Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαρτίου Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 3 minutes ago, Tilemaxx said: Εδώ και δυο χρόνια τουλάχιστον ισχυρίζονται ότι έρχεται από «μήνα σε μηνα». Στην πραγματικότητα είναι δύσκολο έως απίθανο να το δούμε σύντομα. Υπάρχουν τεράστιες τεχνικές δυσκολίες. Έβγαλα πέρσι ταυτότητα, σε 9 χρόνια που θα λήξει έχει καλώς, δεν ξαναπληρώνω ούτε χάνω χρόνο "τώρα". Έτσι κι αλλιώς με το κινητό κυκλοφορώ, όταν βγει κάποτε ο ΠΑ θα βγάλω και θα φαίνεται στην ψηφιακή μορφή. 1
Tilemaxx Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, Thresh είπε Έβγαλα πέρσι ταυτότητα, σε 9 χρόνια που θα λήξει έχει καλώς, δεν ξαναπληρώνω ούτε χάνω χρόνο "τώρα". Έτσι κι αλλιώς με το κινητό κυκλοφορώ, όταν βγει κάποτε ο ΠΑ θα βγάλω και θα φαίνεται στην ψηφιακή μορφή. Το ίδιο και εγώ, αναγράφεται στο wallet, δεν υπάρχει λόγος να τρελαίνονται ορισμένοι. 2 1
poulinos Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 54 minutes ago, mindreader said: Επιτελους, ειπες τα αυτονοητα. Ο κοσμος βλεπει το τυρακι, αλλα οχι την φακα. 1 5
kirileman Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 4 minutes ago, Thresh said: Έβγαλα πέρσι ταυτότητα, σε 9 χρόνια που θα λήξει έχει καλώς, δεν ξαναπληρώνω ούτε χάνω χρόνο "τώρα". Έτσι κι αλλιώς με το κινητό κυκλοφορώ, όταν βγει κάποτε ο ΠΑ θα βγάλω και θα φαίνεται στην ψηφιακή μορφή. RIP πορτοφόλια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαρτίου Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 1 minute ago, kirileman said: RIP πορτοφόλια. 1.5+ χρόνο πλέον.
varade Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 2 ώρες πριν, Thresh είπε Τα λέμε σε 9+ χρόνια δλδ. εδω θα ειμαστε και τοτε, θα τα πουμε ξανα.
kirileman Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 1 minute ago, Thresh said: 1.5+ χρόνο πλέον. Περίπου τόσο και γω, απλά ταχυφορτιστής και powerbank στο αμάξι γιατί ποτέ δε ξέρεις.
NatD.a9 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 1 ώρα πριν, stevenfins είπε Θετικό το ότι δεν είναι απαραίτητο να γίνει αντικατάσταση/τροποποίηση των ταυτοτήτων που έχουν ήδη εκδοθεί. Έτσι και αλλιώς προσωπικά, μία που την παρέλαβα και μία που την έβαλα στο συρτάρι, αφού υπάρχει το gov wallet. Αν και από ότι γνωρίζω , το να δείξεις έγγραφο μέσω gov.wallet έχει την ίδια βαρύτητα ενός επίσημου εγγράφου χειρόγραφου ,ξέρω περίπτωση γνωστού μου που ο αστυνομικός αρνήθηκε το έγγραφο της εφαρμογής και του ανέφερε ότι δεν τον καλύπτει το gov.wallet και υποχρεούται να έχει μαζί του τα χειρόγραφα . 1 1
Nabuko Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 13 λεπτά πριν, varade είπε εδω θα ειμαστε και τοτε, θα τα πουμε ξανα. Πως είσαι τόσο σίγουρος? 4
ardi21 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 35 minutes ago, NatD.a9 said: Αν και από ότι γνωρίζω , το να δείξεις έγγραφο μέσω gov.wallet έχει την ίδια βαρύτητα ενός επίσημου εγγράφου χειρόγραφου ,ξέρω περίπτωση γνωστού μου που ο αστυνομικός αρνήθηκε το έγγραφο της εφαρμογής και του ανέφερε ότι δεν τον καλύπτει το gov.wallet και υποχρεούται να έχει μαζί του τα χειρόγραφα . Επί τόπου τοπου του λες να καλέσει τον προϊστάμενο του και μετά τον ξεχεζεις. Ο κάθε χαζός ζητάει ότι θέλει στο Δημόσιο εκτός διαδικασιών. 3
Sablj Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 57 minutes ago, poulinos said: τοσα χρονια το περιμενα Και μόλις συνδεθεί και η ΙΡ με το ΑΦΜ (άρα και με τον ΠΑ) εκεί να δείτε τι έχει να γίνει.... 😜
hyperspaced Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Ένα ακόμα primary key σε έναν ακόμα πίνακα! Λες και ο μοναδικός ΑΜΚΑ που έχουν όλες οι σοβαρές χώρες δεν μας έφτανε.. 1 1
stevenfins Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 59 λεπτά πριν, NatD.a9 είπε Αν και από ότι γνωρίζω , το να δείξεις έγγραφο μέσω gov.wallet έχει την ίδια βαρύτητα ενός επίσημου εγγράφου χειρόγραφου ,ξέρω περίπτωση γνωστού μου που ο αστυνομικός αρνήθηκε το έγγραφο της εφαρμογής και του ανέφερε ότι δεν τον καλύπτει το gov.wallet και υποχρεούται να έχει μαζί του τα χειρόγραφα . Στην αρχή είχα ακούσει και εγώ παρόμοιες περιπτώσεις από αστυνομικούς που δεν δεχόντουσαν το έγγραφο από την εφαρμογή, αλλά πιστεύω πως μετά από τόσο καιρό θα είναι ελάχιστοι εκείνοι που δημιουργούν ακόμη προβλήματα. 1
Dead-Poet Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Tilemaxx είπε Εδώ και δυο χρόνια τουλάχιστον ισχυρίζονται ότι έρχεται από «μήνα σε μηνα». Στην πραγματικότητα είναι δύσκολο έως απίθανο να το δούμε σύντομα. Υπάρχουν τεράστιες τεχνικές δυσκολίες. Αυτό τείνω να πιστεύω κι εγώ. Με διάφορες δικαιολογίες, πότε η ΑΠΔΠΧ, πότε το ΣτΕ, πότε νομοτεχνικές βελτιώσεις, λένε «από μήνα σε μήνα» αλλά τελικά οι λόγοι των συνεχών αναβολών είναι τεχνικοί και άδηλη η ημέρα που θα ξεπεραστούν. Επεξ/σία 28 Μαρτίου από Dead-Poet 1
ideal09 Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 3 ώρες πριν, mariosnik_ είπε Απαπαπαπα.... Μακρια από εμάς οι σατανικοί, ουπς, προσωπικοί αριθμοί. Σωστά τα λες, γιατί το ΑΦΜ, ο αριθμός ταυτοτητας , ΑΜΚΑ κλπ είναι εντελώς απρόσωποι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα