mindreader Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 2 minutes ago, Ukforthemoment said: Σακοράφα με χοντρή κλωστή.Και όσο κρατήσει Δεν το λες και κακη πατεντα. Με το σκεπτικο βεβαια, 'οσο κρατησει', γιατι σιγουρα δεν ειναι για παντα, τιποτε δεν ειναι για παντα, ποσο μαλλον οταν η φθορα εχει αρχισει. Πριν φτασω, στο πραγμα που απο την αρχη φυσικα ηξερα, να αποτανθω στους 'ειδικους', οπως ειπαν και τα παιδια πιο πανω - και καλως και ευχαριστων, γεγονος ομως που δεν θελω να το κανω αμεσα αν μπορω να το αποφυγω για μια σειρα απο λογους, ηθελα να ειπωθουν τετοιες/παρομοιες πατεντες αν υπαρχουν, να κυλησουμε λιγο τον χρονο.
dimviii Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 26 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Σακοράφα με χοντρή κλωστή.Και όσο κρατήσει στα ειδη ραπτικης υπαρχει ειδικη κλωστη ακαφτη (απο τον ηλιο)για τεντοπανα Με χοντρη σακοραφα θα προσπαθησεις να το ραψεις,αλλα η σακοραφα θα περναει δυσκολα λογω του παχους του πανιου. Το οτι σου ανοιξε εκει,σημαινει οτι μαλλον εχει φτασει στο τελος της και θα αρχισει να ξηλωνεται και σε αλλα σημεια,οποτε προετοιμασου.Ετσι εγινε στις δικες μου τουλαχιστον. 4
Vstromrider Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 1 ώρα πριν, Doubt είπε Έρχονται, βγάζουν το πανί και το παίρνουν μαζί τους για πλύσιμο και ράψιμο από την αρχή. Δυστυχώς δεν είναι φθηνό αλλά και τι να κάνεις. τσαμπα ειναι. 50-60€ παιρνουν για την δουλεια που ειπες. Ποσα να παρουν δηλαδη ?
Doubt Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 24 λεπτά πριν, Vstromrider είπε τσαμπα ειναι. 50-60€ παιρνουν για την δουλεια που ειπες. Ποσα να παρουν δηλαδη ? Εμένα μου πήραν 120, αλλά για μεγάλο πανί, 6 μέτρα επί 4. Ένα κάθετο πλαϊνό από leroy μπορεί να το βρεις και 80 καινούργιο σε προσφορά, οπότε θέλει σκέψη.
DrLo Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου (επεξεργασμένο) Υπάρχουν και μαγαζιά που μικρές επισκευές τις κάνουν επι τόπου με χαμηλότερο κόστος (25 ευρώ). Τι περιοχή είσαι @mindreader ? και μιάς και πιάσαμε τις τέντες έχει κανεις κανα input γι αυτό; Επεξ/σία 5 Απριλίου από DrLo 1
zio10 Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Είναι εφικτό να βγει μια βρύση στο μπαλκόνι παίρνωντας νερό από το μπάνιο αλλά από έξω προς τα μέσα; Να μη σπάσει το μπάνιο δηλαδή, να γίνει εξωτερικά ό,τι δουλειά χρειάζεται.
cthulhucarbide Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 29 λεπτά πριν, zio10 είπε Είναι εφικτό να βγει μια βρύση στο μπαλκόνι παίρνωντας νερό από το μπάνιο αλλά από έξω προς τα μέσα; Να μη σπάσει το μπάνιο δηλαδή, να γίνει εξωτερικά ό,τι δουλειά χρειάζεται. Υποθέτω ότι οι σωληνώσεις είναι μέσα στους τοίχους μέσα από τα πλακάκια. Νομίζω είναι εξαιρετικά δύσκολο. Αφενός πρέπει να βρεις το ακριβές σημείο της σωλήνας για να τρυπήσεις και μετά να είναι η τρύπα τόσο μεγάλη ώστε να μπουν εργαλεία και να χωράς να κάνεις δουλειά εκεί βαθειά. Να κοπεί η σωλήνα, να μπει ταφ κλπ. Θα πρέπει η τρύπα να έχει διάμετρο 25 πόντους ξερωγώ. Και επειδή από την πλευρά του μπάνιου λογικά δεν θα είναι πολύ βαθειά πιθανώς να πειραχτεί και αυτό το λεπτό στρώμα σοβά και να αρχίσουν να ξεκολλάνε πλακάκια σε αυτό το σημείο. Κανείς δεν μπορεί να το πει με ακρίβεια βέβαια
DrLo Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 57 λεπτά πριν, zio10 είπε Είναι εφικτό να βγει μια βρύση στο μπαλκόνι παίρνωντας νερό από το μπάνιο αλλά από έξω προς τα μέσα; Να μη σπάσει το μπάνιο δηλαδή, να γίνει εξωτερικά ό,τι δουλειά χρειάζεται. Θα κάνω κάτι τέτοιο σύντομα, και κατέληξα ότι ευκολότερος τρόπος είναι να κατεβάσω γραμμή από τη παροχή του ηλιακού. Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο στη περίπτωση σου; 1
Liverpool89 Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 1 ώρα πριν, zio10 είπε Είναι εφικτό να βγει μια βρύση στο μπαλκόνι παίρνωντας νερό από το μπάνιο αλλά από έξω προς τα μέσα; Να μη σπάσει το μπάνιο δηλαδή, να γίνει εξωτερικά ό,τι δουλειά χρειάζεται. Ποσες φορες χρειάζεται το λαστιχο για το μπαλκονι; Αν ειναι ελαχιστες και λογικα το καλοκαιρι κυρίως εγω θα εβαζα εναν κλεφτη ή ενα ταφ στην βρυση του πλυντηριου ή της κουζινας απο κατω και θα ειχα ενα μεγαλο λαστιχο. Τωρα αν θες να πλυνεις μπαλκονοπορτες κλπ λιγακι δυσκολο. Συνηθως δεν εχουν πριζες τα μπαλκονια, βρυση εστω και μια εχουν. 1
Vstromrider Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 12 ώρες πριν, Doubt είπε Ένα κάθετο πλαϊνό από leroy μπορεί να το βρεις και 80 καινούργιο σε προσφορά, οπότε θέλει σκέψη Και εγω το αγαπω το leroy, αλλα το καθετο πανι του leroy ειναι για 2 χρονια. Εγω τις τεντες μου τις κρατάω απο 25 και πανω. Οποτε δεν τιθεται καν θεμα συζητησης για μενα.
nickol-us Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 1 ώρα πριν, Vstromrider είπε Και εγω το αγαπω το leroy, αλλα το καθετο πανι του leroy ειναι για 2 χρονια. Εγω τις τεντες μου τις κρατάω απο 25 και πανω. Οποτε δεν τιθεται καν θεμα συζητησης για μενα. Η σύγκριση όμως που έκανε ο συμφορουμίτης ήταν ανάμεσα στα 60€ της επισκευής (κι όσο αντέξει) με τα 80€ καινούργιο πανί (ποιότητας leroy), ενώ το έθεσε ως δίλημμα. Δεν έκανε σύγκριση ποιότητας με ένα σωστό πανί.
SoullessRider Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, zio10 είπε Είναι εφικτό να βγει μια βρύση στο μπαλκόνι παίρνωντας νερό από το μπάνιο αλλά από έξω προς τα μέσα; Να μη σπάσει το μπάνιο δηλαδή, να γίνει εξωτερικά ό,τι δουλειά χρειάζεται. Δες αν έχεις πρόσβαση σε βάνα εξωτερικά από το καζανάκι ή αν υπάρχει πλυντήριο από την δικιά του ή κάτω από τον νιπτήρα, να βάλεις ένα ταφ με δεύτερη βάνα και να περάσει μετά η γραμμή. πάλι βέβαια θα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες τρύπες σε τοίχους για να περάσει η γραμμή έως έξω. Επεξ/σία 6 Απριλίου από SoullessRider 1
zio10 Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 10 ώρες πριν, DrLo είπε Θα κάνω κάτι τέτοιο σύντομα, και κατέληξα ότι ευκολότερος τρόπος είναι να κατεβάσω γραμμή από τη παροχή του ηλιακού. Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο στη περίπτωση σου; Δεν ξέρω αλλά είναι είμαι στο 2ο και έχει πέντε ορόφους η πολυκατοικία. Μου φαίνεται δύσκολο. 10 ώρες πριν, Liverpool89 είπε Ποσες φορες χρειάζεται το λαστιχο για το μπαλκονι; Αν ειναι ελαχιστες και λογικα το καλοκαιρι κυρίως εγω θα εβαζα εναν κλεφτη ή ενα ταφ στην βρυση του πλυντηριου ή της κουζινας απο κατω και θα ειχα ενα μεγαλο λαστιχο. Τωρα αν θες να πλυνεις μπαλκονοπορτες κλπ λιγακι δυσκολο. Συνηθως δεν εχουν πριζες τα μπαλκονια, βρυση εστω και μια εχουν. Στο ένα μπαλκόνι έχω, ήθελα και στο 2ο. 52 λεπτά πριν, SoullessRider είπε Δες αν έχεις πρόσβαση σε βάνα εξωτερικά από το καζανάκι ή αν υπάρχει πλυντήριο από την δικιά του ή κάτω από τον νιπτήρα, να βάλεις ένα ταφ με δεύτερη βάνα και να περάσει μετά η γραμμή. πάλι βέβαια θα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες τρύπες σε τοίχους για να περάσει η γραμμή έως έξω. Θα φέρω υδραυλικό αν το αποφασίσω, απλά θα ήθελα να αποφύγω σπασίματα στο μπάνιο γιατί είναι καινούργιο.
DrLo Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, zio10 είπε Στο ένα μπαλκόνι έχω, ήθελα και στο 2ο. Θα φέρω υδραυλικό αν το αποφασίσω, απλά θα ήθελα να αποφύγω σπασίματα στο μπάνιο γιατί είναι καινούργιο. Η περίπτωσή μας είναι πολύ παρόμοια (απλά εγώ έχω μονο 1 όροφο μέχρι τον ηλιακό και είναι σπίτι συγγενών) Υπάρχει μήπως πατάρι πάνω από το μπάνιο με ηλεκτρικό θερμοσίφωνα ή να περνά καμιά σωλήνα από εκεί? (πχ στο δικό μου ο παλιός ηλεκτρικός ήταν εκεί και από εκεί περνούσαν οι γραμμές για το μπάνιο) ίσως θα μπορούσε να μπει ταυ εκεί και να βγει από τρύπα έξω ψηλά Το από έξω δε θα το επιχειρούσα. Επεξ/σία 6 Απριλίου από DrLo 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα