oykas2001 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες (επεξεργασμένο) Με ενθουσιάζουν τα K-cars, και θα έπρεπε να έρχονται στην Ευρώπη για να βοηθήσουν σε μεγάλες πόλεις. Αυτό φαίνεται πολλά υποσχόμενο, όλα θα παιχτούν στο πότε θα κυκλοφορήσει, ποιά η τελική μορφή του και κυρίως η τιμή. Α, και αν θα έχει κλίμα, γιατί μέχρι τώρα στα βίντεο που είδα, είδα μόνο ανεμιστηράκι που μπαίνει στα clips??? Επεξ/σία πριν από 18 ώρες από oykas2001 2
chek2fire Δημοσ. πριν από 18 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 18 ώρες πολύ ομορφο. Να δουμε και τις εκδοσεις του γιατι πιστευω τα 200 χιλιομετρα θα ηταν καλύτερη αυτονομια
Doubt Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Τα concept ή δεν κυκλοφορούν ποτέ ή κυκλοφορούν αγνώριστα σε σχέση με το πρωτότυπο, μην ενθουσιάζεστε τόσο πολύ. 2
jaguar13 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Αν αυτό είναι όμορφο, τι να πει και το renault twingo. Βέβαια να μου πεις αν είχαμε όλοι τα ίδια γούστα θα έβγαινε μόνο ένα σχέδιο.
oykas2001 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 15 hours ago, jaguar13 said: Αν αυτό είναι όμορφο, τι να πει και το renault twingo. Βέβαια να μου πεις αν είχαμε όλοι τα ίδια γούστα θα έβγαινε μόνο ένα σχέδιο. Το όμορφο είναι υποκειμενικό καθαρά. Αυτό θυμίζει ίσως ένα μίνι defender γι αυτό μου αρέσει. Σίγουρα δεν θα περάσει αυτούσιο αν βγει στην παραγωγή. ΥΓ το twingo προσωπικά μου αρέσει πιο πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα