Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Πήγαινε σε καταυλισμό να πάρεις ιδέες.

Δεν τους εμπιστεύομαι αυτούς, κάνουν ταρζανιές. Κάτι ποιο τεχνοκρατικό..

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, gairf είπε

Δεν τους εμπιστεύομαι αυτούς, κάνουν ταρζανιές. Κάτι ποιο τεχνοκρατικό..

Eίναι εξπερ σε αυτά τα πράγματα.

Στα σοβαρά όμως αυτό που ζητας είναι παράνομο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kokos23 είπε

μόνο εγώ πιστεύω ότι αν αρχίσει να ξύνει θα φύγει όλο το παλιό χρώμα και θα μπει σε περιπέτειες;

(κάτοχος παλιού σπιτιού που όταν άρχισα να ξύνω έβγαινε φλούδες όλο το χρώμα, και τα 3 στρώματα...)

όντως αν είναι παλιο το σπίτι μπορεί να ανοίξεις δουλειές  βαρβάτες. Το ίδιο έπαθα και εγώ στο σπίτι (παλιό). Ας το κάνει ελαφρά και εντελώς τοπικα για να φυγει οτι εχει σηκωθεί 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Eίναι εξπερ σε αυτά τα πράγματα.

Στα σοβαρά όμως αυτό που ζητας είναι παράνομο.

Σε δύο μέρες θα μου κόψουν το ρεύμα, οπότε ή θα μείνω χωρίς ρεύμα μέσα στον καύσωνα, ή θα πρέπει να κάνω κάτι, και όχι δεν παίζει να πληρώσω γιατί δεν υπάρχει φράγκο. Εξάλλου η ζενίθ ζητά για διακανονισμό το 40% μπροστά τουτέστιν 400 ευρωπαϊκά, οπότε θα πάρουν τα @@ μου. Βοήθεια παίδες..

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, gairf είπε

Σε δύο μέρες θα μου κόψουν το ρεύμα, οπότε ή θα μείνω χωρίς ρεύμα μέσα στον καύσωνα, ή θα πρέπει να κάνω κάτι, και όχι δεν παίζει να πληρώσω γιατί δεν υπάρχει φράγκο. Εξάλλου η ζενίθ ζητά για διακανονισμό το 40% μπροστά τουτέστιν 400 ευρωπαϊκά, οπότε θα πάρουν τα @@ μου. Βοήθεια παίδες..

Τον στύλο που λες ξέχασε τον, κινδυνεύει η ζωή σου. Αν έχεις παλιό μετρητή κι απλά γυρίζουν ένα μοχλό ή βγάζουν μια ασφάλεια, θα μπορούσες να επέμβεις εκεί. Ψάξε όμως τι μπορείς να πάθεις, αν σε πιάσουν, για ρευματοκλοπή.

Το χρέος των 1000€ πως προέκυψε;

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, gairf είπε

Πάρε βεντάλια.Πάρε σκηνή και πήγαινε σε κάμπινγκ.Δανείσου.Βρες δουλειά.

Αν δεν πληρώσεις εσύ θα πάρεις τα @@ και όχι η ζενιθ.

• Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, gairf said:

αποτι μου ελεγε ενας τεχνικος του ΔΕΔΔΗΕ πλεον ειναι ευκολοτερο να βρουν τη ρευματοκλοπη ενω παλιοτερα ηταν απο καταγγελια ή στη....τυχη.

Πριν αρχισεις να περνεις ρευμα απο καπου αλλου (προσεχε γιατι η μια #@ια φερνει την αλλη) θα προτεινα να πας μια βολτα σε καταστημα ζενιθ και να ζητησεις διακανονισμο γιατι αυτο το 40% μπροστα που σου ειπαν δε πολυστεκει μιας και δεν εισαι ο μονος σε παρομοια κατασταση 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Doubt είπε

Τον στύλο που λες ξέχασε τον, κινδυνεύει η ζωή σου. Αν έχεις παλιό μετρητή κι απλά γυρίζουν ένα μοχλό ή βγάζουν μια ασφάλεια, θα μπορούσες να επέμβεις εκεί. Ψάξε όμως τι μπορείς να πάθεις, αν σε πιάσουν, για ρευματοκλοπή.

Το χρέος των 1000€ πως προέκυψε;

Από τον χειμώνα που αναβα το κλιματιστικό συν το θερμοσίφωνα μαζεύτηκαν. Ένα χειρουργείο τον Φλεβάρη που έκανα στην μέση, έφυγε το 500αρικο σε φακελάκι. Και χωρίς δουλειά τώρα 3 μήνες με βλέπω στα φανάρια...

Δημοσ.
14 ώρες πριν, papoys1 είπε

στόκο να ζητήσεις σε σκόνη παρετίνα πεις μάλλον 5 κιλά γιατί δε νομίζω να βγαίνει σε κιλό δεν είναι ακριβός.Μην πάρεις ετοιμο κουτάκι γιατί δεν τρίβεται ευκολα.

https://www.skroutz.gr/s/26781962/Isomat-Stuccocret-Stokos-Genikis-CHrisis-Akrylikos-Ritinouchos-Leykos-4kg.html\

Για τρίψιμο πάρε ενα σφουγγάρακι τετράγωνο

https://www.skroutz.gr/s/23996603/Smirdex-920-4x4-Fine-Sfougari-Leiansis-K180-70x100mm-Set-24tmch-920440300.html?product_id=57896103&sponsored=listing

Αστάρι νερού πάρε ενα λίτρο να περάσεις μετά το σπατουλάτισμα

Αυτά τα ασταρια όντως κάνουν δουλειά;Είναι σαν να απλώνεις νερό στον τοίχο.Θυμαμαι παλιότερα ήταν κάτι ασταρια που είχαν και έντονη μυρωδιά.Μηπως τα κατάργησαν για εσωτερικούς χώρους και υπάρχουν μόνο για εξωτερικούς;

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, XronisR είπε

Αυτά τα ασταρια όντως κάνουν δουλειά;Είναι σαν να απλώνεις νερό στον τοίχο.Θυμαμαι παλιότερα ήταν κάτι ασταρια που είχαν και έντονη μυρωδιά.Μηπως τα κατάργησαν για εσωτερικούς χώρους και υπάρχουν μόνο για εξωτερικούς;

υπάρχουν και αστάρια νεφτιού δεν συστήνονται για εσωτερικούς χώρους , πλέον και για εξωτερικούς έχει επικρατήσει αστάρι νερού. Τι να σου εσύ αποφασίζεις.

Δημοσ.

Μήπως κάποιος έχει προβληματιστεί ή ξέρει

Όταν "ξεχειλώσει" μία τρύπα από βίδα σε ξύλο υπάρχουν διάφορες λύσεις. Από το "κλασσικό" με την οδοντογλυφίδα μέχρι λύσεις με πριονίδι και κόλλα, τοποθέτηση καβίλιας, κλπ

Όταν το όποιο "ξεχείλωμα" συμβεί σε αλουμίνιο (έχω περίπτωση που αφορά και κουφώματα αλλά και αλουμινένια ντουλάπα) πέρα από την προφανή λύση της μεγαλύτερου πάχους βίδας ή της αλλαγής θέσης στην τρύπα (που δεν είναι πάντα εφικτά), υπάρχει κάποιος τρόπος "μπαλώματος";

• Like 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, haris_216 είπε

Μήπως κάποιος έχει προβληματιστεί ή ξέρει

Όταν "ξεχειλώσει" μία τρύπα από βίδα σε ξύλο υπάρχουν διάφορες λύσεις. Από το "κλασσικό" με την οδοντογλυφίδα μέχρι λύσεις με πριονίδι και κόλλα, τοποθέτηση καβίλιας, κλπ

Όταν το όποιο "ξεχείλωμα" συμβεί σε αλουμίνιο (έχω περίπτωση που αφορά και κουφώματα αλλά και αλουμινένια ντουλάπα) πέρα από την προφανή λύση της μεγαλύτερου πάχους βίδας ή της αλλαγής θέσης στην τρύπα (που δεν είναι πάντα εφικτά), υπάρχει κάποιος τρόπος "μπαλώματος";

Περαστή αν παίρνει ή παραδίπλα σημείο (νέα τρύπα).

Υπο συνθήκες, υπάρχει περίπτωση με μια πόντα, να χτυπήσεις περιμετρικά από την οπή. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να κλείσεις (μειώσεις) μερικώς την οπή, συνήθως όμως δεν έχει πολύ ψαχνό για να κρατήσει.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, haris_216 είπε

Θα δοκίμαζα σιδερόστοκο, χωρίς να είμαι σίγουρος πως θα πετύχει.

• Thanks 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Περαστή αν παίρνει ή παραδίπλα σημείο (νέα τρύπα).

Υπο συνθήκες, υπάρχει περίπτωση με μια πόντα, να χτυπήσεις περιμετρικά από την οπή. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να κλείσεις (μειώσεις) μερικώς την οπή, συνήθως όμως δεν έχει πολύ ψαχνό για να κρατήσει.

Αν και ευχαριστώ για την σκέψη δε νομίζω ότι ούτε θα βολέψει (αφού το ένα σημείο που ενδιαφέρει είναι σιδηρόδρομος και δεν υπάρχει πρόσβαση από κάτω για το χτύπημα) αλλά και δέχεται αρκετές πιέσεις κατά το κλείσιμο του διπλού τζαμιού που δε νομίζω να αντέξει 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...