lefta_yparxoun Δημοσ. Τετάρτη στις 09:48 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:48 πμ (επεξεργασμένο) Στις 7/10/2025 στις 6:31 ΠΜ, nickol-us είπε Ακόμη και οι φθηνοί διακόπτες του Leroy (lexman) μια χαρά δουλειά κάνουν και δε θα έχεις θέματα. Βλέπω παίζουν επίσης πολύ οικονομικά οι Schneider asfora, αν καταλαβαίνω σωστά είναι μαζί με το πλαίσιο μέχρι τα 5€. Το μεταλλικό πλαίσιο δε νομίζω ότι θα έπρεπε να σε απασχολεί ως κριτήριο επιλογής... Στις 7/10/2025 στις 7:31 ΠΜ, Doubt είπε Δεν χρειάζεται κάτι πιο ακριβό από αυτό, εκτός αν η πολυκατοικία είναι ξέρω γω στο Κολωνάκι. μια κριτική έχει ο Schneider asfora και λέει ότι χάλασε σε 9 μήνες, πως να πάρω 6, αν αρχίσουν να χαλάνε θα φάω πολύ γκρίνια Επεξ/σία Τετάρτη στις 09:49 πμ από lefta_yparxoun
nickol-us Δημοσ. Τετάρτη στις 11:48 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:48 πμ 1 ώρα πριν, lefta_yparxoun είπε μια κριτική έχει ο Schneider asfora και λέει ότι χάλασε σε 9 μήνες, πως να πάρω 6, αν αρχίσουν να χαλάνε θα φάω πολύ γκρίνια Υπάρχει προϊόν στο Σκρουτζ χωρίς καμία αρνητική κριτική; 10 μήνες δεν ήταν εντός εγγύησης; Ότι νομίζεις καλύτερα, τη γνώμη μου την είπα, δεν πρόκειται να προσπαθήσω να σε πείσω ούτε να πάρω καμιά ευθύνη... 1
The_Judas Δημοσ. Παρασκευή στις 01:42 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:42 μμ (επεξεργασμένο) Πως μπορώ να διορθώσω μια μικρή διαρροή στο σημειο που μπαίνει στον τοίχο ; Αν ήταν δικό μου το σπίτι θα είχα ξηλώσει όλα τα υδραυλικά, αλλά είναι ενοικιαζόμενο. Επεξ/σία Παρασκευή στις 02:00 μμ από The_Judas
vamvakoolas Δημοσ. Παρασκευή στις 01:53 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:53 μμ 8 minutes ago, The_Judas said: Πως μπορώ να διορθώσω μια μικρή διαρροή στο σημειο που μπαίνει στον τοίχο ; Αν ήταν δικό μου το σπίτι θα είχα ξυλώσει όλα τα υδραυλικά, αλλά είναι ενοικιαζόμενο. θελει σιγουρα σκαψιμο να δεις απο που βγαινει το νερο. Ελπιζω να μην ειναι πολυ βαθεια. Μετα αντικατασταση του σωληνα (δεν εχει μεγαλο κοστος αναλογα το μηκος) και κλεισιμο με τσιμενο/στοκο/αφρο αλλα αν ειναι νοικοκυρης με πλακακι. Μην ανακατευεσαι αν εισαι ενοικιαστης, ειναι υποχρεωση ιδιοκτητη...
The_Judas Δημοσ. Παρασκευή στις 02:03 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:03 μμ (επεξεργασμένο) μπα δεν ασχολείται αυτός...μόνο αν πλημμυρήσει το σπίτι. Παλιότερα είχε φέρει έναν "υδραυλικό" που έριξε 2 κιλά χλωρίνη στο καζανάκι για να το φτιάξει... και τελικά αναγκάστηκα να το αλλάξω ολόκληρο γιατί καταστράφηκε από την χλωρίνη. Γι' αυτό έλεγα μήπως βρω καμιά φθηνή diy λύση με καμιά σιλικόνη. Επεξ/σία Παρασκευή στις 02:10 μμ από The_Judas
zio10 Δημοσ. Παρασκευή στις 03:38 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:38 μμ Με σιλικόνη δεν θα στο βγάζει έξω για κάποιο διάστημα αλλά η διαρροή πιο μέσα θα υπάρχει και μπορεί να γίνει χειρότερο. 3
vamvakoolas Δημοσ. Παρασκευή στις 03:59 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:59 μμ 1 hour ago, The_Judas said: μπα δεν ασχολείται αυτός...μόνο αν πλημμυρήσει το σπίτι. Παλιότερα είχε φέρει έναν "υδραυλικό" που έριξε 2 κιλά χλωρίνη στο καζανάκι για να το φτιάξει... και τελικά αναγκάστηκα να το αλλάξω ολόκληρο γιατί καταστράφηκε από την χλωρίνη. Γι' αυτό έλεγα μήπως βρω καμιά φθηνή diy λύση με καμιά σιλικόνη. τοτε σκαψε βρες που ειναι η διαροη και αλλαξε σωληνα. Αν σε χαλαει αισθητικα για φθηνη λυση βαλε αφρο πολυαιθουρανης.
Doubt Δημοσ. Παρασκευή στις 04:01 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:01 μμ 2 ώρες πριν, The_Judas είπε Πως μπορώ να διορθώσω μια μικρή διαρροή στο σημειο που μπαίνει στον τοίχο ; Αν ήταν δικό μου το σπίτι θα είχα ξηλώσει όλα τα υδραυλικά, αλλά είναι ενοικιαζόμενο. Αν βλέπω σωστά, 5 πόντους από τον τοίχο αρχίζει διαστολή, οπότε υπάρχει άλλος σωλήνας μέσα στον τοίχο κι εξέχει. Η διαρροή πρέπει να είναι από την ένωση τους και ίσως η λύση να είναι κόλλα για pvc. https://www.skroutz.gr/search?keyphrase=pvc+κολλα&page=2 1
pavloa Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) Ψάχνω να βρω το παρακάτω κουτί με διαστάσεις 120x70x20-30mm, το βάθος να είναι 2-3εκατοστά χωρίς το καπάκι. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από pavloa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα