tilaverboy Δημοσ. Πέμπτη στις 06:57 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:57 μμ 4 ώρες πριν, MorcyGr είπε Το Σπίτι μου 2 έχει σχεδόν το διπλάσιο επιτόκιο από το σπίτι μου 1 Γενικά το πρόγραμμα θα το χαρακτήριζα μυστήριο. Αυξήθηκε η ζήτηση ενώ η προσφορά ήταν συγκεκριμένη αποτέλεσμα αυτού οι τιμές των ακινήτων να αυξηθούν με το σπίτι μου 1 και να εκτοξευθούν με το σπίτι μου 2. Είναι δυνατόν το τετραγωνικό στη Θέρμη να έχει 7.000; Ούτε στο κέντρο δεν βρίσκεις τέτοια τιμή. Απίστευτο. Ωραία περιοχή αλλά το τετραγωνικό τρελό. Κάτι τέτοιες στιγμές ευχαριστώ το Θεό που πήρα σπίτι με 980-1000 το τετραγωνικό.
Yohji Δημοσ. Πέμπτη στις 07:43 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:43 μμ (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, MorcyGr είπε Το Σπίτι μου 2 έχει σχεδόν το διπλάσιο επιτόκιο από το σπίτι μου 1 Που κολλάει με αυτό που είπα (που ανέφερα κιόλας ότι η δόση είναι μικρότερη στο σπίτι μου 1 λόγω μεγαλύτερης κάλυψης του επιτοκίου) δηλαδή ότι η δόση *μικραίνει* επειδή έχουν πέσει τα επιτόκια Επεξ/σία Πέμπτη στις 07:45 μμ από Yohji
ramshi Δημοσ. Παρασκευή στις 01:58 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:58 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα για την προσημειωση πληρωνουμε και το δικηγορο της τραπεζας μαζι με το δικο μας? Επισης το ποσο της προσημειωσης ειναι παραπάνω απο το ποσο δανείου? Επεξ/σία Παρασκευή στις 01:59 μμ από ramshi
Yohji Δημοσ. Παρασκευή στις 02:11 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:11 μμ 12 λεπτά πριν, ramshi είπε Καλησπέρα για την προσημειωση πληρωνουμε και το δικηγορο της τραπεζας μαζι με το δικο μας? Επισης το ποσο της προσημειωσης ειναι παραπάνω απο το ποσο δανείου? Ναι θα πληρώσετε και τον δικηγόρο της τράπεζας και όλα τα έξοδα αν δεν το έχετε κάνει ακόμη Ναι είναι στο 120% 1 1
chrisxkar Δημοσ. Παρασκευή στις 02:12 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:12 μμ (επεξεργασμένο) 19 hours ago, tilaverboy said: Γενικά το πρόγραμμα θα το χαρακτήριζα μυστήριο. Αυξήθηκε η ζήτηση ενώ η προσφορά ήταν συγκεκριμένη αποτέλεσμα αυτού οι τιμές των ακινήτων να αυξηθούν με το σπίτι μου 1 και να εκτοξευθούν με το σπίτι μου 2. Είναι δυνατόν το τετραγωνικό στη Θέρμη να έχει 7.000; Ούτε στο κέντρο δεν βρίσκεις τέτοια τιμή. Απίστευτο. Ωραία περιοχή αλλά το τετραγωνικό τρελό. Κάτι τέτοιες στιγμές ευχαριστώ το Θεό που πήρα σπίτι με 980-1000 το τετραγωνικό. Εδώ στην περιοχή ιπποκράτειο-φάληρο τα σπίτια έχουν πάει 3κ-4κ το τετραγωνικό αν είναι ανακαινισμένα κατασκευής το 60-70 και στον δήμο θερμαικό έχουν φτάσει 2κ το τετραγωνικό με τις τιμές να αυξάνονται συνεχός οπότε το 1000 ευρώ πλέον είναι τζάμπα.Εχει φτάσει ο κόσμος να κοιτάει στην Λητή και στο ρύσιο και να μη βρίσκει Επεξ/σία Παρασκευή στις 02:14 μμ από chrisxkar 1
tilaverboy Δημοσ. Παρασκευή στις 04:24 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:24 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, chrisxkar είπε Εδώ στην περιοχή ιπποκράτειο-φάληρο τα σπίτια έχουν πάει 3κ-4κ το τετραγωνικό αν είναι ανακαινισμένα κατασκευής το 60-70 και στον δήμο θερμαικό έχουν φτάσει 2κ το τετραγωνικό με τις τιμές να αυξάνονται συνεχός οπότε το 1000 ευρώ πλέον είναι τζάμπα.Εχει φτάσει ο κόσμος να κοιτάει στην Λητή και στο ρύσιο και να μη βρίσκει Κοίταξε απ' ό,τι βλέπω περισσότεροι θα φύγουν εκτός του κέντρου. Κάποια στιγμή έπρεπε να φτάσουμε σε αυτή την κατάσταση γιατί το κέντρο και ορισμένες περιοχές είναι αρκετά πυκνοκατοικημένες. Και η Λητή φαντάσου ότι είναι μεγάλη περιοχή. Εδώ σε μας στην Εξοχή πάνω προς Παπανικολάου έχουν ξεφύγει οι τιμές που δεν έχει παραπάνω από 1400 κατοίκους δεν έχει πλατεία δεν έχει γυμναστήρια δεν έχει σχολεία(άλλο που πληρώνουμε δημοτικά τέλη ίδια με πανόραμα-πυλαία είπα και το παράπονο μου ) Επεξ/σία Παρασκευή στις 04:28 μμ από tilaverboy
xartemporas Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Καλησπερα σε ολους, μια ερωτηση για να το σιγουρεψω. Έστω οτι εχουμε μια περιπτωση αγορας σπιτιου με το προγραμμα, 175.000 συμφωνια με τον πωλητη, 165.000 εκτιμηση μηχανικου. Ποιο ποσο θα γραφτει στο συμβολαιο ? Και αν γραφτουν οι 165.000, η καλυψη του υπολοιπου ποσου των 10.000 στον ιδιοκτητη θα γινει εκτος συμβολαιου ?
Μακιαβέλλι Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 4 minutes ago, xartemporas said: Καλησπερα σε ολους, μια ερωτηση για να το σιγουρεψω. Έστω οτι εχουμε μια περιπτωση αγορας σπιτιου με το προγραμμα, 175.000 συμφωνια με τον πωλητη, 165.000 εκτιμηση μηχανικου. Ποιο ποσο θα γραφτει στο συμβολαιο ? Και αν γραφτουν οι 165.000, η καλυψη του υπολοιπου ποσου των 10.000 στον ιδιοκτητη θα γινει εκτος συμβολαιου ? 175.000 θα γραφτούν στο συμβόλαιο. Απλά η τράπεζα θα χορηγήσει δάνειο για το ποσό των 165.000. 1
xartemporas Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) 4 hours ago, Μακιαβέλλι said: 175.000 θα γραφτούν στο συμβόλαιο. Απλά η τράπεζα θα χορηγήσει δάνειο για το ποσό των 165.000. Μια συμβολαιογραφος που ρωτησα μολις μου ειπε οτι θα μπουν οι 165.000 στο συμβολαιο, εχω κανει και μια ερωτηση στην τραπεζα για επιβεβαιωση. Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από xartemporas
Μακιαβέλλι Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 1 minute ago, xartemporas said: Η συμβολαιογραφος που ρωτησα μολις μου ειπε οτι θα μπουν οι 165.000 στο συμβολαιο, εχω κανει και μια ερωτηση στην τραπεζα για επιβεβαιωση. Επισης συμφωνει και το chatgpt: "Στην περίπτωση αγοράς κατοικίας μέσω του προγράμματος «Σπίτι μου 2», το ποσό που θα αναγραφεί στο συμβόλαιο αγοραπωλησίας είναι αυτό που προκύπτει από τη χαμηλότερη τιμή μεταξύ: του συμφωνηθέντος τιμήματος με τον πωλητή (δηλαδή 175.000 €), και της εκτίμησης του μηχανικού/εκτιμητή της τράπεζας (δηλαδή 165.000 €)." 👉 Συνεπώς, στο συμβόλαιο θα γραφεί το ποσό των 165.000 €, που είναι η εκτίμηση του μηχανικού, διότι το πρόγραμμα χρηματοδοτεί μέχρι την αξία που εκτιμά ο μηχανικός/εκτιμητής της τράπεζας – όχι την εμπορική/συμφωνηθείσα τιμή." Αυτο νομιζα και εγω, απλα θελω να το σιγουρεψω. Δεν είναι να βασίζεσαι για τέτοια στο chatgpt. Κράτα ό,τι σου λέει η συμβολαιογράφος. Αν και μου φαίνεται εξαιρετικά περίεργο.
xartemporas Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 9 minutes ago, Μακιαβέλλι said: Δεν είναι να βασίζεσαι για τέτοια στο chatgpt. Κράτα ό,τι σου λέει η συμβολαιογράφος. Αν και μου φαίνεται εξαιρετικά περίεργο. Γενικα για τα δανεια, αυτο ισχυει που γραφεις, ναι, μπαινει η τιμη συμφωνιας στο συμβολαιο. Μεσω προγραμματος Σπιτι μου 2, φαινεται να μπαινει η μικροτερη τιμη αναμεσα στην εκτιμηση της τραπεζας και την συμφωνημενη τιμη με τον πωλητη. Να δω τι θα μου απαντησουν και απο την τραπεζα.
Yohji Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, xartemporas είπε Γενικα για τα δανεια, αυτο ισχυει που γραφεις, ναι, μπαινει η τιμη συμφωνιας στο συμβολαιο. Μεσω προγραμματος Σπιτι μου 2, φαινεται να μπαινει η μικροτερη τιμη αναμεσα στην εκτιμηση της τραπεζας και την συμφωνημενη τιμη με τον πωλητη. Να δω τι θα μου απαντησουν και απο την τραπεζα. Δεν έχει κάποια σχέση με τα δάνεια στο συμβόλαιο πάντα μπαίνει η τιμή πώλησης. Αν μπει μικρότερη σημαίνει βασικά ότι τα υπόλοιπα 10κ είναι μαύρα. Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από Yohji 3
djuan1988 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 4 hours ago, xartemporas said: Γενικα για τα δανεια, αυτο ισχυει που γραφεις, ναι, μπαινει η τιμη συμφωνιας στο συμβολαιο. Μεσω προγραμματος Σπιτι μου 2, φαινεται να μπαινει η μικροτερη τιμη αναμεσα στην εκτιμηση της τραπεζας και την συμφωνημενη τιμη με τον πωλητη. Να δω τι θα μου απαντησουν και απο την τραπεζα. Εξαιρετικά σοβαρή φαίνεται η συμβολαιογράφος... 1
xartemporas Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, djuan1988 said: Εξαιρετικά σοβαρή φαίνεται η συμβολαιογράφος... Ναι οντως..απο οτι φαινεται δεν ισχυει αυτο που μου ειπε. Για αυτο ρωτησα και εδω για να δω τι γινεται. Δεν εχω προχωρησει ακομα, αυριο θα μιλησω και με την τραπεζα κτλπ. Ευχαριστω για τις απαντησεις. Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από xartemporas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα