Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, privateer είπε

Ναι το ήξερα αυτό. Τελικά το έκλεισα σε μπλε χρώμα 35990. Τελευταίο κομμάτι σε όλη την Ελλάδα. 

Το έχει αγοράσει ένας γνωστό μου .Και αυτος το πήρε όσο εσύ.

Είναι κατενθουσιασμένος...Καλόταξιδο..

• Like 2
  • Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

διαβαζοντας αυτο https://www.newsauto.gr/electric/otan-trakaris-me-ilektriko-telika-to-petas/

μου γεννηθηκε μια απορια...

εστω οτι εχω αγορασει ενα ηλεκτρικο των 35κ ευρω. δεν σκοπευω να το πουλησω οποτε δεν με ενδιαφερει η μεταπωληση. καποιος σκαει πανω μου και μου το κανει καλοκαιρινο. η ασφαλιστικη που προφανως θα πιεσω να ελενξει την μπαταρια θα μου πει ενδεχομενως οτι η μπαταρια εχει η μπορει να εχει ζημια και παει για πεταμα μιας που αλλαγη δεν θα τους συμφερει. με βαση την αξια που θα με αποζημειώσουν, εγω που δεν σκοπευα να το πουλησω και δεν ενδιαφερομουν (κακως) για την μεταπωλητική του αξια εχω χασει πολλα χρηματα. θεωριτικα θα παρω σχεδον οσα κοστιζει ενα ιδιο μεταχειρισμένο αλλα με τα τοσα λιγα που κυκλοφορουν η αξια μπορει να ειναι πολυ μικρη ιδιως αν ολοι οσοι εχουν αγγελια ελαβαν επιδοτηση και εγω οχι. 

Δημοσ.

τα ηλεκτρικά διαφέρουν στα χτυπήματα απο κάτω και στις ρόδες εάν φτάσει να ακουμπήσει μοτέρ (που το μοτέρ δεν θα στείλει το όχημα για ολική)

σε όλα τα υπόλοιπα είναι παρόμοια

σε πλάγια χτυπήματα για να ακουμπήσει η μπαταρία παέι να πεί ότι "έχει πάρει σασί"

πάλι για ολική δεν θα πήγαινε ένα μή ηλεκτρικό? 

Η βλακεία είναι έαν καβαλήσεις μία πέτρα για παράδειγμα και γδάρει απο κάτω το προστατευτικό και φτάσει να χτυπήσει τη βάση των μπαταριών. Εκεί ένα μή ηλεκτρικό θα έφτιαχνε με αλλαγή σε ότι χάλασε. Στο ηλεκτρικό θα ζητήσει η hyundai €30.000 και θα πάει για ανταλλακτικά το όχημα.

Για αυτό βάζουμε μεικτή. Τώρα πώς και τί θα γίνει δεν θέλω να το μάθω. Αξία έχω βάλει τη χαμηλότερη που με άφηνε. Εγώ έδωσα λιγότερα για να το αγοράσω και καινούργιο τώρα χωρίς επιδότηση κάνει ~€3.000 λιγότερα απο όσα δήλωσα στην ασφαλιστική! 

• Like 5
Δημοσ.

δεν ξέρω αν ισχύει αυτό "το πετάς" ιδίως στα byd που οι μπαταριες τους είναι αποσπόμενες τύπου blade και όχι μια ενιαία 

Δημοσ.

Προσοχή με μικτή, επιβεβαιώστε ότι καλύπτει ζημιές από την κάτω μεριά, γιατί σε εταιρικό φίλου όπου χτυπήθηκε σασμάν από κοτρόνα στον δρόμο, δεν τον κάλυψαν (έφερε τροχαία / φροντίδα ατυχήματος και δηλώθηκε κανονικά το συμβάν)...

• Like 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, SaFiS είπε

Προσοχή με μικτή, επιβεβαιώστε ότι καλύπτει ζημιές από την κάτω μεριά, γιατί σε εταιρικό φίλου όπου χτυπήθηκε σασμάν από κοτρόνα στον δρόμο, δεν τον κάλυψαν (έφερε τροχαία / φροντίδα ατυχήματος και δηλώθηκε κανονικά το συμβάν)...

τα κλασσικα καραγκιοζιλικια των ασφαλιστικων. μετα αναρωτιομαστε γιατι καποιος κυκλοφορει χωρις καν ασφαλεια...

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φταινε οι ασφαλιστικές αλλά και εμείς πριν υπογράψουμε θα πρέπει να διαβάζουμε ολο το συμβόλαιο (και τα ψιλά γράμματα) με προσοχή.  Εξαλλου η αγορά ξέρει ποιες (λιγες) ασφαλιστικές είναι φερέγγυες και δεν θα σου βγάλουν την πιστη για να σε αποζημιώσουν .

15 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

τα κλασσικα καραγκιοζιλικια των ασφαλιστικων. μετα αναρωτιομαστε γιατι καποιος κυκλοφορει χωρις καν ασφαλεια...

Οποιος κυκλοφορεί χωρίς ασφάλεια ρισκάρει πολύ.  Αφήνοντας για λιγο το γεγονός οτι ειναι βαθιά ανήθικη προσέγγιση, ένα ατύχημα με σοβαρό τραυματισμό τρίτου (δεν το παω παραπέρα) μπορει να κοστίσει μια περιουσια στον ανασφάλιστο οδηγό εαν ο θιγόμενος ή οι συγγενείς του αποφασισουν να το τραβήξουν δικαστικά. 

Επεξ/σία από prometheas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, chek2fire είπε

Και η Peugeot ανακοίνωσε το e-208 gti με 280 άλογα

https://www.caranddriver.com/news/a65060117/peugeot-e-208-gti-revealed/

peugeot-e208-gti-2506styp-006-fr-684c858

peugeot-e208-gti-2506styp-007-fr-684c858

peugeot-e208-gti-2506styp-402-fr-684c858

Λογικά το κόκκινο χρώμα και αυτή η Ζαντάρα είναι υπεύθυνα γι αυτό 😂

Επεξ/σία από manolis940
  • Like 1
Δημοσ.

Τέλειο το χρώμα.

Αλλά η ζάντα είναι πολύ ωραία και πολύ άσχημη ταυτόχρονα.

Δε ξέρω πως γίνεται αυτό :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σχετικά με το Peugeot e-208 gti:  Για ηλεκτρικό GTi του 2025, 280 αλογα, 0-100 σε 5,7'' και μπαταρία 54 KWh ειναι μάλλον κακά νούμερα.

Πανέμορφο, αλλά απορρίπτεται μετ' επαίνων.

Τετοια βλέπει η Hyundai (Ioniq 5N) και γελάει... Ασε και το Seal που θα του κάνει πλάκα στις ευθείες και στα drags

Επεξ/σία από Red_Bear
Δημοσ.
1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε

το ειδα και αναρωτηθηκα αν υπαρχει εστω και ενας πελατης για κατι τετοιο. περιμενουν πωλησεις απο το 208egti? 

Οι κάγκουρες βρήκαν τη φαντασίωση τους.

(αν βγαίνει και με άλλη επιλογή ζάντας πάω πάσο)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Red_Bear είπε

Σχετικά με το Peugeot e-208 gti:  Για ηλεκτρικό GTi του 2025, 280 αλογα, 0-100 σε 5,7'' και μπαταρία 54 KWh ειναι μάλλον κακά νούμερα.

Πανέμορφο, αλλά απορρίπτεται μετ' επαίνων.

Τετοια βλέπει η Hyundai (Ioniq 5N) και γελάει... Ασε και το Seal που θα του κάνει πλάκα στις ευθείες και στα drags

Άλλη κατηγορία το seal.

Το 208 θα μπορούσε να κοντραριστεί από ένα ενδεχόμενο dolphin gti, με 4κίνηση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...