Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 285
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
33 minutes ago, alucards74 said:

Παιδιά υπάρχει δυνατότητα ενεργοποίησης esim στο what's up?

Ναι υπάρχει η δυνατότητα

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λεμε για το σημα της vodafone ok, αλλα στη vodafone τα τηλεφωνα εξυπηρετησης τα σηκωνουν σε 5 λεπτα μεσα.Αυτο το χαλι της cosmote στην εξυπηρετηση πελατων δεν υπαρχει πουθενα.Εινασι να μη σου τυχει να τους χρειαστεις.ξερετε ως μπορω να ακυρωσω τη παραγγελια ? μονο τηλεφωνικα?

τελικα εμαθα οτι αν δεν κανω την ενεργοποιηση μεσω του app της νεας καρτας sim η αν δεν παραλαβω καθολου τη καρτα ακυρωνεται αυτοματα. καλο το σημα αλλα ετσι και τους χρειαστεις κατι και ειναι αναγκη δεν γινεται να καθομαι να περιμενω 1 ωρτα στην αναμονη.

Επεξ/σία από adok13
  • Like 1
Δημοσ.

Τα Χριστούγεννα από την αντίστοιχη προσφορά μου ήρθε κάρτα frog καθυστερημένα και δεν πρόλαβα να ενεργοποιήσω την προσφορά (οπότε δεν έκανα και τη φορητότητα, την πέταξα σε ένα συρτάρι).

Αυτήν την κάρτα μπορώ άραγε να την ενεργοποιήσω τώρα και να κάνω τώρα φορητότητα για την προσφορά?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, adok13 είπε

λεμε για το σημα της vodafone ok, αλλα στη vodafone τα τηλεφωνα εξυπηρετησης τα σηκωνουν σε 5 λεπτα μεσα.Αυτο το χαλι της cosmote στην εξυπηρετηση πελατων δεν υπαρχει πουθενα.Εινασι να μη σου τυχει να τους χρειαστεις.ξερετε ως μπορω να ακυρωσω τη παραγγελια ? μονο τηλεφωνικα?

τελικα εμαθα οτι αν δεν κανω την ενεργοποιηση μεσω του app της νεας καρτας sim η αν δεν παραλαβω καθολου τη καρτα ακυρωνεται αυτοματα. καλο το σημα αλλα ετσι και τους χρειαστεις κατι και ειναι αναγκη δεν γινεται να καθομαι να περιμενω 1 ωρτα στην αναμονη.

Υπάρχει και το τσατ στην εφαρμογή που απαντάνε γρήγορα... 

Αν και δεν βλέπω λόγο να τους χρειαστείς, πάνω από 1 φορα... 

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε What's up: απεριόριστα Data/λεπτα/300sms για 9 μήνες με 13 ευρώ/μήνα + 3 ευρώ εφαπαξ (μεχρι 7/4)
Δημοσ.

Απεριόριστα data για 9 μήνες λέει και στην περιοχή μου σε ακτίνα 1-2 χιλιομέτρων, μιλάμε για ΑΘΗΝΑ, το δίκτυο δείχνει 4G και η ταχύτητα είναι χειρότερη από PSTN modem που έχει κάνει κακή σύνδεση.

Απεριόριστα νεύρα για 9 μήνες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 minutes ago, john_dr said:

Απεριόριστα data για 9 μήνες λέει και στην περιοχή μου σε ακτίνα 1-2 χιλιομέτρων, μιλάμε για ΑΘΗΝΑ, το δίκτυο δείχνει 4G και η ταχύτητα είναι χειρότερη από PSTN modem που έχει κάνει κακή σύνδεση.

Απεριόριστα νεύρα για 9 μήνες.

Μήπως δεν έχεις ενεργοποιήσει το 5G; Και εγώ όταν είχα πάρει τις κάρτες της Frog έτσι ήταν στην αρχή και μετά τις έβαλα σε δυνατή συσκευή 5G, έστειλα το απαραίτητο μήνυμα, έκανα μερικά restart και έφτιαξε.

Επεξ/σία από elpenor
Δημοσ.

Σκέφτομαι να το χρησιμοποιήσω για ιντερνετ σε δευτερη κατοικια οπου θα μεινω για τον επομενο χρονο με συμβαση. Ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος? 5g router? Ειναι συμβατα με τη συγκεκριμενη σιμ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, elpenor είπε

Μήπως δεν έχεις ενεργοποιήσει το 5G; Και εγώ όταν είχα πάρει τις κάρτες της Frog έτσι ήταν στην αρχή και μετά τις έβαλα σε δυνατή συσκευή 5G, έστειλα το απαραίτητο μήνυμα, έκανα μερικά restart και έφτιαξε.

Το κινητό είναι 4G. Αν πλέον το 4G δίκτυο είναι εκτός λειτουργίας, ας μας ενημερώσουν οι εταιρίες κινητής να το ξέρουμε.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, john_dr είπε

Το κινητό είναι 4G. Αν πλέον το 4G δίκτυο είναι εκτός λειτουργίας, ας μας ενημερώσουν οι εταιρίες κινητής να το ξέρουμε.

Όχι βέβαια. Ίσως η κεραία της γειτονιάς να έχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα.

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Έχω Vodafone cu και έστειλα προχθές αίτημα για φορητότητα διότι η προσφορά του what's up μου φαίνεται καλή.

Χθες όμως κέρδισα 12 μήνες απεριόριστα λεπτά και data στο γνωστό διαγωνισμό Vodafone CU του γειτονικού thread.

Ακόμα δεν έχει έρθει η  νέα sim από cosmote.

Λέω να παραμείνω στη Vodafone μετά από αυτή την εξέλιξη.

Πείτε καμια γνώμη αν θα κάνατε το ίδιο.

Επίσης, μπορώ να υπαναχωρήσω ή έχει ήδη δρομολογηθεί;

Δημοσ.

μεχρι 7/4 τι πρεπει να εχει γινει; 
υπαρχει περιπτωση να κανεις αιτηση πριν τις 7/4 και να σου πουν ααα δε προλαβες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

23 minutes ago, efkola said:

Καλησπέρα!

Έχω Vodafone cu και έστειλα προχθές αίτημα για φορητότητα διότι η προσφορά του what's up μου φαίνεται καλή.

Χθες όμως κέρδισα 12 μήνες απεριόριστα λεπτά και data στο γνωστό διαγωνισμό Vodafone CU του γειτονικού thread.

Ακόμα δεν έχει έρθει η  νέα sim από cosmote.

Λέω να παραμείνω στη Vodafone μετά από αυτή την εξέλιξη.

Πείτε καμια γνώμη αν θα κάνατε το ίδιο.

Επίσης, μπορώ να υπαναχωρήσω ή έχει ήδη δρομολογηθεί;

για το 2ο ερωτημα επειδη ρωτησα, αν δεν ενεργοποιησεις την καρτα sim μεσα απο την εφαρμογη ακυρωνεται αυτοματα μετα απο 1 μηνα και σου επιστρεφουν τα χρηματα .

Επεξ/σία από adok13
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...