erikiorai Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 2 ώρες πριν, phanispal είπε Παίρνεις που παίρνεις μπαταρίας, πάρε μια επώνυμη δοκιμασμένη τουλάχιστον: https://www.skroutz.gr/s/34175909/Xiaomi-Mi-Portable-Electric-Air-Compressor-1S-BHR5277GL-Trompa-CHeriou-me-Manometro.html Ναι αλλά δεν έχει βαλβίδα για φουσκωτό
doom26 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 6 λεπτά πριν, erikiorai είπε Ναι αλλά δεν έχει βαλβίδα για φουσκωτό Της xiaomi η 2s εχει επιπλέον εξαρτήματα και έχω φουσκώσει και φουσκωτό.Γενικα είμαι πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή αυτής της τρομπας.
spooker Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, phanispal said: Επίσης νομίζω όλες αυτές οι τρόμπες με αναλογικό όργανο δε βολεύουν για να μετρήσεις με ακρίβεια την υφιστάμενη πίεση, όπως και τα όργανα που έχουν τα βενζινάδικα που παίζει ρόλο πώς και πόσο θα πιέσεις πάνω στη βαλβίδα. Ενώ αυτή της Xiaomi βιδώνει πάνω και η μέτρηση είναι σταθερή. ένα τέτοιο θες pressure gauge δοκιμασμένο και πρακτικό. Τα αναλογικά η αλήθεια είναι πως είναι ανακριβή για τρόμπα δες εδώ, διπλή high pressure ποδιού. Έχει και αυτή μετρητή πάνω αλλά το παραπάνω που έβαλα είναι πιο ακριβές και αξιόπιστο. pump προφανώς εδώ μιλάμε για εργαλείο με βάθος χρόνου ζωής και όχι ένα gadjetaki της xiaomi. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2024 από spooker
erikiorai Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 2 ώρες πριν, doom26 είπε Της xiaomi η 2s εχει επιπλέον εξαρτήματα και έχω φουσκώσει και φουσκωτό.Γενικα είμαι πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή αυτής της τρομπας. Link παρακαλώ
phanispal Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 56 λεπτά πριν, spooker είπε ένα τέτοιο θες pressure gauge δοκιμασμένο και πρακτικό. Τα αναλογικά η αλήθεια είναι πως είναι ανακριβή για τρόμπα δες εδώ, διπλή high pressure ποδιού. Έχει και αυτή μετρητή πάνω αλλά το παραπάνω που έβαλα είναι πιο ακριβές και αξιόπιστο. pump προφανώς εδώ μιλάμε για εργαλείο με βάθος χρόνου ζωής και όχι ένα gadjetaki της xiaomi. Απλά πρέπει να κουβαλάω δύο πράγματα μαζί μου, το μετρητή και την τρόμπα, ενώ η Xiaomi είναι δύο σε ένα. Συμφωνώ ότι αυτά που λες θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, αλλά και η Xiaomi όταν χαλάσει ή πέσει η μπαταρία παίρνεις άλλη. Anyway, ο καθένας κρίνει τι τον εξυπηρετεί καλύτερα. 1
Doubt Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 56 λεπτά πριν, spooker είπε ένα τέτοιο θες pressure gauge δοκιμασμένο και πρακτικό. Τα αναλογικά η αλήθεια είναι πως είναι ανακριβή για τρόμπα δες εδώ, διπλή high pressure ποδιού. Έχει και αυτή μετρητή πάνω αλλά το παραπάνω που έβαλα είναι πιο ακριβές και αξιόπιστο. pump προφανώς εδώ μιλάμε για εργαλείο με βάθος χρόνου ζωής και όχι ένα gadjetaki της xiaomi. Η xiaomi είναι 2 σε 1 και δοκιμασμένη και απόλυτα φορητή. Τρόμπα ποδιού με αναλογικό όργανο θα αγόραζε κανείς πριν 10 χρόνια. 21 ώρες πριν, erikiorai είπε Γειά πριν λίγο καιρό πήρα μια ηλεκτρικη τρομπα από το temu συγκεκριμένα αυτό https://share.temu.com/sYQjIOV9XsA No name κινεζοτρόμπα, αν είναι πολύ ελαφριά θα έχει μάλλον κάποιο μοτέρ "μιας χρήσης" κι όποιον πάρει ο χάρος.
phanispal Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 35 λεπτά πριν, erikiorai είπε Link παρακαλώ Αυτά έχει μέσα η συσκευασία της Xiaomi, ίσως σου κάνουν.
erikiorai Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 1 ώρα πριν, phanispal είπε Αυτά έχει μέσα η συσκευασία της Xiaomi, ίσως σου κάνουν. Δεν εχει την βαλβίδα για τα φουσκοτα
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 14 λεπτά πριν, erikiorai είπε Δεν εχει την βαλβίδα για τα φουσκοτα Τι φουσκωτό έχεις;
erikiorai Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Τι φουσκωτό έχεις; https://www.skroutz.gr/s/11954315/Intex-Rocking-Lounge-Fouskoto-Stroma-THalassis-Tirkouaz-188ek-58856.html 1
doom26 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 3 ώρες πριν, erikiorai είπε https://www.skroutz.gr/s/11954315/Intex-Rocking-Lounge-Fouskoto-Stroma-THalassis-Tirkouaz-188ek-58856.html Έχω φουσκώσει παρόμοιο έτσι και αλλιώς όλα αυτά τις ίδιες βαλβίδες έχουν και φούσκωσε σε χρόνο dt.Στην φωτό πιο πάνω λείπει το αρχικό βύσμα που ταιριάζει στα φουσκωτά 1 λεπτό πριν, doom26 είπε Έχω φουσκώσει παρόμοιο έτσι και αλλιώς όλα αυτά τις ίδιες βαλβίδες έχουν και φούσκωσε σε χρόνο dt.Στην φωτό πιο πάνω λείπει το αρχικό βύσμα που ταιριάζει στα φουσκωτά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα