Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τί προτείνετε να επενδύσω εσωτερικά μια Ζαρντινίερα από κόντρα πλακέ θαλάσσης, ώστε να μην χαλάσει από την υγρασία κατά το πότισμα; Κυρίως ο πάτος της είναι που επηρεάζεται.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, kokos23 είπε

όλοι οι τεχνικοί κόβουν κεφάλια, είτε είναι ιδιώτες είτε μέσω της εν λόγω εφαρμογής...θα έπρεπε να ρωτήσει τιμή πριν...

Τον πήρα τηλ τον τύπο και μου είπε ότι το φλοτερ έκανε 50 ευρώ και είναι και ο ΦΠΑ, τα εργατικά και μια χρέωση 25 ευρώ που εισπρατει η εταιρία... 

50 ευρώ δεν κάνει σε καμία περίπτωση ένα απλό πλαστικό φλοτέρ, αλλά πραγματικά καλύτερα να αλλάζεις μπάνιο πάρα να κάνεις επισκευή σε αυτά τα λαμόγια. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Disrespect είπε

Τον πήρα τηλ τον τύπο και μου είπε ότι το φλοτερ έκανε 50 ευρώ και είναι και ο ΦΠΑ, τα εργατικά και μια χρέωση 25 ευρώ που εισπρατει η εταιρία... 

50 ευρώ δεν κάνει σε καμία περίπτωση ένα απλό πλαστικό φλοτέρ, αλλά πραγματικά καλύτερα να αλλάζεις μπάνιο πάρα να κάνεις επισκευή σε αυτά τα λαμόγια. 

Εάν είναι απλό καζανάκι και όχι εντοιχιζόμενο το φλοτερ έχει Μαξ 15€ .

Στα εντοιχιζόμενα ξεκινάνε από 40€ 

Πρόσφατα άλλαξα μόνος μου .

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, zoranb είπε

Με τί προτείνετε να επενδύσω εσωτερικά μια Ζαρντινίερα από κόντρα πλακέ θαλάσσης, ώστε να μην χαλάσει από την υγρασία κατά το πότισμα; Κυρίως ο πάτος της είναι που επηρεάζεται

GOMASTIT AQUA PROTECT

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Disrespect είπε

άλλαξα μόνος μου όλα τα υπάρχοντα μέσα στο καζανάκι, δεν είναι εύκολη δουλειά και πιάνουν τα χέρια μου, επίσης αν δεν μου έλεγε ο τυπάς που πήρα τα ανταλλακτικά πάρε καινούργιες βίδες (γιατί για να τα αλλάξω βγήκε όλο το καζανάκι) και φλάντζα που ενώνει το καζανάκι με τη λεκάνη θα έχεις θέμα με διαρροές, ακόμα θα προσπαθούσα να το ταιριάξω...

τέλος έχει διάφορες τιμές το σετ, από 25 έως 70, συνολικά μου κόστισε 25€ (αν θυμάμαι καλά) αυτά που μου έδωσε, ελληνική εταιρεία σπεκ, αν και είναι αντιεπαγγελματικό μου είπε δεν αξίζει να δώσεις περισσότερα, χώρια που αν χρειαστείς πχ μόνο λαστιχάκι υπάρχει χώρια ενώ τα ακριβά πάνε σετ...

πάντως έχεις δίκιο οι τεχνίτες κοπανάνε ασύστολα...αν ζητήσεις και απόδειξη...μαματα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, Disrespect είπε

25 ευρώ?
Δηλαδη δεν αξίζει ο douleutaras αν ειναι τετοιες οι χρεωσεις και μεταβιβάζονται στον πελάτη.
Οκ ναι μπορει να μου βρίσκει γρήγορα προσφορές και υποψήφιους μαστορες αλλα, 25ε ανα περιστατικό??!!

Να ήταν καμια τέντα κανένας καυστήρας ή κατι που ξεφεύγει ενταξει, αλλα για καζανάκια?

Επεξ/σία από Grfoxz
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Grfoxz είπε

25 ευρώ?
Δηλαδη δεν αξίζει ο douleutaras αν ειναι τετοιες οι χρεωσεις και μεταβιβάζονται στον πελάτη.
Οκ ναι μπορει να μου βρίσκει γρήγορα προσφορές και υποψήφιους μαστορες αλλα, 25ε ανα περιστατικό??!!

Να ήταν καμια τέντα κανένας καυστήρας ή κατι που ξεφεύγει ενταξει, αλλα για καζανάκια?

Ναι είναι καινούριο φέσι τα 25 ευρώ και το βάζουν σε όλα ως "διάγνωση". Αν βάλεις και την υπερκοστολογηση του τεχνίτη και τον ΦΠΑ πάνω σε όλα αυτά, σε γδύνουν κανονικά. Σοβαρά απορώ πως είναι ακόμα ανοιχτοί. Προφανώς υπάρχουν άσχετοι και κορόιδα σαν την αδερφή μου που έδωσε 100 ευρώ για μια αλλαγή φλοτέρ.

Δημοσ.

Προχώρησα σε ριζική αναδιαμόρφωση των σωλήνων του μόλις πριν εξαμήνου ανακαινισθέντος μπάνιου, καθότι είχα πρόβλημα με τα σώματα καλοριφέρ. Είχα ανεβάσει και σχετική φωτό εδώ μέσα. Γενικά, αλλάχτηκαν, εκ νέου οι εύκαμπτοι σωλήνες που ερχόντουσαν από τον λέβητα αερίου κι έγινε και χημικός καθαρισμός των σωμάτων + φίλτρο. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι, πέραν του αποτελέσματος, ότι ο μάστορης μου έστειλε απόδειξη στο κινητό +  Υπ. Δηλωση καλής Εκτέλεσης Εργασιών(ΥΔΚΕ) με όλα τα στοιχεία εργασιών, αναφέροντας το παραστατικό που έκοψε και  το  συμβόλαιο επαγγελματικής ευθύνης,  κατατεθειμένη  στη σχετική  ένωση τους με σφραγίδα. Προφανώς, άμαθος από τέτοια πράγματα, εντυπωσιάστηκα.

• Like 2
Δημοσ.
51 minutes ago, famas said:

Προχώρησα σε ριζική αναδιαμόρφωση των σωλήνων του μόλις πριν εξαμήνου ανακαινισθέντος μπάνιου, καθότι είχα πρόβλημα με τα σώματα καλοριφέρ. Είχα ανεβάσει και σχετική φωτό εδώ μέσα. Γενικά, αλλάχτηκαν, εκ νέου οι εύκαμπτοι σωλήνες που ερχόντουσαν από τον λέβητα αερίου κι έγινε και χημικός καθαρισμός των σωμάτων + φίλτρο. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι, πέραν του αποτελέσματος, ότι ο μάστορης μου έστειλε απόδειξη στο κινητό +  Υπ. Δηλωση καλής Εκτέλεσης Εργασιών(ΥΔΚΕ) με όλα τα στοιχεία εργασιών, αναφέροντας το παραστατικό που έκοψε και  το  συμβόλαιο επαγγελματικής ευθύνης,  κατατεθειμένη  στη σχετική  ένωση τους με σφραγίδα. Προφανώς, άμαθος από τέτοια πράγματα, εντυπωσιάστηκα.

Αναφέρεσαι στον γνωστό Κώστα N. από YouTube ? Τι σωλήνες έβαλες ? Πολυστρωματικους?

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Silenzio είπε

Αναφέρεσαι στον γνωστό Κώστα N. από YouTube ? Τι σωλήνες έβαλες ? Πολυστρωματικους?

Οχι, δεν αναφερομαι στον συγκεκριμενο, που δεν τον ξερω κιολας. Σωληνες απλους λευκους, δεν ειναι σωληνες που δεν αλλαζουν ευκολα.

Δημοσ.

Μια μικρη βοηθεια για το τεντόπανο!

Εδω εχω μια φωτο απο την τεντα, ειναι πλευρικη, 'κουμπωνει' σε αγκιστρα στα καγκελα του μπαλκονιου, μονιμως στερεωμενη και κατεβασμενη-καθετα, για να κοβει τον ηλιο απο τα δυτικα.

tent.jpg

Διαπιστωσα σημερα οχι στην ακρη της εχει αρχισει και ξηλωνεται!

Επειδη, απο την εμπειρια σε οτιδηποτε εχει με μαστορια, ακομη και για ακριβοτερες 'βλαβες', κανεις τεμεναδες, προσευχες, βαζεις τον καλυτερο τονο της φωνης σου σε επικοινωνιες και παλι....δεν ερχονται, ή ερχονται μετα απο μηνες,

για τετοιο μερεμετακι δεν νομιζω ΚΑΝ να ασχοληθουν μαζι μου (να ερθει καποιος στο σπιτι να μου την φτιαξει),

πειτε μου σας παρακαλω, οτιδηποτε που θα μπορουσα εγω, μονος μου, να κανω, και να φιξαρω την τεντα στην ακρη της, πριν επεκταθει το ξηλωμα περισσοτερο.

Δεν πολυπιανουν τα χερια μου, αλλα το παλευω, ελπιζω να εχετε μια καλη προταση να το λυσω!

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, mindreader είπε

Εδω εχω μια φωτο απο την τεντα, ειναι πλευρικη, 'κουμπωνει' σε αγκιστρα στα καγκελα του μπαλκονιου, μονιμως στερεωμενη και κατεβασμενη-καθετα, για να κοβει τον ηλιο απο τα δυτικα.

tent.jpg

Επειδη, απο την εμπειρια σε οτιδηποτε εχει με μαστορια, ακομη και για ακριβοτερες 'βλαβες', κανεις τεμεναδες, προσευχες, βαζεις τον καλυτερο τονο της φωνης σου σε επικοινωνιες και παλι....δεν ερχονται, ή ερχονται μετα απο μηνες,

για τετοιο μερεμετακι δεν νομιζω ΚΑΝ να ασχοληθουν μαζι μου (να ερθει καποιος στο σπιτι να μου την φτιαξει),

πειτε μου σας παρακαλω, οτιδηποτε που θα μπορουσα εγω, μονος μου, να κανω, και να φιξαρω την τεντα στην ακρη της, πριν επεκταθει το ξηλωμα περισσοτερο.

Δεν πολυπιανουν τα χερια μου, αλλα το παλευω, ελπιζω να εχετε μια καλη προταση να το λυσω!

πιασε την ακρη με συραπτικο. απλο και ευκολο.

• Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, mindreader είπε

Έρχονται, βγάζουν το πανί και το παίρνουν μαζί τους για πλύσιμο και ράψιμο από την αρχή. Δυστυχώς δεν είναι φθηνό αλλά και τι να κάνεις.

• Like 3
Δημοσ.
24 minutes ago, xxatziva said:

πιασε την ακρη με συραπτικο. απλο και ευκολο.

Τα συρραπτικα που εχουμε, ειναι για χαρτια, οχι για τεντοπανα! Αυτο το πραγμα δεν τρυπιεται ετσι απλα. Ή εκτος αν πουλανε ειδικα συρραπτικα για κατι τετοιες καταστασεις, οποτε καλοδεχουμενο καποιο λινκ.

Δημοσ.
47 minutes ago, mindreader said:

tent.jpg

Οτι ειπε ο Doubt.

Δυστυχως θα την λυσουν και θα την κατεβασουν ολοκληρη, θα την πλυνουν και θα την επισκευασουν και θα ερθουν να την ξαναβαλουν αρα θα σε χρεωσουν για οοολο αυτο.

Προσοχη επισης γιατι αν ειναι πολλων ετων οπως φαινεται εκει εχει ηδη καει η κλωστη/δεσιμο της διπλης ραφης αρα ειναι πολυ πιθανο μολις λυθει να αρχισει να ανοιγει και σε αλλα σημεια με την παραμικρη πιεση.

Συνεβη πριν χρονια στο πατρικο στις ραφες που ενωναν τα δυο φυλλα της τεντας. Την πρωτη φορα κατεβηκε, πλυθηκε, ραφτηκε, τοποθετηθηκε.

Ξανασυνεβη πριν μηνες αλλα αυτη τη φορα η τεντα ανοιξε το υφασμα (κοπηκε) αρα δεν επαιρνε πλεον επισκευη και κατεβηκε ολη, πεταχτηκε και μπηκε νεο πανι. Στην οποια περιπτωση η χρεωση παει με το μετρο.

Οποτε να εισαι προετοιμασμενος για ολα τα ενδεχομενα ή/και την πιθανοτητα σιγα σιγα να ανοιξει η ραφη και σε αλλα σημεια. Καιγεται ευκολα με τη ζεστη, τον ηλιο, τα στοιχεια με την παροδο των χρονων.

1 minute ago, mindreader said:

Τα συρραπτικα που εχουμε, ειναι για χαρτια, οχι για τεντοπανα! Αυτο το πραγμα δεν τρυπιεται ετσι απλα. Ή εκτος αν πουλανε ειδικα συρραπτικα για κατι τετοιες καταστασεις, οποτε καλοδεχουμενο καποιο λινκ.

Δεν παιρνει συρραπτικο, εχει διπλη ραφη αν δεις, ραβεται σαν στριφωμα οπως κανουν οι μοδιστρες με διπλο γαζι. Θες καταλληλο μηχανημα.

Η εναλλακτικη με το χερι θα ηταν πλεξιμο/ραψιμο με κατι πιο χοντρο/ανθεκτικο τυπου πετονια περνωντας την απο τις υπαρχουσες τρυπες ωστε να ισχυροποιηθει το σημειο.

Αν δεν θελει καποιος να μπλεξει με κατεβασμα και μαστορια αλλα να κανει μοντες/πατεντες και οσα χρονια/μηνες αντεξει μεχρι να χρειαστει ολικη αντικατασταση μπορει να δοκιμασει με καποια ισχυρη κολλα να κολλησει το κομματι ή με καποια εποξικη 2 στοιχειων. Το εχω κανει σε τεντα 20ετιας που δεν αξιζει το βγαλε, πλυνε, βαλε καθως μπορει να διαλυθει συν το κοστος. Και οσο αντεξει η πατεντα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...