Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, valkon είπε

Την ΔΕΗ την πήγανε μήνα μήνα για να μας ρουφάνε 200αρικα κάθε μήνα; Δηλαδή θέλουν να μου πουν ότι θα έδινα 500€ αν είχαμε δίμηνο. Δεν πάει μάγκες αυτό το πράγμα, δεν πάει αλλο

ναι κ γω same boat. 500-600kw καταναλωση το καλοκαιρι με AC, 150-200 καθε μηνα, τρελα πραγματα. Εβαλα εναλλακτικο πριν κατι εβδομαδες, θα δουμε πως θα παει απο τον επομενο λογαριασμο 

• Like 1
  • Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, valkon είπε

Την ΔΕΗ την πήγανε μήνα μήνα για να μας ρουφάνε 200αρικα κάθε μήνα; Δηλαδή θέλουν να μου πουν ότι θα έδινα 500€ αν είχαμε δίμηνο. Δεν πάει μάγκες αυτό το πράγμα, δεν πάει αλλο

Εμενα γιατι μου ερχεται ακομη διμηνιαιος λογαριασμος;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Kadaz είπε

ναι κ γω same boat. 500-600kw καταναλωση το καλοκαιρι με AC, 150-200 καθε μηνα, τρελα πραγματα. Εβαλα εναλλακτικο πριν κατι εβδομαδες, θα δουμε πως θα παει απο τον επομενο λογαριασμο 

350 kwh τον ιουλιο 78 ευρω.

Δεν καταλαβαίνω το λόγο που είστε ακόμη στη ΔΕΗ.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Noteven είπε

Καλησπέρα.

Έχω το myhome online. Στις 2 τελευταίες πάγιες "τραβήχτηκαν" λιγότερα χρήματα από το συνολικό ποσό του λογαριασμού. Δεν τίθεται θέμα μη επαρκούς υπολοίπου ούτε ορίου πάγιας. Την 1η φορά που έγινε, μου είπαν ότι ήταν μάλλον κάποιο λάθος και θα τραβηχτεί το υπόλοιπο (2€) σε επόμενο λογαριασμό. Ο λογαριασμός που ήταν να εκτελεστεί με πάγια σήμερα ήταν 29€+2€ σύνολο 31€. Τραβήχτηκαν 25€. Λιγότερα και από τον αρχικό λογαριασμό. Τους πήρα τηλ, είπαν να μιλήσω με την τράπεζα (η τράπεζα ξέρω ήδη ότι θα μου πει πως είναι θέμα της ΔΕΗ) και ότι θα προωθήσουν το αίτημά μου στο λογιστήριο. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία;

Καλημερα.

Και σε μενα ετσι γινεται απο τον φλεβαρη που ειμαι ενα λογαριασμό πισω λογω της μηνιαίας μετρησης απο δεδδηε..

Παντα μενει υπολοιπο απο την παγια ποτε δεν εξοφλητε  ολος ο λογαριασμός.

Δεν ξερω τι παιζει..

Δημοσ.
4 ώρες πριν, johnnyman είπε

Καλημερα.

Και σε μενα ετσι γινεται απο τον φλεβαρη που ειμαι ενα λογαριασμό πισω λογω της μηνιαίας μετρησης απο δεδδηε..

Παντα μενει υπολοιπο απο την παγια ποτε δεν εξοφλητε  ολος ο λογαριασμός.

Δεν ξερω τι παιζει..

ρωτησατε την εξυπηρετηση?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια εγω εφυγα απο  Γ1Ν.  Υπαρχει διαφορα στον νεο παροχο αλλα οχι μεγαλη
κυριως λογω διπλασιου παγιου.
Το κυριοτερο ειναι το οτι ο νεος παροχος δινει τιμη χωμα στο φυσικο αεριο αν 
πας εκει και το ρευμα. (dual energy)

Επεξ/σία από ringboy
Δημοσ.
5 ώρες πριν, whosethere είπε

αφού ο λογαριασμός βγαίνει με υπολογισμένο το ΚΟΤ, ποια είναι η συσχέτιση;

Το μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο να εξοφλήσεις το λογαριασμό.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, aenaos15 είπε

350 kwh τον ιουλιο 78 ευρω.

Δεν καταλαβαίνω το λόγο που είστε ακόμη στη ΔΕΗ.

476 δεη 97 ευρω.. για ρευμα+παγιο ειναι το 54 και 43 ευρω δεδδηε+αδμε + ερτ + δημος
σαν τα καυσιμα οταν το 40-45% ειναι μμ@@@@ιες ε ναι.. ο προεδρος του δεδδηε εχει μισθο 160κ + 50% του μισθου σε μπονους και μαντεψες ποιος το αποφασιζει εαν αξιζει μπονους.. ο ιδιος :P 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε

476 δεη 97 ευρω.. για ρευμα+παγιο ειναι το 54 και 43 ευρω δεδδηε+αδμε + ερτ + δημος
σαν τα καυσιμα οταν το 40-45% ειναι μμ@@@@ιες ε ναι.. ο προεδρος του δεδδηε εχει μισθο 160κ + 50% του μισθου σε μπονους και μαντεψες ποιος το αποφασιζει εαν αξιζει μπονους.. ο ιδιος :P 

Ακριβως 97 πληρωσα για 316kw. Tι κλεψιμο παιζει απο δεη τον τελευταιο καιρο? Και το 100αρικο που δινουν τι να βοηθησει. Απατεωνες με Α κεφαλαιο. Μαλλον στο 9μηνο πρεπει να κοιταμε για εναλλακτικο. Ακομα και με λιγες kw παλι ειναι πανακριβη η kw. 

Screenshot-1.png

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ακριβως 97 πληρωσα για 316kw. Tι κλεψιμο παιζει απο δεη τον τελευταιο καιρο? Και το 100αρικο που δινουν τι να βοηθησει. Απατεωνες με Α κεφαλαιο. Μαλλον στο 9μηνο πρεπει να κοιταμε για εναλλακτικο. Ακομα και με λιγες kw παλι ειναι πανακριβη η kw. 

Δεν βλέπεις τι Δ.Τ. έχουμε και τι παροχές απολαμβάνουμε εκεί που ήμαστε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, phanispal είπε

Το μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο να εξοφλήσεις το λογαριασμό.

ίσως παρεξήγησα σε τί αναφέρονται οι υπόλοιποι αλλά σε εμένα το ποσό που είναι πως εξόφληση την ημέρα της πάγιας εντολής είναι υψηλότερο από αυτό που πληρώνεται, χωρίς να λαμβάνω υπόψη το ποσό που δεν είναι πως εξόφληση. 

Πχ. ο λογαριασμός είναι 58€, ληξιπρόθεσμα 28€ και την ημέρα της πάγιας τραβάει 23 αντί για τα 28 (και το υπόλοιπο το αφήνουν στον επόμενο αλλά πάντα μένει κάτι από κάθε εξόφληση)

το κάνουν αυτό λόγω ΚΟΤ ή για να ...έχουν περιθώριο λάθους πχ;

Επεξ/σία από whosethere

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...