Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, erikiorai είπε

Ναι αλλά δεν έχει βαλβίδα για φουσκωτό

Της xiaomi η 2s εχει επιπλέον εξαρτήματα και έχω φουσκώσει και φουσκωτό.Γενικα είμαι πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή αυτής της τρομπας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, phanispal said:

Επίσης νομίζω όλες αυτές οι τρόμπες με αναλογικό όργανο δε βολεύουν για να μετρήσεις με ακρίβεια την υφιστάμενη πίεση, όπως και τα όργανα που έχουν τα βενζινάδικα που παίζει ρόλο πώς και πόσο θα πιέσεις πάνω στη βαλβίδα.

Ενώ αυτή της Xiaomi βιδώνει πάνω και η μέτρηση είναι σταθερή.

ένα τέτοιο θες
pressure gauge
δοκιμασμένο και πρακτικό. Τα αναλογικά η αλήθεια είναι πως είναι ανακριβή 
για τρόμπα δες εδώ, διπλή high pressure ποδιού.  Έχει και αυτή μετρητή πάνω αλλά το παραπάνω που έβαλα είναι πιο ακριβές και αξιόπιστο.
pump
προφανώς εδώ μιλάμε για εργαλείο με βάθος χρόνου ζωής και όχι ένα gadjetaki της xiaomi.

Επεξ/σία από spooker
Δημοσ.
2 ώρες πριν, doom26 είπε

Της xiaomi η 2s εχει επιπλέον εξαρτήματα και έχω φουσκώσει και φουσκωτό.Γενικα είμαι πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή αυτής της τρομπας.

Link παρακαλώ

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, spooker είπε

ένα τέτοιο θες
pressure gauge
για τρόμπα δες εδώ, διπλή high pressure ποδιού.  Έχει και αυτή μετρητή πάνω αλλά το παραπάνω που έβαλα είναι πιο ακριβές και αξιόπιστο.
pump
προφανώς εδώ μιλάμε για εργαλείο με βάθος χρόνου ζωής και όχι ένα gadjetaki της xiaomi.

Απλά πρέπει να κουβαλάω δύο πράγματα μαζί μου, το μετρητή και την τρόμπα, ενώ η Xiaomi είναι δύο σε ένα.

Συμφωνώ ότι αυτά που λες θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, αλλά και η Xiaomi όταν χαλάσει ή πέσει η μπαταρία παίρνεις άλλη.

Anyway, ο καθένας κρίνει τι τον εξυπηρετεί καλύτερα.

• Like 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, spooker είπε

ένα τέτοιο θες
pressure gauge
pump

Η xiaomi είναι 2 σε 1 και δοκιμασμένη και απόλυτα φορητή.

Τρόμπα ποδιού με αναλογικό όργανο θα αγόραζε κανείς πριν 10 χρόνια.

21 ώρες πριν, erikiorai είπε

Γειά πριν λίγο καιρό πήρα μια ηλεκτρικη τρομπα από το temu συγκεκριμένα αυτό https://share.temu.com/sYQjIOV9XsA

No name κινεζοτρόμπα, αν είναι πολύ ελαφριά θα έχει μάλλον κάποιο μοτέρ "μιας χρήσης" κι όποιον πάρει ο χάρος.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, phanispal είπε

Αυτά έχει μέσα η συσκευασία της Xiaomi, ίσως σου κάνουν.

spacer.png

Δεν εχει την βαλβίδα για τα φουσκοτα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, erikiorai είπε

Έχω φουσκώσει παρόμοιο έτσι και αλλιώς όλα αυτά τις ίδιες βαλβίδες έχουν και φούσκωσε σε χρόνο dt.Στην φωτό πιο πάνω λείπει το αρχικό βύσμα που ταιριάζει στα φουσκωτά 

1 λεπτό πριν, doom26 είπε

Έχω φουσκώσει παρόμοιο έτσι και αλλιώς όλα αυτά τις ίδιες βαλβίδες έχουν και φούσκωσε σε χρόνο dt.Στην φωτό πιο πάνω λείπει το αρχικό βύσμα που ταιριάζει στα φουσκωτά 

xiaomiportableelectricaircompressor2bhr7112glblack.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...