ramarg Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) Μακάρι να είχε βγει 10 χρόνια πριν... Να είχαμε γλιτώσει όλη αυτή την ταλαιπωρία και τα πεταμένα λεφτά σε παρόχους χαλκού με ταχύτητες ADSL.. Επί του θέματος, μένει να δει κανείς την ταχύτητα που θα έχει το καλοκαίρι & γενικά σε περιόδους υψηλής ζήτησης. Όσο μάλιστα θα αυξάνονται οι συνδρομητές είναι ακόμα χειρότερα (καθώς θα αναγκάζεσαι να πληρώνεις high end πακέτα με high priority data = άρα το κόστος μπορεί να υπερβαίνει ακόμα και τις 5G λύσεις που προσφέρουν οι πάροχοι εδώ). Η ένδειξη δεδομένα χαμηλής προτεραιότητας (low priority data) δεν είναι γενικά καλή. Μην στέκεστε απλά στην θεωρητική ταχύτητα του πακέτου. Το ζητούμενο είναι να έχεις πρόσβαση/ταχύτητα στο internet όταν όλοι οι άλλοι δεν έχουν (εκεί φαίνεται η πραγματική αξία της υπηρεσίας) . Αν είναι να σου δίνουν καλές ταχύτητες σε περιόδους που δεν υπάρχει ζήτηση (χαίρω πολύ). Οι κόφτες είναι το θέμα. Επεξ/σία 2 Απριλίου από ramarg
Gavoux4 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 8 ώρες πριν, Thresh είπε Υποθέτω ότι δεν έχεις δει ακόμα screenshots από emails που στέλνει η Starlink ακόμα και σε Έλληνες συνδρομητές εδώ και μήνες. Όχι προφανώς για πρόστιμο, αλλά για κόψιμο υπηρεσίας αν συνεχίσει ο χρήστης τα ίδια. Πολύ καλά πράττει κανένας δε χρειάζεται να είναι παράνομος ότι θέλεις ας το αγοράσεις. Αλλά το να ρίχνεις πρόστιμα σε όλους που κοστίζουν δύο ενοίκια με νόμο του κράτους και μάλιστα χωρίς κανένα όφελος για την πατρίδα σου είναι φασισμός. Δικαίωμα του παρόχου να σου κόβει τις υπηρεσίες του όχι όμως να σε ρουφιανεύει στο κράτος αν δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά η κάνεις ότι δεν την καταλαβαίνεις. Δεν πειράζει, άλλοι την καταλαβαίνουν για αυτό και θα δεις πολύ κόσμο να το γυρνάει στο Starling αν και όταν γίνουν πιο προσιτές οι τιμές της «διαστημικής» με την έννοια της εξέλιξης τεχνολογίας.
spooker Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 18 hours ago, BlacK_DrAgOn said: Ποιος σου είπε ότι με χάλια καιρό η ταχύτητα πέφτει; Ποιος σου είπε ότι δεν μπορείς να δεις σε cameras ή και symbology ? H και το θερμοστάτη του λέβητα ή τα φωτοβολταϊκά; Εγώ που έχω έχω όλα αυτά να σου πω ότι τα βλέπω κανονικά εκτός σπιτιού. Άρα πολύ καλύτερο ίντερνετ από τους ελληνικούς παρόχους. Δεν μιλάω για οπτική ίνα με 500 και πάνω.μ.. η οπτική ίνα ποτέ δεν θα φτάσει στο 80% της Ελλάδος. Άρα ο ελον μασκ θα κάνει χρηστές δουλειές Ας μιλήσουμε τεχνικά. Το οτι εσύ τα βλέπεις δουλεύει επειδή υπάρχει ενας ενδιάμεσος server στο cloud. Direct connection με την camera δεν έχεις. Το starlink δίνει μόνο ipv6 και ipv4 over cgnat. Το cgnat δεν δουλεύει για inbound connections. Το ipv6 δουλεύει αλλά προϋποθέτει αρκετές γνώσεις που οι περισσότεροι home users δεν έχουν, καλό router με ipv6 configurable firewall επίσης προϋποθέτει οι cameres να είναι ipv6 capable. Αν κάποιος έχει local mail server μόνο με ipv6 δεν μπορεί να δουλέψει καθώς τεράστιο ποσοστό mail servers μιλάνε μόνο με ipv4. Το μεγαλύτερο fail κατά τη γνώμη μου είναι πως τόσα χρόνια το ipv6 δεν έχει κάνει replace το ipv4 και αναγκάζουν τον κόσμο να πληρώνει για static public ipv4. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 9 hours ago, Gavoux4 said: Πολύ καλά πράττει κανένας δε χρειάζεται να είναι παράνομος ότι θέλεις ας το αγοράσεις. Αλλά το να ρίχνεις πρόστιμα σε όλους που κοστίζουν δύο ενοίκια με νόμο του κράτους και μάλιστα χωρίς κανένα όφελος για την πατρίδα σου είναι φασισμός. Δικαίωμα του παρόχου να σου κόβει τις υπηρεσίες του όχι όμως να σε ρουφιανεύει στο κράτος αν δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά η κάνεις ότι δεν την καταλαβαίνεις. Δεν πειράζει, άλλοι την καταλαβαίνουν για αυτό και θα δεις πολύ κόσμο να το γυρνάει στο Starling αν και όταν γίνουν πιο προσιτές οι τιμές της «διαστημικής» με την έννοια της εξέλιξης τεχνολογίας. Καλά πράττει αρκεί μετά βέβαια να μην σε βάζει σε blacklist και να μην σε δέχεται ως συνδρομητή επειδή σε έχει πιάσει πολλές φορές. 😛 Δεν ξέρω βέβαια αν δεν σε δίνει κι αυτή στις αρχές ανάλογα τη χώρα που βρίσκεσαι, πχ ΗΠΑ ή Ιρλανδία που εδρεύει στην ΕΕ.
Fotoalexandros Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου On 01/04/2025 at 15:14, endeka said: Παιδες, εγω εβαλα το 4G σταθερο μεσω Vodafone, γυρω στα 30mbps θα εκτιμουσα το download και γυρω στα 25 mbps το upload , εχει παντως συνεχως μεγαλα ανεβοκατεβασματα, απο 5 μεχρι 75 mbps . Απεριοριστα data, σταθερα και 400' προς κινητα και ακρως εντυπωσιακη η τιμη του, 15Ε το μηνα (μεσω Biznest, η ιδια η Vodafone το εχει πανω απο 20Ε νομιζω). Για εμενα που χρειαζομουν απλα κατι αξιοπρεπες για να τηλεργαζομαι ανετα, σουπερ. Ασε που το πηρα και πηγα σε αλλη πολη και δουλευε μια χαρα κι εκει. Πρωτη φορα που μπορω να θυμηθω να πεφτει σε τιμη κατι και να εχω και καλυτερη υπηρεσια (πριν 24 Adsl Vodafone πριν, 8/0,3 mbps, 19,5Ε/μηνα) Με έσωσες φίλε μου! Έκανα μια μέτρηση εδώ στην περιοχή και είδα ταχύτητες 100 download και 30 upload με δίκτυο Vodafone 4g και πήγα και το πήρα. Το έβαλα και είναι τέλειο. Έχει μια αυξομείωση στις ταχύτητες αλλά όχι κάτι φοβερό. Με το starlink θα πλήρωνα 29 συν 250 τον εξοπλισμό ενώ με Vodafone πληρώνω 20 και δώρο το ρούτερ! 1
endeka Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 19 ώρες πριν, Fotoalexandros είπε Με έσωσες φίλε μου! Έκανα μια μέτρηση εδώ στην περιοχή και είδα ταχύτητες 100 download και 30 upload με δίκτυο Vodafone 4g και πήγα και το πήρα. Το έβαλα και είναι τέλειο. Έχει μια αυξομείωση στις ταχύτητες αλλά όχι κάτι φοβερό. Με το starlink θα πλήρωνα 29 συν 250 τον εξοπλισμό ενώ με Vodafone πληρώνω 20 και δώρο το ρούτερ! Μολις το στησαμε σ ενα φιλο μου, σε παραδιπλα χωριο, κανα 35/22 χτυπαει αλλα για 15Ε το μηνα πολυτελεια για καποιον που θελει το πολυ να στριμαρει Euroleague TV 1
Choulio Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 1/4/2025 στις 10:55 ΜΜ, Gavoux4 είπε Δε φαντάζομαι να νομίζει το ελληνικό κράτος ότι ο Μασκ θα παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα χρηστών για χατίρι τους. Νομίζω ήρθε η ώρα για το μεγάλο βήμα καθόλου τυχαίο που το Starlink γίνεται τόσο προσιτό τη δεδομένη στιγμή. Πρώτης τάξης επιλογή χωρίς δεύτερη σκέψη. Ο βαλκάνιος πάντα νομίζει ότι είναι πιο έξυπνος από τους άλλους. Έπρεπε να σε αφήσουν να πας να βάλεις starlink για παράνομο download και όταν στο κόψουν και μείνεις με τον εξοπλισμό αμανάτι να φωνάζεις για τον κακό Μασκ Στις 2/4/2025 στις 7:57 ΠΜ, Gavoux4 είπε Πολύ καλά πράττει κανένας δε χρειάζεται να είναι παράνομος ότι θέλεις ας το αγοράσεις. Αλλά το να ρίχνεις πρόστιμα σε όλους που κοστίζουν δύο ενοίκια με νόμο του κράτους και μάλιστα χωρίς κανένα όφελος για την πατρίδα σου είναι φασισμός. Δικαίωμα του παρόχου να σου κόβει τις υπηρεσίες του όχι όμως να σε ρουφιανεύει στο κράτος αν δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά η κάνεις ότι δεν την καταλαβαίνεις. Δεν πειράζει, άλλοι την καταλαβαίνουν για αυτό και θα δεις πολύ κόσμο να το γυρνάει στο Starling αν και όταν γίνουν πιο προσιτές οι τιμές της «διαστημικής» με την έννοια της εξέλιξης τεχνολογίας. Ο σύγχρονος φασισμός είναι να μη σε αφήνουν να κατεβάζεις παράνομα ταινίες και σειρές 😂😂. Αν συναντούσατε κανέναν άνθρωπο που έζησε φασισμό και του λέγατε τέτοιες μπαρούφες θα σας κοιτούσε σαν εξωγήινους Επεξ/σία 8 Απριλίου από Choulio 1
Antonis_V Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου Στη περιοχή που μένουν οι γονείς μου δεν έχουν καν Χαλκό. Εδώ και χρόνια ταλαιπωρούμαστε εκεί με 5G Modem και DualSim συνδέσεις που η μία είναι χειρότερη από την άλλη. Όταν δεν έχει κόσμο η περιοχή, πάει καλά. a) με την «ορθή χρήση» στα 500GB (και καλά απεριόριστο) με HomeOffice, Netflix, Disney κλπ, τις μισές μέρες του μήνα είναι με 15mbps. b) Στις γιορτές και 3 μήνες το καλοκαίρι παπαλα. Ούτε 0,1mbps (έχουμε θέμα και με κινητά). StarLink και ξέρω ψωμί λοιπόν. Περιμένω να έρθει να το δοκιμάσουμε. Και η Lite έκδοση το κάνει ακόμα πιο ελκυστικό. 2
aypnia Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Στις 1/4/2025 στις 10:55 ΜΜ, Gavoux4 είπε Δε φαντάζομαι να νομίζει το ελληνικό κράτος ότι ο Μασκ θα παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα χρηστών για χατίρι τους. Νομίζω ήρθε η ώρα για το μεγάλο βήμα καθόλου τυχαίο που το Starlink γίνεται τόσο προσιτό τη δεδομένη στιγμή. Πρώτης τάξης επιλογή χωρίς δεύτερη σκέψη. StarLink χωρίς vpn ή debrid για torrents είναι αυτοκτονία. Έχει 3 strikes, στο 3ο σου κόβουν τη σύνδεση και σου μένει ο εξοπλισμός να τον κοιτάς. Και δεν έχει σημασία σε ποια χώρα είσαι, σε όλες τις χώρες αυτή είναι η πολιτική. 1
nzeppos Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου 9 minutes ago, aypnia said: StarLink χωρίς vpn ή debrid για torrents είναι αυτοκτονία. Έχει 3 strikes, στο 3ο σου κόβουν τη σύνδεση και σου μένει ο εξοπλισμός να τον κοιτάς. Και δεν έχει σημασία σε ποια χώρα είσαι, σε όλες τις χώρες αυτή είναι η πολιτική. Αυτό. Το οποίο είναι γενικά αστείο να το υπεραναλύουμε, αφού το debrid τυπικά κοστίζει γύρω στα 15 ευρώ/6μηνο και από VPN υπάρχει από δωρεάν απεριόριστο (πχ. Proton VPN) έως τα κλασικά διετή πλάνα με 70-80 ευρώ. Ό,τι και να επιλέξει κάποιος, έχει το κεφάλι του ήσυχο με έως 3 ευρώ το μήνα. 1
Gavoux4 Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου Στις 11/4/2025 στις 9:15 ΠΜ, aypnia είπε StarLink χωρίς vpn ή debrid για torrents είναι αυτοκτονία. Έχει 3 strikes, στο 3ο σου κόβουν τη σύνδεση και σου μένει ο εξοπλισμός να τον κοιτάς. Και δεν έχει σημασία σε ποια χώρα είσαι, σε όλες τις χώρες αυτή είναι η πολιτική. Ας τα σκέφτονται οι παράνομοι αυτά σαν εκείνον που με σχολίασε. Εμένα με ενδιαφέρει μόνο η προστασία των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων. Μέσα ενημέρωσης, Ιατρικό Ιστορικό των πολιτών κτλ. Αυτά παραβιάζει ο νόμος και εκεί είναι το μεγάλο πρόβλημα.
orlox Δημοσ. Τρίτη στις 05:34 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:34 μμ Τα 29€ που τα είδατε; 35 λέει στο site και 40€
Super Moderators paredwse Δημοσ. Τετάρτη στις 09:29 πμ Super Moderators Δημοσ. Τετάρτη στις 09:29 πμ 15 hours ago, orlox said: Τα 29€ που τα είδατε; 35 λέει στο site και 40€ Εδώ μου λέει από 29 ευρώ... Spoiler
Zus Δημοσ. Τετάρτη στις 09:35 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:35 πμ Μπορεί να δώσει και μία λύση για κάλυψη στο μετρό ο κ. Μασκ; Γιατί αν περιμένουμε κι άλλο από τους εγχώριους, βράστα Χαράλαμπε...
hpdra Δημοσ. Πέμπτη στις 07:12 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:12 μμ On 29/04/2025 at 17:34, orlox said: Τα 29€ που τα είδατε; 35 λέει στο site και 40€ Εσάς παιδιά γενικά σας έχει επιλογή να προχωρήσετε με 35? Εμένα, όπως και στο screenshot μου λεει διαθεσιμο με 35, αλλα εχει επιλογή Πληρωμή μόνο 40.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα