Sherlock_7 Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου 42 λεπτά πριν, thermaikos4 είπε το tag που το εκανες; ΚΑΙ κάτω από το σχόλιο μέσα στο post, αλλά ΚΑΙ κάτω από το γενικό post. Δεν μπορώ να βγάλω άκρη.
dreaming123 Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου Σε επικοινωνία που είχα θα γίνουν οι ενεργοποιήσεις μέχρι τέλους του μήνα έχουν καθυστερήσει γιατί είναι πολλοί οι νικητές. 1
taslikos Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου ναι και σε εμένα δεν έχουν μπει ακόμα ενώ σε 2 φίλους μπήκαν..
George6633 Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 11 ώρες πριν, Sherlock_7 είπε ΚΑΙ κάτω από το σχόλιο μέσα στο post, αλλά ΚΑΙ κάτω από το γενικό post. Δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Δεν ξέρω τι μπορεί να πήγε λάθος... Δεν έχουν κάποιο λόγο να κόψουν ένα άτομο και αν το έκαναν σε πολλούς ένας ακόμη δεν θα βρισκόταν εδώ να πει την εμπειρία του;Κάποιο μπέρδεμα θα έγινε,ελπίζω να σε βοηθήσουν γιατί είναι άδικο αν τα έκανες όλα όπως πρέπει.
thermaikos4 Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου το tag επρεπε να γινει ως απαντηση στο δικό τους σχόλιο. όχι ως σχολιο στις αναρτησεις. Τελικά, ξέρει καποιος τι ισχυει για περιαγωγη;
Spyrito33 Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου Εχει βαλει καποιος την καρτα σε Modem-router? Την εβαλα εγω σε ενα tplink MR6400 που εχω και φαινετε οτι δν εχει δικτυο.Στο κινητο εχω δεδομενα κλπ ολα απεριοριστα και λειτουργουν κανονικα. Μολις βαζω τη Sim στο ρουτερακι δεν εχει ιντερνετ.... Εβαλα αλλη sim και κανονικα εδινε σημα.... Ξερει κανεις τι μπορει να παιζει? Να υπαρχει καποια λειτουργια που δεν εχω ξεκλειδωσει? Εχει βαλει κανας αλλος τη καρτα του σε ρουτερακι και να δουλεψε? 😕 😕 😕
Doubt Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 2 ώρες πριν, Spyrito33 είπε Την εβαλα εγω σε ενα tplink MR6400 που εχω και φαινετε οτι δν εχει δικτυο. Μήπως είναι κλειδωμένο σε κάποιο πάροχο;
tomar26 Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου Σε ένα mifi ψιλοπαλιό την έβαλα, δεν έπαιξε με την πρώτη. Είναι που η vodafone έχει πολλά APN ανάλογα με την υπηρεσία. Εγώ χρειάστηκε να ρυθμίσω APN = internet.vodafone.gr Αν θυμάμαι αναγνώριζε μόνο του το APN = internet, που ισχύει τόσο για cosmote όσο και για τα on the go της vodafone. Αν έχει κάποιος το συγκεκριμένο router ας γράφει πώς αλλάζει το προφίλ / APN.
Spyrito33 Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου Στις 25/4/2025 στις 10:45 ΜΜ, Doubt είπε Μήπως είναι κλειδωμένο σε κάποιο πάροχο; Στις 26/4/2025 στις 12:45 ΜΜ, tomar26 είπε Σε ένα mifi ψιλοπαλιό την έβαλα, δεν έπαιξε με την πρώτη. Είναι που η vodafone έχει πολλά APN ανάλογα με την υπηρεσία. Εγώ χρειάστηκε να ρυθμίσω APN = internet.vodafone.gr Αν θυμάμαι αναγνώριζε μόνο του το APN = internet, που ισχύει τόσο για cosmote όσο και για τα on the go της vodafone. Αν έχει κάποιος το συγκεκριμένο router ας γράφει πώς αλλάζει το προφίλ / APN. Παιδια ειμαι ψιλοασχετος με το θεματακι...Θα κανω μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων στο ρουτερ και βλεπουμε...Τι να πω ρε γαμωτο....
Doubt Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου Αν το αγόρασες από το εμπόριο δεν είναι κλειδωμένο, αν ήταν συσκευή της wind πχ δεν θα δουλέψει σε Vodafone. Παθών.
tomar26 Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου (επεξεργασμένο) Δεν είναι τόσο δύσκολο. Αξίζει τον κόπο να δοκιμάσεις, αν κάτι δεν πάει καλά το επαναφέρεις (για να το αναφέρεις θα ξέρεις πώς). Συνδέεσαι στο wifi του router. Ανοίγεις στο browser http://tplinkmodem.net και συνδέεσαι με τα στοιχεία του router (στο αυτοκόλλητό του, διαφορετικά από του wi-fi, εκτός κι αν τα έχεις αλλάξει). Στη συνέχεια, Το κάνεις Save με ό,τι όνομα θέλεις και ξαναπηγαίνεις Network/Internet και βεβαιώνεσαι ότι είναι επιλεγμένο. Αυτό που έχει σημασία είναι το σωστό APN. Επεξ/σία 28 Απριλίου από tomar26 1
Spyrito33 Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου 42 λεπτά πριν, tomar26 είπε Δεν είναι τόσο δύσκολο. Αξίζει τον κόπο να δοκιμάσεις, αν κάτι δεν πάει καλά το επαναφέρεις (για να το αναφέρεις θα ξέρεις πώς). Συνδέεσαι στο wifi του router. Ανοίγεις στο browser http://tplinkmodem.net και συνδέεσαι με τα στοιχεία του router (στο αυτοκόλλητό του, διαφορετικά από του wi-fi, εκτός κι αν τα έχεις αλλάξει). Στη συνέχεια, Το κάνεις Save με ό,τι όνομα θέλεις και ξαναπηγαίνεις Network/Internet και βεβαιώνεσαι ότι είναι επιλεγμένο. Αυτό που έχει σημασία είναι το σωστό APN. Σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου! Οταν παω σπιτι θα το δοκιμασω και θα σου γραψω! Να σαι καλα οπως και να εχει!
taslikos Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου Ακόμα σε ένα κινητό σε εμένα δεν έχουν μπει… περιμένει κανένας ακόμα ή μπήκαν σε όλους;
dreaming123 Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου Και εγώ περιμένω . Μέχρι τέλους του μήνα μου είχαν πει.Θα ενοχλήσω στης 2 Μαϊου. Λογικά 2 Μαίου που είναι να βάλω κάρτα μόλις βάλω θα μου ενεργοποιήσουν και το δώρο 😂
efkola Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου Καλησπέρα. Μου ήρθε sms με αποστολέα "CU offer" ότι δεν έχω ανανεώσει τους 3 τελευταίους μήνες και πρέπει να βάλω κάρτα τουλάχιστον 15€ μέχρι 16/7 για να μη γίνει φραγή εισερχομένων-εξερχομένων κλήσεων. Έχει λάβει κάποιος άλλος που είχε κερδίσει στο διαγωνισμό αντίστοιχο μήνυμα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα