liakjim Δημοσ. 5 Απριλίου Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2 ώρες πριν, mandos είπε One Williams down, one to go. Τράκαρε ο Sargent Έλεος ρε φίλε, τι μπαζο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatilaras Δημοσ. 5 Απριλίου Share Δημοσ. 5 Απριλίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, mandos said: One Williams down, one to go. Τράκαρε ο Sargent Λογικα ο Sar πρεπει να νοσταλγει τα derby cars και δεν εχει αφησει σιρκουι για σιρκουι ασημαδευτο Επεξ/σία 5 Απριλίου από Gatilaras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 5 Απριλίου Share Δημοσ. 5 Απριλίου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ninikas Δημοσ. 5 Απριλίου Share Δημοσ. 5 Απριλίου Ο ήχος από το σπικαζ ANT1+ είναι τόσο άθλιος όσο μου φαίνεται? Είναι λες και κάνουν μετάδοση από το σπίτι τους και απλά τον βάζουν πάνω στον σήμα που έρχεται από την F1. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 5 Απριλίου Share Δημοσ. 5 Απριλίου (επεξεργασμένο) Παιδια μη το κουραζουμε παλι. 2η χρονια να λεμε τα ιδια. ειναι απατεωνες εκει στον αντ1+ και θα παει για φούντο οπως φαινεται το +. Ο σειταν στο fb οταν τον ρωτησα για το quality μου ειπε δεν ειμαι τεχνικος και παπαριες, σε καποιον αλλο ειπε οτι φταιει ο δορυφόρος της F1/skysports. Παρτο αυγο και κουρευτο. Παρακατω στο spoiler μπορειται να δειτε απο τον jacksparrow σε HD. Αν απαγορευεται ας διαγραφει το μνμ απο καποιον mod. Spoiler Πατηστε το λινκ και μετα jokerlivestream > motorsport > F1. Μετα διαλεγετε καποιο απο τα stream links και βλεπεται χωρίς ads και συνήθως χωρίς προβλημα (προσωπικά έχει κολλήσει 1 φορα σε 2 αγωνες τωρα.) https://www.sportlivestreamer.gr/2012/11/sportlemon-tv-live-streaming-links.html?m=1 Επεξ/σία 6 Απριλίου από vaggos88 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CleanthisD Δημοσ. 6 Απριλίου Share Δημοσ. 6 Απριλίου Ξυπνάτε μωρέ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 6 Απριλίου Share Δημοσ. 6 Απριλίου 1 minute ago, CleanthisD said: Ξυπνάτε μωρέ!! ήδη πίνω φρένδο εσπρέσσο νεαρέ με F1TV Pro. 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ninikas Δημοσ. 6 Απριλίου Share Δημοσ. 6 Απριλίου Το ΑΝΤ1+ παίζει σε εσάς; εμένα δεν μου τρέχει. Άλλα κανάλια μέσα από το Ant1+ μπορώ να δω, αλλά όχι το F1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yositosi Δημοσ. 6 Απριλίου Share Δημοσ. 6 Απριλίου (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, Ninikas said: Το ΑΝΤ1+ παίζει σε εσάς; εμένα δεν μου τρέχει. Άλλα κανάλια μέσα από το Ant1+ μπορώ να δω, αλλά όχι το F1 κράσαρε μια, και ξεκίνησε μετά! Πλέον και επίσημα ποιότητα TS! Ο ήχος είναι πραγματικά σαν εγγραφή ταινίας με κάμερα. Με έναν μαγικό τρόπο αυτοι οι άνθρωποι καταφέρνουν σε κάθε μετάδοση να ρίχνουν το επίπεδο ακόμα πιο χαμηλά (και τώρα που γράφω έκλεισε η εφαρμογή οεεεο). Ξεφτιλισμένοι, απατεωνίσκοι που το μοιράζουν "και τζάμπα" όταν δεν μπορουν να το προσφέρουν πρωτίστως στους πελάτες που έχουν πληρώσει! Επεξ/σία 6 Απριλίου από yositosi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 6 Απριλίου Share Δημοσ. 6 Απριλίου Επιτέλους σουζούκα! Πάμε Μαξ! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 6 Απριλίου Share Δημοσ. 6 Απριλίου Αυτοί στη Williams έριξαν λευκή πετσέτα ή κάνουν οικονομία στη βενζίνα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatilaras Δημοσ. 6 Απριλίου Share Δημοσ. 6 Απριλίου Αμαν μαζωχτηκε το Τσουνοντεϊκο🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 6 Απριλίου Share Δημοσ. 6 Απριλίου Η παρουσία του Lawson ήταν σαν μέσο πίεσης στον Ρικ? μάλλον δεν δούλεψε καλά. Πιθανόν ο αυριανός να είναι και ο τελευταίος αγώνας του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CleanthisD Δημοσ. 6 Απριλίου Share Δημοσ. 6 Απριλίου Από αυτόν τον αγώνα ήταν ο Ρικ ν αλλάξει το σασί ή μετά την Σουζουκα ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ep1 Δημοσ. 6 Απριλίου Share Δημοσ. 6 Απριλίου 15 λεπτά πριν, CleanthisD είπε Από αυτόν τον αγώνα ήταν ο Ρικ ν αλλάξει το σασί ή μετά την Σουζουκα ; Μάλλον το σασί θα αλλάξει οδηγό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα