Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Chocobo είπε

Το Ν64 ήταν σοβαρός ανταγωνισμός για το PlayStation και τις πωλήσεις που αναφέρεις (100Κ) τις έπιασε σε βάθος σχεδόν 20αετιας με το λανσάρισμα και τις slim έκδοσης

Αυτό το έχεις γράψει ΕΣΥ....

Τον παραλληλισμό τώρα που γράφεις πάλι αλήθεια δεν θα κάτσω να ανεβάσω πάλι γραφήματα καθώς είσαι αρνητής σε νούμερα/μαθηματικά.

Δεν πειράζει θα το ανεβάζω εγώ ψοφάω .

Το ps1 βγήκε το 94 Ιαπωνία και 95 στον υπόλοιπο κοσμο .

Η παραγωγή σταμάτησε το 2012. Μας κάνουν 18 χρόνια. Αρα έχουμε βάθος εικοσαετίας.

Σε αυτά τα χρόνια η κονσόλα επανεκδόθηκε σε slim έκδοση στη μισή σχεδόν τιμή .

Οπότε είχαμε ένα boost κάπου 20 εκατομμύρια επιπλέον .

Πάμε στο N64 βγήκε ένα χρόνο μετά και μέχρι το 99 ήταν οι δύο κονσόλες που έπαιζαν μπάλα με το PS1 να έχει προβάδισμα όπως είπα 2 προς 1 οι πωλήσεις .  

ΠΑΝΩ σε αυτό είπα πως είσαι υπερβολικός καθότι το δύο προς ένα όταν οι κονσόλες ήταν στα φορτε τους ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ διαλύω τον ανταγωνισμό .

Το PS2 με πωλήσεις όπως σωστά ανέφερες σχεδόν πέντε προς ένα τα πρώτα χρόνια κυκλοφορίας ΝΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ανταγωνισμού 

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε

Η παραγωγή σταμάτησε το 2012. Μας κάνουν 18 χρόνια. Αρα έχουμε βάθος εικοσαετίας.

Πάμε στο N64 βγήκε ένα χρόνο μετά και μέχρι το 99 ήταν οι δύο κονσόλες που έπαιζαν μπάλα με το PS1 να έχει προβάδισμα όπως είπα 2 προς 1 οι πωλήσεις .  

ΠΑΝΩ σε αυτό είπα πως είσαι υπερβολικός καθότι το δύο προς ένα όταν οι κονσόλες ήταν στα φορτε τους ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ διαλύω τον ανταγωνισμό .

Το PS2 με πωλήσεις όπως σωστά ανέφερες σχεδόν πέντε προς ένα τα πρώτα χρόνια κυκλοφορίας ΝΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ανταγωνισμού 

Έχω ανεβάσει γράφημα μπορείς ακόμα να σβήσεις τις ασυναρτησίες σου...

Αναφορά σε κείμενο

Έχεις τσουβαλιάσει 3 γενιές playstation χωρίς προφανώς να έχεις βασικές γνώσεις...

Screenshot 2025-03-21 170858.png

6 λεπτά πριν, Volga είπε

Οι πωλήσεις είναι όπως τα λές απλως μέχρι την 6ετία η διαφορά ηταν 1 προς 2. Δεν ηταν κάτι τρομερό. Και ας μην κοροϊδευόμαστε... το όλο plus ήρθε από αποκλειστικές συμφωνίες και απαγορεύσεις να βγαινουν παιχνίδια στους άλλους.

Δεν οφείλει την επιτυχία στην ποιότητα και τη δύναμη της κονσόλας αλλά στο ότι έπαιξε παιχνίδι τύπου "έχω λεφτά και εξαγοράζω τους πάντες". Οτι ακριβώς κάνει τώρα η Microsoft που είναι ακόμη μεγαλύτερο οικονομικό χαρτί.

Φίλε μου έχετε δυσκολία να διαβάσετε 1 γράφημα ? Έχω ανεβάσει 3 γραφήματα που αποδεικνύουν πως είναι λάθος και ο mbw και εσύ.

Επεξ/σία από Chocobo
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Chocobo είπε

Έχω ανεβάσει γράφημα μπορείς ακόμα να σβήσεις τις ασυναρτησίες σου...

Screenshot 2025-03-21 170858.png

Τι γράφημα ανέβασες ρε φίλε θα μας τρελάνεις 

στο είπε και ο άλλος φίλος ποιο πάνω ΔΥΟ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΗΤΑΝ.

Μου δείχνεις ένα γράφημα που αναφέρει αποκλειστικά πωλήσεις PlayStation.

Δες εδώ :

IMG_9863.png

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε

Τι γράφημα ανέβασες ρε φίλε θα μας τρελάνεις 

στο είπε και ο άλλος φίλος ποιο πάνω ΔΥΟ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΗΤΑΝ.

Μου δείχνεις ένα γράφημα που αναφέρει αποκλειστικά πωλήσεις PlayStation.

Δες εδώ :

IMG_9863.png

Καλά λέω λοιπόν πως δεν ξέρετε να διαβάζεται γραφήματα. Επίσης έχετε μαλώσει με τα μαθηματικά.....Τώρα αν αυτά σας φαίνονται 1/2 πάω πάσο και εσείς πίσω στα θρανία...

Screenshot 2025-03-21 172217.png

Δημοσ.

Είπα να μην απαντάω σε fanboys αλλά έκανα το λάθος .

Ξέρεις γιατί;;;;

Γιατί μπροστά στα μάτια μου τα μάτια σου και τα μάτια όλων ΚΥΚΛΩΣΕΣ ότι σου συμφέρει.

Οι υπόλοιποι που ΔΕΝ είναι φανατισμένοι θα δουν πως τα πρώτα χρόνια της κυκλοφορίας τους οι κονσόλες πουλούσαν 1 προς δύο 

• Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Chris_BMW είπε

Οταν εισαι νεος παικτης.
Οταν πουλας πιο ακριβα.
Οταν πουλας 2 κονσολες για καθε 1 κονσολα του ανταγωνισμου.
Δεν εχεις διαλυσει τον ανταγωνισμο;
Ο οποιος ανταγωνισμος ειχε ηδη κοινό απο το Game Boy, NES & SNES;

Παραθετω τις τιμες των κονσολων στην Αμερικη ανα ετος.
Ας μην ξεχναμε οτι για το N64 επρεπε να αγορασουμε και rumble pack και memory expansion pack (για να παιξουμε Turok με λιγοτερη ομιχλη).

image.png.47a082eca319829cf71fc61ba43f7efe.png

Αγαπαμε Nintendo και την έχουμε ταΐσει για να μεινει εκει που εμεινε αλλα μην ξεχναμε οτι μας ειχαν πεσει τα σαγονια με το Playstation.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Chocobo είπε

Καλά λέω λοιπόν πως δεν ξέρετε να διαβάζεται γραφήματα. Επίσης έχετε μαλώσει με τα μαθηματικά.....Τώρα αν αυτά σας φαίνονται 1/2 πάω πάσο και εσείς πίσω στα θρανία...

Screenshot 2025-03-21 172217.png

Μέχρι την πρώτη 6ετία της γενιάς ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ η διαφορά ηταν 2 προς 1 πανω κατω. Το 50 εκατομύρια με το 23 εκατομμύρια είναι ε είναι 2 προς 1.

Το 72 με το 30 πάλι οκ εκει αντε πες το 2.2 προς 1

1 ώρα πριν, dbrillis είπε

Ας μην ξεχναμε οτι για το N64 επρεπε να αγορασουμε και rumble pack και memory expansion pack (για να παιξουμε Turok με λιγοτερη ομιχλη).

Αγαπαμε Nintendo και την έχουμε ταΐσει για να μεινει εκει που εμεινε αλλα μην ξεχναμε οτι μας ειχαν πεσει τα σαγονια με το Playstation.

Hint: Το Turok ΔΕΝ μπορούσε καν να βγει στο Playstation 1.

Αν εσύ ησουν ευχαριστημενος και σου έπεσαν τα σαγονια δεν ξέρω... 

Στο Playstation Μονο βιντεάκια βλέπαμε στις εισαγωγές, και πολύγωνα να τρεμοπέζουν λες και γινόταν σεισμός από το flickering.

Στο Ν64 Παλι ηταν πιο στιβαρά τα πραγματα και πιο καθαρή και ποιοτική εικόνα αλλα μονο στα exclusives. Οι αλλοι... Θωλούρα και άγιος ο θεός...

Αθλια γενιά γενικά για όλους.

ΥΓ: Τελος να τονίσω κατι που ξέχασα. ΜΟΝΟ από εμενα έχει παρει 3 πωλήσεις Playstation 1 γιατι η κονσόλα ηταν ΓΤΠ . Η πρώτη μολις τελείωσε η εγγύηση χαιρέτησε. Η δευτερη αλλαξα 3 φορές το ματάκι του Laser disk που χάλαγε και πάλι στα 3 χρονια χαιρέτησε. Και τέλος πηρα μια SLIM στα 15 χρονια για να έχω κάπου αν χρειαστεί να βάλω τα games να παίξω...

To Ν64 μου παλι.. είναι εκει δεν εχει παθει τίποτα. 

Επεξ/σία από Volga
  • Like 2
  • Confused 2
Δημοσ.

Όπως γράφτηκε, ήταν μάλλον ευλογία για τους gamers το ότι δεν προχώρησε αυτή η συνεργασία αλλά συνέχισαν και οι δύο εταιρείες δυνατά, δώσανε και δίνουν πολλά στο gaming.

Για τη διαμάχη σχετικά με την επιτυχία του ps, δεν μπορεί κανείς να μην παραδεχτεί ότι αυτό που έκανε η sony ήταν εξωπραγματικό! Τα έβαλε με καθιερωμένες εταιρείες του χώρου και όχι απλά στάθηκε αξιοπρεπώς (θα ήταν επιτυχία και αυτό) αλλά τις ξεπέρασε όλες! Είχαν δοκιμάσει κι άλλες εταιρείες να μπουν (nec, panasonic, ίσως κι άλλες που δεν θυμάμαι) και δεν κατάφεραν τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Volga είπε

Μέχρι την πρώτη 6ετία της γενιάς ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ η διαφορά ηταν 2 προς 1 πανω κατω. Το 50 εκατομύρια με το 23 εκατομμύρια είναι ε είναι 2 προς 1.

Το 72 με το 30 πάλι οκ εκει αντε πες το 2.2 προς 1

Hint: Το Turok ΔΕΝ μπορούσε καν να βγει στο Playstation 1.

Αν εσύ ησουν ευχαριστημενος και σου έπεσαν τα σαγονια δεν ξέρω... 

Στο Playstation Μονο βιντεάκια βλέπαμε στις εισαγωγές, και πολύγωνα να τρεμοπέζουν λες και γινόταν σεισμός από το flickering.

Στο Ν64 Παλι ηταν πιο στιβαρά τα πραγματα και πιο καθαρή και ποιοτική εικόνα αλλα μονο στα exclusives. Οι αλλοι... Θωλούρα και άγιος ο θεός...

Αθλια γενιά γενικά για όλους.

ΥΓ: Τελος να τονίσω κατι που ξέχασα. ΜΟΝΟ από εμενα έχει παρει 3 πωλήσεις Playstation 1 γιατι η κονσόλα ηταν ΓΤΠ . Η πρώτη μολις τελείωσε η εγγύηση χαιρέτησε. Η δευτερη αλλαξα 3 φορές το ματάκι του Laser disk που χάλαγε και πάλι στα 3 χρονια χαιρέτησε. Και τέλος πηρα μια SLIM στα 15 χρονια για να έχω κάπου αν χρειαστεί να βάλω τα games να παίξω...

To Ν64 μου παλι.. είναι εκει δεν εχει παθει τίποτα. 

Απαντησες μονος σου.

Αγορασες 3 playstation 1, γιατι; Ας εμενες με το τελειο Nintendo 64.

Oσοι ειχαν N64 αγορασαν και playstation. Oσοι ειχαν playstation δεν τους περασε καν απο το μυαλο να αγορασουν και N64.

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, dbrillis said:

Oσοι ειχαν N64 αγορασαν και playstation.

Σίγουρα 3, εγώ και 2 φίλοι που ξέρω, δεν αγοράσαμε.

Υποθέτω δεν πιάνεται κάμποσα χρόνια μετά που το πήρα για συλλογή.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dbrillis είπε

Απαντησες μονος σου.

Oσοι ειχαν N64 αγορασαν και playstation. Oσοι ειχαν playstation δεν τους περασε καν απο το μυαλο να αγορασουν και N64.

1. Το Playstation βγήκε πριν το N64 ...αρα. Να λοιπον που μου πέρασε από το μυαλό να πάρω και N64 μιας και βγήκε αργότερα... 

Δεν καταλαβαίνω γιατι το πάμε σε διαμάχη ομως? Και Playstation είχα και Saturn και N64 και 3DO και ένα τούμπανο PC της εποχής και έτυχε για κάποιο διάστημα σε φίλο να δω και να παίξω και το Philips CD-i.

Αν θα έβαζα ποιοτικά την  κατάσταση...

PC > N64 > PlayStation >  Sega Saturn > 3DO > Philips CD-i

Από θέμα επιτυχίας

PC > Playstation > N64 > Sega Saturn > 3DO > Philips CD-i

Απλώς ερχόμενος από την 16 bit εποχή που όλα ηταν προσεγμένα στην εντέλεια (σε 2D Mode οκ αλλά προσεγμένα όλα), ήρθαμε σε μια εποχή που τα 90% ηταν πολύγωνα χωρίς textures και με μονη χαρά να βλέπουμε βιντεάκια με εισαγωγές, θολά παιχνίδια, και error margin Μηχανημάτων >30%. Μόνο το PC στεκόταν.

Επεξ/σία από Volga
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας πονάει ακομα η νιντυ,το καλύτερο game ever,στο n64,το πρωτο αναλογικό στικ σε κονσόλα,το πρώτο controller με δόνηση σε κονσόλα,εαν δεν είχε επιλέξει τα cartridge το πιο πιθανό το playstation να μην προχωρούσε κ να ειχε την τυχη του cd i...

Λάτρεψα το ps one κ πέρα των καλών παιχνιδιών που είχε,η πειρατεία το έκανε επιτυχία κ προσβάσιμο σε ολα τα κοινωνικά στρώματα κ μη μου πείτε την καραμέλα ότι μόνο στην ελλαδα κάναμε κοπιες,σε ολο τον πλανήτη γινοταν χαμος.

Επεξ/σία από akiskar123
  • Confused 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Chris_BMW είπε

Τι σταματησε να παραγεται το 2012?

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, dbrillis είπε

Απαντησες μονος σου.

Είναι αλήθεια αυτό, καθώς οι κασσέτες ήταν πανακριβες και δεν έπεφταν ποτέ σε τιμή. Ειδικά με το που βγήκαν Gran Turismo, Tekken 3, MGS, τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα που έχω δείγμα, το παράτησαν οι περισσότεροι το Ν64.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...