fabiawrc Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Σκεψου οτι στο πρωτο σερβις σου αλλαζουν μονο φιλτρο καμπινας και κανουν γενικο ελεγχο ολο το αμαξι στα παντα.Θα ρωτησω βεβαια για σιγουρια μηπως εχει και υγρα φρενων το πρωτο. Ειμαι σιγουρος οτι θα ριξουν μια γρηγορη ματια,θα τσεκαρουν για κανενα udpate και γεια σας. Μιλαμε για ληστεια θα χρεωσουν 40 το φιλτρο και 260 εργατικα?Αλλα τι να κανεις σου λεει για να εχεις την εγγυηση σκαστα κοροιδιο. Επισης για να σε καλοπιασουν μπορεις να πας δωρεαν ανα πασα στιγμη,αναμεσα στα 2 χρονια και για καθε 2 χρονια για δωρεαν ελεγχο 10 σημειων για οσο εχεις το αμαξι.... Επεξ/σία 11 Ιουνίου από fabiawrc
greg4 Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 6 hours ago, fabiawrc said: Το Elroq που μου αρεσει πολυ ειναι πανακριβο στα 35.000 και δεν εχει καν αντλια θερμοτητας την χρεωνει 1000 ευρω Το elroq είναι αλλη κατηγορία όμως, δεν συγκρίνεταi με dolphin στους χώρους. Το έκανες test drive? Σκέφτομαι να πάω να το δω, είναι και δίπλα στο σπίτι μου.
Ntinaras Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 16 ώρες πριν, fabiawrc είπε Επισης για να σε καλοπιασουν μπορεις να πας δωρεαν ανα πασα στιγμη,αναμεσα στα 2 χρονια και για καθε 2 χρονια για δωρεαν ελεγχο 10 σημειων για οσο εχεις το αμαξι.... 2
manolis940 Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, fabiawrc είπε Στην δουλεια μου πλεον εχουμε 22kw με δωρεαν φορτιση για ολους.Οποτε η επιλογη αγορας ηλεκτρικου ειναι μονοδρομος για εμενα που κανω 80χλμ την ημερα πηγαινε-ελα. Την πεμτη εχω κλεισει test drive το δελφινι. 15 λεπτα ειναι το τεστ μαζι με τον πωλητη. Υποτιθετε οτι πας πρωτα σε κατι στενα,σε κατι λακουβες και μετα βγαινεις Αλιμου για να πας ποιο γρηγορα.5 το απογευμα μεσα στην κινηση τι test να κανω? Δεν θεωρειται test drive αυτο,ειναι δυνατον να μην πας 120 να δεις θορυβο κλπ. Η τιμη των 28.320 ειναι μεχρι να τελειωσουν τα αυτοκινητα και πρεπει να προλαβω γιατι η τιμη μετα θα ανεβει πολυ. Ενας αλλος αποτρεπτικος παραγοντας ειναι φυσικα το ονομα Σφακιανακης που ειναι μεγαλος ληστης. Τα σερβις κοστιζουν 300 ευρω ανα 2 χρονια. Στον κηφισσο που πηγα οι πωλητες ηταν για κλωτσιες,δεν μου εδωσαν καμια σημασια,οποτε πηγα στον Αλιμο που ηταν ενα νεο παλικαρι πολυ εξυπηρετικος. 300€; Εμένα ο Βενέρης εδώ κάτω στην Κρήτη δεν μου έχει πει ούτε τα μισά. Επίσης 18 ώρες πριν, fabiawrc είπε Οχι ειναι στο Κορωπι και εγω μενω Δαφνί.Εχω βαρδιες οποτε πηγαινω και απο περιφεριακη Αιγαλεω ,αλλα γυρναω και απο το κεντρο οταν σχολαω 11 το βραδυ ,Λαυριου-μεσογειων-Αλεξανδρας-λ.αθηνων.Κανω το χρονο μονο για την δουλεια 20.000 χλμ.Εαν βαλεις τα υπολοιπα κανω περιπου 30.000. Τωρα κινουμαι με ενα δανεικο ΒMW Χ1 plugin και εχω παθει σοκ με την ευκολια της ηλεκτροκινησης. Την παρασκευη που ειχε εξοδο λογω 3ημερου εκανα Κορωπι-Δαφνι 2 ωρες (Πρωτη φορα η αττικη οδος εγραψε καθυστερησεις 60 λπετα)μονο με ρευμα.Κρατησε η μπαταρια μεχρι να φτασω Δαφνί με κλιματισμο.Απολυτη ησυχια,κανενα κραδασμο,ευκολια λογω αυτοματου ΧΑΟΣ. Θα δωσω το fabia που εχω ανακυκλωση 200 ευρω και 1500 απο την επιδοτηση +τα 3000 ευρω,οποτε το δελφινι ειναι μεγαλο δελεαρ με -4700 και να παρω και εναν φορτιστη 7κw που επιδοτει με 400 ευρω. .Ο ανταγωνισμος ειναι για γελια πx eC3 γελαει ο κοσμος.Το Elroq που μου αρεσει πολυ ειναι πανακριβο στα 35.000 και δεν εχει καν αντλια θερμοτητας την χρεωνει 1000 ευρω. Αυτο που με ενοχλει οσες φορες εχω μπει μεσα,νομιζω οτι το παρμπριζ ειναι πολυ διαγωνιο και δεν εχει καλη ορατοτητα+τις χοντρες κολωνες.Παντως ειχα πει οτι στο επομενο αμαξι που θα παρω ηθελα οπωσδηποτε πανοραμα και το δελφινι ειναι οτι πρεπει. Μajunior γιατι μιλαμε για τον αρχικλεφτη Σφακιανακη.Το νεο μαγαζι που εχει φτιαξει στον ΑΛιμο ειναι χλιδα απο που θα βγουν τα λεφτα νομιζεις.Εχεις δει κατι σερβις σε fiat panda 700 ευρω να οσυ φυγει το κεφαλι. Προσπάθησε να βάλεις και δυο καφέδες στις ποτηροθήκες και εκεί θα δεις ξενέρα 😝. Δεν είναι σίγουρα το τέλειο αμάξι αλλά βάζοντας όλα κάτω σε σχέση με τον ανταγωνισμό και εμένα με κέρδισε. Φορτιστή δεν νομίζω να χρειαστείς και έχε τον νου σου ότι γενικά μπορεί να μην πάρεις επιδότηση ή να πάρεις με το πρόγραμμα που ακούγεται ότι θα δώσει. Δες πως είναι τώρα. Αν επιμένεις και ακυρωθεί κάποια αίτηση αλλά γενικώς μην υπολογίζεις σε αυτό: Επεξ/σία 12 Ιουνίου από manolis940 1
Ntinaras Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 18 ώρες πριν, majunior είπε €300 service γιατί ρε παιδιά; 18 ώρες πριν, chek2fire είπε στο service σε ηλεκτρικό γιατί να σου πάρει 300 ευρώ? Για να σου αλλάξει ένα φιλτρο καμπίνας και υγρά φρένων? Αν θυμαμαι καλα : Το πρωτο σερβις σε dolphin ειναι το φιλτρο , και ειναι δωρεαν. Το 2ο ειναι 300 ευρω, και ειναι η αλλαγη ψυκτικου υγρου της μπαταριας. 18 ώρες πριν, fabiawrc είπε Οχι ειναι στο Κορωπι και εγω μενω Δαφνί.Εχω βαρδιες οποτε πηγαινω και απο περιφεριακη Αιγαλεω ,αλλα γυρναω και απο το κεντρο οταν σχολαω 11 το βραδυ ,Λαυριου-μεσογειων-Αλεξανδρας-λ.αθηνων.Κανω το χρονο μονο για την δουλεια 20.000 χλμ.Εαν βαλεις τα υπολοιπα κανω περιπου 30.000. Τωρα κινουμαι με ενα δανεικο ΒMW Χ1 plugin και εχω παθει σοκ με την ευκολια της ηλεκτροκινησης. Την παρασκευη που ειχε εξοδο λογω 3ημερου εκανα Κορωπι-Δαφνι 2 ωρες (Πρωτη φορα η αττικη οδος εγραψε καθυστερησεις 60 λπετα)μονο με ρευμα.Κρατησε η μπαταρια μεχρι να φτασω Δαφνί με κλιματισμο.Απολυτη ησυχια,κανενα κραδασμο,ευκολια λογω αυτοματου ΧΑΟΣ. Θα δωσω το fabia που εχω ανακυκλωση 200 ευρω και 1500 απο την επιδοτηση +τα 3000 ευρω,οποτε το δελφινι ειναι μεγαλο δελεαρ με -4700 και να παρω και εναν φορτιστη 7κw που επιδοτει με 400 ευρω. .Ο ανταγωνισμος ειναι για γελια πx eC3 γελαει ο κοσμος.Το Elroq που μου αρεσει πολυ ειναι πανακριβο στα 35.000 και δεν εχει καν αντλια θερμοτητας την χρεωνει 1000 ευρω. Αυτο που με ενοχλει οσες φορες εχω μπει μεσα,νομιζω οτι το παρμπριζ ειναι πολυ διαγωνιο και δεν εχει καλη ορατοτητα+τις χοντρες κολωνες.Παντως ειχα πει οτι στο επομενο αμαξι που θα παρω ηθελα οπωσδηποτε πανοραμα και το δελφινι ειναι οτι πρεπει. Μajunior γιατι μιλαμε για τον αρχικλεφτη Σφακιανακη.Το νεο μαγαζι που εχει φτιαξει στον ΑΛιμο ειναι χλιδα απο που θα βγουν τα λεφτα νομιζεις.Εχεις δει κατι σερβις σε fiat panda 700 ευρω να οσυ φυγει το κεφαλι. Θα σου πω αυτο που λενε ολοι. Μην ασχοληθεις με την επιδοτηση του φορτιστη. Ειναι τρελλη χαρτουρα και θα μπλεξεις. Καλυτερα παρε καποιον αλλον. Φανταζομαι τριφασικο εχεις, οποτε θα σου προτεινα αυτον που πηρα κι εγω. https://www.skroutz.gr/s/44905842/Huawei-Epitoichios-Trifasikos-Stathmos-Fortisis-22kW-Type-2-02314BXL-003.html
teodor_ch Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου Εγώ μόνο θα πώ ότι η επιδότηση του φορτιστή δεν είναι κάτι. Αυτός που μου τον τοποθέτησε μου έδωσε τα χαρτιά και ένας μηχανικός χειρόγραφα πρόσθεσε στο τοπογραφικό τη θέση στάθμευσης με μία σφραγίδα. Τα πιο εύκολα €500 🤪
fabiawrc Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Για την αποσυρση παλαιου αυτοκινητου και εκει παζει να μην τα παρω? Στο χωριο εχω μονοφασικο οποτε θα κοιταξω 7kw φορτιστη.Σημερα ειναι το test drive μολις γυρισω θα γραψω εντυπωσεις.Αυτο που προτεινεις δεν ειναι στην λιστα. Επεξ/σία 12 Ιουνίου από fabiawrc
Ntinaras Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, fabiawrc είπε Για την αποσυρση παλαιου αυτοκινητου και εκει παζει να μην τα παρω? Στο χωριο εχω μονοφασικο οποτε θα κοιταξω 7kw φορτιστη.Σημερα ειναι το test drive μολις γυρισω θα γραψω εντυπωσεις. Και τριφασικο φορτιστη να βαλεις, σαν αυτον που σου προτεινα, θα δουλεψει και μονοφασικα αν τον συνδεσεις μονο με μια φαση.
Vasilisxd Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου On 11/06/2025 at 16:13, fabiawrc said: Στην δουλεια μου πλεον εχουμε 22kw με δωρεαν φορτιση για ολους.Οποτε η επιλογη αγορας ηλεκτρικου ειναι μονοδρομος για εμενα που κανω 80χλμ την ημερα πηγαινε-ελα. Σκέψου και μεταχειρισμένα. Παίζουν κάτι πολύ καλές ευκαιρίες σε VW ID3 & 4 2
jaguar13 Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Vasilisxd είπε Σκέψου και μεταχειρισμένα. Παίζουν κάτι πολύ καλές ευκαιρίες σε VW ID3 & 4 Ευκαιρίες από που; Ελλάδα ή εξωτερικό;
basilis_k6 Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 9 ώρες πριν, fabiawrc είπε Για την αποσυρση παλαιου αυτοκινητου και εκει παζει να μην τα παρω? εχω φαμπια και εγω. δινουν 2κ για αποσυρση και σχεδον σιγουρα θα το δωσεις περισσοτερα στο καρ
Vasilisxd Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, jaguar13 said: Ευκαιρίες από που; Ελλάδα ή εξωτερικό; Παντού ! Παίζουν ID.4 ~ 80Kwh σε πολύ καλές τιμές από Ελλάδα και ID.3 ~ 80Kwh από Γερμανία. Ειδικά από Γερμανία γίνεται χαμούλης. Να είναι καλά συμφορουμιτης που μου άνοιξε τα μάτια. Με την 80άρα μπαταρία είσαι αρκετά κομπλέ για όλες τις περιστάσεις. Επεξ/σία 13 Ιουνίου από Vasilisxd 2
Doubt Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 11 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε Ειδικά από Γερμανία γίνεται χαμούλης. Να είναι καλά συμφορουμιτης που μου άνοιξε τα μάτια. Για πες.. Πηγές Γερμανία ή δεν χρειάστηκε;
Vasilisxd Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 22 minutes ago, Doubt said: Για πες.. Πηγές Γερμανία ή δεν χρειάστηκε; Δεν έχω κάνει κίνηση ακόμα (και μάλλον θα αργήσω), αλλά πολύ θα ήθελα να τσιμπήσω ένα 80άρι ID.3 Βλέπω και αρκετές εταιρείες που αναλαμβάνουν να κάνουν όλη τη διαδικασία. Επεξ/σία 13 Ιουνίου από Vasilisxd
manolis940 Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 8 ώρες πριν, Vasilisxd είπε Παντού ! Παίζουν ID.4 ~ 80Kwh σε πολύ καλές τιμές από Ελλάδα και ID.3 ~ 80Kwh από Γερμανία. Ειδικά από Γερμανία γίνεται χαμούλης. Να είναι καλά συμφορουμιτης που μου άνοιξε τα μάτια. Με την 80άρα μπαταρία είσαι αρκετά κομπλέ για όλες τις περιστάσεις. Ανάμεσα στα 2 σίγουρα θα έπαιρνα το ID4.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα