κ μονο ανθρωπου. Οποτε καλα τα λες, δεν παω κοντρα γιατι ποτε δεν με ενδιεφερε να μαθω πως λειτουργουν τα εμφυτευματα, οι ταμειακες των σουπερ μαρκετ, οι βασεις δεδομενων, η τα παντζαρια... Τωρα που εσυ ειδες οτι εχω κατι να πω γυρω απο πανταρια, σουπερμαρκετ, κωδικα, ταμειακες, η οτιδηποτε αλλο που σε κανει να χτυπας κ@λ@ κατω.... δεν μπορω να καταλαβω κ γω ειλικρινα. Αν καποιος μιλαει για πολιτικη κ κανει πολιτικη τοποθετηση κ ο αλλος του λεει οτι εχει να κλωτσησει το πετσι 60 χρονια κ δεν καταλαβαινει απο τεχνολογικα αλματα, ποιος ειναι ο κοπανος?? με το συμπαθειο, που λες κ συ.... Εξηγησε μου.

Απο την αρχη προσπαθω να πω οτι ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ τροπος που χρησιμοποιουνται οι διαφορες εφευρεσεις ειναι καθολικα αποτυχημενος κ ανικανος να ελενξει τους εχοντες κ κατεχοντες. Η ΚΕΙΜΕΝΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ σε διεθνες επιπεδο δλδ. Γκεγκε καλε μου φιλε??? Μη μου ξαναμιλησεις για μηχανικους, σουπερμαρκετ, παντζαρια κ αλλες πανεξυπναδες>>> τα ελληνικα ειναι πλουσια γλωσσα, δεν χρειαζεται να ριχνεις αποτυχημενες παρομοιωσεις κ ψευτομεταφορικα σχηματα παρα-λογου. Μεινε σε αυτο που λεω κ απαντησε σε ΑΥΤΟ, αν αυτο ειναι το ζητουμενο γιατι δεν χτυπαει καλα.... το τι εικονα σχηματιζεις στο μυαλο σου για καποιον που μιλας διαδυκτιακα ποσως εχει να κανει με την πραγματικοτητα, η το θρεντ. Θα μπορουσα να ειμαι η χοντρη που τρωει KFC απ το πρωι ως το βραδυ κ στο παιζω ελληναρας οικοδομος που μολις γυρισα απ την διαδηλωση....

Νασαι καλα κ ευχαριστω για τον απλο τροπο εκφρασης. 

Φίλε μου, δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά οι αναλύσεις σου δεν έχουν ίχνος κοινωνικής ανάλυσης και απλά βλέπεις και αναλύεις καταστάσεις μέσα από μια καθαρά σκληροπυρηνικά πάγια πολιτική θέση… το κακό είναι ότι ακόμα δεν έχεις συνειδητοποιήσει ότι αυτή η πολιτική αργοπεθαίνει και μόνο μέσω ολοκληρωτικών καταστάσεων μπορεί να αναστηθεί… 

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 hours ago, panther_512 said:

Είναι απίστευτο έτσι? Δηλαδή τόσο απίστευτο που δεν έχω ούτε διάθεση να κάνω πλάκα. Μιλάμε για τον απόλυτο παραλογισμό. Κανονική επιλεκτική δαιμονοποίηση αυτών που δεν καταλαβαίνουμε. Καταστροφολογία, παγκόσμιες συνομωσίες και πάει λέγοντας. Και όλα αυτά, χρησιμοποιώντας το κινητό ή τον υπολογιστή, τα οποία οι πνευματικοί τους πρόγονοι επίσης δαιμονοποιούσαν όταν αυτά πρωτοήρθαν στη ζωή μας, πληρώνοντας τον καφέ τους με την πιστωτική, που επίσης είχε δαιμονοποιηθεί, ή με χαρτονόμισμα των ευρώ, που επίσης είχε δαιμονοποιηθεί και πάει λέγοντας. Εγκεφαλικός σκοταδισμός. Σε τεχνολογικό φόρουμ.

Αληθεια, θα μπορουσες να μου απαντησεις σε ενα πραγμα?? Αν θες κ εφοσων δεν λες να επικεντρωθεις στο θρεντ.

Γιατι λες οτι "δαιμονοποιω" αυτα που δεν καταλαβαινω? Προσωπικα ειμαι αγνωστικιστης. Δεν πιστευω σε σατανα για να δαιμονοποιησω κατι, η μια κατασταση. Ειναι λοιπον φυση αδυνατον. Απο που ομως εσυ βγαζεις τετοιο συμπερασμα? Γιατι μου κολλας αυτη την ταμπελα χωρις να εχεις καν ρωτησει τις θρησκευτικες μου πεποιθησεις? 

Εκανα κατι αντιστοιχο εγω? Σε εβαλα σε καποια αρνητικη ομαδα κ σου κολησα θρησκευτικη ταμπελα χωρις να ρωτησω/σεβαστω τα πιστευω σου??? Ειλικρινα γιατι το κανεις?? Μια κουβεντα δεν κανουμε?? Τι σου φταιω? Σοβαρα μιλαω. Εγω δεν σε αποκαλεσα τιποτα.

Ουτε γνωριζεις ποιοι ειναι οι προγονοι μου να τους κακολογεις. Δλδ απο που κ ως που παιρνεις θαρρος φιλε μου?? Ποιος σου δινει τετοια ελευθερια?

Απο την πρωτη σου απαντηση το μονο που κανεις ειναι να μου κολλας ταμπελες κ να πετας μια γνωμη που βασιζεται σε φαντασιακα δεδομενα στο μυαλο σου. Προσπαθω να σου απαντησω με επιχειρηματα κ αποφευγω να σε χαρακτηρισω, χρησιμοποιοντας μονο τα λογια σου. Κ συ συνεχιζεις τα νταουλια.... Ουτε δινεις απαντηση ουτε τιποτα... μονο κολλας επιθετα "τεχνοφοβικος", "συνομοσιολογος", "δαιμονοποιει", κ "οι προγονοι το ιδιο καναν".... Που θα σταματησεις μου λες?? Ποσο πισω θα πας στην "εξηγηση" σου?? Ποσες γενεες ειμασταν τεχνοφοβικοι?? Ποιοι ειμαστε εμεις, εχεις πει?? 

Λολ φιλαρακι λολ......... εχει κολλησει το πικαπ κ κλωτσαει (να σε παω λιγα χρονια πισω τεχνολογικα).... καιρος ειναι να αρχισεις κ το υπολοιπο μενου των -φοβικων κ των -ισμων. Δεν κολλανε, αλλα με τετοια φαντασια πιστευω καπως θα τα βολεψεις. Αλλα να ξερεις, με τετοιες επικοινωνιακες ικανοτητες.... οι τεχνολογικες εφευρεσεις μας μαραναν........

Just now, AtiX said:

Φίλε μου, δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά οι αναλύσεις σου δεν έχουν ίχνος κοινωνικής ανάλυσης και απλά βλέπεις και αναλύεις καταστάσεις μέσα από μια καθαρά σκληροπυρηνικά πάγια πολιτική θέση… το κακό είναι ότι ακόμα δεν έχεις συνειδητοποιήσει ότι αυτή η πολιτική αργοπεθαίνει και μόνο μέσω ολόκληρο τόκων καταστάσεων μπορεί να αναστηθεί… 

Ευχαριστω φιλε. Ετσι το καταλαβαινω κ γω. Οπως το λες. Αλλα αυτο που θεωρω σωστο... το πρεσβευω.

Τωρα, κ εκεινος ο μπατσος κατω απ την Ομονοια μου ειχε πει καποτε οτι "η Ελλαδα πεθανε" κ ισως ειχε δικιο. Αλλα "οσο ζω εγω, θα ζει κ αυτη" του ειχα απαντησει. Κ συνεχιζω ορθιος ακομα.

Αν η γνωμη μου δεν ειναι αξια περιεχομενου, παρακαλω ΔΙΑΦΩΤΙΣΕ ΜΕ!! (δεν κανω πλακα) Μη προσβαλεις ομως. Φτανει. Ανθρωποι ειμαστε ολοι. Δεν γνωριζομαστε παρα μονο απο εδω. Το ποιος ειναι τι μπορει να λειψει. Σωστα? Ας κρατησουμε τον παλιο χρυσο κανονα του διαδυκτιου (των '90ς) "μη λες κατι που δεν θα ελεγες κατα προσωπο".  Γιατι σε καθε θεμα που μιλαμε πρεπει να μπαινουν τα μοντ?? (παντα φταιω ε?? λολ...)

Αν αφαιρεσουμε αυτα που "δεν λεγονται απο κοντα", ποσες γραμμες απο τις απαντησεις που ελαβα θα μεναν?? ΛΟΛ φιλε.... θα εμενε τιποτα? Ισως καποιες απ τις δικες σου.... Αυτο κατι λεει.... Αντιθετα, τα δικα μου, μπορει να μη σε διαφωτισαν, αλλα μια χαρα θα στα ελεγα κ σε τραπεζακι του καφε. Αυτο κατι δειχνει φιλε ΑτιΧ.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντε και το μαθημα, αν και πιστευω οτι πλεον ειναι φανερο οτι δεν εχει νοημα.

11 hours ago, SilverMachine said:
On 23/09/2023 at 10:27, Clytoceyx said:

Oh, the irony...................... χωρις δοση ειρωνιας.

Σε ευχαριστω για την απλη., ειλικρινη απαντηση.

Το "Oh, the irony" παει στο οτι ελεγες σε αλλο μελος οτι νομιζει και φανταζεται πραγματα, ενω στην ουσια σε ολο το thread αυτο κανεις και μαλιστα για πραγματα, το ξαναλεω, που δεν ξερεις. Το "χωρις δοση ειρωνιας" παει στο γεγονος οτι πιστευω οτι ειναι καλο ο καθε ανθρωπος να διαβαζει για διαφορετικα θεματα που τον απασχολουν. Αν τωρα νομιζεις οτι, αυτες οι ασχετες μεταξυ τους φρασεις, αναιρουν η μια την αλλη, ειτε υπαρχει προβλημα κατανοησης κειμενου ειτε αδιαφορια στο τι γραφει ο αλλος και απλα ψαχνεις ευκαιρια για να μανουριασεις.
 

11 hours ago, SilverMachine said:

Γιατι λες οτι "δαιμονοποιω" αυτα που δεν καταλαβαινω? Προσωπικα ειμαι αγνωστικιστης. Δεν πιστευω σε σατανα για να δαιμονοποιησω κατι, η μια κατασταση. Ειναι λοιπον φυση αδυνατον. Απο που ομως εσυ βγαζεις τετοιο συμπερασμα? Γιατι μου κολλας αυτη την ταμπελα χωρις να εχεις καν ρωτησει τις θρησκευτικες μου πεποιθησεις? 

Εκανα κατι αντιστοιχο εγω? Σε εβαλα σε καποια αρνητικη ομαδα κ σου κολησα θρησκευτικη ταμπελα χωρις να ρωτησω/σεβαστω τα πιστευω σου??? Ειλικρινα γιατι το κανεις?? Μια κουβεντα δεν κανουμε?? Τι σου φταιω? Σοβαρα μιλαω. Εγω δεν σε αποκαλεσα τιποτα.

Ουτε γνωριζεις ποιοι ειναι οι προγονοι μου να τους κακολογεις. Δλδ απο που κ ως που παιρνεις θαρρος φιλε μου?? Ποιος σου δινει τετοια ελευθερια?

Παμε μια. Δαιμονοποιω: 

Quote

προβάλλω αδίκως (εν μέρει ή και ολοκληρωτικά) σε ένα παράγοντα όλες τις ευθύνες για τα προσωπικά ή κοινωνικά δεινά και καθώς του μεταβιβάζω με μεταφυσικό τρόπο το σύνολο των ευθυνών, απαλλάσσω από αυτές τους κυρίως υπεύθυνους (τον εαυτό μου ή εκείνους με τους οποίους δεν έχω τις ψυχικές ή υλικές δυνάμεις να συγκρουστώ)

Ειναι συνηθες, οταν χρησιμοποιειται το "δαιμονοποιω" σε συζητησεις να μην σχετιζεται με θρησκειες. Εσυ ομως αρχισες να γραφεις ενα λογυδριο περι... θρησκειας! Δλδ αλλο πραγμα ειχε γραφτει, αλλα εσυ αλλο καταλαβες και φανταστηκες και εβαλες μπροστα την μηχανη. Βλεπεις τωρα την ειρωνια;

11 hours ago, SilverMachine said:

Απο την αρχη προσπαθω να πω οτι ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ τροπος που χρησιμοποιουνται οι διαφορες εφευρεσεις ειναι καθολικα αποτυχημενος κ ανικανος να ελενξει τους εχοντες κ κατεχοντες. Η ΚΕΙΜΕΝΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ σε διεθνες επιπεδο δλδ. Γκεγκε καλε μου φιλε??? Μη μου ξαναμιλησεις για μηχανικους, σουπερμαρκετ, παντζαρια κ αλλες πανεξυπναδες>>> τα ελληνικα ειναι πλουσια γλωσσα, δεν χρειαζεται να ριχνεις αποτυχημενες παρομοιωσεις κ ψευτομεταφορικα σχηματα παρα-λογου.

Και εγω, με το παραδειγμα του ταμια που απλα κανει την δουλεια του και δεν φταιει για τις τιμες του super-market, και τοσοι αλλοι, αυτο προσπαθουν να σου πουν αλλα φαινεται οτι δεν εισαι σε θεση να το αντιληφθεις η δεν θελεις. Οι επιστημονες δεν εχουν ευθυνη, πολλες φορες δεν τους πεφτει καν λογος, για το πως θα χρησιμοποιηθει η γνωση που παραγουν, γιατι μην ξεχναμε η συζητηση ξεκινησε με "επιθεση" στους επιστημονες. Τιποτα, ομως. Λογια στον αερα.


Και για να το χοντρυνω, πριν το επικειμενο κλειδωμα, οταν καποιος με την πρωτη ευκαιρια μας λεει οτι διαβαζει 40 χρονια και πεταει σποντες για την πλουσια ελληνικη γλωσσα, καλο ειναι να ξερει τι διαβαζει, τι γραφει και να μπορει να βαλει τις σκεψεις του σε μια σειρα. Ελαχιστες προυποθεσεις για να γλιτωσει την χλευη οταν κουναει το δαχτυλο. Δε λεω να γραψει κειμενο για Πουλιτζερ, αλλα οχι και παραληρηματικο αχταρμα τον οποιο πρεπει οι αλλοι να τον αποκωδικοποιουν καθε φορα, να απαντανε νορμαλ και να τους ξαναρχεται αχταρμας.

Επεξ/σία από Clytoceyx
  • Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...