Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/10/2025 στις 6:31 ΠΜ, nickol-us είπε

Ακόμη και οι φθηνοί διακόπτες του Leroy (lexman) μια χαρά δουλειά κάνουν και δε θα έχεις θέματα.

Βλέπω παίζουν επίσης πολύ οικονομικά οι Schneider asfora, αν καταλαβαίνω σωστά είναι μαζί με το πλαίσιο μέχρι τα 5€.

Το μεταλλικό πλαίσιο δε νομίζω ότι θα έπρεπε να σε απασχολεί ως κριτήριο επιλογής...

Στις 7/10/2025 στις 7:31 ΠΜ, Doubt είπε

Δεν χρειάζεται κάτι πιο ακριβό από αυτό, εκτός αν η πολυκατοικία είναι ξέρω γω στο Κολωνάκι.

μια κριτική έχει ο Schneider asfora και λέει ότι χάλασε σε 9 μήνες, πως να πάρω 6, αν αρχίσουν να χαλάνε θα φάω πολύ γκρίνια

2025-10-08094618.png.a3be97c24acbfcaf00828eb888268d9b.png

Επεξ/σία από lefta_yparxoun
  • Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lefta_yparxoun είπε

μια κριτική έχει ο Schneider asfora και λέει ότι χάλασε σε 9 μήνες, πως να πάρω 6, αν αρχίσουν να χαλάνε θα φάω πολύ γκρίνια

2025-10-08094618.png.a3be97c24acbfcaf00828eb888268d9b.png

Υπάρχει προϊόν στο Σκρουτζ χωρίς καμία αρνητική κριτική;

10 μήνες δεν ήταν εντός εγγύησης;

Ότι νομίζεις καλύτερα, τη γνώμη μου την είπα, δεν πρόκειται να προσπαθήσω να σε πείσω ούτε να πάρω καμιά ευθύνη...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως μπορώ να διορθώσω μια μικρή διαρροή στο σημειο που μπαίνει στον τοίχο ; 

Αν ήταν δικό μου το σπίτι θα είχα ξηλώσει όλα τα υδραυλικά, αλλά είναι ενοικιαζόμενο.

IMG-c6224634e53dcd5b57b6095d42af8737-V.jpg

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.
8 minutes ago, The_Judas said:

Αν ήταν δικό μου το σπίτι θα είχα ξυλώσει όλα τα υδραυλικά, αλλά είναι ενοικιαζόμενο.

θελει σιγουρα σκαψιμο να δεις απο που  βγαινει το νερο. Ελπιζω να μην ειναι πολυ βαθεια.

Μετα αντικατασταση του σωληνα (δεν εχει μεγαλο κοστος αναλογα το μηκος) και κλεισιμο με τσιμενο/στοκο/αφρο αλλα αν ειναι νοικοκυρης με πλακακι.

Μην ανακατευεσαι αν εισαι ενοικιαστης, ειναι υποχρεωση ιδιοκτητη...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπα δεν ασχολείται αυτός...μόνο αν πλημμυρήσει το σπίτι. Παλιότερα είχε φέρει έναν "υδραυλικό" που έριξε 2 κιλά χλωρίνη στο καζανάκι για να το φτιάξει... και τελικά αναγκάστηκα να το αλλάξω ολόκληρο γιατί καταστράφηκε από την χλωρίνη.

Γι' αυτό έλεγα μήπως βρω καμιά φθηνή diy λύση με καμιά σιλικόνη.

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.

Με σιλικόνη δεν θα στο βγάζει έξω για κάποιο διάστημα αλλά η διαρροή πιο μέσα θα υπάρχει και μπορεί να γίνει χειρότερο. 

• Like 3
Δημοσ.
1 hour ago, The_Judas said:

μπα δεν ασχολείται αυτός...μόνο αν πλημμυρήσει το σπίτι. Παλιότερα είχε φέρει έναν "υδραυλικό" που έριξε 2 κιλά χλωρίνη στο καζανάκι για να το φτιάξει... και τελικά αναγκάστηκα να το αλλάξω ολόκληρο γιατί καταστράφηκε από την χλωρίνη.

Γι' αυτό έλεγα μήπως βρω καμιά φθηνή diy λύση με καμιά σιλικόνη.

τοτε σκαψε βρες που ειναι η διαροη και αλλαξε σωληνα.

Αν σε χαλαει αισθητικα για φθηνη λυση βαλε αφρο πολυαιθουρανης.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, The_Judas είπε

Αν ήταν δικό μου το σπίτι θα είχα ξηλώσει όλα τα υδραυλικά, αλλά είναι ενοικιαζόμενο.

Αν βλέπω σωστά, 5 πόντους από τον τοίχο αρχίζει διαστολή, οπότε υπάρχει άλλος σωλήνας μέσα στον τοίχο κι εξέχει. Η διαρροή πρέπει να είναι από την ένωση τους και ίσως η λύση να είναι κόλλα για pvc.

https://www.skroutz.gr/search?keyphrase=pvc+κολλα&page=2

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάχνω να βρω το παρακάτω κουτί με διαστάσεις 120x70x20-30mm, το βάθος να είναι 2-3εκατοστά χωρίς το καπάκι.

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.

Καταγραφή.JPG

Επεξ/σία από pavloa

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...