Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, lector είπε

Με λιγα λογια, δεν πα να εισαι τιμιος και να σου σπασει το τζαμι κλεφτης μετα απο μια βδομαδα απο το ασφαλιστηριο, οοοοοοχι, η καλη ασφαλιστικη επειδη δεν εκλεισες μηνα θα αρνηθει να σου παρασχει την καλυψη για την οποια πληρωσες. Και αμα δε σου αρεσει θα σου πουν πηγαινε μας δικαστικα να πληρωσεις 10 παρμπριζ σε δικηγορους μεχρι να βγαλεις ακρη.

Δεν είναι γενικό για όλες τις ασφαλιστικές και έχεις πάντα την επιλογή να κάνεις έλεγχο για να έχεις αμέσως την κάλυψη. Πολλοί απλώς θέλουν να βάζουν την κάλυψη αυτή οπως και την οδική βοήθεια αφού πάθουν κάτι και φυσικά οι ασφαλιστικές το ξέρουν.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, lector είπε

Με λιγα λογια, δεν πα να εισαι τιμιος και να σου σπασει το τζαμι κλεφτης μετα απο μια βδομαδα απο το ασφαλιστηριο, οοοοοοχι, η καλη ασφαλιστικη επειδη δεν εκλεισες μηνα θα αρνηθει να σου παρασχει την καλυψη για την οποια πληρωσες. Και αμα δε σου αρεσει θα σου πουν πηγαινε μας δικαστικα να πληρωσεις 10 παρμπριζ σε δικηγορους μεχρι να βγαλεις ακρη.

Αυτό είναι ζημιά εξαιτίας απόπειρας κλοπής και μπορεί να καλυφθεί διαφορετικά σε περίπτωση που έχεις μερική/ολική κλοπή στο συμβόλαιο.

Το πρόβλημα είναι ότι πολλοί «τίμιοι» δεν πλήρωναν την κάλυψη και μόλις πάθαιναν κάτι πήγαιναν και την έβαζαν κατόπιν εορτής για να πληρώσει η ασφαλιστική τα σπασμένα.
Λογικό είναι ότι κάποια στιγμή θα τσινίσουν οι ασφαλιστικές και θα βάλουν εμπόδια όπως και έκαναν.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dpolal είπε

Αυτό είναι ζημιά εξαιτίας απόπειρας κλοπής και μπορεί να καλυφθεί διαφορετικά σε περίπτωση που έχεις μερική/ολική κλοπή στο συμβόλαιο.

Το πρόβλημα είναι ότι πολλοί «τίμιοι» δεν πλήρωναν την κάλυψη και μόλις πάθαιναν κάτι πήγαιναν και την έβαζαν κατόπιν εορτής για να πληρώσει η ασφαλιστική τα σπασμένα.
Λογικό είναι ότι κάποια στιγμή θα τσινίσουν οι ασφαλιστικές και θα βάλουν εμπόδια όπως και έκαναν.

Μέσα στο ίδιο ασφαλιστήριο η εταιρεία ζητάει πάντα προασφαλιστικό έλεγχο. Είναι δυστυχώς αρκετοί αυτοί που το κάνουν όχι μόνο για την θραύση αλλά και για την οδική βοήθεια. Μου έχει τύχει και κάποιοι να κάνουν επίτηδες τρίμηνη ασφάλεια με θραύση (όταν έχει κάτι που μπορούν να περιμένουν) και μετά να την βγάζουν ξανά!

Ή να βάζουν οδική κατόπιν του συμβάντος αν μπορούν να περιμένουν και δεν χρειάζονται άμεσα μεταφορά. 

Μου έχει τύχει να με ρωτάει κάποιος αν έχει οδική το αυτοκίνητο του, ενώ ήθελε αποκλειστικά την φθηνότερη ασφάλεια, να πληρώνει 150 ευρώ σε οδική να του το μεταφέρουν γιατί δεν μπορούσε να το αφήσει εκεί και την επόμενη φορά να μην βάζει πάλι οδική γιατί του φαινόταν πολλά τα επιπλεόν χρήματα του εξαμήνου. 

Δηλαδή δεν είναι ότι είναι παρανοϊκές οι εταιρείες, απλά είναι λογικό να είναι δύσπιστες. 

Προσωπικά μου έχει τύχει να έχω αλλάξει εταιρεία (στις δικές μου ασφάλειες έχω σχεδόν όλες τις καλύψεις που θεωρώ ότι μπορεί να μου χρειαστούν) και να μου σπάσει το τζάμι 2-3 μέρες μετά την έναρξη του νέου συμβολαίου, πήγα στο φανοποιείο, έβγαλαν φώτο το παλιό ασφαλιστήριο και το έφτιαξαν. 

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω το αμάξι σε ακινησία έξω από το σπίτι μου και αντιλήφθηκα σήμερα ότι έχει ραγίσει το πλαϊνό πίσω τζάμι.. αρχές Απρίλη που θα το αρω από ακινησία και θα το κυκλοφορήσω στην ασφάλεια που θα βγάλω και θα έχει μέσα θραύση κρυστάλλων παίζει να το φτιάξω μετά από κάνα τρίμηνο ή θα έχω έλεγχο από την ασφαλιστική με φωτογραφίες; Ξέρω ακούγεται κάπως αλλά ήδη θα πληρώσω κοντά στα 450 για την όλη διαδικασία μήπως γλίτωνα το τζάμι τουλάχιστον..

Καλησπέρα. Έχω το αμάξι σε ακινησία έξω από το σπίτι μου και αντιλήφθηκα σήμερα ότι έχει ραγίσει το πλαϊνό πίσω τζάμι.. αρχές Απρίλη που θα το αρω από ακινησία και θα το κυκλοφορήσω στην ασφάλεια που θα βγάλω και θα έχει μέσα θραύση κρυστάλλων παίζει να το φτιάξω μετά από κάνα τρίμηνο ή θα έχω έλεγχο από την ασφαλιστική με φωτογραφίες; Ξέρω ακούγεται κάπως αλλά ήδη θα πληρώσω κοντά στα 450 για την όλη διαδικασία μήπως γλίτωνα το τζάμι τουλάχιστον..

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, gemis XTX είπε

στην ασφάλεια που θα βγάλω και θα έχει μέσα θραύση κρυστάλλων παίζει να το φτιάξω μετά από κάνα τρίμηνο ή θα έχω έλεγχο από την ασφαλιστική με φωτογραφίες;

Εγώ το έκανα όπως λες αλλά δεν ήρθαν για φωτό γιατί ήμουν στην ίδια ασφαλιστική πολλά χρόνια. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ασφάλεια παίρνω on-line πάντα ποτέ κανείς δεν έχει δει το αμάξι μου η ζήτησε φωτογραφίες τα τζάμια. Για μικρό ράγισμα από πέτρα που το είχα καιρό πήγα μια μέρα car glass και μου πε ότι θα το γεμίσουμε με ριτινη και αν στο μέλλον ανοίξει πάλι θα πάμε σε αντικατάσταση παρμπρίζ. Οπότε λογικά αν είναι μικρό έτσι θα σου πουν .

Μου φαίνεται το γράφει ότι η θραύση κρυστάλλων ισχύει μετά από 3 εβδομάδες κάτι τέτοιο. Οπότε περίμενε κάνα μήνα αφού κανείς την ασφάλεια 

Επεξ/σία από sakks80
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gemis XTX είπε

Χειρότερα ίσως ακούγεται ότι το έχεις σε ακινησία έξω απ' το σπίτι σου, το οποίο είναι παράνομο.

Ακούγεσαι δυνατός παίκτης πάντως.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, phanispal είπε

Χειρότερα ίσως ακούγεται ότι το έχεις σε ακινησία έξω απ' το σπίτι σου, το οποίο είναι παράνομο.

Ακούγεσαι δυνατός παίκτης πάντως.

Ναι λέει η νομοθεσία σε ιδιόκτητο πάρκινγκ. Δλδ καταθέτουμε πινακίδες γιατί δε βγαίνουμε οικονομικά και θα πληρώσουμε πάρκινγκ για να αφήσουμε το αυτοκίνητο.; Εκεί που μένω έχει άνεση χώρου να παρκάρουν καμιά 10αρια αυτοκίνητα άνετα σε χωριό μένω.. 

3 ώρες πριν, sakks80 είπε

Ασφάλεια παίρνω on-line πάντα ποτέ κανείς δεν έχει δει το αμάξι μου η ζήτησε φωτογραφίες τα τζάμια. Για μικρό ράγισμα από πέτρα που το είχα καιρό πήγα μια μέρα car glass και μου πε ότι θα το γεμίσουμε με ριτινη και αν στο μέλλον ανοίξει πάλι θα πάμε σε αντικατάσταση παρμπρίζ. Οπότε λογικά αν είναι μικρό έτσι θα σου πουν .

Μου φαίνεται το γράφει ότι η θραύση κρυστάλλων ισχύει μετά από 3 εβδομάδες κάτι τέτοιο. Οπότε περίμενε κάνα μήνα αφού κανείς την ασφάλεια 

Ναι και εγώ ηλεκτρονικά θα την κάνω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...