kostakis81 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2024 οχι αλλα σου ερχοντε πολυ συντομα ινδοι πακιστανοι προγραματιστες που με μισθο 300 ευρο (εδω )εκει ειναι σαν να εισαι πλουσιος . θα σου παρουν την δουλεια να δουμε πωσ θα λεσ μετα ...ναι επιμενω οταν ολοι γυρο ειναι συντεχνιες γιατι να μην εισαι και εσυ ? αφου ολοι παιζουν στημενο παιχνιδι εσυ τι εισαι ? ρομαντικος να επιμενεισ ναπαιζεισ ελευθερα? δεν το καταλαβαινω ελα στα 50 σου να καθεσε να διαβαζεισ και να εξελησεσε ? εγω βαριεμε ... βλεπω ολουσ τουσ συμμαθητες μου να ειναι συνταξιουχοι απο τωρΑ (ΣΤΡΑΤΟ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦ ΚΛΠ )ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΘΕΛΩ αλλα 20 χρονια ... σκευτειτε το μελον λιγο ... ειστε ελευθεροι και ωραιοι . ανσου ερθουν 2 παιδια μεθαυριο δενθα εχεισ το χρονο να εξελιχθεισ στην δουλεια σου ...τοτε θα με θυμηθεις 3
V.I.Smirnov Δημοσ. 9 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Αυτά τα έχουμε δει και ξανακούσει. Και τη δεκαετία του '90 τα ίδια λέγανε κάποιοι. Και όντως υπήρξαν περιπτώσεις όπου προσελήφθησαν τέτοια άτομα (σε ξένες εταιρίες) για να κάνουν αγγαροδουλειά - και ως εκεί. Για θέσεις απαιτήσεων δεν προσλαμβάνονται άτομα μειωμένης αξιοπιστίας. Επιπλέον, ακόμη κι αν ο υποψήφιος είναι τέτοιας εθνικότητας, αν έχει όντως προσόντα και ικανότητες δεν πρόκειται να υποτιμήσει τον εαυτό του με χαμηλές οικονομικές απαιτήσεις. Κοντολογής, και ινδός ή πακιστανός να είναι, δεν θα δεχτεί 300€ για να κάνει δουλειά των 2000€, να είσαι βέβαιος, διότι για να λάβει την απαιτούμενη κατάρτιση θα έχει επίγνωση της αξίας του και θα θέλει να την εξαργυρώσει. Πόσους ινδούς ξέρεις που δουλεύουν ως προγραμματιστές σε θέσεις απαιτήσεων με 300€ ; και γιατί αυτό θα συμβεί εδώ και δεν έχει συμβεί σε άλλες χώρες που επίσης δεν έχουν συντεχνίες και είναι πληροφορικά πιο αναπτυγμένες εδώ και χρόνια; Αυτά που λες είναι απλώς μπαρούφες... - Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2024 από V.I.Smirnov 6
kostakis81 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, V.I.Smirnov είπε Αυτά τα έχουμε δει και ξανακούσει. Και τη δεκαετία του '90 τα ίδια λέγανε κάποιοι. Και όντως υπήρξαν περιπτώσεις όπου προσελήφθησαν τέτοια άτομα για να κάνουν αγγαροδουλειά - και ως εκεί. Για θέσεις απαιτήσεων δεν προσλαμβάνονται άτομα μειωμένης αξιοπιστίας. Επιπλέον, ακόμη κι αν ο υποψήφιος είναι τέτοιας εθνικότητας, αν έχει όντως προσόντα και ικανότητες δεν πρόκειται να υποτιμήσει τον εαυτό του με χαμηλές οικονομικές απαιτήσεις. Κοντολογής, και ινδός ή πακιστανός να είναι, δεν θα δεχτεί 300€ για να κάνει δουλειά των 2000€, να είσαι βέβαιος, διότι για να λάβει την απαιτούμενη κατάρτιση θα έχει επίγνωση της αξίας του και θα θέλει να την εξαργυρώσει. Ποιόν/πόσους ινδούς ξέρεις που δουλεύουν ως προγραμματιστές σε θέσεις απαιτήσεων με 300€ ; Αυτά που λες είναι απλώς μπαρούφες... - το να μην μπορεισ να κατανοησεις το σχετικο σε μια συζητηση ειναι μεγαλυτερη μπαρουφα .... δεν καταλαβαινω τα ψυχολογικα που εχετε ορισμενοι εδω μεσα και αλλου κατευθειαν το πατε στην προσβολη του συνομιλητη σας . τα νουμερα ειναι ενδεικτηκα ...οπωσ υπαρχουν διαφγορεσ μισθολογικεσ μεταξυ πολεων τισ ελλαδας ετσι υπαρχουν και μεταξυ χωρων ... θυμιζω το σκανδαλο με την silicon valey με την τηλεεργασσια που επαιρναν 30κ μισθο και εφυγαν για τισ χωρες τουσ και τουσ το μειωσαν με το σκεπτικο οτι η ζωη ειναι φτηνοτερη εκει ... ψαξτε το και θα δειτε Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2024 από kostakis81
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2024 Στις 5/3/2024 στις 3:11 ΜΜ, Gimiboy είπε Είμαι φοιτητής πληροφορικής στο 3 έτος και αυτό τον καιρό άρχισα λίγο να ρίχνω μια ματιά σε site με αγγέλλεις εργασίας και με έκανε μεγάλη εντύπωση ότι οι αγγελίες πληροφορικής όλων των ειδικοτήτων είναι αισθητά μειωμένες! (δεν δικαιολογούν καθόλου το χαρακτηρισμό "επάγγελμα του μέλλοντος") Στην Ελλάδα είναι ρηχή η αγορά γενικά. Στο εξωτερικό όχι
archer100 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Δε χρειαζεται καμια συντεχνια στην Πληροφορικη, γιατι ευτυχως ειναι ενα επαγγελμα που παντοτε θα ειναι λιγοι οι καλοι, λογω της αυξημενης δυσκολιας και του γεγονοτος οτι ειναι επαγγελμα κατα 95% ανδρικο, οποτε ο ανταγωνισμος μειωνεται αυτοματα στο μισο, αφου οι γυναικες μενουν εκτος κυριως επειδη δεν τις ενδιαφερει να ασχολουνται με κωδικα, κλπ Προσωπικα εχω πολυ υψηλη ταριφα στις ονλαιν πλατφορμες και παροτι υπαρχουν πολλοι Ινδοι και απο αλλες φτωχες χωρες που προσπαθουν να παρουν δουλειες με εξωφρενικα φθηνοτερες τιμες, εγω δεν ξεμενω ποτε απο δουλεια, αντιθετα διωχνω διαρκως πελατες γιατι δεν προλαβαινω. Υπαρχουν δουλειες με 50 και 100 αιτησεις και συχνα ειμαι ο μονος συνεντευξιαζομενος και αυτος που παιρνει τη δουλεια. Αυτο δειχνει πως πολλοι πελατες δεν ενδιαφερονται για φθηνη δουλεια, αλλα πρωτιστως για καλο αποτελεσμα. Και αυτο ισχυει κυριως για Αμερικη, οπου η αγορα δουλευει εντελως διαφορετικα. Σχετικα με συντεχνιες κλπ ειμαι καθετα εναντιος. Καποτε δουλευα Ελλαδα σε χωρο οπου ολα ητανε προκαθορισμενα με συλλογικες συμβασεις κλπ και παροτι ημουνα στους τοπ υπαλληλους, ειχα τις χαμηλοτερες απολαβες, μιας και με καβαλουσαν ατομα με πολυετιες, βαθμους, θεσεις ευθυνης, κλπ οι περισσοτεροι φυτευτοι και βυσματα που δουλευαν το 1/5 απο μενα. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ τετοιες καταστασεις. Οποιος θελει, ας βγει στο στιβο να αναμετρηθουμε στα ισα και δε χρειαζομαστε καμια συντεχνια και καμια συλλογικη συμβαση. Ευτυχως ηρθε η επελαση του ρεμοτε και απαλλαχτηκα πληρως απο οτιδηποτε εχει σχεση με την αρρωστημενη αγορα εργασιας της Ελλαδας. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ. ΠΟΤΕ Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2024 από archer100 6
listerstorm Δημοσ. 9 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Accenture επειδή το γνωρίζω εκ των έσω, προσλαμβάνει τουλάχιστον 20 άτομα στο technology κάθε μήνα (και μάλιστα αρκετά στη Θεσσαλονίκη). Και φυσικά στην πλειοψηφία τους είναι graduates. Αλλά έχει δουλειά, δε είναι αραλίκι... Ελπίζω να μην είσαι μεροληπτικός (διότι εδώ στο site έχει sponsored περιεχόμενο από την συγκεκριμένη εταιρεία), ο λόγος που προσλαμβάνει συνέχεια απόφοιτους είναι πως είναι μια ωραία ρωμαϊκή γαλέρα, μαζί με υπόλοιπες συμβουλευτικές. Έχω παλαιούς συμφοιτητές μου που εργάζονται εκεί και τους έχωσαν όπου χρειάζονταν εκείνοι με 700 ευρώ και 12ωρα. Τώρα αν το να μην παίρνεις 700 ευρώ και να τρέχεις με 12ωρα και τα σαββατοκύριακα είναι αραλίκι, οκ. 42 λεπτά πριν, kostakis81 είπε οχι αλλα σου ερχοντε πολυ συντομα ινδοι πακιστανοι προγραματιστες που με μισθο 300 ευρο (εδω )εκει ειναι σαν να εισαι πλουσιος . θα σου παρουν την δουλεια να δουμε πωσ θα λεσ μετα .. Αυτό ήδη συμβαίνει σε υπόλοιπες χώρες, προσλαμβάνουν Ινδούς και Πακιστανούς εξ'αποστάσεως με 200 ευρώ και ταίζουν 10 οικογένειες. Ο ίδιος λόγος που έχουν έρθει εταιρείες τύπου Pfizer, αντί να πληρώνουν 150κ τον χρόνο στην Αμερική δίνουν 12κ και λές και ευχαριστώ. Τρελαίνομαι με μερικούς που χαρακτηρίζουν την κίνηση ως πίστη στην ελληνική ιδιοφυϊα. Καλή τύχη. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2024 από listerstorm 5
kostakis81 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) συμφωνοι 17 λεπτά πριν, archer100 είπε Δε χρειαζεται καμια συντεχνια στην Πληροφορικη, γιατι ευτυχως ειναι ενα επαγγελμα που παντοτε θα ειναι λιγοι οι καλοι, λογω της αυξημενης δυσκολιας και του γεγονοτος οτι ειναι επαγγελμα κατα 95% ανδρικο, οποτε ο ανταγωνισμος μειωνεται αυτοματα στο μισο, αφου οι γυναικες μενουν εκτος κυριως επειδη δεν τις ενδιαφερει να ασχολουνται με κωδικα, κλπ Προσωπικα εχω πολυ υψηλη ταριφα στις ονλαιν πλατφορμες και παροτι υπαρχουν πολλοι Ινδοι και απο αλλες φτωχες χωρες που προσπαθουν να παρουν δουλειες με εξωφρενικα φθηνοτερες τιμες, εγω δεν ξεμενω ποτε απο δουλεια, αντιθετα διωχνω διαρκως πελατες γιατι δεν προλαβαινω. Υπαρχουν δουλειες με 50 και 100 αιτησεις και συχνα ειμαι ο μονος συνεντευξιαζομενος και αυτος που παιρνει τη δουλεια. Αυτο δειχνει πως πολλοι πελατες δεν ενδιαφερονται για φθηνη δουλεια, αλλα πρωτιστως για καλο αποτελεσμα. Και αυτο ισχυει κυριως για Αμερικη, οπου η αγορα δουλευει εντελως διαφορετικα. Σχετικα με συντεχνιες κλπ ειμαι καθετα εναντιος. Καποτε δουλευα Ελλαδα σε χωρο οπου ολα ητανε προκαθορισμενα με συλλογικες συμβασεις κλπ και παροτι ημουνα στους τοπ υπαλληλους, ειχα τις χαμηλοτερες απολαβες, μιας και με καβαλουσαν ατομα με πολυετιες, βαθμους, θεσεις ευθυνης, κλπ οι περισσοτεροι φυτευτοι και βυσματα που δουλευαν το 1/5 απο μενα. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ τετοιες καταστασεις. Οποιος θελει, ας βγει στο στιβο να αναμετρηθουμε στα ισα και δε χρειαζομαστε καμια συντεχνια και καμια συλλογικη συμβαση. Ευτυχως ηρθε η επελαση του ρεμοτε και απαλλαχτηκα πληρως απο οτιδηποτε εχει σχεση με την αρρωστημενη αγορα εργασιας της Ελλαδας. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ. ΠΟΤΕ συμφωνοι. δεν διαφωνω απλα δεν το θελω εγω γιατι . στην ζωη υπαρχουν και οι μετριοι ... οο προγραμματιστης μετα τα 40 τι? οι γυναικεσ παιζουν παντου τωρα σε σχεση με παλια ... . ενταξη δουλευεισ για εξω .. μην σε δω να θελεισ στα 65 σου να παρεισ συνταξη απο το εδω μαγαζι ? ασφαλειες εχεισ ιδιωτικεσ φανταζομε ? ... υπαρχει και κοσμος που θελει ηρεμια και δημοσιο κατασταση δεν ειναι ολοι top performers ... και η δημοκρατια ειναι οτι θελουν οι πολλοι ... η πληροφορικη δεν ειναι ο κωδικας μονο .. και οι προγραμματιστες ειναι πληθωριστικοσ κλαδος να ξερεις ... ο προγραμματιστησ ειναι ο ανειδηκευτοσ εργατησ του 21 αιωνα ... ασε που σε παει κοντρα kai to gpt ασ υπαρχει ενασ συλογοσ να αποκλειει ους ασχετους οπωσ κανει ο δηκιγορικος συλογος παραδειγμα .. δινεισ εξετασεισ δικεσ του και εαν περασεισ τοτε μπορεισ να δουλεψεις ... κατιαυτοι το κανουν και δεν ανοιγει μυτη και εμεισ βγαζουμε τα ματακια μασ μονοι μας ? Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2024 από kostakis81
archer100 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2024 4 minutes ago, kostakis81 said: συμφωνοι. δεν διαφωνω απλα δεν το θελω εγω γιατι . στην ζωη υπαρχουν και οι μετριοι ... οο προγραμματιστης μετα τα 40 τι? οι γυναικεσ παιζουν παντου τωρα σε σχεση με παλια ... . ενταξη δουλευεισ για εξω .. μην σε δω να θελεισ στα 65 σου να παρεισ συνταξη απο το εδω μαγαζι ? ασφαλειες εχεισ ιδιωτικεσ φανταζομε ? ... υπαρχει και κοσμος που θελει ηρεμια και δημοσιο κατασταση δεν ειναι ολοι top performers ... και η δημοκρατια ειναι οτι θελουν οι πολλοι ... Το ξερεις οτι μπορεις να εχεις δικη σου εταιρια Ελλαδα, να πληρωνεις κανονικα ΕΦΚΑ και να εχεις πελατες εξωτερικο ετσι;
kostakis81 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2024 1 λεπτό πριν, archer100 είπε Το ξερεις οτι μπορεις να εχεις δικη σου εταιρια Ελλαδα, να πληρωνεις κανονικα ΕΦΚΑ και να εχεις πελατες εξωτερικο ετσι; φυσικα και το ξερω .. ομως εσυ μιλασ για το 2% του κλαδου μονο . το υπολοιπο 98% που δεν μπορει δεν ξερει και δεν θελει να κανει εταιρια τι θα κανει ? ποιος θα το προστατευσει ? ο συλογοσ ειναι για το καλο ολων.. οι τοπ performers μπορουν να μην ειναι μελοι του ...
archer100 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Οσο για τις γυναικες στο χωρο: 7 minutes ago, kostakis81 said: φυσικα και το ξερω .. ομως εσυ μιλασ για το 2% του κλαδου μονο . το υπολοιπο 98% που δεν μπορει δεν ξερει και δεν θελει να κανει εταιρια τι θα κανει ? ποιος θα το προστατευσει ? ο συλογοσ ειναι για το καλο ολων.. οι τοπ performers μπορουν να μην ειναι μελοι του ... Αμα δε μπορεις να γραψεις καλο κωδικα, και συλλογο να εχεις, καποια στιγμη θα παραγκωνιστεις. Αν στο επαγγελμα ειναι λιγοι και εισαι στον πατο, τοτε μαλλον δεν κανεις για τη δουλεια. Αν εισαι μετριος καποια στιγμη θα πολλαπλασιαστουν αυτοι που εχουν πτυχιο (ηδη γινεται) και παλι θα παραγκωνιστεις λογω ανταγωνισμου. Εκτος αν μιλας για συλλογο που θα μεριμνησει ωστε να μπεις στο δημοσιο με μικροτερο ανταγωνισμο και απο τη στιγμη που θα μπεις, δε θα αξιολογηθεις, δε θα ελεγχθεις, δε θα σου βαλουν στοχους, δε θα απολυθεις ποτε, και θα βλεπεις στις 1 του μηνα τον σιγουρο μισθο στο ΑΤΜ εφ ορου ζωης, ακομα και αν σου βαραει την καρτα αλλος. Αν μιλας για αυτο, τοτε ειμαστε σε αλλο μηκος κυματος Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2024 από archer100
tasanton Δημοσ. 9 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2024 Αρχηγέ, άσε τους συλλόγους και πιάσε πάλι ένα λεξικό του γυμνασίου, γιατί βγάζεις μάτια. Δε σε σώζει κανένας σύλλογος αν η νοοτροπία σου είναι να βγεις στη σύνταξη από τα 40, επειδή βλεπεις τους γαλονάδες και ζηλεύεις. αυτα τα περί Ινδών και Πακιστανών developers τα ακούω βερεσέ, τα έχω ξανά ακούσει 30 χρόνια πριν, τα βίωσα κιόλας σε εταιρεία. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Έχεις ποτε δοκιμάσει να μιλήσεις και να συνεννοηθείς με Ινδό developer η system admin; Θέλει interface 6 5
Μακιαβέλλι Δημοσ. 9 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2024 Εγώ έκλαψα με το ότι οι υπάλληλοι στα σώματα ασφαλείας έχουν κύρος πάντως. Στα της πληροφορικής (που δεν ξέρω γιατί μιλάμε για εργασία σε επιστήμη αλλά τέλος πάντων), στην προηγούμενη εταιρία μου που είχαμε πάρει το τελευταίο μέρος της ομάδας πήραμε μια απόφοιτη ΤΕΙ, πολύ μέτρια στη δουλειά, που αγχωνοταν για όλα. Της δώσαμε και 1200€ καθαρά (χωριά τικετ). Κρίνετε. 2 1
archer100 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2024 2 minutes ago, tasanton said: Αρχηγέ, άσε τους συλλόγους και πιάσε πάλι ένα λεξικό του γυμνασίου, γιατί βγάζεις μάτια. Δε σε σώζει κανένας σύλλογος αν η νοοτροπία σου είναι να βγεις στη σύνταξη από τα 40, επειδή βλεπεις τους γαλονάδες και ζηλεύεις. αυτα τα περί Ινδών και Πακιστανών developers τα ακούω βερεσέ, τα έχω ξανά ακούσει 30 χρόνια πριν, τα βίωσα κιόλας σε εταιρεία. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Έχεις ποτε δοκιμάσει να μιλήσεις και να συνεννοηθείς με Ινδό developer η system admin; Θέλει interface Η αληθεια ειναι πως εχω συνεργαστει με πολυ καλους Ινδους προγραμματιστες μεσα σε μεγαλη Αμερικανικη εταιρια, αλλα προφανως τους ειχαν περασει κοσκινο και οι καλοι Ινδοι ειναι κορυφαιοι. Απο την αλλη η πλειοψηφια ειναι για κλαματα οπως λες, πραγματικα νιωθεις πως αν τους βαλεις να ξεχωρισουν 2 γαιδαρων αχυρα θα μπλεξεις χωρις να βγει ακρη... 1
kostakis81 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2024 14 λεπτά πριν, archer100 είπε Οσο για τις γυναικες στο χωρο: Αμα δε μπορεις να γραψεις καλο κωδικα, και συλλογο να εχεις, καποια στιγμη θα παραγκωνιστεις. Αν στο επαγγελμα ειναι λιγοι και εισαι στον πατο, τοτε μαλλον δεν κανεις για τη δουλεια. Αν εισαι μετριος καποια στιγμη θα πολλαπλασιαστουν αυτοι που εχουν πτυχιο (ηδη γινεται) και παλι θα παραγκωνιστεις λογω ανταγωνισμου. Εκτος αν μιλας για συλλογο που θα μεριμνησει ωστε να μπεις στο δημοσιο με μικροτερο ανταγωνισμο και απο τη στιγμη που θα μπεις, δε θα αξιολογηθεις, δε θα ελεγχθεις, δε θα σου βαλουν στοχους, δε θα απολυθεις ποτε, και θα βλεπεις στις 1 του μηνα τον σιγουρο μισθο στο ΑΤΜ εφ ορου ζωης, ακομα και αν σου βαραει την καρτα αλλος. Αν μιλας για αυτο, τοτε ειμαστε σε αλλο μηκος κυματος μηλας μονο για προγραμματιστες ? δεσ ποσεσ μπαινουν στισ σχολες και θα δεισ την διαφορα ... προγραμματισμο κανουν ελαχιστοι ουτοσ η αλλιως ... η πληροφορικη δεν ειναι προγραμαμτισμος ? κατα 80% ειναι ολα τα υπολοιπα και μονο 20% προγραμματισμος και αυτο εχει ημερωμηνια ληξης ... υγ μακαρη να εισαι master ston tomea σου αλλα να ξερεις οτι οι περισοτεροι στισ εταιριεσ που παιρνουν το χρημα δεν ειναι οι προγραμματιστες .. κατι αεριτζιδεσ μανατζερ ειναι ...και πολλεσ γυναικεσ μεσα σε αυτους 7 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Εγώ έκλαψα με το ότι οι υπάλληλοι στα σώματα ασφαλείας έχουν κύρος πάντως. Στα της πληροφορικής (που δεν ξέρω γιατί μιλάμε για εργασία σε επιστήμη αλλά τέλος πάντων), στην προηγούμενη εταιρία μου που είχαμε πάρει το τελευταίο μέρος της ομάδας πήραμε μια απόφοιτη ΤΕΙ, πολύ μέτρια στη δουλειά, που αγχωνοταν για όλα. Της δώσαμε και 1200€ καθαρά (χωριά τικετ). Κρίνετε. καλα ασ σου φερει μεθαυριο η κορη σου κανεναν ευελπη η κανεναν με πτηχιο πληροφορικης απο το παν αιγαιου να δουμε που θα αισθανθεισ πιο ανετα ...... τι να πω ρε παιδεσ ισως ειμαι παλιοσ και συντηρητικος . μεγαλωσα σε αλλη εποχη ... αλλα ειμαι στον κλαδο 25 χρονια και εχω δει πολλα .... 1
OxiGiannisGiannakis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2024 36 λεπτά πριν, kostakis81 είπε ασ υπαρχει ενασ συλογοσ να αποκλειει ους ασχετους οπωσ κανει ο δηκιγορικος συλογος παραδειγμα .. δινεισ εξετασεισ δικεσ του και εαν περασεισ τοτε μπορεισ να δουλεψεις ... κατιαυτοι το κανουν και δεν ανοιγει μυτη και εμεισ βγαζουμε τα ματακια μασ μονοι μας ? Αν δεν τρολαρεις απορω πως μπλεχτηκες με το κομματι προγραμματισμος. Εσυ θες να αραξεις, δεν θες συνεχη εξελιξη και διαβασμα και τουλαχιστον εισαι ειλικρινης. Νομιζω με το σκεπτικο που εχεις αξιζει να κοιταξεις για ΑΣΕΠ, και ειδικα για δασκαλος. Να δω να μπάινουν ΕΔ σε ΦΕΚ για τον προγραμματισμο και τι στον κοσμο. Θα ηταν κωμικο να πει σε ΦΕΚ ποιος μπορει να δουλεψει πανω σε ΑΙ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα